311803
  • Dzsini
    A Batman részek jók (2-3-1 a sorrend köztük számomra), a City Undercover a legjobban sikerültek között van (majdnem vettem miatta Wiit), a Harry Potterek régiek de rendben vannak - jó csomag, ha valaki neki akar kezdeni a Lego játékoknak.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.30. 20:17:13
  • IMYke2.0.0.0
    Nem Neked szól...
    ...eddig vagy 6-szor volt már (ez/ilyesmi lego) a bundlö...
  • Rony94
    Naaa, ez érdekes. Főleg hogy én még egyetlen LEGO játékot sem birtoklok.
  • genndy
    Humble LEGO Games Bundle

1$:
    LEGO Harry Potter: Years 1-4
    LEGO Batman: The Videogame

BTA:
    LEGO Harry Potter: Years 5-7
    LEGO Batman 2: DC Super Heroes
    The LEGO Movie - Videogame

12$:
    LEGO City Undercover
    LEGO Worlds
    LEGO® Batman 3: Beyond Gotham
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2019.04.30. 20:04:16
  • Rony94
    Áh...akkor tényleg felejtősek. Csak kell valami kocsis program, amivel kihúzom az új F1 játékig.
  • IMYke2.0.0.0
    A DLC-k csak multiplayerhez adnak tartalmakat.

Tehát, ha online szeretnéd csapatni a játékot, akkor:

- Drift pakk ajánlott (a Mitsubishi kötelező belőle - igazi meta-járgány)
    - Peak Performance pakk ajánlott (a Volkswagen Golf Performance erősen kell - meta-jármű)
    - McLaren Racing pakk kell (a Brands Hatch online kötelező)
    - GTR Racing pakk kell (a nappali Yas Marina pálya sokat forog online).
  • grebber
    Te döntsd el kellenek-e

Bathurst Track Pack (1 új pálya, 3 autó)
    Classic GRID Pack (2 autó)
    Drift Pack (4 autó)
    GTR Racing Pack (1 autó)
    Headstart Pack (1 autó, 15% kedvezmény a játék boltjában)
    IndyCar Pack (1 új pálya, 2 festés)
    Peak Performance Pack (6 autó)
    Spa-Francorchamps Track Pack (1 új pálya, 2 autó)
    Super Modified Pack (4 autó)
    McLaren Racing Pack - Brands Hatch GP pályát teszi elérhetővé
    Demolition Derby -A játékmód arra épül, hogy szilánkosra törd az egyik pajtásod kocsiját. + Jupiter Eagle Ray Mk 5 Demo Derby nevű kocsit
  • Rony94
    Most konkrétan Imytől kérdezném, de természetesen bárki válaszolhat, aki esetleg kompetens ebben a témában: A GRID 2-höz mely DLC pack éri meg? Vagy ne foglalkozzak velük egyáltalán? Egyedül a Drift pack van meg, ha jól emlékszem, ez is csak a Humble Bundle-ből való.
  • Scooter
    Lepörgött a stáblista a Resident Evil 7-ben. Rohadtul tetszett az egész, ahogy össze van rakva. 22 óra volt. A parafoktor nagyon ott van.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.04.29. 20:22:10
  • Moby
    The Turing Test
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    4MH3F-YYA07-FNCYR

• Moby
    Maradékaim, hátha hasznát veszi valaki:
    Black The Fall
    58WMW-T5TNP-ZVVLJ

/Jajdejó, hogy továbbra sincs több spoiler egy postban :(

Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.04.28. 22:43:47
  • Rony94
    Én is elgondolkodtam már rajta. Plusz, Switch-en is elérhető.
  • ToxiMaxi
    Én a Destiny 2 miatt hagytam abba. Jó kis játék.
  • nxs
    Nem tudom ki,hogy van vele engem a Warframe teljesen beszippantott...persze nem úgy mint egy függő mmo-st de hetente azért beletekerek 10 órát. Igaz kicsit döcögősen indult,de aztán találtam jó classt és találtam jó fegyvereket is. Húz magával a játék. Viszont nem looter shooter,de sok moddal lehet babrálni.
  • genndy
    Humble More Board Games Bundle by Asmodee Digital
  • Darun
    Sztem a kalózos téma azért adta a hajózást, szóval nem lehet azt mondani, hogy túltolták. Én nagyjából emlékszem a történetre, nekem kifejezetten tetszett. Már csak azért is, mert próbáltak bele történelmi párhuzamot tenni. Én is imádtam a hajókázást, az egyik legfontosabb oka ez volt, amiért kvázi ezzel a résszel kezdtem (és egyelőre fejeztem be) az AC sorozatot (anno ugyan játszottam az első résszel... de azt inkább letagadom). Viszont 50 óra hajókázás után már monotonná vált a tengeri csata is. Ami meg a legendary hajókat illeti... azért az milyen már, hogy egy sorhajó lefordul brigget? Komolyan!?
    Nekem az irányitás nem tetszett annyira. Pl van az a ficsör, hogy a kampóval fel lehet húzni a fára az ellenfeleket. Ezt kb 3 órán keresztül tudtam, aztán annyira nem foglalkoztam vele és másnap meg már nem is emlékeztem, hogy kell. De az alap dolgok is kicsit olyan Mass Effectesek voltak. Néha nem azt csinálta a karakter, amit én szerettem volna, és hát pl az árbóc csúcsáról leesni egy csata kellős közepén nem túl mókás. Csak hogy egy példát emlitsek.
  • 3Error #306534
  • Rony94
    Hát sokkal jobb mint az a szaros mumble rap.
  • Dzsini
    Azért az, hogy az 1995-ös klasszikus MK zenét tolták be alá, az

• Tinman #306531
    Akarnám, ha telne rá, de nem telik, így "nem akarom". Nincs rá keret. Ennyiből A PS5 fele megvan :-)

A szobor tetszik nagyon, a többi nem érdekel. Nekem a TWD S1 nagyon betalált, nagyon szerettem és ez a szobor ez éppen onnan van.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem-már-hogy-te-ezt-meg-akarod-venni?!
  • Tinman #306529
    Kár, hogy idehaza, ha lesz is belőle, kb. 75k lesz :-(

• Tinman #306528
    Más fórumon, más helyen is gamerek között szóba kerül a Steam vs. Epic Store vita.

Az a baj, hogy sokan nem értik, hogy a gamereknek nem az Epic Store létezésével van a baja, mert vagy leszarom/vagy nem effekt, hanem azzal, hogy nem hagynak más opciót (mint a GoG tett a Witcher kapcsán) és abszolút bicskanyitogató politikát tolnak! Persze az is opció, hogy vársz 1 évet, de én pl. a Grimrock miatt simán zsákoltam volna Steam-re az Operencia-t, így meg annyira leszarom már, hogy az leírhatatlan.

Kigyi módra majd talán, esetleg rápróbálok MS Store-ban, ha lesz magyar felirata.
  • zorrobomber
    Lehet hogy leszarják az eladásokat. A Deep Silver kapott egy zsák pénzt előre, az Epic egy AAA(?) játékot, és publicitást a platformjának.
  • Tinman #306526
    Idén 2.5x több avokádós kaját ettem mint 1996-ban.
    Mert anno csak egyszer kóstoltam, idén viszont már 2x, meg egy kis maradékot belőle.

Tehát egyértelműen kijelenthető, hogy drámaian többet fogyasztok már belőle, mint eddig bármikor!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.04.19. 07:48:29
  • grebber
    Ugyanazt jelenti amit linkeltem az elsőnél. Az emberek szeretik a jó folytatásokat ebbe nincs több. Ennek az epicnek ehhez semmi köze...a többi game eladási száma hol van? Nem igen hangoztatja senki sem
  • MrAndree
    Ja nem hazudtak, csak tipikusan egy olyan adat volt ami jól hangzik elsőre de valójában nem jelent semmit. Viszont a részvényesek örülnek neki mert nem értenek hozzá.
  • grebber
    Szerintem az adattal nincs gond...De ha csak az uplayre vagy originre jön akkor is megveszik mert ki voltak éhezve az emberek rá.

De hogy mennyire fail volt ez az arcozás ,mert ez nem volt semmi más csak a valvenak odaszúrás...hozom a hírt mi volt anno a Metro 2033 után megjelenő Last Lightnál, a neten minden megmarad

"In Last Light's first week on store shelves, its sales in the U.S. surpassed the lifetime sales numbers for Metro 2033 retail copies in the country.And globally, Deep Silver sold more copies of all versions of Last Light — all platforms, both digitally and at retail — in its first week of release than in the first three months of release for Metro 2033"

" Metro: Last Light sold more units in one week worldwide than its predecessor did in three months.In the US it sold more retail copies over launch week than Metro: 2033 ever did. "

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.04.18. 22:10:37
  • IMYke2.0.0.0
    Így van.
    A Zepik Zetoros böfizés azokról a bizonyos Zeksódus számokról olyan volt, mint egy szeméttelep a város szélén: már messziről bűzlik...
  • grebber
    "ha sokan hozzák oda terméküket és sokan vásárolnak náluk." Ehhez szerintem számok is kellenének hogy mindenki lássa mennyi ment ott el. De egyelőre ott tartunk hogy a kb bármir jövő (azért bármire mert ez kb mindenhol ilyen jól ment volna) Metro Exodusra fröcsögték hogy 2.5x több ment el mint ezer éve az előzőből..
    Outward lassan 1 hónapja lesz kint steam és epic store-on megvehető egyidejűleg itt a számok remekül tükröznék a dolgokat. De nincsenek és szerintem soha nem is lesznek.
  • Dzsini
    Hogyne, de most van belőle bevétel és sok szabad tőke, amiből meg tudják finanszírozni az agresszív indítást.

Utána már önfenntartóvá és önfejleszővé tud válni a rendszer, ha sokan hozzák oda terméküket és sokan vásárolnak náluk. Ezt pedig majd meglátjuk. Az Epic a bolt nélkül is nagyon korrekt profitot termelő cég volt, a Fortnite "egyszeri" bevételéből bővítik a portfóliót, erre leginkább tőkeinjekcióként lehet szerintem tekinteni.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.04.18. 21:34:26
  • MrAndree
    Én megmondtam, cloud save, achievementek illetve jóárasított kulcsok a neten és beszélgethetünk az Epic Store-ról. :) Mert azt pont leszarom, hogy az ottani 60 eurómmal mennyivel jobban jár a kiadó mint a Steames 60al.
  • Tinman #306518
    Hát a Subnautica szint után hamar el is elérkeztünk a csomag rágó áráig :-D

Dzsini:

Az a zászló se fog sokáig állni. Ezek ugye trendek...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.04.18. 21:23:11
  • Dzsini
    Csak a Fortniteból több bevételük jött, mint eddig bármelyik évben. Van ott még bőven, nem véletlenül kezdtek most bele.
  • grebber
    Dehogy fogy a lé ,csak inkább a lefizetésekre fordítják majd
  • Tinman #306515
    Epic Store-ban ingyenes a Transistor.

Keményen fogy a lé, köv. free cucc: World of Goo.

Pár éve volt belőle négy felesleges példányom. Négy. Már kártyákért osztogattam, úgyse kellett a kutyának se. Jelenlegi piaci értéke 1.5€.
  • IMYke2.0.0.0
    Augusztusban vége a Burnout Paradise szervereinek

"A Criterion Games játéka 2008 januárjában jelent meg konzolokon, 2009 februárjában pedig PC-n. Minden platform szerverei augusztus 1-én fognak bezárni, jelentette most be a stúdió a Facebookon.

11 év hosszabb idő, mint ami az Electronic Arts online projektjei legtöbbjének jutott. A döntés az eredeti Burnout Paradise-ra vonatkozik, a Burnout Paradise Remastered nem érintett, valamint az offline mód is elérhető marad."
  • Tinman #306513
    +1

Nem tudom ki lesz az a marha, aki nem S-t vesz továbbra is helyette inkább. Ismét egy újabb MS bukta.

/Nem Totti (R.I.P.), hiába véded, akkor is hülye húzás ez az MS-től. JÓVAL olcsóbban kellene ahhoz adniuk, hogy vonzó legyen. Kimondom: Bruttó 40.000 Ft és deal. Ennyit ér egy ilyen herélt gép, ennyiért még talán én is bevállalnám, bár lassan már tényleg semmi exclu nincs X-en.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.04.18. 17:54:56
  • Tinman #306512
    Oh... ez meglepett ^^

A Black Flag-ről már többször is tárgyaltuk itt, hogy nagyon fura szerzet. A főhős érdektelen, felejthető, a fő szál dettó az, kb. a sztoriból semmire nem emlékszem a BF esetében. Ellenében az összes többire, a hajózásra, a csatákra, OMG! Őrületesen élveztem a Karib környezetet és a csatákat... az egyetlen AC, amit a 2. GOTY rész óta majdnem kimaxoltam. Olyan 95% körül szálltam ki, mert az már nagyon grindelős lett volna, de pl. az összes nagy dög hajót legyaktam, a hajóm maxra volt fejlesztve, és minden ami picit is sztori, vagy event téma volt, azt mind megcsináltam.

Sokan mondják, hogy azért volt annyira jó, mert nem is igazi AC és valóban... szerintem is a legkevésbé AC ever és a 3. rész hajókázásánál rájöttek, hogy aranyba nyúltak, így jól túltolták a hajókázást benne, de ezt gyak. senki nem bánta. Nem úgy a Rogue-ben, ahol az egész nagyon sótlanra sikerült, letoltam a sztorit és uninstall, 52% körül.
  • lalakov
    Köszönöm. Kár, pedig de jó lett volna.