Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
Miben változna a kockulási szokásaid ha nyernél a lottón? 😄
grebber
Csak a szokásos.Meg mi lenne ha nyernék a lottón.(konkrétan csoda mert 100% hogy bunda az egész)

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Egyéni ízlés kérdése. Neked ezt bírja a gyomrod, szeretik az ízlelõbimbóid, ez van. Én meg a jóféle töltött káposztáért, bográcsban készült slambucért, meg sült kolbászért vagyok oda. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Carlos
415 új üzenet...
Volt valami? 😊

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Maximum a GRID 2. AC sosem érdekelt. CoH 2-t nem tudom, mert még az 1-gyel sem játszottam. Rome meg nemtommi.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil
Bioshock Inf-es vicces kép. (nem spoileres annak aki legalább valami videot látott belöle) 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Jó tudni hogy még mindig népszerûek az eredeti játékok. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Érdemes odafigyelni:

Hannibal sorozat!

"A történések a Vörös sárkány elõtti idõkben játszódik..."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Shep
Hát ha neked õ jut eszedbe elsõre a szóról akkor ott azért lehet valami a háttérben 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sippie
Obama?
Shep
A télnek elég sok hátulütõje van, elég ha csak egyet mondok. Barack 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kösz, sok jót még nem hallottam a jármûvekrõl, így lehet, hogy az egyszerûség mindet kihagyom. Egyébként egy percet nem játszottam még vele, éppen ezért nem tudom, hogy mi érdekelne hozzá.
Inkább csak ratgab nem nézte eleget a Torpedót Dévényi Tibi bácsival, mert szépen körbelõtte a bûneimet 😊 A listából tényleg nem követtel semmit se, illetve egyet mégis: az ingyen Blood Bowl: Legendary Editiont megpróbáltam megvenni a lengyel oldalon, de nem jött össze, viszont innen megdobott valaki egy kulccsal. Utólag már ezt is szánalmas hülyeségnek tartom, ha bosszant is, hogy némi túlzással évente új "edisön" jön. (Mondjuk a régi vásárlók szép kedvezményt kapnak rá, szóval DLC-áron megvehetõk.)

Egyébként még a legelsõ, sokkal kevesebb fajos kiadást majdnem premierkor vettem meg, legálisan, ügyeskedés nélkül, de mégis Thaiföldrõl, 4-5 k-ért.
Rome-nál kapcsolódtam be a sorozatba. Nekem az volt A Total War rész.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Most szépen kiütötted a Sleeping dog DLc-kkel kapcsolatos tanácsaimat...XD

A lényeg summázva: Street Racer pack, Swat pack ajánlott.

Zodiac tournament, Nightmare in North Point, ha nagyon nagy Sleeping dogs fan vagy, amúgy kihagyható (elsõ 1 óra, második kb 2 volt nekem, de egyik se nagy valami).

Year of the Snake: Nem tudom milyen, talán ez jobb, mint az elõzõek, majd késõbbiekben ha megvettem leírom a tapasztalatokat.

Elõrendelõi bónuszokat még ha adnak küldetést az isten szerelmére ne! Szánalmasan rosszak azok a küldetések.

Van még a Wheels of Fury, mely megint csak ha fan vagy, akkor ajánlott. Szintén nem nagy eresztés (egy szuper autót kapsz általa, melyet az 5 küldetés végzése során fejlesztesz... felejthetõ élmény volt számomra).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Kane and Lynch 2 Steamgift: K&L2 steamgift

Az elsõ Shogunnal játszottál? Abban is minimálisak voltak az eltérések, sõt még kisebb volt, a késõbbi Total Warokhoz képest különösképp szembeszökõ. (Tulajdonképpen emiatt is mondogattam még a Medieval 2 és az Empire idejében, hogy Shogun 2-bõl nehéz lenne igazán sokat kihozni az egyféle nép miatt, mindenképp visszalépés lenne) Ennek ellenére én vagy 6-7-szer biztos végigjátszottam a kampányt, ha nem többször. (Plusz a Mongol Invasiont a két féllel 5-6-szor.)

A demóba ölt 4 óra alapján csak a felszínt karcolgattam, nagyon tetszett a sok lehetõség, eltérõ fejlesztés, és az egységlista alapján egy pár 100 órát kénytelen leszek belerakni. Egyedül a japán szinkron hiánya fáj, azt nagyon szerettem az õsben.
Dragon Age Origins elõrendelõi tárgyai jutnak eszembe. Elõtte a kis törpömet elég csúnyán helyben hagyták a banditák. Ezen tárgyakkal felszerelve meg godlike módba kapcsolt át a törpicsek.

Na most nagy kõ esett le...:-)

Régen is voltak így-úgy DLC-k, bár azok is más ritmusban. Ezeket a tartalmakat kiegészítõkbe, késõbbi kiadásokba csomagolták bele. De jelentek meg efféle ingyenes letölthetõ tartalmak a '90-es években is, például a GTA London 1961 (nem, nem elírás, a '69 a kiegészítõ volt, ez ahhoz jött, ingyen).

A kivágás és lemezeken található nyomok gyakran azért érezhetõk, mert menetközben ezeknek megtervezik a helyét a terméken belül. Még ha elsõ nap is jön, a sorozatgyártásba gyakran akkor sem kerülhetett volna bele az alapjátékba. Ezzel együtt ezeket korrektebb lenne ingyen adni. Nem, nem azért, mert nekem ingyen kellenek, hanem mert van egy pozitívabb üzenete. Ugyanakkor ahogy alább is írtam, a BioWare könnyen tehet bele jelképes mennyiségû fegyvert és páncélt a játékaiba, amit valószínûleg nem lépne meg, de így a DLC-i vonzerejét és a külön megvehetõ fegyver-DLC-k eladhatóságát növeli. Sajnos gyakran ezek az új cuccok túl táposak, így az alapjátékban szûk a választék, ha pedig vásárolsz, az félig-meddig soft cheat. Ígyis-úgyis pórul jársz, akar tartanak pisztolyt a fejedhez, akár nem 😞

A jó DLC-ket persze szeretem, és így sok értelmes tartalom megmenekülhet - de ez következik a képbõl is, válasz erre a kérdésre. Ennek ellenére, ha egy játékhoz bejelentik, hogy nem jön DLC, annak mégis örülök, mert ha jó fejlesztõkrõl van szó, akkor tudom, hogy az alapjáték kerek egész lesz, és nem lesz BioWare-féle rossz szájíz a végén. Sem nyomozni, hogy a sok kis mütyürbõl mi éri meg, illetve mi kerülendõ (lásd SR3 vámpíros cucca).
Zomil
Én Godus-t várom nagyon, meg be is fizettem rá, szoval most imádkozok, hogy ne tipikus Molyneux bácsi féle csapdába essek, aztán majd hallgatom, hogy a kövektezö rész jobb lesz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Tulságosan otthonülös vagyok én ahhoz, hogy hipp-hopp többet nem is gémeljek 😊
De persze ez nem derül ki amig meg nem történik a csoda 😄

A többi hsz-ért meg kickbandel 😄
Amugy én a meleget kerülném ha lehetne, imádom a telet föleg a sielést/snowboard-ozást 😊

Coh multi az kimaradt úgyhogy nyugi :-)

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Na akkor ezt a mostani eszmecserét egy csatában majd ismét levezetjük...<#papakacsint>

Nem tudom Coh multit mennyit toltad, van egy olyan érzésem el leszek verve...XD

Tinman
Hallgatok inkább, jobb az úgy nekem :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Úgy legyen...<#smile><#papakacsint>

habár rákot én is csipázom de egy jó bajai halászlét v egy harcsapaprikást nokedlivel többre tartok 😛

Nagy reményeket fûzök a Kickstarter címekhez én is! Grim Dawn elvileg valahogy nyáron érkezik majd, ahogy lesz majd idén talán Wasteland 2 is.

Ez most is századlagos probléma nekem, mint írtam korábban. Az elv, az árak, az üzleti modell, a játékipar pedig anyagi helyzettõl függetlenül érdekel.

Kérlek, legalább a lottónyereményemig hagyd meg azt a hitet, hogy utána is ugyanaz a hellyel-közzel normális, Eredeti játékok topikbeli kisemberekkel szolidáris ember maradhatok! Utána meg már nem fogsz érdekelni, mert megveszem az SG-t, és bannollak <#idiota>
Shep
Akár kifejted akár nem, nem bizonyít semmit, próbáld ki és majd meglátjuk 😄 Nekem bizonyíték kell nem ígéret ahogy a régi bölcselet is mondja 😄

Bioware okfejtéssel nagyon egyetértek! Ennek ellenére a fõbb Bioware DLC-ket én must have-nek érzem, mert némelyik igazi minõség, persze itt a kivétel ugyanúgy erõsíti a szabályt, mint általában.

Shogun 2: Az a baj a shogunnál a szememben, hogy annyira hasonlóak a népek, hogy például egységek tekintetében minimálisak a különbségek. Én emiatt se tudtam élvezni sajnos ezt a Total War részt (gyakorlatilag semmi eltérést nem érzek a népek közt és ez olyan érzést kelt bennem, mint ha újra és újra ugyanazokkal játszanám végig a játékot). Sajnos az alapjáték és a Fall of the Samurai is ugyanezen érzéseket hozták elõ bennem.
Medieval 2 és Rome egységváltozatossága népcsoportonként valahogy sokkal jobb volt számomra. Tudom shogun 2 Japánjának a hasonló egységek szerves részét képezték a való életben is, de nem tudom nekem ez kevés volt játékmenet szempontból (holott tudod, hogy tulajdonságokban a népek eltérnek egymástól bónuszok és hátrányok szempontjából).

Na majd talán a Rome 2 hozza a régi feelinget. Ott is biztos lesznek sokak száját félrehúzó dolgok DLC fomájában. De hát ez van, megszoksz vagy megszöksz szituáció. :-)

Shep
De a magyar konyha nem ebbõl áll, persze ha te csak ezt ismered akkor sajnállak 😄

Tinman
Nem fejtem ki bõvebben inkább, mert Rapid Rockenbauer Pál kiherél.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

voteban Tinman

kiállhatatlan francia picsák, pfejj 😄

Shep
Ez semmit nem bizonyít 😄

DarkSector
Próbáld azért ki a beta-t.

Tinman
Amit írtál azt kihánynám, pedig nem vagyok ilyen típus. Nem viccelek. Anno bepróbálkoztak ilyenekkel, de rossz vége lett mindig.
Viszont a kalamárit, rákot 2 pofára zabálom, meg persze a kagylót is jó kis fokhagymás lébe :-)

DarkSector
😛

coh2t én szerintem 1st veszem

Tinman
Csajok terén franciák prefered elsõsorban, aztán nagy duzzogva japók. Kati, Tündi, Eszti, Ilike kevésbé, de hát szegény ember vízzel...

Most tiltsatok ki de rögvest! :-D

Utóbbi még ebben a hónapban érkezik amúgy!

Grid 2, Company of Heroes 2, Assassin's Creed 4, Rome 2 esetleg?

Rajongani elsõsorban nem játékokért szoktam, legfeljebb egy kicsit 😊 Egyébként azt elismerem, hogy ha egy játékot nagyon kedvelek és a mûfaj is indokolja, akkor minden DLC-t megveszek (nagy valószínûségben a GotY-ban, de nem feltétlen), ami nem lópáncél.

Egy RPG esetében például érdekel, hogy a choices & consequencesbe hogy építik be, illetve a fõszálhoz, karakterekhez mennyit tesz hozzá, így még akkor is nehéz megkerülnöm õket a kíváncsiság miatt, ha nem rosszak. Ahogy említettem, a valaha minõségnek számító BioWare eléggé ócska DLC-ket is összehozott ("szaksajtó" is a porig alázott többet), sajnos érzõdik náluk is a futószalag. Az ingyenes cuccaik is eléggé erõltettek, de emellett fegyver-DLC-ik is vannak, miközben az újabb játékaikban DLC-k nélkül zavaróan szûk a választék (OK, nem sztorit vágnak ki, de az alapjáték így gyengébb). Sajnos rájuk nagyon rossz hatással van ez a modell, ha vannak jó DLC-ik is.

A Shogun 2-t is minden DLC-vel együtt fogom megvenni, mert ugyan nagy részük egységpakk, de annak idején a Viking Invasionben is szerettem az alapjátékot feldobó rengeteg spéci egységet, ha a játékmeneten sokat nem is változtattak. Szóval a tartalmas Rise of the Samurai kampány-DLC és a Fall of the Samurai kiegészítõ mellett kell a többi is. (Engem az bosszantott a Shogun 2-nél, amikor a Hattori-klán Limited Edition-exkluzív volt, az meg elfogyott. Szerencsére már megvehetõ Steamen külön, hiszen velük mindenképp végig akarom játszani a kampányt.)
egyébként absz egy cool ország lehetne ez mivel nagyon szép helyen van, éghajlat is jó, ételeket nyelvet csajokat imádom, az emberrekkel nameg a vezetéssel vannak komoly gondok

Hát azért egy jó csülök pörköltnek nemigen van párja. Rántott hús olajbogyóval? Érdekes kombó. Én krumpli pürével jobban szeretem. :-)

Tinman
Már szedem! Ha lejött seedelem!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Igen derék hozzáállás. Nekem is ez a kombó volt idén a legköltségesebb. Tavaly szintén az AC3. A többi meg egy rakás apróság, de azt szerintem ne is adogassuk össze jobban járunk..<#papakacsint>

DarkSector
Elfér az egy floppy-n. 😄

Napi 24 órában búvárkodnál, akkor nem Micsu lennél, hanem valami tengeri emlõs...XD

Tinman
<#eljen><#nevetes1>