221
Tuti módszerek fogyásra? Segítsetek!
  • DanielT
    "gyalog mentem a boltba és gyalog jöttem fel a lépcsőn"

Ezt jól tetted.

Megint ki akarod magadnak találni mi a jó, amikor az ide juttatott. Így nem haladsz sehova. Sali... ok. És a többi? Mi lesz a reggelid? Mikor eszed meg? Mi lesz az ebéd? Hányszor eszel egy nap?

Sali. Kevés lesz az életmódváltáshoz, remélem te is érzed.
  • LeonSilver
    Ha felkeresel egy szakrendelést akkor ott ingyen megmondják mit és hogyan.Ennyi.
  • kakkala
    Na sziasztok!Újra itt vok,csak Anya leküldött boltbavettem sok sok zöldséget,vacsira csinálok salithát én mindenkinek hiszek a módszereiben,talán egy mixet fogok használni mindebbőlszerintem a folyadékkal nem lesz gond,hisz jön a jóidő és a meleg,amikor mindenki nagyon szomjas És Daniel T-nek üzenem,hogy gyalog mentem a boltba és gyalog jöttem fel a lépcsőn
  • Fabio Capello
    Mondjuk a cukorbetegségem miatt énis odafigyelek az étkezésemre, így nincsenek ilyen problémáim (kopkop), amit javasolni tudok, hogy sok mozgás, délután háromtól csak gyümölcsök fogyasztása, este hattól pedig folyadékon kívül semmi más.

ha ez nem fekszik, étkezések előtt igyál meg pár pohár vizet, attól eltelítődsz egy kicsit és nem fogsz olyan sokat enni. Ofkorsz, édesség, rágcsa stb. kilőve
  • BB7
    Pedig már azt hittem...
  • karribi
    Nem tudom már követni ki mit ír ..
    Tehát igen, páran rátértetek, valóban nehéz 100 kiló felett "sportszerűen" mozogni, így csak ahol tehetem sétálgatok egy kicsikét. A csokit meg ilyeneket messziről kerülöm, kenyérből inkább barnát fogyasztok, de néha megeszek gyümit és zöldet is.. Csak a K-s dolgokat nem eszem - Karalábé, kapor, kökény, krumpli... Ez amolyan babona :D.
    A fittlabdával mit kezdejek? Örülnék már, ha lenne az én méretemben, mert régebben én is használtam és ahogy Sir Quno Jedi mondja, a lábamnak és hátamnak mennyei érzés volt. De most, ha ráülnék vagy felrobbanna alattam, vagy csak a fél farpofimra lenne elég és kényelmetlen lenne, meg aztán hogy néznék én ki rajta?
  • akyyy

• DanielT
    Jah. De sokkal kényelmesebb elolvasni jól összeszedetten, motiváló történetekkel. 2 ezer forint a könyv, nem olyan vészes kiadás... egy jó zsíros zabálás ára cukros üdítővel.
  • DanielT
    CUKROS Nesquik! Méreg. ;)
  • Shodan
    A nagy titok az hogy nincs titok.Azért mondom ha itt utánna olvas neten aza alapelveknek, vagy itt írt 1-2 ember okosságokat,már nem kell kiadnia pénzt.
  • Sir Quno Jedi
  • DanielT
    "Inni meg egész nap folyamatosan kell, ha tetszik, ha nem."

Ahogy az építőiparban ez meg is honosodott szépen :DD
  • DanielT
    "Az én nyomoromból nem húzzon hasznot ez a balpöcs."

Áértem. Ez a balpöcs abból él, hogy a túlsúlyos, cukorbeteg embereknek megoldást nyújt. Dögöljön meg a mocskos tetű.

Én is követelem vissza a szar közérzetemet meg a +10 kilómat! Hánehogymá'!

• Sir Quno Jedi
    Behonyám, jómagam is egy 85cm-es labda boldog tulaja vagyok lassan egy éve itt a melóban (most is azon ülök, miközben ezt írom). Azóta nem görcsöl annyit a lábam, nem fáj a hátsóm a sok "üléstől" és valóban segít.

Inni meg egész nap folyamatosan kell, ha tetszik, ha nem.
  • DanielT
    No. Én meg ennyi maradtam grammra...
  • LeonSilver
    Ez megint csak így van.ANnál is inkább mert amit éhezéssel ad le az ember azt qrva gyorsan vissza is szedi és inkább többet mint amit leadott.
    Ezt mondják a dietetikusok is.
  • Sir Quno Jedi
    Naja, én egy-két hét alatt tudok fogyni 10-15 kilót, mert az még inkább csak a víz, gyorsan megy. (még mozgolódni sem kell hozzá) :D
  • lordbalu
    3 óránként egyél épp annyit, hogy ne legyél éhes, de teli se legyél
    Akkor jó ha van pici éhség érzetet. Mindenkinél változik.

Ha ülő munkát végzel hasznos a

Fitt labda

Rajta ülve egyensúlyozva mozgatja izmaid szinte észre se veszed.
    + az izmaidat folyamatosan feszítsed ill. lazítsad el ez a mozdulatlan edzés. Bárhol lehet csinálni.

Mindig kihúzva járj, nem hogy ez a természetes de szinte az összes izmod megmozgatja.

Ezek nem oly látványos 1 hét 5 kilós módszerek, hanem az egészséges folyamatos fogyáshoz segítenek elő. Ha már érzed, hogy fittebb vagy picit belevághatsz keményebben de, addig fölösleges, mert a jojó effektus elkap.

Csak egy személyes jó tanács, folyadékot sokat pótolj kb 15 percenként egy két kortyot s ne akkor, amikor szomjas vagy. Nem csak telitettebb érzésed lesz, hanem a tested sejt szintű működése is javul.

vizes cikk

Ezek le voltak írva nagyon jól csak sajna nem találom, de talán ez is segít, amit emlékezetből írok.
  • DanielT
    Ha tudod mit kell enni, nem kell éhezni. Csodás dolog ez :)
  • LeonSilver
    Én cukorbeteg lettem ettől a szar hasnyálmirigytől tehát odekell figyelnem mit és mennyit eszek.De amin meglátom ezt az idiótát meg a norbi ápdétet egyből dobom is vissza.Az én nyomoromból nem húzzon hasznot ez a balpöcs.

Mondom, kevés szénhidrát - sok mozgás.Ennyi.
  • DanielT
    Nem kell szeretni. Viszont azt baromira szerettem, hogy 6 hét alatt fogytam 10 kilót és nem 800 kilós túlsúlyból ám amiből lehet látványosan letolni gyorsan... 188 centi vagyok és 88 kiló voltam, ami nekem már kényelmetlen, mert jobb szeretem, ha vékony vagyok. Most 77-78 kiló. (A BMI kalkulátor szerint nekem az ideális 79.2) Tökéletesen érzem magam.

• dronkZero
    Szerintem azt kell tudatosítani, hogy a fogyás vagy fárasztó, vagy szar. Sport vagy diéta. Rá kell magát szánni az embernek. Magától nem megy.

Én a sportot javaslom, egészségesebb. Éhezni meg szar.
  • Sir Quno Jedi
    Őszintén szólva Norbit én senem szeretem. Sem mint embert, sem mint zsírmegváltót... :D
  • DanielT
    "Norbi könyv legfeljebb arra jó hogy oda fog figyelni majd a táplálkozására"

Ha eddig odafigyelt volna, nem tartana itt. Pont az kell neki, hogy odafigyeljen.

"de ehhez nem kell könyv, ezt lehet anélkül is."

Ha tudná könyv nélkül, nem tartana itt. Az kell neki, hogy valaki segítsen és pontosan megmondja mit kell tennie, ennie.
  • LeonSilver
    Ez igaz!

Napi 5-6* étkezés és max 150-180g szénhidrát.HA mozogsz akkor max 200g.Ezt kell elosztani.

http://diabetes.freeweb.hu/kaja/ertekek.html
  • DanielT
    "A futás a legjobb módszer,hidd el.Én hetente 3x futok 6-7 km távot alkalmanként."

Lehet, hogy az EGYIK legjobb, de a 1000-ből 1, ha tudja hosszú távon, vagy akár csak 2 héten túl csinálni. Komolyabb túlsúllyal meg tényleg szörnyű kényelmetlen és nagyon durva terhelésnek teszi ki az ízületeket, térdeket, stb.
  • Shodan
    Norbi könyv legfeljebb arra jó hogy oda fog figyelni majd a táplálkozására, másra nem nagyon, de ehhez nem kell könyv, ezt lehet anélkül is.
    Egy rendes diétát kéne elkezdeni, nem ilyen csoki meg baromságok, kenyéren meg vizen, lehető legrosszab választás.Kenyér az egyik legszarabb szénhidrát forrás a víz meg semmi, ettől csak jobban fogsz hízni.
  • deep
    A képlet eléggé egyszerű. Fogyás = kevesebb kalória bevitel, mint amit egy nap elhasználsz. Édességet TILOS enni. Cukor helyett édesítőszer. Szénhidrát(kenyér, tészta, cukrok, édességek) minimálisra szorítása, vagy teljes elhagyása(rövidebb ideig, mert azért valamennyi kell). Fehér húsok(nem rántott!) és saláták(cukros öntet nélkül) zabálása mehet. Este 6 után nem eszünk! Ezek mellé napi fél óra mozgás(bicikli, kocogás, akármi) és fogyni fogsz. Ha nem, akkor az betegség és menj orvoshoz. Nagyjából össze is foglaltam a Norbi könyvet:) Sok sikert mindenkinek!
  • LeonSilver
    Én 1 hónap alatt cirka 30 kilót fogytam.
    Pedig egész nap csak feküdtem... igaz az intenzíven.Hasnyálmirigy-gyulladás (pancreatitis), garantált fogyás.

( bocsika ) ;)
  • DanielT
    Na, kakkala nem ír több mint 5 perce, lehet, hogy ő TÉNYLEG változtatni akar és elment a boltba :)
  • ChuckyHUN
    Oszlassuk el a tévhiteket, az ilyen teák meg lófaszok szart se érnek körülébelül, ha nem mozogsz semmit... Mocorogjál nem egésznap a gép előtt ülj, figyelj mit eszel... inkább többször egyél keveset, igyál sok vizet... CSAK vizet. MEgiszol egy nap 3-4 liter ásványvizet aztán másnap is és másnap is.. első pár napba fel fogsz kapni pár kilót de utána j lesz mivel keveset eszel, és a szervezeted kidolgozza a vizet ha mozogsz mellé:)
    én 15 vagyok 175-6 7x kiló van rajtam kicsi de már alakul:)
  • Dave John
    A futás a legjobb módszer,hidd el.Én hetente 3x futok 6-7 km távot alkalmanként.Elején nehéz belejönni,de aztán megszokja a szervezet a terhelést. Meg mellette súlyzózok,felülést csinálok, meg persze sok tojást,húst eszek,mert nem célom fogyni.

okés, 100 kiló fölött már nem biztos,hogy egyből hosszútávon kezdj futni,célszerűbb ráállni a gyümölcsös étrendre,mert az tele van rosttal,vitaminnal ,de legfőképpen jóval kevesebb energiát tartalmaznak,mint egy pacalpörkölt:)
    Sétálj sokat,igyál sok folyadékot(ne sört)...Röviden ennyi
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy nincs könnyű, gyors és fájdalommentes módszer. Mindegyikhez nagyon sok akaraterő/lemondás kell és sokuk ráadásul nem is vezet eredményre, de tartósra végképp nem. A gyorsan elevsztett kilók általában duplán jönnek vissza később, mikor a megkínzott delikvens már fellélegzett.

Mindenkinek más a teste, más az anygacseréje, így számára más a hatékony módszer a súlyvesztésre.

A gyógyszeres kezelés a legrosszabb, mivel ahhoz hozászokván az anyagcseréknek végleg annyi lehet. A koplalás pedig a legbiztosabb, de sajnos az életveszélyes.

A mozgás vagy bejön, vagy sem, de mindenképpen hasznos megfelelően! óvatosan alkalmazva.
  • DanielT
    Már megint a kifogásokat keresed, ez nem vezet sehová. Normális testalkatot akarsz? Fizesd meg az árát.

Segítség nélkül nehéz, de van segítség. Nem viccből írtam azt a rohadás Norbi könyvet. Állj fel szépen a gép elől MOST és menj el a boltba (gyalog) megvenni. Elkezdheted ma megváltoztatni az életed, vagy keresheted tovább a kifogásokat.
  • SimaSuna #27
  • karribi
    kakkala, köszönöm, hogy megvédesz.. Valójában rosszul fogalmaztam, nem akartam megsérteni Norbit, aki vele fogyott le sikeresen örülök neki, gratulálok.
    bghtomi, SimaSuna és davidka lennék a helyetekben, mit megadnék, hogy fordított legyyen a helyzet. Azért nektek nincs mozgási korlátaitok, meg azthiszem hízni könnyebb, ha megfelelő mennyiségű, és MINŐSÉGŰ! táplálékot vesztek magatokhoz. A titok nyitja: sok szénhidrát és fehérje.. A zsírral mértékkel, mert gondolom érelmeszesedést sem szeretnétek :). Tehát NE MINDENNEL akarjatok hízni!
  • kakkala
    tesi órát akartam írni
  • kakkala
    A kutyás ötletre szavazok!Úgyis imádom a kutyusokat.Majd megdumálom AnyuvalNekem szinte az egész család vékony,csak én vok a fekete bárány.Nem tudom miért,mert nem eszek sokat,és édességet is csak normális mennyiségben.A suliban is kötelező mozogni tesó órán,szóval tényleg nem értem.Lehet örököltem valami ősömtől.
  • SimaSuna #23
    elég buta vagy ha a kinézeted/alakod miatt nem mész sehova...
    én így vagyok a nőkkel...a kinézet nem minden...
    a barátság nem azon múlik, hogy hogy nézel ki, hogy mid van, mennyi pénzed van...
    szedd rendbe magad, csinálj új sérót, színesebb ruhákat...és menj szórakozni :)
  • DanielT
    Első hozzászólásomban adtam egy tanácsot, amelyről 100%-ig meg vagyok győződve, hogy segítene rajtad.

Kizárólag a jószándék vezérel.