Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a durva hogy én kickstarter cuccok közül többet várok mint az aaa scenebõl, kiöregedtem volna? 😄

egyébként e3 után lehet õszre v télre becsúszik pár cím, fallout4et remélem bejelentik

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Basszus, hogy ebbe a Zó-n soha nem lehet fogást találni (volt egy ilyen sejtésem amúgy).

Innen is üdvözlöm <#puszi>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Vazze. Köszi. Közben rájöttem, hogy várok még pár dolgot idén:
- Amnesia: A Machine for Pigs
- Metro: Last Light
- Prey 2
- Saints Row 4
- Zeno Clash 2

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Zsíros-paprikás-hagymányás + totál elsavasít. Ráuntam olyan hamar, hogy már óvodába cirkuszoltam. :-D

Na de ez már az off-nál is off-abb. Elnézést!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Zó a te embered.

Szobrot emelek neki... persze csak posztumusz :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"de még a magyar konyhát se"

<#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

Tinman
Kívánom nyerd meg és ha jól sejtem többet nem hallunk felõled... én megérteném. :-)

ign, upcoming, pc

Tinman
Nem szeretem a telet, de még a magyar konyhát se, egyedül a nyelv amit szeretek, de azt kevesen beszélik/használják hibátlanul. Jó nehéz :-D
Borzalmas mennyire mediterrán vagyok minden szempontból... még a rántott húst is olajbogyóval eszem és nem viccelek.

Tinman
Grebber meg letöltené <#hehe>

Rapid81
Én nyernék a lottón, elsõ dolgom lenne az Országos Kéktúra végigjárása.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Valami idei PC-s megjelenések listája van valakinek? Egyelõre TR és Bio után nem nagyon várok semmit. Ezeket vártam tavaly óta. Dead Space 3-at vártam még, de amilyen tesztek születtek, le sem warezoltam. 😊

vettem már kulcsokat de egy kezemen meg birom számolni mennyit, de még így se értem mi köze ennek a dlck üzletpolitikájához

én úgy értettem hogy a hobbim biztos maradna az ami meg kibõvülne mással a + pénz miatt, azért napi 24 órában biztos nem fogok búvárkodni

MerlinW
Egyébként idén még nem vettem teljes áron játékot és tavaly is csak az AC3 és ME3-at😊 Idén a legnagyobb kiadásom erre a témára a 7000Ft-os TR+Bio volt és már április van😊

[merlinw.org]

Shep
Aztán 2 év után beleunnál és hazajönnél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Igazábol én teljesen megértem Micsu-t, ha valaki elitél egy rendszert akkor álljon is ki mellette, én ugyanigy vagyok a GFWL-al, egyszerüen nem vagyok hajlando arra a szemétkupacra költeni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nem tudom miért gondoltam, hogy neked az megvan..<#fejvakaras>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is az vagyok, de ha olyan DLC-rõl van szó, ami kell nem kezdek durcizni, hogy márpedig azt nem veszem meg mert nem támogatom. Megveszem és kész, ha van rá keret. De ha nincs keret nem sírok, hogy jajj hülye DLC-.

MerlinW
Border 2? Az alapjátékot sem vettem meg😊 Egyébként amit megveszek, azért teszem, mert megéri nekem. Ha már példa volt a Border 2, azt nem vettem meg meg mert nem ér ~90€-t (DLC-kkel). Majd megveszem, ha olyan árban lesz, ami megéri nekem. Ennyi az idõ😊

[merlinw.org]

És hangsúlyoznám onnan indult az eszmecsere, hogy Micsu 1 DLC-t se vett soha és nem is akar, olyannyira elítéli a rendszert.

Zomil
Pontosan, teljesen hozzáállás kérdése, én iszonyat sporolos vagyok, mindenböl "zsidosan"(remélem senki nem sértödik meg ezen) vásárlok, egyedül a hörcsögölés tud néha elkapni 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azért látom én steamen, hogy gondolsz egyet és simán megveszel bármit amit éppen akarsz. Ha DLC-t akkor azt.

Borderhez biztos te is vettél. Te nem is tartozol a DLC ellenesek közé.

Ezt most nem úgy kell elképzelni, hogy mindenre szóród a pénzt, ha van. Hanem nem okoz gondot mondjuk a Borderlands 3 season pass-át megvenni.

Zomil
Szégyen-nem szégyen én nem lennék képes hátam mögötta a kocka multamat, vennék egy hightech laptopot mindenhová net eléréssel, aztán cipelném magammal, 2buvárkodás, meg hawaii koktél közben azért muszáj benézni ebben a topicba 😄

Hát szerintem senki nem olyan életet él mint szeretne. Én szívesen elköltöznék egy tengerpartra például. Milyen jó lenne felébredni, kiállni az erkélyre és bámulni a tenger hullámzását.

MerlinW
Pedig ez a normális/értelmes gondolkodásmód. Én megkeresem a lent írt összeget és így is a 10Ft-al olcsóbb tejet veszem meg inkább. Egy 100Ft-ot sem érõ DLC pedig akkor sem fog 1500Ft-ot érni, ha a világ összes pénze a tied. Az, hogy valakinek sok pénze van nem jelenti azt, hogy ki lehet dobálni az ablakon...

[merlinw.org]

Ha bármilyen eszközt már használtál annak érdekében, hogy olcsón juss játékhoz, akkor ne mondd nekem, hogy a DLC vásárlás nem pénzkérdés.

Ergó, akkor fontos faktor számodra a rendelkezésre álló pénz mennyisége vásárláskor, legalábbis nem elhanyagolandó elem.

Ennél jobban nem tudom leegyszerûsíteni.

persze, aki feladná a teljes életét ott vmi nagyon nincs rendben 😛

Azért esténként elõvennéd a millós laptopot egy kis gaming erejéig ebben biztos vagyok..XD

most én azon gondolkozom hogy mi köze a kettõnek egymáshoz?

Akkor mondjuk problémás...XD

Rapid81
Hacsak nem a nõ pénzébõl élnek. <#idiota>

Azt lottó nélkül is meg tudja tenni...XD <#idiota>

A mondandóm lényege, hogy pénz kérdésrõl beszélünk semmi másról.

Számítottam már erre az érvre. Nekem az jöjjön az elveivel, aki:

- Soha nem vásárolt cd kulcsot
- Soha nem vásárolt még másik régióból
- Soha nem vett steam giftet
- Soha nem vette Amazonról kamu amerikai címrõl
- Soha nem váltott még régiót xbox live-on hogy megvehessen olcsón játékot
- Soha nem alkalmazott VPN-t játék vásárlás, vagy aktiválás céljából
- Soha nem vett kupont sem semmilyen formában

Tehát aki mindig és mindig körülmények között maximális legalitással járt el játék és DLC vásárlásai során az, csakis az beszéljen nekem elvekrõl, mert ellenkezõ esetben hiteltelen az egész elvekkel kapcsolatos érvelés. Csalóktól ne haragudj de nem tudom az elv dolgot elfogadni.

Ha a fentieket nem követted el, akkor elfogadom és tiszteletben tartom az érvelésed. Hogy ennek mi köze van az egész ügyhöz? Aki a fenti dolgokkal bármikor csalt azt nagy részt anyagi érdekbõl (olcsón kapjon játékot/DLC-t) tette nem jókedvében és az bizony nekem ne mondja, hogy nem pénzkérdésrõl beszélünk, mert az az ember, akkor súlyosan elferdíti a tényeket. Ez ugyanis azt jelenti, hogy bizony a vásárlásait súlyosan érintik az anyagiak.

Ha tényleg nem csináltál a fentiekhez hasonlót, akkor itt most elfogadom, hogy elvi elgondolásból ellenzed a lentebb kifejtett dolgot.

DarkSector
Én megvenném az internetet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
No, az egyik vinyómat kicseréltem (eltartott egy darabig a 400GB adatot lementeni), mert a HD Sentinel annyit írt az infó mezõbe, hogy "2781 alkalommal merült fel adatkapcsolati probléma".

😄

haveromat én is kérdeztem hogy mit csinálna a lottónyereménybõl, azt mondta kidobná a csaját 😄😄

DarkSector
Na sikerült lenyomni a CPU-t CoH2-be, a 6 Tigris nem hazudik. <#violent>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Nyernék a lottón az egész kócerájt a játékaimmal együtt lelocsolnám benzinnel és rágyújtanám a házat. Viccelek. Elajándékoznám... ez viszont nem vicc. Soha többé nem lenne idõm játszani.

Búvárkodni szeretnék a világ összes búvárparadicsomába, szeretnék egy saját vitorlást, azt persze meg kellene tanulni vezetni, és a Föld összes pontján lévõ múltbéli maradványokat megnézni... no meg Sophie Marceau se jönne ingyen velem :-(

TBTPumpa
A Gmail megint alkotott:

Elküldtem egy órája egy levelet valakinek, erre most megnézném az Elküldött levelekben a mailt, erre nincs ott. És az illetõ e-mail címe sincs a profilom adatbázisában! WTF?!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Zomil
Ha nyernék a lotton már huznék is japánba és élnék, mint marci hevesen a kamatbol 😄

elvek - nem pénz kérdés 😉

genndy
Ismerem ezt a képet, de nem teljesen erre gondoltam.
Hanem hogy régebben lehetõségük sem volt a muszájból közben kivágott tartalmat kiadni, ami ment a kukába az ott is maradt. Most ez nem muszáj hogy így legyen, további munka után kiadhatják.
Viszont it a különbség, mert a Day1 DLC-kkel kapcsolatban nekem is olyan érzésem van, hogy megcsinálják a játékot azzal együtt, majd szándékosan vágják ki.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Utolsó hozzáfûzni valóm: Nyernél a lottón azon gondolkoznál, hogy ér-e 1500 Ft-ot egy DLC neked? Röhög a vakbelem! Ezt te se gondolod komolyan!.

Vagy lenne havi 300 000 nettó fizetésed. Ezt ne haragudj, de nem hiszem el neked.

Az Extended Cut dlc az egyetlen ingyenes szingli tartalom a 3. részhez és az bõvíti ki a végét.
Összességében egyetértek. Egy ponton tennék hozzáfûzni valót. Micsu nem ellenzi, hanem leszarozta és neki irányult a mondanivalóm elsõsorban (amit nem fogok újra leírni, mert már megtettem párszor és semmit nem változott).

Jó DLC jó, rossz DLC rossz. Én is ez alapján döntök. Ár szempontjából meg a tartalomhoz mérem, ha úgy érzem megéri megveszem, ha nem de mégis kéne akkor várok egy akciót.

Ui.: Ha rajongó vagy behörcsögölöd a DLC-t is, olyankor nincs racionális döntés E/1-ben sem... Mondjuk azt nem tudom te mennyire tudsz rajongani (ha érzelmes embernek tartod magad ahogy írtad, akkor szerintem igen, de ez csak feltételezés).

Véleményem fent tartom, meggyõzni úgyse fogsz tudni. Félreértés elkerülése végett nem az üzleti modellt pártolom, csak azt mondom van olyan DLC, amiért érdemes zsebbe nyúlni. Én örülök neki, hogy idõnként kapnak kiegészítést a kedvenc játékaim valamilyen formában és tudok mérlegelni, hogy melyik éri meg nekem és melyik nem. De eszembe nem jutna amiatt sírni, hogy jajj ennek benne kellett volna lenni az alapjátékban. Ilyen világ van, DLC van és úgy néz ki lesz is.

Bagatel dolognak tartom, hogy ezen problémázunk.

Rapid azt írta, hogy a végét módosító (nem módosítja btw, csak kibõvíti) dlc ingyenes és te erre írtad, hogy nem jól tudja és kijavítottalak, hogy jól tudja. De a kérdésedre válaszolva: 4 sztori dlc jött ki a 3. részhez. Ebbõl 2 valamennyit hozzátesz a fõszálhoz, a másik kettõ inkább melléksztori, de a 4 közül egyiknek sincs hatása a befejezésre.
én is errõl beszéltem, sry hogy azt hittem hogy jár a premiumohoz

tudtommal igen sokat hozzáadnak az alapjáték fõstoryjához de javíts ki ha tévedek