Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
CSak kíváncsiságból várom hogy a City mit kezd a dx11-el!
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Saját adatok tárolására, szinkronizálására, szûk kör kiszolgálására viszont teljesen jók.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lassan már mindenhez kapunk 😄
"AMD A8 and A10 series processors to get a free origin game download code for SimCity."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
DropBox mint tárhely? Vagy felejtõs?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Nemrég tudtam meg, hogy a beszédhibája sem valódi(?), akkor meg különösen nagy arc, hiszen mindenképp egyedivé tette magát.
Ugyanis, nincs olyan tárhelyem, ami engedélyezi a javascript futtatást.
Ha tudtok ilyet, (uw-rõl bannolva van az IP-m az Eredeti játékaink banner miatt = passzív külsõ használat), légyszí' jelezzétek 😊
Egyébként nekem pc-n nem volt gáz Blighttown. A végén már inkább marhára untam, de nem volt annyira gáz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Vicc."
100%, hogy ezt csak a videó kedvéért csinálta, hogy meghaljon. Ennyit normális játék közben nem lehet összeszedni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ultimate cheat: Do not agro.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
- Nem tetszik a véleményed -nem érdekes, hogy õszinte vagy és nem káromkodva fejted ki-: TROLL VAGY.
- Nem tetszik, hogy egy játék nem kazuároknak készült: TROLLkodik a játék. Fúúúj.
A videóra:
Szánalmasan kazuár. A legtöbb eseteben mit látsz? Magára húzott a csóka n+1 ellenfelet és azt látni, hogy szétszedik. Ez bárki számára meglepõ?
Vicc.
A 2 íjász, O&S harc, és a curse jogos, de a DaS pontosan ezért is olyan letehetetlen darab, mert nem hagyja, hogy megund, mindig kihívás elé állít. Ha nincs kihívás, csak ledarálod az ellent egészen a végjátékig az teljesen megöli a gameplayt.
Végignézve a videót, csak megerõsített a hitembe, hogy életem 3 legjobb játéka között ott van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tipikus reklámként kezdõdik: Idegesíti, hogy chips megy a billentyûzetbe miközben nézi a Gametrailers-t (Minek zabálsz a monitor elõtt te állat....<#banplz>#banplz>), idegesíti, hogy okostelefonján a kezétõl nem látja a képernyõt (mi a fasznak tapogatod a telót te barom, ha videót nézel??? Facepalm, <#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>) GT nézés közben. Most már az új appal tévéjérõl kényelmesen tudja nézni a GT.
Nem tudtam, hogy az amerikaiknak ilyen reklámot kell készíteni, szánalmas. Bosszankodik a csaj, hogy nem látja trailert, mert ott tapogatja a telefonját. Hát bazdmeg vedd el a kezed, te hülye...XD A csávó meg ott sír a monitor elõtt és piszkálja ki a chips darabokat...XD Komolyan mondom ez kiakasztott most!!!! Ki volt az a hülye elmerogyant idióta, aki ezt a reklámot kitalálta!
És, amit még jobban sajnálok, hogy annak idején, mikor volt koncert Magyarországon anyagi okok miatt nem mentem el (el tudtam volna, csak drága volt az akkori pénztárcámnak). De ha tudtam volna, hogy akkor látom õket utoljára abban a felállásban tuti megnéztem volna.
Egyen otthon, moziban meg egyrészt fogja be a pofáját, másrészt ne zörögjön minden szarral!
#1-2 abszolút egytértek. Itt szoptam a legtöbbet én is.
Külföldinél már én is találkoztam olyannal, hogy nem volt ugyanaz élõben.
És voltam a megboldogult Cipõ számtalan koncertjén (amikor még volt Slágerrádió õk csináltak mindig 5-6 zenekarral bulikat a mûjégpályán augusztusban, mindig mentünk... Azóta már sajnos egyikük se él, se a Sláger, se szegény Cipõ) is, Nyugodjon Békében. Mindig hatalmas bulikat csináltak!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[merlinw.org]
Itt van pl. egy élõ elõadás, ami jobb, mint a stúdió
[merlinw.org]
Ha stúdióba király ezer ember elõtt is legyen az!
Mellesleg a zene nem csupán énekbõl áll, az élõzene minõségével nehéz versenyezni a Technika füles-YouTube tandemmel.
<#sir>#sir>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Mondom hogy a live koncerten nincs az embereknek hangja. Az ilyen megasztár szarokba jóval jobb hangú emberek hullanak el az elsõ körökben ezek meg ott égetik magukat.
De lehet hogy ez is olyan mint a sminkelés kb a halottat feltámasszák a képernyõre szánt verzióba de a való életben egy hulladék.
Zene!
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
De mindegy, gyûlölöm a tömegnyomort, a csendet és a nyugalmat szeretem, mozipremieren még életemben nem voltam, csak meglep, ha valaki kategorikusan kizár minden "tömeges" élményt a szórakoztató kategóriából. (Grebber annyiban más, hogy nála már 2 fõ is tömeg.)
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"