311803
-
Sajnos nem lehet giftezni, mert akkor egyből 24 euro :( FEARkaval probáltuk. Csak saját részre él az akció -
H!
Engem érdekel. -
Nem volt kiemelve, átsiklottam felette. -
Lol. -
Oh shite, Epic-nél most volt ingyenes az Inside és senki nem szólt :( -
A Nioh 3 db. DLC se készült el, nem is fog szerintem már soha, pedig a játék kiváló, a DLC-ket is bírtam, megérdemelné, de nem tudok 10 felé szakadni... ill. tudok, de csak egyszer, utána meg humuszban gazdag talaj az arcomba.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.07. 12:15:47 -
Mázlista vagy :) : egyben láthatod
Én meg minden nap vártam a feltöltések megjelenését, mint a Mikulást :) -
Most láttam meg (tegnap bambultam subok között, kinek milyen új feltöltése van), hogy van NIOH WT-d is... már egy hónapja.
Jézusom, hol fogok erre a 75 részre találni időt, de majd végigrágom magam rajta. T_T
Addigra meg úgyis meggyőzöd magad, hogy kell az a BB WT is. :-P
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.09.07. 12:00:20 -
Kb. ugyanerre gondoltam én is. -
Soha egyetlen egy gameben nem volt ilyen amivel toltam. Milyen gombkiosztás kb minden gamenek ugyanaz "diohjéjban" Mivel mindent pc-n tolok biztos állíthatom hogy a büdös életbe nem állítgattam semmit.. Na jó 1-2 elvetelmült autós játékban ahol a faszparasztok a-ra meg pontokra meg ilyen fejben meg sem forduló helyekre rakták az irányitást. De ez se azért derült ki mert első lépésem a kiosztás állítása hanem mert a nyilakra nem történt semmi így sajnos muszáj volt turkálni a bill kiosztásban.
+ autos ,fps, más rpg-kben ami nem ilyen mint ez dekát nem kellett tanulni. Tudom hiszen végigvittem már pár játékot és érdekes nem hagytam ott mint ezt ,mivel nincs miért otthagynom őket.
-
A lényeget le is írtam neki, nem kell régi videókat néznie... igazából annyi a lényege, amit írtam, azzal már végig lehet játszani a játékot :-) -
Ezek a szekrények elég könnyen feltörhetők, simán áttenném. Nem lehet úgy létezni, hogy ott zúg-búg a fejednél egész nap valami. Szó szerint káros hatása lesz előbb-utóbb. Ha meg mennek később és beszólnak miatta, mond azt amit írtál, hogy gyak. jött a szaga, annyira túlmelegedett, így most jó. :-) -
Pedig minden (!) játék = tanulás.
Gondolj csak bele: eleve be/meg kell tanulnod a Tutorial során az alap mozgásokat, gombkiosztásokat, technikákat, combókat.
Ezután, saját hibáidból tanulva folyton-folyvást mélyítened a tanulást játék közben...
Most pedig a DS-sel kapcsolatban semmi mást nem kellene tenned, mint elindítani a Playlistet, és meghallgatni, és megnézni, ahogy Tinman elmagyaráz mindent azzal kapcsolatban, amiről sírtál.
Nem értelek, komolyan... -
A baj az, hogy nem nyúlhatok hozzá.
Szekrénykulcsot sem akartak adni. Az volt a szerencsém, hogy a srác (tippre!) olyan stílusú, mint te, és szerelés és (tévé, telefon, net) tesztelés közben frankón elbeszélgettünk, és amikor megkértem, hogy a gigabites switch-emet, tegye előre a szekrényben, hogy (akkor még nem tudtam, hogy nem akarnak adni kulcsot, ami addig mindig ott volt az üvegajtóban) ha mókolnak a gigással, akkor át tudjam dugni a kókler másik cég hálójára a rencccert, akkor gyakorlatilag az érkező kollégával megrágták, és megszántak.
Nem igazán tolerálnák, ha kihelyezném a cuccot mondjuk 5 méternyire.
Azt tudom még elképzelni, hogy amikor jönnek valaha matatni, akkor elmondom, hogy szegény UPS megpusztul odabenn, és nyugodtan tegyék szabad levegőre, én ugyan nem fogom leadni a MÉH-telepen... -
Akkor próbáld be a Nioh-t. Abban az alapgame autoplay könnyű, jóval könnyebb, mint a Souls. Ott van gyors evade, védekezés, minden amit akarsz. -
Nem bántás meg rosszindulat, de nem érdekelnek ahogy más játszik én nem tudok vele nem is erőltetem. Nekem egy game ne tanulás legyen. De jó tudni a 456 milliárd létező game között van ilyen is. Nos ezek mindegyike skip nálam.
Ha ne adj isten lesz ilyen majd monthlyba villogó futó kiemelt szövegbe azonnal írjátok be ,hogy ilyen mert akkor nem aktiválom még viccből se -
Az UPS bármelyik kábele hosszabbítható, elég nagy mértékben, hiszen 230V szaladgál át rajta. Ezt kókányolás nélkül is megteheted apa-anya kábelek alkalmazásával. Ennyit megér a nyugalmad és elteheted a fejedtől jóval messzebbre. -
Nézd meg a Tinman "Dark Souls walkthrough" első 5-6 videóját! -
A feleséged egy Hős!
Magamról tudom, hogy képtelen vagyok elviselni a számomra idegesítő zajokat - képes vagyok tombolni olyankor.
Most például itt van a fejem feletti szekrénybe helyezve az a szar 800 VA-s szünetmentes (az internetszolgáltató helyezte be oda, ami a településünkön a tegnapi naptól várja a megrendeléseket, max 500 megabites csomagig!), és szét vet az ideg, amikor bekapcsol a féltenyérnyi ventilátora, mert be van abba szinte légmentes koporsóba erőltetve...
A feleséged egy Hős! -
Itt ha túlterheled magad drasztikusan kb. az az egyetlen dolog amit kerülni kell, az összes többi dologra van build. Van aki íjjal végigtolta, van aki varázslatokkal végiglőtte, van aki kritikus sebzésekkel nyomta, van LVL1 végigvitel, minden van és mindent lehet. Ez is könnyű, csak sokan nem veszik a fáradtságot, hogy kiismerjék a játék szabályait.
Azért a G1-2-ben is volt pár húzós harc, meg amikor először kijött, 1-2 dologra magadtól kellett rájönnöd. Nekem a 2. részben volt olyan érzésem, amikor kijöttem a toronyból, hogy húbaz, most merre és mit is kéne csinálni... olyan 2 napig csak kóvályogtam, felderítettem, hogy mit lehet és mit nem... jéééé, pont mint a Dark Soulsban :-D -
Én nem tudhatom, Zót kérdezd, ő CoD-olta végig a DeS-t
-
Gothic 1-2 be nincs olyan dolog ami lehetetlenné tette a harcot..és ott ha gáz volt mindig megoldás volt az elfutás.. Nem is értem hogy jött ide a full könnyű Gothic -
Ez valami DLC lesz a remnanthoz? Egész pofás, meg jó az új fegyó!
-
2 perc volt, minden pixelét ismerem :-D
Játszhatsz is, de van 1-2 alapvető dolog amit ha tudsz, akkor drasztikusan könnyebb dolgod lesz. Erre rájöhetsz magadtól 2 év alatt, vagy elolvasod amit a topikjában, vagy itt írunk. Ne mondd nekem, hogy a Gothic 1-2-ben is mindent azonnal tudtál 20 perc játék után.
De mondom... végig is lőheted az egészet. Pju-pju.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.07. 08:57:29 -
Kár volt időt ölnöd ebbe. 
"Ha kell tanács bárki szívesen segít itt ebben is" Ismétlem én játszani akarok. Az hogy más ad tanácsot az nem játék + hiába adna ha nem tudom megvalósítani mert balfasz vagyok.
-
- Evade/dodge = elkerülés, gurulás, kitérés.
- Stamina = zöld csík, minden akció amit indítasz staminába kerül, kivéve a sima sétát és fordulást.
- Plunge attack = fentről ugrasz/esel az ellenfélre, közben nyomod a támadás gombot. Ekkor brutál nagyot sebez a szörnyön.
- Equip load = felszerelés terhelése a karakteredre. Itt majdnem mindennek súlya van, terheli a karid, ha magadra teszed.
100%-os terheltségnél nyilván se gurulni, se futni nem fogsz tudni, ergo baromság.
50% és 100% között már tudsz mozogni jobban, de nagyon lassan, nyögvenyelősen, ergo nagyon komoly páncél kell ahhoz, hogy így játssz.
25% és 50% között elég jól tudsz már gurulni, elkerülni, hátralépni. Viszont a 37.5% is egy kisebb választóvonal, mert alatt megy picit gyorsulsz.
25% alatt mint a nikkelbolha olyan leszel, de ilyenkor már alig van valami védelem rajtad, elég könnyen 1 csapásra megöl szinte bármi, ez eléggé profik terepe már. Ha nincs rajtad semmi az a csúcs, az staminát is szinte alig eszik, Pyromancerek (tűzmágusok) elérhetik ezt az állapotot, ha nagyon akarják, mert a Pyro cucc SEMMIT nem foglal a kezeden. 25% alatt amúgy még további sebesség eltérések vannak, de ezek már nem igazán jelentősek, főleg egy kezdő számára totál lényegtelenek.
A lényeg egy közelharci usernek, hogy 50% alatt próbáljon meg maradni, akkor elég jól tud majd elgurulni a nagy dögök csapásai elől. Van gyűrű ami segít csökkenteni a terhet!
- Vitality = életerő, Estus flaskel (sárga üveg) töltöd fel, magától töltődik fel, ha leülsz egy tábortűz mellé. pakolgatni.
- Str = fizikai erő, a közelharci fegyverek sebzésére van nagy hatása, de figyelni kell a fegyver skálázódását is, mert ha pl. "E", akkor alig skálázodik vele, ergo hiába pakolsz sok pontot szintlépéskor a Str(ength)-re, az sebzésben alig nyilvánul meg. Érdemes a "C", "B" fegyókat preferálni már az elejétől, mert ahogy fejleszted a kovácsnál úgy lesz jobb a skálázódása és "C"-ből lehet "A" is, ami már nagyon jó... az "S" amúgy a legjobb, de ez már inkább endgame felé jöhet szóba.
- Magic user = mágia/varázslat használó. Az egész játékot Zóanagyvarázsló módra végiglőheted, mint a Gears 5-ben! Nem, nem viccelek! Szinte mindent ledarálhatsz messziről! A Soulsok very easy módja ez. Ha kell tanács bárki szívesen segít itt ebben is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.09.07. 08:32:59 -
Egyetértek :-)
A DaS a Souls élmény csúcsa szerintem is, holott nekem nagyon kedves a DeS is. A trappolás most a 3. részben már kifejezetten zavar. Van egy pont a lépésben, amikor úgy érzem, mintha a füldobogásomat piszkálná fel, pedig nyilván soha nem tolom fülessel, szóval nem vicces -.-
Sekiro-val én még várok picit feltétlenül, hátha mégis lesz DLC. Ezt 1x már eljátszották, hogy neeeem, nem lesz DLC, aztán lett (DaS 2). -
Nem is értem miket írsz ezek a szavak kínai kb...na pont ezért nem tolok ilyen játékot. Ez betanulás magolás ez nekem nem játék.
A játék az leültem a Gears 5 elé és végigtoltam mindenféle baromság nélkül. Ha tanulni akarok akkor tanulok nyelvet (de mivel nem akarok játékokban sem fogom elkezdeni)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.07. 08:11:40 -

Amúgy totálisan csúcsra járattam magam Bloodborne-ban, mindent felszívtam vele kapcsolatban, millió fegyót kipróbáltam, itemetek, gyengeségek, erősségek etc. és nem csinálok belőle WT-t, mer' minek. Ha most jelent volna meg se érdekelne 100 embernél többet. :-/
Most a DaS 3 alapot tolom (újra, 1x már lepergett megjelenéskor) a DLC-k miatt, ezt is most porszívózom. A BB után be kell valljam, hogy mintha egy kisebb kő gurult volna le a nyakamról... az megvakított már lassan a végére, ez meg csodásan néz ki és emiatt minden fluid benne, mint a forró méz az üvegablakon. -
A legnagyobb hiba amit a soulsokban elkövetnek, hogy túl nehéz a kari és emiatt kiba. lassan evadel. Pedig evade/dodge = life, sőt egészen rövid ideig tartó sérthetetlenség. Van amit egyszerűen nem tudsz pajzzsal kivédeni, vagy ha ki is véded lezabálja a staminád a köv. ütés meg úgy ér már, hogy lent a pajzsod.
Ergo a "minot" nevetve le lehet verni plunge attack nélkül is, csak az equip loadra figyelj, hogy ne legyél túl nehéz. Eleinte nagyon is érdemes a stamina/vitalityra pakolgatni, mellé meg mehet a str, ha nem vagy magic user. -
Hamar feladtad. :D
ÉN Blighttownig elvittem billegérrel anno, aztán ott beláttam, hogy venni kell egy kontrollert. -
Nem látom ,hogy az ajándékba kattintás után változna bármi. Ha kell vegyél fel steamen (Grebber fekete crytek logoval) -
Jaja, ha sosem próbálta, akkor ez über best buy. Legjobb mézeshetek romboló ever :D
Egy pillanatot sem bántam meg ezzel a szemét mocsok játékkal :D -
Rony94 #307598 Ha nem birtoklod az alapot se, akkor még 60 eurót is megér. Mégis csak a széria legjobbja. -
Giftként is 4 euro? Nem vált átt ott 24-re? Ha 4 euro marad akkor engem érdekelne.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2019.09.07. 01:00:57 -
Egyébként pedig tényleg nem kell erőltetni. Nálam kattant valami, nálad nem. A későbbiekben nyilván még nagyobb lesz a szopás, amúgy is.
Ezért is akart meglincselni pár barátom, mert rávettem őket, hogy próbálják ki, és nekik se jött be a dolog. Refundolták szerencsére.
Érdekes, mert ma már nekem sincs nagyon türelmem ezekhez, de mindig elcsábulok. A Sekirón is annyit szentségeltem, hogy tényleg nem éri meg, még végig sem vittem. Vonz nagyon, de felbasz az ideg pár óra után. -
Iiigen, a temetőbe nem megyünk, ha jót akarunk magunknak egészen a játék nagyon késői részéig. Illetve egyszer igen, berohanunk, megszerezzük, örülünk, de azt is később. A DaS nem ad sok támpontot, az biztos. De ott van a másik irány, arra érdemes menni. Temető előtt jobbra.
Itt ajánlanám Tinman Mester videóit a témában, aki nagyon szépen bemutatja a játékot, pórázként is lehet használni, de belenézni is érdemes időnként.
A temetős hibát én is elkövettem a második virágboltos körben, ragequit lett a vége. De nem arra ajánlott elkezdeni kolbászolni az elején. -
PC-n mindent billel tolok. Nem létezik olyan game ami miatt kontrollerrel toljak bármit. (egyszer volt ilyen amikor még egér bill támogatás nélkül jött ki a Resi 4)
Irányítással nem volt bajom szimplán minden létező cucc ami mozgott levert meg bármerre mentem legyőzhetetlen ellenfelek. Emlékszem a temetőbe mentem azt ott akkora csontik jöttek hogy lol.
Azt amikor végre sikerült lecsapnom 1 db kis csontvázat komolyan elbőgtem magam az örömtől... azt amikor az a dagadékot is amire kb csak 2x kell ráugrani fentről azt gatter neki már hősnek éreztem magam aztán a buzi minotaurusz már legyőzhetetlen volt nekem... Arra is pedig sak kb 2 ugrás kéne mert a fele életerejét mindig levittem aztán soha többet. Ott untam meg.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.09.07. 00:18:16 -
Nehéz, jaja, de ha jól értem, nem is próbáltad kontrollerrel? Elég nehéz az magában is, de a PC port - mondjuk úgy - nem volt valami ügyes a QWERTY + egér implementációban. Ilyen jellegű játékot kizárólag kontrollerrel. Még úgy is baszott nehéz. Leírtam már itt valahol az én történetemet vele. Leírom megint :D
Azt sem tudtam, mi ez, amikor kijött PC-re, de mindenhol olvastam, hogy 1 - kurvajó 2 - kurvanehéz. Szóval elmentem a virágboltba. Kipróbáltam, az első bosson sem jutottam túl, ami kb. a játék 20. percében jön. Törlés, kuka.
Eltelt egy fél év. Az image file megvolt még, gondoltam, akkor még egyszer, nézzük meg. Továbbjutottam, és szenvedtem, mint a kutya, de kezdtem élvezni. Aztán vagy hardveres, vagy szoftveres okok miatt újra kellett rakni a Win-t, és utána hanyagoltam.
Eltelt némi idő, és Steam-en le volt értékelve valami 5 Euróra, sztem 2013-14 környékén. Megvettem. Elkezdtem újra, és valami kattant. Nehéz megmagyarázni, valami olyasmi mint amikor megtanulsz úszni, vagy biciklizni. És onnantól már élveztem, nagyon. Persze béna voltam, de folyamatosan fejlődtem, és haladtam előre, lassan. Egész komoly csoda, hogy a feleségem nem vált el tőlem, mert egy komplett karácsonyi szünetet végig Darkszólszoztam, akkor vittem végig. Soha nem csináltam ilyet előtte, se azóta, de azalatt a másfél hét alatt folyamatosan a gép előtt ültem, és toltam.
Azóta a feleségem a "soulslike"-okat csak trappolósnak hívja, mert valahol félúton meghalt a headsetem, szóval kihangosítottam a cuccot, és a DaS1-ben a páncélod hangosan zörög minden lépésnél. Csk-csk-csk-csk-csk-csk. Ezt hallgatta szegény vagy 5 napon keresztül. Nameg a tombolásomat folyamatosan.
Azóta kibékültünk már, és van működő headset is :D Nem váltam el, és még 2x végigvittem, amit semelyik folytatással sem tettem, sem a hasonlóakkal. Nekem a DaS a DaS élmény :D A kurva Sekirót nem merem most felrakni az új gépre, félbe volt hagyva, és nem merem :D
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.09.07. 00:16:42 -
Mocsadék nehéz. Én pedig játszani szerettem volna vele. De ez olyan mint a Dirt Rally azt is anno nem adtam el humble haviból hogy az összes dirt frankó de ez sajnos sim lett billel nem lehet játszani kuka :(