311803
-
Souls-ok még-végig-nem-játszása miatt nem is merek a Sekiro beszerzésén gondolkodni.
A kezdőára alapvetően nem lenne probléma, de azé' eléggé nem pénztárca barát :) -
Árnyvadász #305629 Fura, de Sekiro lázban égek. Jó ez mondjuk azért túlzás, mindenesetre nagyon várom. Pedig a Soulborne játékok nem az én műfajom. Viszont az 1500-as évek Japánja, szamurájok, hitvilág, építészet, fegyverek és a stílus amit az akkor középkori élet képviselt nagyon is érdekelt mindig is. És talán a Sekiro nem is annyira elrugaszkodott, értem ezalatt talán jobban földhözragadtabb és némileg valószerűbb, mint egy DS például. Néztem a videót, ahol a harcrendszert is megcsodálhattam. Nagyon jó! A lopakodás, meg a tetőn ninja módban mászkálás is remek dolog. Sok ellenfelet így tényleg egycsapásra ki lehet nyírni. De már az eleve tetszik, hogy lopakodni is lehet, sőt javallott is.
Szóval bár abszolút nem az én játékstílusom, de akkor is megpróbálom végigvinni. Nem biztos a siker, de jelenleg optimista vagyok. Kitartónak kell lennem. Ez a március most elég pénztárcagyilkosra sikeredett. DMC 5 (elképesztően jó lett, de alacsony fokozaton semmi kihívás nincs benne, remélem a magasabb már jobb lesz), Sekiro, majd hónap végén Operencia: The Stolen Sun. Division meg egyéb dolgok már meg sem említem, de most azt kihagyom. Eleget ügynökösködtem az első résszel, ez meg inkább egy kibővített, fejlettebb változat, nem feltétlenül egy igazi második rész. Esetleg későbbre jó lesz.
Ti hogy álltok Sekiro témában? Azt tudom sokan vagytok, akik szeretik a Soulborne játékokat. -
Szerintem, működni fog az előbb elindítottam, de rossz emu-t (több is van fent kísérleti jelleggel na abból nekem is szaggatni látszott a Zelda :D )
Aztán rájöttem van másik Zelda-ra kihegyezett ás lám a beállítások is ott vannak azokat is szépen használja. Most ellenőrzi éppen a Shadereket az első indítás előtt kicsit sokáig tart. És ez már használ rendesen több magot is az előző 1 magon volt csak hajlandó elindulni...
Így van siker ez működik csak másolni kell ás már megy is :D Egyetlen probléma az a 17GB-nyi cucc amit valahogy el kellene juttatnom hozzád.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.03.11. 19:37:10 -
Persze proci nagyon kell alá hiszen emulátorról beszélünk. Viszont annyira nem gáz a helyzet az az i7-es ami neked van elég kell, hogy legyen ide max nem tükör sima 60 frame hanem mondok 30-hoz, de ott nem lehet hiba azt nagyon hoznia kellene.
Szerintem egyébként 720p/60fps lazán meg kell legyen, de mint írtam a 1080p/60fps is meg lehet viszont talán többször beeshetne, de ez sem biztos. Most nézem megy-e a Zelda simán átmásolt cuccal, de eddig tölti szépen. Megyek eszek valamit aztán megsasolom neked, hogy ez így működik-e.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.03.11. 18:57:55 -
Az ilyen emu dolgokhoz nem inkább proci kell? Az meg nálad jobb, lehet hogy ezért volt.
-
"Yakuza 0" is megszabadult a Denuvo-rablánctól: cserébe nem hajtja a gépet, és nincs pár percenként befagyás sem -- nem, ez már nem a béta patch, hanem a végleges (v3.2) utáni állapot. -
Videót nem tudtam róla csinálni, mert ott elkezdett szaggatni (lehet pont annyit tudott a gépem, hogy az OBS nélkül még vitte, de 970-es kártya elég volt hozzá 1080p-ben). Azt, hogy mi kellett hozzá meg már nem tudom, de új rendszert telepítettem a múlt héten, mert bekerült a 970evo plus nekem is így majd ránézek hogy így is működik-e. -
Hát akkor érdekelne, hogy sikerült, mert anno tettem én is egy próbát a csomaggal, és a 10-15 FPS-t vígan hozta is :D Igaz, nem sokat mókoltam vele, töröltem az első próba után a fenébe. -
Szerintem még anno azt próbáltam én is bár miközben a Zelda-t közbeszereztem töltöttem le még valami pack-ot. Kb 2 hete rápróbáltam és tökéletesen működött néha, de tényleg csak néha beesett pár pillanatra 50-55 körülire az FPS, de ez belefér 10 percenként egy EMU-s játékba. Amúgy simán vitte anno 1080p-n most 1440p-n próbáltam a játékot. Tetszik és játszanám is, de nincs nekem erre ennyi időm már :(
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.03.11. 15:50:30 -
:) -
Én ráadásul MerlinW pakkjával próbáltam.
Nekem sem ment.
Ráadásul, kukába való gépem is van --- nem 7700K + / meg 2000+ csodák a 30 FPS-hez :) -
Merlin rakott ide fel anno egy változatot, ami ~2 klikkből működött - a Cemu elég kezes ilyen szempontból.
-
+1
Kb. 1 hónapja szántam rá magam... elment 1 óra az életemből és még mindig trábölsútoltam. Skip. -
Bárcsak ezt meg tudnák úgy csinálni hogy a game-et és a topp módon beállított emut betolják egy nagy isoba amit telepíteni lehet és csak elindítasz egy exét és tolod... Sajnos mire oda jut az ember hogy mindent beállít már nem is akar Zeldázni..
Gépet meg kb soha nem lehet venni olcsón mert nintendo életbe nem fog esni az ára.. -
Nem is olyan, mint az eredeti. -
A DaS 3-al ellentétben ez a játék betartja a saját szabályait. Végre!
Gondolok itt arra, amikor a DaS 3-ban csak támadott, támadott, támadott, kb. végtelen staminával az ellen... itt meg ha elcseszi a Ki managmentet kifullad és megy is a balta a hátába. Ez milliószor jobb megoldás! -
DURVA! -
Milyen eredeti gondolat #305312
-
Fan made SW Pod Racer remake unreal engine 4-gyel, ingyé.
https://sg.hu/cikkek/jatek/135544/toltheto-a-felujitott-star-wars-episode-i-racer
Szedjétek, mielőtt Disney bácsi is olvassa. -
-
Fogalmam sincs, de egyszer amikor a DS4-et telón az olyan szinten volt szánalmas, hogy még a sixaxis appos korábbi DS3-as próbálkozásom is maga volt a gyémánttá csiszolt tökéletesség.
Pedig ott még minden appra kölön kellett screenshot alapján belőni a touch emulációt, meg kézzel bepötyögni a BT párosításhoz a címet, de az legalább működött utána. -
Leárazos kupon az max azoknak lenne jó akik szeretnek drágán vásárolni.. -
Tudjátok mi kellene a steambe? Ha az achievementek adnának steam pontokat és x mennyiségű pontokból lehetne learazós kuponokat venni, meg lenne ilyen steam lottó ami szintén abból menne és lehetne dolgokat nyerni rajta hetente.
-
De pont ebben a pillanatban vertem le egy pár szinttel magasabb revenantot és dobott a gearjéből egy lightning sebzésű, meg egy rakat nyalánksággal ellátott odachi-t, ami ráadásul vagy 100 dmg-el többet sebez, mint most a fejszém max familizálás mellett.
Iszonyú nagy fail ebben a játékban, amikor a menüt be kell hozni és rá kell nyomni a quit-re, mert másnap meló. Őrület, hogy ennyi idő elteltével ezt a súlyos hibát nem tudták kijavítani... pfff, száni egy bagázs. -
Soha.
Majd odachi-t próbáld ki, azt tudod használni Axe-szal mert az is STR asszem. -
Mittomén' olyan nettó 20 óra belement eddig ebbe a Nioh-ba, 2 nap alatt... mikor lesz már végre szar? Ez így nem ér! :-/ -
nem támogatnak majd más kontrollert??
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.03.10. 20:16:41 -
Ez mi a tőgy? Ahelyett, hogy a szoftver részt csinálnák meg rendesen, hogy támogassa a kontrollereket az android meg implementálnák a vulkánt, hogy ne csak fércportok meg a gémloft genny legyen a natív mobil géming csúcsa. -
Kényelmes lehet. Meg szép. kek.
-
Hát, azok a pattintott kőbaltát idéző élek szerintem fognak még gondokat okozni a Kuglinak... -
kb lEsZaROm, ha kézben tartva meg tök jó. Ezt így nem tudom megállapítani, de szerint nem olyan vészes, sőt, Dzsini álltal linkelt xbox controllerhez képest meg álomszép :) -
Én ezt tekergettem anno...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Azért csak az közelmúltból az első classic Xbox controller, kicsivel korábbról a Dreamcast, és még lehetne sorolni... nálam a koronát ez kapja meg.
egyéb finomságok a link mögött - akár hallgatva, akár csak a shownotes-t végigklikkelve
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.10. 13:20:28 -
MrAndree #305597 Achievement unlocked. -
Sikerült nekik.
-
Rony94 #305595 A Google-nek volt egy álma, hogy elkészítsék a világ egyik legrondább kontrollerét:
-
Remélem megélem még azt a korszakot amikor olcsó lesz végre
-
2x annyit is ér. -
Azon agyalok, hogy meglepjem-e magam a GTAV--el? Megér-e 14.99€-t. Most annyi a steam-en.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.03.10. 10:15:54 -
Sőt harci kalapács is akad, de az nekem gyere be. Szvsz így is bőven van benne annyi fegyó, hogy mindenki könnyen megtalálja a saját kedvencét benne. Nekem első blikkre a szabvány katana volt szimpi, aztán eluntam, hogy egyre több olyan enemy volt, akikbe elég sok vágás kellett (irreálisan sok... azé' egy szamurájkarddal 3x eltalálok egy embert, az többet fel nem kell az k. élet!), így valami keményebb kellett, de úgy, hogy mozgékony maradhassak. Aztán nagyon megragadtam a fejszénél, de mondom ez inkább a LotF hibája, mert ott is jól elvoltam vele sokáig, de ott később váltottam a jó öreg bazi nagy kardra.
Egyébként rájöttem miért talált be még nálam ez a cucc ilyen könnyen: Onimusha. Én nagyon szerettem mind a 4 részt PS2-ön és bár rég volt, de néhány elemében visszaköszön az a hangulat és stílus.