Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát bizony, én is ,hogy örülnék ha most el tudnám adni akár 1000Ft-ért is a Bio Infi-t 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Azt se nehéz kimatekozni, hogy ennek mi lesz az eredménye! Ezért is írtam lentebb, hogy így már lehet majd összehasonlítgatni az eladásokat!

Nem azt mondom, hogy pc-n most már többet fognak eladni! Azt mondom, hogy konzolon ez azzal fog járni (ha és hangsúlyozom ha tényleg accounthoz kötik a játékokat és akkor megszûnik a használpiac), hogy bizony elég jelentõsen csökkennek majd a konzolos játék eladások.

Mert azért valljuk be nagy vonzerõ, hogy bagóért tudsz játszani és utána nem is rohad rád a játék, akármilyen szar is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Tudnám, hogy mi van már az SG-vel. Itten nem is lehet nyerni. <#idiota>

Giveaways Entered 5,303
Gifts Won 14
Estimated Wins 16.14

<#rinya>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Ja de közben rájöttem, ezzel akarják leépíteni a konzol piacot, hogy gõzerõvel a mobil platform felé fordulhassanak 😄 ja, és természetesen vissza a PC-hez 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem tudom de én valahogy úgy érzem ezzel csak maguk alatt fogják vágni a fát.

Fpocok
Már látom elõre a bullshit szöveget, hogy így jobb szolgáltatást tudnak majd nyújtani, vagy valami hasonló.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szerintem így már nem....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is mernék rá tenni, legalábbis a lentebbi állandó internetkapcsolat függvényében (vajon miért is kellett ez a lépés? <#whatever>) Nem nehéz kimatekozni.

Fpocok
Nagyon jó lenne

Ez teljes mértékben igaz!

IMYke2.0.0.0
A MS nagy terve a Xlive és a Desktop összekapcsolása - tuti meglépik az accounthoz kötést. Szerintem is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Úgysem akar senki új konzolt venni, nem? 😄

Zomil
Nagy összeget mernék rá tenni, hogy megjátsza ezt most a Microsoft 😄
Lesz itt nagy pofára esés 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Gondolom csináltak de ettõl még léphetnek rosszul, láttunk már rá éppen elég példát

Természetesen az a szó, amit kerestem a "végeztek" lett volna. XD

Gondolod, hogy Microfosék nem végeztem ez ügyben tüzetes kutatást? Részletes adataik vannak szerintem sok 1000 felhasználó szokásairól! Ezt õk már tuti kisakkozták elõre. Nem féltem õket.

Fpocok
Na az jó lenne. Online account, hozzárendelt kulcs... tudjátok... mint Pcn.

Jah, hogy te arra gondoltál! Mondjuk az tény, hogy az említett cégek voltak balfaszok. Ez is egy jó meglátás!

IMYke2.0.0.0
Költözz csak ide, ahol lakom - megváltozik a véleményed, egy életre!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Azért ámerikában ami a fõ felvevõ piac sem fenékig tejfel az élet, ott sincs mindenhol hipernet, ráadásul míg ott bagóért megvesz egy boxot mellé nem biztos ,hogy bekötteti a netet is, mert ott van a sarki kávézó, vagy akármi. Persze érdemes lenne megnézni egy netes lefedettségi térképet de ehhez most nincs kedvem 😊

Ha accounthoz kötik a játékot? Mittudomén lemezrõl érzékelné a játék kulcsát és hozzáadná a felhasználó fiókodhoz. Igaz, ha bannolnák a fiókot az szopás lenne.

De biztosan lenne rá megoldás! Vagy csak egyszerûen ezentúl aktiválókulcsa lenne azoknak és voilá!

Zomil
Jaaa, azt hittem Blizz és EA féle failre gondolsz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Konkrétan Assassin's creed 2 kapcsán fostak be a szerverek a támadások miatt. Egyrészt a játékfájlokat akarták leszipkázni, másrészt tiltakozásul direkt túlterhelték a szervereket, mivel folyamatos kapcsolódást generáltak.

Fpocok
Azért még nem. Használt piac még mindig lesz.

Shep
AC2-nél volt asszem valami ilyesmi de lehet rosszul emlékszem már.

Na akkor már nézegethetjük, meg hasonlítgathatjuk teljes lelki nyugalomal a pc-s és konzolos eladásokat. Akkor lesznek ugyanis ugyanazon a szinten, ugyanazzal a szopási faktorral mindkét platformon!

Shep
Ja és amúgy meg megmondtam már, hogy jó játékot kell csinálni és akkor veszi a nép, nem pedig a warez miatt sírni, persze azt könnyebb, ez tény 😊 Meg ugye van az emberekben vásárlási hajlandóság csak nem mindegy, mekkora a szám az árcédulán, persze ami most folyik az meg azért már a másik véglet.

Zomil
Ilyen infokat honnan szedsz? 😄DD

Semmi ilyesmi nem volt, egyszerüen csak balfasz volt a Blizz is meg az EA, mindketten kurvára sporoltak a szervereken aztán megszopták.

Nyilván nem MO a legfontosabb célország!

Innen már csak egy röpke lépés felhasználói fiókhoz kötni a játékokat is és akkor agyõ használt játék piac. Na akkor lesz aztán sírás-rívás!

Shep
Az ilyen embereket kiraknám a leprás szigetre aztán majd rájön, csak gyanítom nem lenne már hely nekik is a sok bundás focist mellett akiket szintén oda küldenék 😊

Azért azt tegyük hozzá, hogy pc-n is ott volt a gond, hogy a törõcsapatok a szervereket ostromolták a játékfájlokért, meg direkt betartottak az online drm-nek.

Alap esetben nem lett volna azzal baj szerintem, mármint technikailag (amúgy baromságnak tartom én is).

Fpocok
Grebber jövõre felköti magát.<#pias>

Ami ugye egyértelmû szopás, hogy ezentúl nem lesz töltögetés a netrõl kedves konzolos kollégák. Cumi van, mert állandó nettel állandóan lehet ugye a flashelt buherát észlelni és szépen repkednek a bannok, mint a szél.

Na most ugrik a majom a vízbe!

Elõre látom! Kijönnek szépen az új konzolok! Régieknek szépen elkezd csökkenni az ára! Ratgab szépen beballag a bótba, lepenget 40k-t és elhozza az új xbox-360-at és murvára röhög majd az új xbox 720-al kapcsolatos baromságokon...XD

Fpocok
Én már bármit el tudok képzelni. Nem veszek tutira semmit inkább, így nem tudok nagyot csalódni <#pias>
Miért neked válaszoltam? Nem tudom... túl sokat ittam. Zomilnak ment.

MerlinW
Nem a NET árával van baj hanem, hogy még ma sincs kiépítve MO-on rengeteg helyen. Most kapaszkodj meg, még Pesten is vannak olyan tömbök, utcák ahova nem lehet beköttetni.

[merlinw.org]

Zomil
Miután a kreativ igazgato ilyeneket irt ugy gondolod nem csinálják meg? 😄

Amugy ha pc-n müködik miért nem müködne konzolon is.
Nincs semmi baj az online drm-el, kivéve 1 dolgot...amig minden játék esetében ugy fog indulni, hogy 1hétig esélyed sincs normálisan játszani addig kár eröltetni.

Rapid81
Azért egy közel végleges konzol esetében, meg a már készülõ játékok esetében már elég nehéz így, utolsó pillanatban változtatni. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Én komolyan nagyon örülök ennek a változásnak. Remélem lesz olyan kemény a Microsoft és megcsinálja.<#eljen>

DarkSector
Azért az állandó netkapcsolat nem egy nagy kérés, (persze a netszakadások a netszolgáltató jóvoltából felvet kérdéseket, de ) hiszen minden putriban van net, ha meg tudsz venni egy 200 ezres konzolt, akkor netet is tudsz.

Tudod kik nyavajognak, a warezosok.
Mert már arra mennek hogy bazze ha minden online lesz nem lehet törni könnyen a játékokat...húúúha deszar lesz.

Kérdezd már meg azt a csávót hogy ha sikerült bekommentelni akkor azt milyen nemlétezõ neten csinálhatta?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Nem gond. Már eldöntöttem, hogy nem veszek nexgent. Utol kell érjem magam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Váááá erre nem gondoltam, hogy ezért köhécselsz. Nekem az már kimaxolás, hogy az adott karakterrel tényleg a legtöbb mindent felderítek, kipróbálok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
A hazugságaimról? 😉 Egyszeri végigjátszás egy RPG esetében nem kimaxolás. Az olyan, mint maximum grafikán játszani 320x240-ben, AA és árnyékok nélkül.
DarkSector
Super Mario Forever.
Gina Sisters.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
CE nem lett olcsóbb... :-(

Tinman
Rayman: Origins. Ha kell hetente leírom :-D

Tinman
Na tójja' be kend a maga listáját-e, ne hümmögjön itten világ csúfjára!

Khm.