311803
  • IMYke2.0.0.0
    Én nyilvánosan csak ezt látom:

"EXTRA 10% OFF PC GAMES WITH CODE: SUMMER10"
  • Scooter
    Igazad van. Mivel vettem a Shadow of the Tomb Raider-t itt, így kaptam egy nem nyilvános -15%-os kupont. Viszont ahogy látom, nyilvános -15% is van. Csábító, de még kicsit drága. Várok még egy jobb leárazást. Úgy érzem, hogy hiába lett nagyszerű játék, nem lesz nagy piaca. Hamar olcsó lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    PH-n meg tudnám mutatni az illetőt :)
  • grebber
    Eredeti miatt? Máig isten az a játék + ennek az újnak a nevén kívül semmi köze hozzá. Szóval aki emiatt fújjol az debil
  • IMYke2.0.0.0
    Jól tetted, hogy adtál neki esélyt - sokan az "eredeti" miatt helyből fujj-fujj-olják, pedig valóban gyöngyszem az anyag.
    A Mooncrash miatt nekem is majd újra kell telepítenem :)
  • Evoluti0N
    Prey végigjátszva. Holnap jöhet a Mooncrash DLC. Erős Bioshock 1 fíling volt végig a játék, ami számomra pozitívum, mert nagyon szeretem azt a játékot. A hangulat, a képességek, a sztori (és a végén a fordulat), az egész játék minden porcikájában gyöngyszem és nagyon egyedi. Minden Bioshock és immersive sim rajongónak kötelező darab.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.07.31. 00:55:10
  • genndy
    Humble Crusader Kings II Bundle

Illetve fut még a
    Humble Very Positive Bundle 3
    meg a
    Humble Hooked on Multiplayer Bundle 2019
    is.
  • IMYke2.0.0.0
    E-mailben kapott 15%-ossal pedig: ~9128 Ft - direkt a magasabb árfolyammal (így gyakorlatilag a tranz. is benne van).

• Scooter
    GMG-n A Plague Tale: Innocence most -10% extra kóddal: 26.49£ = 9457 Ft.
  • Atisz #307262
    Németország elérte a szánalmasság új küszöbét: Wolfenstein Youngblood az első német piacokon is elérhető játék, amiben premier plánban láthatóak lesznek a horogkeresztek (na persze ha az ember nem egyes nagyáruházakban kapható verziót vásárol). Na nem a művészi szabadság miatt, hanem (dobpergés) mert az előző Wolfenstein részekben azzal, hogy pl. a krematóriumos részt kivágták a holokauszt szerepét kisebbítették (!)...

OK, hogy ők az EU vezető tagállama, de szerintem azért ennyire nem kéne mindent lenyelniük. Jó persze, nem ez a legégetőbb problémájuk: a migránsválság, a szélsőbaloldali randalírozó, kvázi terrorista bandák és a szólásszabadság súlyos korlátozása mind-mind égetőbbek.

Akit érdekel, olvassa végig a cikket, elég durva :)
  • Voltan
    És akkor a játékmenetről ne is beszéljünk... Nem baj, még kimaradt eddig a legutóbbi Wolf is, az még állítólag jó, majd azzal vigasztalódom :)
  • Scooter
    Ok, nem a 2 csajról van szó, hanem, hogy ilyen játékba rakják őket. Pláza cicákat, egy n*ci játékba.
  • Voltan
    Alapjáraton az még nem lenne baj, hogy két csaj van benne, de ezek ilyen iszonyatosan idegesítő kis csitrik. Pár videót láttam a játékról, és mindegyik alapján fel akartam pofozni őket. Kétszer. Olyanok, mint a mostani szelfizgetős party picsák, nagyon gáz.
  • Scooter
    Ez a YoungBlood kicsit röhejes volt, amikor először megláttam, hogy 2 csaj van benne. Röhögtem is rajta.
  • Darun
    A cimén kivül ezeknek a mostani játékoknak van még valami közük a Wolfhoz? Most komolyan! Gyerekek meg robotok a nácik ellen?
  • grebber
    Jaja bundleba várományos
  • MrAndree
    Mindenképpen, én is csak valami leárazásra várok.
  • Scooter
    Gyerekek, ezt A Plague Tale: Innocence-t kötelező lesz beszerezni, csak egy kicsit legyen olcsóbb!
  • wesker24
    Ami a Mikrotranzakciót illeti egyáltalán nem rontja el a játék élményt mivel az csak a fegyverek kozmetikai részét illetik, aki imádja elcsúfitani a fegyverét mindenféle abszurd kozmetikai szarral az igy járt, de aki megvan nélküle mint ahogy én is az nem foglalkozik vele, ami a másik felét illeti mindenkinek az a legnagyobb baja hogy olyan story Based Games Wolf-ot várt mint az elözö Két rész Blazkowiczal, hát a YoungBlood teljesen más mint a régi Wolfenstein-ek, nem a story-n van a hangsúly nagyrészt.

Ami a Machine Games-t illeti semmi köze az egészhez ez a Looter Shooter dolog tuti hogy a Bethesda hülyesége volt. Mert Machine Games hozza a szokásost, EPIC Music fasza Gameplay, Brutál mennyiségü Gore.
  • Scooter
    Valakit érdekelne egy Gas Guzzlers Extreme? Cserélném másra.
  • Evoluti0N
    Mikrotranzakciós looter shooter lett az új Wolfiból, ahogy olvasom. GG Bethesda és MachineGames.
  • 3Error #307250
  • Dzsini
    Nem vagyok túl ügyes (jobb felül a respawnok száma), de ettől függetlenül nagyon jól szórakoztam :)
    Ori and the Blind Forest Definitive Edition

(van achievement a "one life" nehézségen végigjátszásért...)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.07.26. 18:07:11
  • darkSectorxxx #307248
  • IMYke2.0.0.0
    Egy MOD, amire DarkSector Isti gyakorlatilag egész életében vágyott, csak még nem tudott róla

"Sekiro Boss Rush Mod Gets Right Down to Business"

"Sekiro: Shadows Die Twice modder thefifthmatt has flexed his creative muscle to bring the Sekiro Boss Rush Mod to life, allowing players to finally challenge all of the game’s bosses uninhibited.

As the name suggests, the Boss Rush Mod allows players to tackle all of Sekiro’s taxing bosses without needing to go through hordes of pesky enemies beforehand. Challenging the bosses is not the only thing the mod allows as it also grants players a slew of convenient gameplay changes.

The impressive list of changes, skips, and conveniences introduced by the mod:

Warping
    From the Dilapidated Temple Sculptor’s Idol, you can select any boss and be transported straight to that fight. If you are victorious, you can continue to any other undefeated boss or go back to Dilapidated Temple. Bosses can be replayed infinitely. If you die in a fight, the fight will restart. The Homeward Idol animation has been made a lot faster (as in the Faster Homeward Idol mod) so that you can either escape back to the temple or restart the fight.

Warping to a boss puts you directly in their arena, no cutscenes required. The arenas are meant to be hermetic, because the rest of the game world interferes with the mod in various ways. This means that fog gates remain up, doors remain closed, and so on. If you do find a means of escape let me know!

Gourds and health refill automatically when warping from one boss to the next. Spirit Emblem refills require a visit back to Dilapidated Temple.

Rewards
    For all bosses, the first time you defeat them you get a bulging coin purse (1000 sen) and their memory, and the first time you defeat them charmless with Bell Demon you get a heavy coin purse (500 sen). On first and repeat fights you will get XP. Bosses may also unlock shop items.

See below for a full listing of the current rewards and shop contents. You can get to full healing and prayer beads over the course of a run without the challenge modifiers if you don’t lose money on death, but not enough to invest heavily in prosthetics or consumables. With challenge modifiers, you can get everything.

Mechanics
    The mod streamlines many game mechanics, limiting the game to boss arenas and the Dilapidated Temple. The idol replaces game NPCs, letting you upgrade your prosthetics, healing gourd, resurrection nodes, and manage Kuro’s charm and the Bell Demon. Note that going charmless will apply to all future playthroughs, so if you are a speedrunner you may want to back up your save file just in case.

NG+ also works. The shop will exclude most items you have already bought – just don’t buy any extra Gourd Seeds or Prayer Beads if you’re already at max gourd or vitality because you won’t be able to use them.

Dragonrot is present but it currently doesn’t do much. It is much more trouble than it’s worth to patch out the first warp back to the temple, but it shouldn’t be an issue after that.

Here is a list of just some of the small conveniences added:
    – Skip the Ashina Reservoir tutorial segment
    – Item pickups and drops do not pause the game
    – No in-game tutorial popups
    – No cutscene on first death
    – No slow-walk areas
    – Exchange multiple gourd seeds and multiple prayer necklaces at once
    – Sold out items are removed from the shop.

The PC mod can be downloaded from the Nexus Mods website – Sekiro: Shadows Die Twice is already available on the PlayStation 4, Xbox One and PC via Steam.
    "

40 percnyi videó a MOD-dal:

• zorrobomber
    Egy lovag veszett el benned :) Szerintem egy cd key a Homeworld, igen.
  • grebber
    Egy cd key? HOMEWORLD kéne 1eurot adnék érte
  • zorrobomber
    Empire Bundle - HUF 1,285.21
    SimCity 4 Deluxe
    Homeworld Remastered Collection
    STAR WARS: Knights of the Old Republic
    STAR WARS Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
    STAR WARS Jedi Knight: Jedi Academy
    Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.07.24. 19:24:06
  • IMYke2.0.0.0
    Régesrég bizony 4:3-as, valami ócska szar 15"-es (az akkoriban "nagy" volt) CRT-monitorral, és a rohamos fejlődés következtében, 2000 körül már 19"-es 4:3-as LCD monitorral "toltam" a Tomb Raidereket, meg a Quake-ket, stb. :)

Nyilván, most maga lenne a retró, akkor meg az volt a jelen :)
  • caps lock
    4:3-as képaránnyal is lehet nyerni plusz 20-30 képkockát, úgy lesz igazán retro a hangulat.
  • IMYke2.0.0.0
    "De legalább mennek :-D

Hajjjaj, miket játszottam én ilyen "sebességekkel" - talán még irkáltam is róla az SG-re Nektek... :)
    Most meg már tobzódom én is 50+ FPS-ek világában :)
  • Tinman #307240
    Ugh... fájdalom így látni :-/

Nioh bepróbáltam ennél is rosszabbul ment, szó szerint játszhatatlan volt low grafon is. De legalább mennek :-D
  • IMYke2.0.0.0
    Shadow of the Tomb Raider on Intel HD 630
    :)))

//szerk.: abszolúte hozza a Tomb Raider 1-2-3 fílinget nekem :)))
    //Az FPS-érték is... :)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.07.23. 19:37:20
  • Tinman #307238
    Nekem rengeteg Tomb lement, a régi klasszikus részek is. Az újak is, kivéve a Shadowt, szóval tolnám... persze Intel IGP-vel felejtős :-D
  • Scooter
    Pedig még csak most vittem végig a 2013-as Tomb Raider-t és nemrég kezdtem el a Rise of the Tomb Raider-t. Szóval nem ma fogom játszani, de ilyen a hörcsög amikor befészkeli magát az ember agyába. Amúgy meg a Maya-k a gyengéim.
  • IMYke2.0.0.0
    Magamból indulok ki: olyankor én nem is olvasok el semmit, ha lusta vagyok - legyen angol, vagy magyar, vagy bármilyen nyelvű :)
  • Tinman #307235
    Egy lusta dög vagyok estére :-D
  • IMYke2.0.0.0
    A nyelvtudásoddal, még félholtra dolgozott fejjel sem okozhat gondot a játék tökéletes, és felhőtlen élvezete.
    Beleértve minden tárgyleírás, vagy naplójegyzet elolvasását is, akár.
  • Tinman #307233
    Grat és irigykedem, mivel VAN már honosítás is a Tombraiders.hu csapat jóvoltából!
  • Scooter
    A francba, nem bírtam otthagyni a Shadow of the Tomb Raider - Croft Edition-t ennyiért a Green Man Gaming-en. Summer Sale Gold vásárlás révén még behúztam onnan ingyen egy Warhammer: End Times - Vermintide-ot.