Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként még a legelsõ, sokkal kevesebb fajos kiadást majdnem premierkor vettem meg, legálisan, ügyeskedés nélkül, de mégis Thaiföldrõl, 4-5 k-ért.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A lényeg summázva: Street Racer pack, Swat pack ajánlott.
Zodiac tournament, Nightmare in North Point, ha nagyon nagy Sleeping dogs fan vagy, amúgy kihagyható (elsõ 1 óra, második kb 2 volt nekem, de egyik se nagy valami).
Year of the Snake: Nem tudom milyen, talán ez jobb, mint az elõzõek, majd késõbbiekben ha megvettem leírom a tapasztalatokat.
Elõrendelõi bónuszokat még ha adnak küldetést az isten szerelmére ne! Szánalmasan rosszak azok a küldetések.
Van még a Wheels of Fury, mely megint csak ha fan vagy, akkor ajánlott. Szintén nem nagy eresztés (egy szuper autót kapsz általa, melyet az 5 küldetés végzése során fejlesztesz... felejthetõ élmény volt számomra).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A demóba ölt 4 óra alapján csak a felszínt karcolgattam, nagyon tetszett a sok lehetõség, eltérõ fejlesztés, és az egységlista alapján egy pár 100 órát kénytelen leszek belerakni. Egyedül a japán szinkron hiánya fáj, azt nagyon szerettem az õsben.
A kivágás és lemezeken található nyomok gyakran azért érezhetõk, mert menetközben ezeknek megtervezik a helyét a terméken belül. Még ha elsõ nap is jön, a sorozatgyártásba gyakran akkor sem kerülhetett volna bele az alapjátékba. Ezzel együtt ezeket korrektebb lenne ingyen adni. Nem, nem azért, mert nekem ingyen kellenek, hanem mert van egy pozitívabb üzenete. Ugyanakkor ahogy alább is írtam, a BioWare könnyen tehet bele jelképes mennyiségû fegyvert és páncélt a játékaiba, amit valószínûleg nem lépne meg, de így a DLC-i vonzerejét és a külön megvehetõ fegyver-DLC-k eladhatóságát növeli. Sajnos gyakran ezek az új cuccok túl táposak, így az alapjátékban szûk a választék, ha pedig vásárolsz, az félig-meddig soft cheat. Ígyis-úgyis pórul jársz, akar tartanak pisztolyt a fejedhez, akár nem 😞
A jó DLC-ket persze szeretem, és így sok értelmes tartalom megmenekülhet - de ez következik a képbõl is, válasz erre a kérdésre. Ennek ellenére, ha egy játékhoz bejelentik, hogy nem jön DLC, annak mégis örülök, mert ha jó fejlesztõkrõl van szó, akkor tudom, hogy az alapjáték kerek egész lesz, és nem lesz BioWare-féle rossz szájíz a végén. Sem nyomozni, hogy a sok kis mütyürbõl mi éri meg, illetve mi kerülendõ (lásd SR3 vámpíros cucca).
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De persze ez nem derül ki amig meg nem történik a csoda 😄
A többi hsz-ért meg kickbandel 😄
Amugy én a meleget kerülném ha lehetne, imádom a telet föleg a sielést/snowboard-ozást 😊
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem tudom Coh multit mennyit toltad, van egy olyan érzésem el leszek verve...XD
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kérlek, legalább a lottónyereményemig hagyd meg azt a hitet, hogy utána is ugyanaz a hellyel-közzel normális, Eredeti játékok topikbeli kisemberekkel szolidáris ember maradhatok! Utána meg már nem fogsz érdekelni, mert megveszem az SG-t, és bannollak <#idiota>#idiota>
Shogun 2: Az a baj a shogunnál a szememben, hogy annyira hasonlóak a népek, hogy például egységek tekintetében minimálisak a különbségek. Én emiatt se tudtam élvezni sajnos ezt a Total War részt (gyakorlatilag semmi eltérést nem érzek a népek közt és ez olyan érzést kelt bennem, mint ha újra és újra ugyanazokkal játszanám végig a játékot). Sajnos az alapjáték és a Fall of the Samurai is ugyanezen érzéseket hozták elõ bennem.
Medieval 2 és Rome egységváltozatossága népcsoportonként valahogy sokkal jobb volt számomra. Tudom shogun 2 Japánjának a hasonló egységek szerves részét képezték a való életben is, de nem tudom nekem ez kevés volt játékmenet szempontból (holott tudod, hogy tulajdonságokban a népek eltérnek egymástól bónuszok és hátrányok szempontjából).
Na majd talán a Rome 2 hozza a régi feelinget. Ott is biztos lesznek sokak száját félrehúzó dolgok DLC fomájában. De hát ez van, megszoksz vagy megszöksz szituáció. :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
kiállhatatlan francia picsák, pfejj 😄
Viszont a kalamárit, rákot 2 pofára zabálom, meg persze a kagylót is jó kis fokhagymás lébe :-)
Most tiltsatok ki de rögvest! :-D
Grid 2, Company of Heroes 2, Assassin's Creed 4, Rome 2 esetleg?
Egy RPG esetében például érdekel, hogy a choices & consequencesbe hogy építik be, illetve a fõszálhoz, karakterekhez mennyit tesz hozzá, így még akkor is nehéz megkerülnöm õket a kíváncsiság miatt, ha nem rosszak. Ahogy említettem, a valaha minõségnek számító BioWare eléggé ócska DLC-ket is összehozott ("szaksajtó" is a porig alázott többet), sajnos érzõdik náluk is a futószalag. Az ingyenes cuccaik is eléggé erõltettek, de emellett fegyver-DLC-ik is vannak, miközben az újabb játékaikban DLC-k nélkül zavaróan szûk a választék (OK, nem sztorit vágnak ki, de az alapjáték így gyengébb). Sajnos rájuk nagyon rossz hatással van ez a modell, ha vannak jó DLC-ik is.
A Shogun 2-t is minden DLC-vel együtt fogom megvenni, mert ugyan nagy részük egységpakk, de annak idején a Viking Invasionben is szerettem az alapjátékot feldobó rengeteg spéci egységet, ha a játékmeneten sokat nem is változtattak. Szóval a tartalmas Rise of the Samurai kampány-DLC és a Fall of the Samurai kiegészítõ mellett kell a többi is. (Engem az bosszantott a Shogun 2-nél, amikor a Hattori-klán Limited Edition-exkluzív volt, az meg elfogyott. Szerencsére már megvehetõ Steamen külön, hiszen velük mindenképp végig akarom játszani a kampányt.)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)