Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
NE forgasd ki a szavaimat. Nem errõl beszélek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

A legrosszabb az, amikor egyes férfiak egy fekvõalkalmatosságot foglalnak el egy nõvel. Az idióták! Egyedül sokkal több a hely, lehet fingani, sõt egyáltalán hagyják nyugton aludni az embert. Ha legalább achievement járna! Éljenek a kockák!
Fpocok
Valóban van abban valami, amikor több száz ember összegyül egy kis helyre, hogy közösen csináljanak valamit. Biztos van. Én például nem szeretem.
Abban is van valami, amikor premiervetítésen tele van mozi... de én inkább szeretnék a filmre koncentrálni, nem arra, mit csinálnak 5 sorral elõttem.

grebber
Ott lennék agyon is verném az énekest mert hang nélkül minek lép fel.

Most tegnap éjjel a Khaled C'est La Vie-be futottam bele sajnos. Na ott komolyan nekem égett a pofám helyette!Szánalom de tényleg!

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Jajj de buta vagy. 😄
Mondta, hogy nem jár el sehova. Munka után gépezik, ez a hobbija.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Ha tényleg kell majd élõ netkapcsolat az új Xboxhoz akkor fogadni mernék az miatt fognak találni valami töréspontot. 😄
Mindig okosabbak a hackerek szerencsére.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

MerlinW
Koncerteket nem nézni kell, hanem ott kell lenni😊 Ott a varázs és a hangulat nem a szobában😊

[merlinw.org]

grebber
Elég kishitû lehetsz! Én bízom a warez csapatokban hogy majd törik az új gépeket is! Sonytól tartok mert ott agyak dolgoznak MS-nál ahol csicskák ott lehet keresnivaló!

Fpocok
Pedig ha kijön az új konzol... rengeteg idõd lesz rá <#pias>

grebber
ÁÁÁ le kell álnom ezzel a Youtube live koncertek nézésével,mert nagyon nagyon de nagyon nagyot csalodok az énekesekben.

Az Offical klippeket orrba szájba egymás után 400x megtudom hallgatni, de a live koncerteken atyaisten <#levele> Szóval elég annyi hogy nekem jobb hangon van mint azoknak. Jobban járok ha életbe nem nézek többet csak offical klippeket ezektõl!

Rapid81
Ugye, hogy jó az a TressFX? Csak dolgozni kellett még rajta picit. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Nézzétek meg ezt a képet. Darksector... te NE, mert ki tudja mit vált ki belõled! <#taps>

Fpocok
Itt van normálisban, amikor nincs karakterben.
Amúgy korhatárosította a YT az xbox szétverõ videót lol

MerlinW
Sosem érdekelt a "what if...". Azt szeretem ami van. A többin idõpocsékolás és hülyeség morgolódni. Lucasarts olyan élményekkel látott el 15 éven át, amilyenekkel soha sem fog egyetlen csapat sem. Szóval les*arom😊

Engem nem érdekel mibõl él meg egy cég, nem érdekel milyen vagyona van, nem érdekel mik a céljai. Az az õ dolguk, semmi közöm hozzá. Csináljon valamit ami tetszik és onnantól részemrõl vége az üzletnek.
Ugyanez van a Valve-al is. Szuper játékokat csinálnak, ugyanakkor mindig attól hangos mindenki, hogy milyen sz*r cég, mert nem csinál ezt, meg azt. Ismétlem, nem érdekel. Amit csinált jó volt, szeretem és ennyi a lényeg.

[merlinw.org]

DarkSector
Az ámbó dzsimmi? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tehasut
GameFly Adventure Weekend
GFDAPR20UK kóddal még lejön 20%.
Venném a Monkey Islandet 1800 forintért, de sehol nem írják, hogy Steames-e.
Fpocok
Csak annyi, hogy picit elegem van már, hogy állandóan a számokkal jönnek, amikor a konzol vs pc nem egyforma helyzetben van. Talán így már valósabb képet kapnánk az egészrõl.

nem ezzel kezdtem de nekem ez anno így volt meg

link nehogy Imre kitiltson 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DarkSector
Azt nyomok rá amit akarsz. D:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
De ez az eredeti 1993-as (1.2-es) verzió ám! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Hát ne szard le, mert csinálhattak sok minden jót, és akkor most nem lettek volna bezárva mondjuk. Múltból már nem lehet manapság megélni folyamatosan ezt látjuk mindenhol... azt meg hogy régen mi volt egy dolog, jelen pillanatban nem hat meg.

Ugyan ez a Star Trekkel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Va itthon floppy-m meg nyomtatóm, csinálhatok neked pár szettet. 😄

MerlinW
Lesz*rom mit csináltak az elmúlt 7 évben, ha máig az az elõtti 30 játékukkal játszom.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Van aki ezzel kezdte az eredeti játékok "ipart":

Totti5
Utóbbi 7 év alatt 1 játékot csináltak, annak a második részét már összecsapták, összehányták.......

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
MerlinW
Shep
Elsõ egész jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Ti egyébként követtek ilyen yt csatornákat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Szabi
Bandana vajon van még ? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egész hangulatos 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Zomil
Egyik legidegesitöbb youtube-os, ezzel az emberrel kinozni lehetne, kibaszott idegesitö.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Kemény a srác, vett egy sima szar gépet 1 centért, és szétveri baltával nagyon rendes, kíváncsi lennék a mükodõ saját gépét szétverte volna, vagy nem-e?

Hát nem ásványvíztõl lett ekkora. Habár látszik a lába, az is picit fura, biztos van szegénynek valamilyen betegsége, pajzsmirigy probléma talán.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hát én nem tudom mit iszik abból a dobozból, de biztos nem vizet 😄

DarkSector
Akkor vesznek pc-t. 😊

DarkSector
De te amugysem veszel konzolt. 😄

Azért van 1-2 dolog, ami jogos érv, de microfos úgyis le fogja szarni. Szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ez a srác még mindig jól tolja! Sírva röhögõs reakció a nextgen XBOX konzol pletykákra:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Steamen le van árazva a Battlefield: Bad Company 2! -75%, 7,49€
- na de Imy magyarításával: Priceless! <#vigyor> (kis reklám a HG-nek)
Vicctõl függetlenül, ha kell valakinek, ennyiét megéri, mert tudtommal ritkán van akciózva (Steamen biztosan, ekkora akcióban kb. 1,5 éve volt).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Metro Last Ligth elõrendelõi bónuszok:

- Ranger Mode - Experience complete immersion. No HUD. Less bullets. Brutal Combat. Hardcore.
- Modified Russian Rifle - A compact but deadly Russian assault rifle, perfect for claustrophobic combat.
- Extra Military Grade Bullets - Coveted for their ability to kill, these bullets are also the currency of the Metro. Will you use them in battle or purchase precious resources? The choice is yours.
- Metro Last Light Digital Comic - Created by Dmitry Glukhovsky

Hát lol, bakker. Ez mi már? Ennél gagyibb bónuszokat eddig még nem láttam. 😊

MerlinW
Nyilván, de nem is arról volt most szó😊

[merlinw.org]

genndy
Már elfelejtettem: miért is vagy annyira az acchoz kötés mellett? (no offense, tényleg nem tudom már, csak mindig ezt élteted)
Kiadók, MS részérõl tök érthetõ lépés lenne, tehát nem csodálkoznék rajta, de akkor a használt=olcsó játékoknak is pápá.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wantonly
Adventures of Shuggy: én is ajánlom, asszonnyal elvoltunk vele múlt hétvégén pár órácskát coop-ban, aztán alig akarta abbahagyni. Amúgy tényleg egész jó, én sokkal rosszabbra számítottam, egész kis ötletes dolgok vannak benne. Érdemes volt megvenni olcsóért.
TBTPumpa
Lesújthat a Ban hammer Imy részérõl a Játékmagyarítások topikban!

Leírnám a véleményemet az illetõnek szívesen, de sajnos nem tûrnek nyomdafestéket azok a kifejezések, melyek megfogalmazódtak bennem.
Nem akarom etetni a trollt. Viszont már elegem van a hülyeségeibõl!

Shep
Hát én egyetlen Lego-s játékot sem próbáltam, pedig a Legot szeretem de a játékaik nem vonzanak, úgyhogy meg tudlak érteni 😊

Shep
Azt nem mondtam. Közepes lövölde jó történettel és szép grafikával de az elõzõ két résztõl gyengébb maga a lényegi rész ami ugyebár a játékmenet lenne számomra.

Rapid81
Én azt nem, de mondjuk a Lego Batman-emet elpasszolnám szívesen, amit véletlenül aktiváltam az acc-omra...

Az hagyján, de lenne nekem is jó pár számomra rossz játék, amitõl megszabadulnék szívesen, csak valaki takarítsa el a steam fiókomból.

Lol. Annyira nem tetszik? <#zavart2>