Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kevered a szezont a fazonnal. A Premiumosok elõbb kipróbálhatták a megjelenõ kiegészítõket, valamint a premiumért cserébe megkapták (megkaptuk) az összes kiegészítõt "ingyen". Emellett van még 1-2 elõnye a prémiumnak, de azt, hogy megkapj rögtön minden fegyvert, stb. az külön dlc, ami nem jár premiumhoz. Szal ha nem akarsz bajlódni a cuccok feloldásával, akkor az még külön 35 euró (asszem annyi).
Elkerülte a figyelmem :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Ne keverd össze a Pay 2 Win játékmechanikát a DLC-kkel.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

hát én max 5öt szánnék rá 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

mi van veled rat? :-)

TBTPumpa
Torchlight 2 50%-os akcióban van Steam-en, így csak 9,5 euró a játék!
Fenébe. Jó lenne ennyiért behúzni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

hopp valakinek beleköptem a levesébe, remélem nem Tinman fél oldala volt 😄😄😄

de ha ennyire belemerültünk a témába:

battlefield 3

premiumosok azaz akik minden dlct megvettek multiban igen komoly elõnnyel birnak, pl repülõ - mingunnal kell kiiktatnom hõkövetõ rakétával rendelkezõ embertársaimat hogy én is megkaphassam, több óra játékidõ HELLYEAH

nem olyan nagy probléma csak ez ám a fair dolog

Én rossznak tartott ár-értékû arányú terméket akkor sem veszek, ha felvet a pénz. Ez nem csupán konkrét anyagi helyzet vagy sóherség kérdése, hanem a meglévõ pénzösszeg racionális beosztásáé is. Mint mondtam: 1 órás FPS 15k-ért pofátlan árazás, szóvá lehet tenni. Ahogy a 20 perces, 3k-s DLC-t is. Független attól, hogy megnyerted-e a lottót, megveszed-e végül teljes áron vagy csak GotY-ban.

A gyakorlatban engem se nagyon érdekelnek a PC-s árak. Minek? Szinte mindennel várok pár évet, akkor pedig már nekem könyörögnek, hogy legyek szíves játszani vele. Én csak azért veszek friss játékot, mert elvbõl szavazni akarok, és esetleg CE-t a polcra rakni. Lásd még Kickstarter. A day1-játék, a hype nem motivál.
Rendben, de nem ez volt ám a kérdés te kis hamis. Ne terelj! :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

da origins awakaningsel semmi gond nincs mert az egy teljes értékû kieg

Így van! Játékos vagy, luxus cikkeket "fogyasztasz", ha étvágyad igényli veszel játékokat. Ha étvágyad igényli veszel DLC-t is. De ez ugyanúgy nem szükséges, ahogy játékosnak se kell lenned. Minden csak akarat kérdése. És mint említettem a DLC-k nagy része semmitérõ. Ne sirassunk egy többnyire felesleges dolgot.

Kifejtettem errõl a véleményem. Kiadni egy játékot pc-re utána kihagyni a pc-seket a DLC mókából. Undorító és szemét húzás. Még a lehetõséget se kaptuk meg, hogy esetleg díjazzuk a fejlesztõk erõfeszítését.

Jól tudja. A végét módosító dlc ingyenes volt. Az utolsó dlc, ami megjelent hozzá és ami egyben a legutolsó is (értsd: nem lesz több), az a játék vége elõtt játszódik, mint az összes dlc, ami megjelent hozzá (a végét módosítót, pontosabban mondva kibõvítõt kivéve persze).
a dragon agehez járó ingyen bioware pontjaimat se használtam még fel, nah ehhez mit szólsz

Rapid81
De ezt a rajongók hisztizték ki, mert szerintük szar lett a vége. Akkor meg ne rinyáljanak, hogy meg is kapják...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

nem figyelsz te kis csibész 😛

"bár a pcsek megkapták "

járt hozzá, 1 verza volt csak

A házigazda irányában érzett minden megbecsülésem mellett mondom, de engem nem befolyásol a vásárlásaimban, hogy a Imy mit csinál bizonyos DLC-kkel. Magamról beszéltem E/1-ben 😉

Egyébként nem láttam Micsu hozzászólásaiban semmi végletességet, ellenzi az üzletpolitikát (miért ne tehetné? megtiltod?), ezért maximum GotY-t vesz, ha a tartalom maga érdekli vagy nincs más/nincs más olcsóbban. Nem látom ezzel a problémát. (Igen olvastam itt az irományynaidat, és már kifejtettem, hogy miért nem értek egyet velük.)

Sokadszorra ismételem semmi sem kötelezõ, nem értesz egyet ne vedd meg ilyen egyszerû.

Jó DLC jó, rossz DLC rossz. DLC-kként ontani adagolni mokkáskanállal a tartalmat pedig nagyon rossz. Még a néhány jobbféle BioWare DLC-nél is gyakran éreztem, hogy az alapjátékhoz képest helyenként sivár, nem írták meg hozzá az összes karaktert annyira, mint a fõszálhoz - vagy egy kiegészítõhöz tették volna. Persze nem mondom, hogy DLC helyett kaptunk volna kiegészítõt, csak mondom, hogy minõségi kifogásaim olyanokkal is voltam, melyek amúgy tetszettek.
Hogy is van akkor ez a soha nem veszek DLC-t dolog? XD

Tinman
"Neked szoktak pisztolyt tartani a fejedhez, hogy vedd? Mert nekem nem!"

De hát játékos vagyok... érdekel az adott játék univerzuma, így mindig úgy érzem, ha kihagyok egy story DLC-t, hogy valami kimaradt a gamer életembõl.

Tiszta vicc, de itt motoszkál a fejembe min. 1-1.5 éve, hogy a Castlevania LoS DLC-t youtube-on néztem meg, mert sajnáltam rá az akkor még tetemes összeget.

HIÁNYZIK az élmény a fejembõl! Pár youtube képkocka van benne velem kapcsolatba, meg a hiányérzet, hogy nem volt teljes az élmény. Qrvára irritál!!!

BEDOBOM A CSODAFEGYVEREM!

Tomb Raider: Underworld DLC-k!

Kimaradtatok belõle mint a huzat!

Jók voltak? Megígértem, hogy nem fogok elfogult lenni, de sajnos azt kell mondjam BAROMIRA kellemes DLC-k voltak!

Írok róla majd bõvebben hamarosan, egyelõre csak annyit, hogy a Lara's Shadow konkréten egy új érzés, egy új karakter, új képességekkel, raklap csapdával és persze VALÓDI LEZÁRÁSSAL A TÖRTÉNETNEK!!! Mert te azt hitted PC-s kolléga, aztán NEM! HOPPÁ!

A Beneath the Ashes pedig a történet közepébe ékelõdik be, picit nehezebb, több csapda, trükkös megoldások, remek helyszínen.

Számomra leírhatatlanul meglepõ, hogy XBOX360 only! WHY? WTH? WUT?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nem jól tudod

google elsõ találat

"Mass Effect 3 - célegyenesben a mindent lezáró DLC-k"

<#idiota><#idiota><#idiota><#taps><#taps><#taps><#taps>

Rapid81
Ja, és multi nem lesz.

Van olyan DLC, ami sokat ad a játékélményhez. Ez is tény. Hoppá, most kapcsolok! Akkor csak vettél te DLC-t te csibész... Alan Wake-hez :-)

ME Trilogy szánalom. Az is bolond, aki megveszi.

TBTPumpa
Fölösleges! Év végén érkezik a bõvített változat! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
A fõszál lezárásra került. Tuti, hogy mellékszál vagy a játék történetén belül, valahol, valamikor megtörtént tartalom lesz, ami majd fényt derít további dolgokra.

Rapid81
Fogalmam sincs a ME3-ról, mert utálom a sorozatot. De ha jól tudom, akkor a végemódosító DLC ingyenes.

Nem úgy volt, hogy 3-at is kap?

azt írták hogy abba a storyba nem nyúlnak bele, lehet ripoff, multi meg hasonlók

Minden hsz-emben benne volt, hogy tény, hogy drága. Nem ez volt a probléma gyökere. Ne ragadj ki részleteket a nagy egészbõl, mert akkor ilyen szintû tévútra jutsz, mint ezzel a hsz-eddel.

Ha panaszkodik, hogy hiányzik az a tartalom neki, de inkább megvárja a késõbbi olcsóbb (mintha az alapot és DLC-ket teljes áron venné) goty verziót, az bizony pénzhiányból fakad. Ha megtehetné megvenné. Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni, hogy kisakkozd.

A "nem venné, mert nem hülye, hogy hagyja magát becsapni" féle válasszal meg fölösleges próbálkoznod, mert visszakanyarodik a van pénze úgyse probléma neki ha költ belõle címû fejezethez. Felesleges köröket ne fussunk ismét.

Csórók vagyunk, én is, te is, és még itt sokan mások is. Meg kell gondolnunk mit veszünk és mit nem. És ez nem azért van mert tiltakozunk a becsapás ellen, hanem mert nem hevernek játékra szánt milliók a bankban. Magyarisztánban már csak ilyen a jövedelmi helyzet, nem is nekünk találták ki a DLC-k árait, de a számítógépes játékok és a hozzájuk való hardverek, szoftverek árait sem. Ne mossuk össze a pénzhiányt a kizsákmányolással, mert nem élelmiszer árakról beszélgetünk, hanem luxuscikk árakról!

jó de te is tudod hogy a 2 dlc is mennyivel tovább vitte az alap játék sztoryját, bõven szegényebb lettél volna ha nem veszed meg, ergo aki boxra megvette 1st day majd nem volt kedve fizetni külön

de akkor magyarázd meg az me3at, másik példa, tessék

Rapid81
Akkor a Season Pass szerinted mit fog tartalmazni? 2 fegyvert 20 ojróért? Kötve hiszem. Sztori DLC-t ígérnek benne.

"More Stories, More Weapons, More Characters. Extend the narrative and adventure with the BioShock Infinite Season Pass. "

pl me3 is milyen példa,

az meg milyen már hogy van egy trilogy kiadás a dlck meg össze vissza vannak mind1ik platform verzióban, szégyen

grebber
Sajnos magra még nem!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Ezért írtam, amit írtam. Az alapjátékhoz jött 2 DLC sok mindent nem tartalmazott. A történet zárását az AN hozta el.

azt nyilatkozták infinitehoz nem lesz story dlc, bár ki tudja

Tinman
Jogos!

Remek példák!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Egy gondolat a DLC-mizériához:
Amikor régen kijött egy teljes játék, amihez nem készítettek késõbb sem DLC-t, mert nem volt ez a rendszer, abból vajon mennyit húztak le/vágtak ki/dobtak el idõ/pénz/munkaerõ-hiány miatt? Ezt nem lehet tudni. Azért azt is vegyük figyelembe, hogy most ezeket a tartalmakat megkaphatjuk, mert a fejlesztõknek az érte kapott pénzért érdekükben áll kiadni, illetve így megcsinálhatják az alapjátékból különbözõ ok miatt kimaradt ötleteiket.
Az viszont sajnos igaz, hogy a legtöbb DLC tényleg csak opcionális tartalom (plusz fegyver, plusz ruha), és sokkal kevésbé 'kiegészítõ', mint ami régen jött egy-egy játékhoz. És fenntartom, hogy minden DLC túlárazott, akármennyi plusz tartalmat, sztorit is ad.
Jó példa még jó sztori DLC-re, ami sokkal inkább kiegészítõ: Dragon Age Origins: Awakening. Viszont ez drágább is volt mint egy átlagos DLC, tehát a túlárazás itt is simmel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Ezért is aljasság... jó mi itt "keleten" kivárunk, de nyugaton "félrevezetik" picit ezzel a jónépet, nagyon beetetik õket, persze õk még bégetnek is hozzá egy sort örömmel.

writer és signal dlcrõl beszéltem

Tinman
Már jó pár órája feltolták:

The_Hobbit_An_Unexpected_Journey_2012_1080p_3D_CEE_Blu-ray_AVC_DTS-HD_MA_7_1Mont

Rapid81
"Pont az a baj, hogy nem tudhatod! Nem tudhatod, hogy a 10.000 Ft-ért megvett játékodhoz majd frankó, tartalmas DLC jön, vagy random szemét."

Addig nem kell megvenni mondjuk a Season Pass-t, amíg nem tudod, hogy mit kapsz érte. Én is meg akarom venni a Bio Inf SP-t, de míg ki nem jön az elsõ DLC-je, addig nem veszek zsákbamacskát, mert senkinek semmi infója nincs róla, hogy mit fog tartalmazni az SP.

Tinman
Fallout 3-nál a The Pitt + Point Lookout veszteség, ha kimaradt volna. Ezek nekem nagyon tetszettek!

Op. anchorage és Broken Steel is jók voltak, de túlélem, ha kimaradt volna.

A Motership Zeta-t nem bántam volna, ha nem látom. Nem tetszett.

Szóval volt 2 olyan DLC ami úgy gondolom rendkívül jól hozta az elvárható szintet. A Point Lookout nehézségbe, hangulatba, helyszín és minden egyéb tekintetben tõlem 5-ös alát kapna.

"Terméket vásárlok, igyekszem racionálisan átgondolni. Azért nem fogok éltetni egy DLC-t, mert nekem kedves játékhoz jön, és vice versa."

Ha fan vagy megveszed. Lásd Imy Saints Row rajongását.

Konkrétan Micsu "Minden DLC-t utálok és soha nem vettem egyet se" féle álláspont ellenében fogalmaztam meg a véleményem.

Semmi összemosás és ellentmondás nem volt ebben. Logikusan le van vezetve, ha végigolvasod megérted.

Tartsuk szem elõtt, ha ezek a mamutkiadók nem profimaximalizálnak, akkor lehet maholnap nem lesz mivel játszanunk. Sokadszorra ismételem semmi sem kötelezõ, nem értesz egyet ne vedd meg ilyen egyszerû.

Rapid81
Az Alan Wake-et az American Nightmare zárta le, nem a DLC-k. Az pedig különálló játék.

Amennyiben egy teljes árú játékot lehet kritizálni az ár-érték arány miatt, úgy nyilván DLC-t is, azoknak pedig gyakran rossz. Ezt gyakran megjegyzi a "szaksajtó" is a review-kban, de ha itt panaszkodik egy játékos, akkor õ csóró (mindenféle negatív elõjel nélkül), képmutató, warezmentalitású stb.? Meg lehet nevezni negatívumként, ahogy egy 10 órás BG3-at is le lehetne szólni a hossza miatt.
grebber
Hamarosan a nyakunkon a Hobbit 3D BD50!!!!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
DLC-krõl van szó... Nem kötelezõ, opcionális tartalom egy már általad megvásárolt játékhoz.

pl alan wake, bár a pcsek megkapták a 2 dlct, igencsak komoly kérdésekre kapunk választ fõleg az alapjáték végével kapcsolatban

egyébként meg hagyjátok már ezt a fejedhez tartott pisztoly ökörséget, ilyen alapon egy játékot, filmet meg semmit se szabad szidni ügyebár

attól még hogy nem támogatom a rendszert leírhatom hogy szerintem szar

Rapid81
Mondj már egyetlen példát is légy szíves, mert én az elmúlt 2 év majd' minden AAA+++ játékával játszottam és egyikben sem volt ilyen. Amihez meg jöttek single DLC-k, azok sem ilyenek voltak, hanem teljesen különálló történetek.