311803
-
Abszolút endgame content. Nem is lehet előbb a 3 új régióba ellátogatni, amíg az alapjáték final boss-át jégre nem tetted.
Ráadásul elég nagy lesz az olló a DLC-k ajánlott szintje és a valós szinted között. Úgy 30-40 simán. Nem lehetetlen 0 grinddel megoldani (még nekem is sikerült), de nem is sétagalopp.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.02. 15:09:07 -
Ezek a főszál után nyílnak meg? Tegnap jutottam túl Okatsun. -
A 3 db. sztori DLC abszolút tartalmas, nem alibi, másoknál a komplett játék ilyen, mint itt 1-1 DLC. Új átvezetők, új sztori, új bossok, új fegyók, új itemek, új páncélok. -
Nem, azokat még nem. Amekkora backlogom van amúgy is, kétséges, hogy még sorra kerülnek. De meglátjuk. -
+: https://www.fanatical.com/en/game/a-plague-tale-innocence: Itt most 13% OFF mellett 39,14 juróért magadévá teheted.
Nyó'c perces:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.05.01. 22:27:35 -
Rony94 #306585 Epic Games megint alkotott. Bezsebelte a Psyonix Studios-t, így a Rocket League el fog tűnni a Steam-ről. Gondolom akiknek megvolt, azok még játszhatnak vele, csupán nem lesz elérhető a store-ban.
Engem minden esetre egyáltalán nem érint, mert én Switch-re vettem meg.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2019.05.01. 22:20:44 -
http://www.asobostudio.com/games/plague-tale: "A Plague tale: Innocence"
Megjelenik: 2019.05.14 -- PC + konzolok
Engine: várhatóan Unity 5 (én tippelem!) -- ~50 GByte...
STEAM: adatlapja, és 45 juró
"1348. The plague ravages the Kingdom of France. Amicia and her younger brother Hugo are hunted by the Inquisition through villages devastated by the disease. On their way, they will have to join forces with other orphans and escape huge swarms of rats using fire and light. Aided only by the link that binds their fates together, the children will face the darkest days of History in their struggle to survive."
Játékmenet: single player. Testvért is igazgató, puzzle-megoldós, fegyver nélkül patkányokat másokra uszítgatós, katonákat elkerülős.
Trailer:
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.05.01. 22:19:37 -
Na erre lehet beruházok majd. Bár nem értem ez miért nem alaprésze a kontrollernek. -
XB1 controllerhez is van akkumulátorpakk utángyártott és eredeti is - az utángyártottak között van olyan is, amit lehet menet közben tölteni.
Van választék.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.05.01. 20:49:43 -
Zóanagyvarázsló #306581 Nézőpont kérdése, van DS3-am és DS4-em is, de én utálom, hogy egyfolytában lemerülnek, jobban bejön az elemes megoldás. Persze nyilván lehet a DS-ekbe jobb akksit barkácskodni a gyári röhejeknél. -
Zóanagyvarázsló #306580 BT400-zal nem próbáltam, mert nem vettem harmadik adaptert, panaszt lehet arra is találni az interneten, mert az ilyen hely. De ha 3 méter alatt vagy, akkor elvileg nem is kell szakadoznia. Nekem is van egy nem filléres 4.0-s adapterem, én azzal próbáltam, nem volt vállalhatatlan hosszabbítva, de örülök, hogy nem olcsójánoskodtam, hanem váltottam. Mondjuk én használom a füleses funkciót is.
Ami a BT-t illeti, a Steam Controller is szakadt vele néha egy-egy kis időre 2,5 méterről is, a mellécsomagolt hosszabbító nélkül meg 3+ méterről nálam nevetséges volt. -
Érdemes vezetéknélkülit, bármikor hasznát veheted a kábel nélküli "szabadságnak" (bár igazából manapság már minden kontroller "multifunkciós", vagyis használhatod vezetékesen vagy vezeték nélkül is). Nekem van PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One kontrollerem is. PS kontrollerek hatalmas előnye nálam, hogy vezeték nélkül nem kell hozzá elem. Ha merülőben van, kicsit bedugom USB-re, aztán mehet tovább a menet. Hátránya, hogy PC-n azért nem olyan könnyű működésre bírni. Xbox kontrollerek előnye pedig az, hogy elég könnyű beüzemelni, tökéletesen működik minden játékkal. Hátránya az elem (számomra). Nem értem a Microsoft miért van lemaradva az elemnél, amikor a Sony már a PS3-nál képes volt elem nélküli vezeték nélküli kontrollert kiadni. Na de mindegy.
PC-re én egy Xbox One kontrollert ajánlok. Kényelmes, jó használni és mindig öröm a kezembe venni, mert gyönyörűen néz ki. És amúgy elemet se kell sűrűn cserélni, csak akkor is elég gagyi hatást kelt ez számomra. De szerencsére már nem néz ki One kontrollernél olyan otrombán az elemtartó helye, mint 360-nál. :D -
ez a 25 mp elég is volt. Miért olyanokkal nyomatják a játékot akik még életükben nem játszottak? :( főleg kontrollerrel, a "célzás"ból következtetve... -
Ó, nekem egy Asus adapter rendesen kiszolgálja az X-es controllert, bár az esetek többségében van egy 2m-es vászonborítású kábel, amire rá van kötve. Kényelmesebb, mint az elemre/akkumulátorra figyelni, és nem használom távolabbról.
A hangátvitelt nem próbáltam, és Win10 van (és vezetékmentes füles, ha épp). Akkor én megúsztam a problémaforrásokat :)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.05.01. 20:34:16 -
Zóanagyvarázsló #306576 Kiegészíteném azzal, hogy a boxosnak a saját vevője megbízhatóbb, mint a BT-s megoldás (azt más kontrollerekkel is érdemes közelebbhosszabbítani, mert 3 méter körül már bőven képes szakadozni), ráadásul az utóbbihoz Win 10 kell, illetve úgy a hang se jön át a kontrolleren keresztül (ami használható a füles vezetékmentesítésére), illetve a DualShock 4 finnyás az adapterekre, csak broadcomos chipűekkel működik (a minimum 2.1+EDR már elég alap ma, de ja, nagyon elavult adapterrel sem megy).
A témában gyakorlatilag az összes felsorolt buktatót kitapasztaltam a saját káromon. -
Az Xbox One Controller működik mindkét módon - elemmel Bluetooth kapcsolattal (létezik az első generációs, aminek még saját vevő kell, de az kerülendő), elem nélkül meg egy bármilyen mezei MicroUSB kábellel. Úgy tudom a PS4-es ugyanilyen módon szabadon választható. -
Anonymusxx #306574 Beszéltük korábban a kontrollereket, már csak az a kérdésem, hogy vezetékest, vagy vezeték nélkülit érdemes venni. Vagy mindegy? -
Borderlands 3 gameplay reveal - élő Twitch közvetítés -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Így van... besírok attól amilyen csodás a gameplay amit rögzítek. Vágás után is csodás, átlag 10-14GB-os fájlokat küldök felfelé, amiből aztán lesz ilyen 720p-re hajazó néhol szétpixelesedő mocsok.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.01. 16:07:32 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajna egy olyan világot élünk, ahol ha felteszed azt, hogy megeszel egy kukacot ketchuppal, az több 10k nézettséget hoz, míg ha némi értelmes contentet szolgáltatsz, azt alig nézik meg páran.
Nagyon sokáig a legnézettebb videóm az volt, amit egyszer egy havernak tettem fel, tel. kamerás, zizegős fos, NDS-en toltam a Trauma Centert, 1 perc alatt készítettem el a videót, nulla munkával. Hetek alatt 1000-es nézettséget hozott. Vicc.
2018.02.21.
"As of today, your channel, TinmanHU will no longer have access to monetization tools associated with YPP because it doesn’t meet the new threshold of 4,000 hours of watch time within the past 12 months and 1,000 subscribers. If you meet the new threshold at some point in the future, you'll be automatically re-evaluated for YPP. The reviews typically take 1-2 weeks." -
Én kis naiv azt hittem, ha úgy belövök minden paramétert, amit a yt ajánl, akkor nem fogja tovább nyomorítani a videómat. Távolabb nem is lehettem volna a valóságtól. Eszméletlen hogy szétbarmol az algoritmusuk egy egyébként tűéles forrást.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2019.05.01. 15:19:17 -
Nem is tudtam, hogy 1000 feliratkozótól van bármiféle határ... (nálam mondjuk már 3168 feliratkozó van, de eszembe sem jutott a YT-nál kopogtatni -- 1,708,864 views mutat --, és nem is tervezem, mert bizonyára szarrá szopatnának).
Ezt is tőled tudtam meg, az első videódból.
-
Oh, köszi :-)
Az 1. tutorial boss, nem is nagyon értelmezhető boss-nak. A 2. esetében viszont kapásból feltekerték a nehézséget olyan 7/10-re, mivel még gyenge vagy, nincs felszerelésed, kevés a Ki, kevés a HP és gyak. one hitelni tud a boss. Nem egy játékosról tudok, aki ott abba is hagyta a Nioh-t. Pedig van egy beépített cheat az alapjátékban: Living Weapon. Na én azt szándékosan csak nagyon ritkán használom, ugyanis rohattjó' érzés anélkül legyakni a genyókat. A 2. boss videója is fent van már, term. living weapon nélkül van meggyalázva, de még nem élesítettem, mert rengeteg a melóm itthon is, meg a jó idő miatt sokat futok + kisfiammal is kell tartalmas időt tölteni, szóval olyan 2-3 naponta tervezek feltenni 1-1 videót. :-)
Olyan jó lenne újra YT partner lenne... hiába van 470.000 megtekintésem összesen, nincs 1000 feliratkozóm (kb. 270 kéne hozzá), így minden fillér a YT-nak megy, pedig mocskosul kéne egy vinyó, mert amit most művelek az zsonglőrködés, egyszerűen nem férek el. 50 megabit/sec-el rögzítek FHD, 60 frémmel, csúnyán nagy fájlok kreálódnak, de muszáj, mert a rohadék YT rommá tömöríti az anyagaim, pedig ezek a nagy fájlok rohadt jól néznek ki a gépemen, de a YT-on már nem azt látom viszont :-( -
Nioh 3 db. sztori DLC-t is letoltad már? Úgy teljes az összhatás :-) -
Szerintem egyébként könnyebb kicsit, mint a Dark Souls. Persze ezt sem lehet objektíve kijelenteni, mert sok múlik a játszási sorrenden, meg szerintem még a kinti páratartalomon is ezeknél a mocsok geci játékoknál :D
A DaS1-et játszottam először, és bár nyilván vért izzadtam vele, de mikor visszatértem rá a 2 és 3 után nevetségesen egyszerűnek tűnt (kb. Anor Londo-ig, onnantól továbbra is a kurva anyját :D)
Most a Sekirót gyötröm, és vele párhuzamosan elkezdtem a Bloodborne-t is, de az most pihen, mert mindenki tanácsára, és saját józan eszem unszolására is rájöttem, hogy nagyon nagy hiba ezt a kettőt együtt játszani. :)
Ha agyonütnek sem tudnám megmagyarázni, hogy miért kínzom magam ezekkel, de alighanem az a válasz, hogy azért, mert eszméletlenül zseniálisan vannak összerakva. Ez legalább akkora pszichológiai bravúr, mint a facebook, meg a szociál média. Ez utóbbitól sikeresen távol tartom magam nagyrészt, de ezektől a játékoktól nem megy. Mert hiába rúg fejbe, köp le, és röhög a képedbe százszor, tudja, és te is tudod, hogy ugyanezt te is meg tudod vele tenni, csak nagyon oda kell tenned magad.
És ez valahol zseniális. -
A videót nézve olyan könnyűnek tűnik ez a játék...
...mingyá' installálom is...
//belelóg a bimbibe...
//tudom, hogy ennék sokkal nehezebb lesz a tényleges játékmenet :)
//szerrk.: sőt, Tinman-mester is írja:
"Boss: Derrick The Executioner - Difficulty: 1/10"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.05.01. 13:26:47 -
Ja, mielőtt bárki félreértené, az életérzés leírás nem Tinman Mestert gyalázza, hanem azt a japán gecit, aki ezt az egészet kitalálta :D
Tinman-nek végtelen, és örök tisztelet a videóiért :) -
Rony94 #306563 Jelenleg hard fokozatra van állítva. Játszottam már annyi motorsportos gammával hogy be merjem állítani ilyenre. :D -

-
Ez örvendetes, mert bár a Nioh megvolt már, de Tinman DaS1 videói miatt vettem meg anno a játékot (két kurvaanyázós warezos kör után), és így aztán közvetlenül emiatt neki köszönhetem, hogy az asszony kis híján elhagyott, mert akkor még nem volt headsetem, és full kihangosított géppel toltam végig egy teljes karácsonyi szabit elemésztve ezzel. Azóta a drága hölgyem csak "trappolós"-nak hívja az összes From Soft dolgot (ugye a DaS 1-ben folyamatosan csörgött a páncél, amikor mozogtál, csk-csk-csk-csk), mert bár már legalább nem hallatszik ki a zaj, de az arcomra folyamatos jelleggel kiül a "Játssza ezt a szart, akinek két anyja van, anyádat tolom seggbe, és cukrot öntök a kocsidba a ravatalodon, te szemét ferdeszemű sárga állat, hogy a hatos villamos legyen a szabód, te buzi" életérzés, amikor ezeket játszom.
Szóval köszi Tinman, bamzeg, köszönöm szépen! :P -
Na ez nem rossz, mert van pár, de mind SW, illetve egy Marvel, de ez a full lista terra incognita nekem, szóval alighanem be is pattan a teljes pakk, köszi a tippet! -
Csak szólok, hogy: Tinman - Nioh Complete Edition walkthrough - Part 1 (és, remélhetőleg még a csatornáján)
-
Nincs, már évek óta rendben van, problémamentesen végig lehet játszani. -
Viszont a legutóbbi értékelések már nagyon pozitívak, tehát aki most játszik vele, annak gondolom már nincs vele baja. -
GRID 2-höz:
Single Player alatt is szükség van az arcade-os driftelésre - és ha ráérzel a technikára és az ízére: frenetikus élményben lesz részed. A legnehezebb szintre pakolt AI ellen is győzedelmeskedni fogsz, igaz, akkor már vért izzadva = a sikerérzés garantált.
A játékban nincs akkora pozitív catch up, mint a Need For Speed-ekben (azaz: a gépi ellenfelek nem várnak be túlságosan látványosan nehéz szint mellett), igaz, rohadtul sem húznak el tőled, ha nem vagy kezdő.
A driftelés itt nem olyan, mint a NFS-ekben, vagy más arcade cuccokban: itt a kanyarsebesség megtartásához szükség van a "gázpumpálásra" és a kormány igazgatásra, nem elég bedobnod a kocsit íven a kanyarba és utazni.
Online látható a driftelés igazi haszna, amikor alapvetően "jól" autózgató ellenfeleket tudsz sírba küldeni a drifteléseddel :) -
Rony94 #306555 Áh, a GRID 2 elég lesz. Úgy se fogom kijátszani, 1 óra játék után nem igazán nem jön be. Az első rész sokkal jobb személyes véleményem szerint. a V-Rally sosem érdekelt, a WRC pedig mindig is egy gyenge próbálkozás volt rally téren. Hallottam olyanokat hogy a legfrissebb részek már egész tűrhetőek, de minek szarakodjak velük mikor ott van a Dirt Rally, a legjobb rally játék az elmúlt pár évből. De a rallyhoz amúgy sincs sok kedvem mostanság. -
Rettenetesen bugos volt megjelenéskor (beragadó küldetések, konstans fagyások, sok videokártyán fps problémák, stb.) - és attól, hogy ezeket javították már rányomta a bélyegét a játék értékelésére.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.05.01. 05:40:34 -
https://www.cdkeys.com/pc/games/v-rally-4-pc-steam-cd-key: "V-Rally 4" -- 8,79 € = ~2840 Ft
https://www.cdkeys.com/pc/games/wrc-7-world-rally-championship-pc-steam-cd-key: "WRC 7 World Rally Championship -- 15,29 € = ~4940 Ft
-
Én is majdnem ezmiatt vettem Wii U-t, Hál' isten nem tettem és ki adták PC-re a játékot is, szóval duplán jól jártam. :) Bár még nem játszottam vele, de biztos végig viszem valamikor. -
Hogy lehet hogy pont az Undercover Mixed értékelésű akkor?