Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Látom lesújtott a kalapács a pékre 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Probleme solved. S úgy tûnik, élesben is mûködik, mert eltûntek a hozzászólásai 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Én kint voltam (nem emlékszem már, mikor volt 2003 - 2005 között) 😊

[merlinw.org]

Zomil
Ne is mond...én is iszonyatosan bánom, hogy nem mentem el egy koncertjükre se...igy kb. életem egyik legjobb élményétöl fosztottam meg magam :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
A GW2-ben nincs Dx11 azért várom hozzá rakják bele mint a Crysis 2höz anno!
CSak kíváncsiságból várom hogy a City mit kezd a dx11-el!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Mesélj, melyik DX11 effekt hiányzik az ötbõl?😊

[merlinw.org]

grebber
DX11 patch jöhetne már végre!

Shep
Tegnap megvettem én is a Snipert és az 1-nek is jobb a DLC-je, mint maga az alap játék. Jó messzirõl lehet sniperkedni a pálya kellõen nagy és belátható, tényleg megvan a mesterlövész érzés. Fura, hogy mindkét rész DLC-je adja leginkább vissza a hangulatot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Megjött a kedvem egy kis Dark Soulshoz. ratgab... ajánlom neked is. Dont be a pussy!

MerlinW
DB, és Google Drive privát használatra valók, ha túl sokan próbálnak hozzáférni a megosztott tartalomhoz, akkor viszlát van😊
Saját adatok tárolására, szinkronizálására, szûk kör kiszolgálására viszont teljesen jók.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
DropBox-ot nem próbáltam - de szerintem, az azért nem jó, mert fájlmegosztásra alkalmas, futtatásra nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

grebber
Na már az AMD apukhoz is adnak majd játékot!
Lassan már mindenhez kapunk 😄

"AMD A8 and A10 series processors to get a free origin game download code for SimCity."

Fpocok
Simcitynél meg a plakátot veszi le és tépi szét 😄

TBTPumpa
Én a tavalyi Diablo 3 Rage videóját nevettem. Errort írt ki neki a megjelenés napján ugye a játék bejelentkezéskor. A csávó megfogta a CE dobozát és falhoz vágta. Epic jelenet! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
<#worship>

DropBox mint tárhely? Vagy felejtõs?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Máshol már írtam - én bírom a srácot. S nem rajta, hanem vele nevetek.
Nemrég tudtam meg, hogy a beszédhibája sem valódi(?), akkor meg különösen nagy arc, hiszen mindenképp egyedivé tette magát.

IMYke2.0.0.0
<#wink>

IMYke2.0.0.0
Tettem már lépést, remélem, tud segíteni nekem az, akinek írtam.
Ugyanis, nincs olyan tárhelyem, ami engedélyezi a javascript futtatást.
Ha tudtok ilyet, (uw-rõl bannolva van az IP-m az Eredeti játékaink banner miatt = passzív külsõ használat), légyszí' jelezzétek 😊

Blighttownban én sose jártam úgy, hogy megharaptak volna azok a kis dögök és soha nem húztam magamra 3-at egyszerre.

Egyébként nekem pc-n nem volt gáz Blighttown. A végén már inkább marhára untam, de nem volt annyira gáz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
"Szánalmasan kazuár. A legtöbb eseteben mit látsz? Magára húzott a csóka n+1 ellenfelet és azt látni, hogy szétszedik. Ez bárki számára meglepõ?
Vicc."

100%, hogy ezt csak a videó kedvéért csinálta, hogy meghaljon. Ennyit normális játék közben nem lehet összeszedni.

Capra-t már egyszer lenyomtam, most már tudom hogy kell.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
A szokásos capra demonig...<#idiota>

Tinman
Végig.

Ultimate cheat: Do not agro.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Engem meg elgondolkodtatott, hogy vajon másodjára meddig is jutnék?

Tinman
Most már eléggé unalmas, hogy mindenre rámondjuk: TROLL.

- Nem tetszik a véleményed -nem érdekes, hogy õszinte vagy és nem káromkodva fejted ki-: TROLL VAGY.

- Nem tetszik, hogy egy játék nem kazuároknak készült: TROLLkodik a játék. Fúúúj.

A videóra:

Szánalmasan kazuár. A legtöbb eseteben mit látsz? Magára húzott a csóka n+1 ellenfelet és azt látni, hogy szétszedik. Ez bárki számára meglepõ?
Vicc.

A 2 íjász, O&S harc, és a curse jogos, de a DaS pontosan ezért is olyan letehetetlen darab, mert nem hagyja, hogy megund, mindig kihívás elé állít. Ha nincs kihívás, csak ledarálod az ellent egészen a végjátékig az teljesen megöli a gameplayt.

Végignézve a videót, csak megerõsített a hitembe, hogy életem 3 legjobb játéka között ott van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Rakjál már fel egy ad blockot. Nekem nicnsenek reklámok.

Anyám borogass! Nem tudom ugyanaz a reklám megy-e mindenkinek a videó elõtt. Nekem beadott egy xbox appot, mellyel ki lehet küldeni a tévére GT videókat (nem érdekel, hogy ilyet máshogy is lehet csinálni, most maradjunk a reklám tartalmánál, mert az is LOL).

Tipikus reklámként kezdõdik: Idegesíti, hogy chips megy a billentyûzetbe miközben nézi a Gametrailers-t (Minek zabálsz a monitor elõtt te állat....<#banplz>), idegesíti, hogy okostelefonján a kezétõl nem látja a képernyõt (mi a fasznak tapogatod a telót te barom, ha videót nézel??? Facepalm, <#falbav><#banplz>) GT nézés közben. Most már az új appal tévéjérõl kényelmesen tudja nézni a GT.

Nem tudtam, hogy az amerikaiknak ilyen reklámot kell készíteni, szánalmas. Bosszankodik a csaj, hogy nem látja trailert, mert ott tapogatja a telefonját. Hát bazdmeg vedd el a kezed, te hülye...XD A csávó meg ott sír a monitor elõtt és piszkálja ki a chips darabokat...XD Komolyan mondom ez kiakasztott most!!!! Ki volt az a hülye elmerogyant idióta, aki ezt a reklámot kitalálta!

Tarja Turenen? Hát igen! Nekem õ A HANG (mondjuk neki könnyû, mert opera énekesnõ)! Mai napig hallgatok Nightwish-t, nagyon sajnálom, hogy elváltak útjaik a zenekarral, mert valami zseniálist alkottak együtt.

És, amit még jobban sajnálok, hogy annak idején, mikor volt koncert Magyarországon anyagi okok miatt nem mentem el (el tudtam volna, csak drága volt az akkori pénztárcámnak). De ha tudtam volna, hogy akkor látom õket utoljára abban a felállásban tuti megnéztem volna.

Fpocok
Na megvettem a 10.000.000-t a telómra. Csak 1,7 font volt.

Mondjuk ez érdekes dolog most hogy így felhoztad. Idegen helyen a nagy tömeget szeretem, ha buli van, viszont ha házibuliba megyek ott jobb, ha kisebb a csapat (20 fõ mondjuk, míg elõbbinél tömegnyomor a nyerõ nálam!)

Mozival az bajom, hogy sok ember kajáldának nézi. Most zabálni megyünk vagy filmet nézni? Rá tudnám az ilyenek fejére húzni a chipses zacskót!
Egyen otthon, moziban meg egyrészt fogja be a pofáját, másrészt ne zörögjön minden szarral!

Fpocok
TOP 10 Dark Souls TROLL
#1-2 abszolút egytértek. Itt szoptam a legtöbbet én is.

Jártam már én is így, de sok esetben lehet úgy járni, hogy élõben is marha jól szól az említett együttes. Most ha már példának felhoztam Cipõnek mindig ugyanúgy szólt a hangja élõben is. Ahogy például Pataki Attilának is ugyanúgy szól, a Tankcsapdának is és még van jó pár.

Külföldinél már én is találkoztam olyannal, hogy nem volt ugyanaz élõben.

Így van! Sose felejtem el, amikor 40000 ember között buliztunk egy koncerten. Olyan sokan voltunk, hogy rendesen küzdeni kellett a helyért különben összenyomtak volna. Akkor ott szar volt, de utólag hatalmas élmény!

És voltam a megboldogult Cipõ számtalan koncertjén (amikor még volt Slágerrádió õk csináltak mindig 5-6 zenekarral bulikat a mûjégpályán augusztusban, mindig mentünk... Azóta már sajnos egyikük se él, se a Sláger, se szegény Cipõ) is, Nyugodjon Békében. Mindig hatalmas bulikat csináltak!

Fpocok
YUPPI!!!
10000000 v1.2.47 ANDROiD-P2P

Zomil
Az élöben éneklés valahol itt kezdödik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Talán a gond ott van, h már bocs de: szart hallgatsz. Egy jo énekesnek élöben is jo a hangja pont

MerlinW
Pontosan. Vannak a mondvacsinált autotune-os tucatelõadók, és a tehetségek. A kettõ nem igazán ugyanaz😊

[merlinw.org]

Éppen ezt mondom, hogy általánosítasz pár tömeg elõtt béna elõadó alapján, van aki sok ember elõtt is jó.
MerlinW
Egyszerûen rossz zenét szeretsz/hallgatsz. Rengeteg minõségi együttes, énekes van a piacon.
Itt van pl. egy élõ elõadás, ami jobb, mint a stúdió

[merlinw.org]

grebber
" Persze a hamisság, elõadói bénázás felvételen" Engem ez érdekel minden más leszarok!
Ha stúdióba király ezer ember elõtt is legyen az!

Jobb lenne, ha úgy formálnál véleményt, hogy jártál koncerten. Persze a hamisság, elõadói bénázás felvételen is átjön, de az, hogy te olyan elõadókra keresel rá a YouTube-on, akikbõl a stúdióban egy számot is annyi idõ alatt imádkoznak ki tisztességes minõségben, hogy addig Tinman háromszor végigjátssza a Baldur's Gate-et, finoman szólva sem reprezentatív.

Mellesleg a zene nem csupán énekbõl áll, az élõzene minõségével nehéz versenyezni a Technika füles-YouTube tandemmel.
genndy
Ááá. Miért kellett ebbe belenéznem. Kiégett az agyam.
<#sir>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Elméletileg az IQ szint nem tud leesni csak úgy hirtelen. Cáfolnám ezt az állítást. Hirtelen 50 ponttal zuhant az IQ szintem.
grebber
Engem nem érdekel ki meg hol van fõleg nem az hogy hányan vannak.
Mondom hogy a live koncerten nincs az embereknek hangja. Az ilyen megasztár szarokba jóval jobb hangú emberek hullanak el az elsõ körökben ezek meg ott égetik magukat.
De lehet hogy ez is olyan mint a sminkelés kb a halottat feltámasszák a képernyõre szánt verzióba de a való életben egy hulladék.

lostprophet
Ez az elsõ sorból hatalmas élmény, nem ám Youtube, az semmit sem ad vissza!
Zene!

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Legalább annyira szólt grebbernek is, mint neked, elvégre õ a véglet. A lényeg az, hogy van, amit egyedül jó csinálni, van, amit szûk körben, mást pedig nagyobb csoportosulásban. Egy koncerten hiába szuper a fülnek az élmény, ha egyedül vagy. Egy meccsen is játszhatnak akárhogy, ha a lelátón egyedül feszengsz - de ez esetben sok jó valószínûleg úgysem sülne ki belõle.

De mindegy, gyûlölöm a tömegnyomort, a csendet és a nyugalmat szeretem, mozipremieren még életemben nem voltam, csak meglep, ha valaki kategorikusan kizár minden "tömeges" élményt a szórakoztató kategóriából. (Grebber annyiban más, hogy nála már 2 fõ is tömeg.)
davidka003
Valakinek az a sorsa, azért született a Földre, hogy a 10/10-es AAA játékokat kimaxolja 1000G-re. Ehhez kell idõ meg nyugalom. Egy nõ csak akadályozza az embert.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

én meg szeretek nagy ásznon, jó hangrendszeren nézni vmit, nem a legfelkapottabb mozikba kell járni, és lehet hogy még élvezni is fogod, jah és kell némi szocializáltság, antiszocoknak nem ajánlott

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"