Bántalmazás

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fergusonpapa
ez nem mentség!!! 1 nöt megverni...nagy darab debel állatok csoda h elbirna 1 50kilos csajjal egyszerübb lett volna rászolni...csak...,ha az enyémmel tették volna ezt biztos h már nem élnének,még ilyet lehidalok :S

www.icewebhu

Ha egy nõ akár hulla részegen táncol az asztalon, és sugárban lehány mindenkit maga körül, akkor SEM verhetik meg!!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

OrioN the S
Akkor se kell felholtra verni szegenyt :\ Egyaltalan ,hogy jon ahhoz a kidobo ,hogy leribancozza? Erted.. Oke ,hogy egy klub ,de akkor is vendeglatas rulz. Mondjuk ebben az orszagban... Persze iylenkor okosabb csendben maradni es megkoszonni a "vendeglatast"

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

n3whous3
😞

púúúúú

TOVÁBBÍTOTT ÜZENET:

Mészáros Ádám (116) Üzenek
FIGYELEM! TEGYÉTEK KI LEGYETEK SZÍVESEK! További tanúkat keresünk!

Múlt szerdán 2009.03.25.-én, a zalaegerszegi Club Atlantisban a "kidobók" 50 kilós asztmás barátnõmet súlyosan összeverték.

Dobhártyája beszakadt, súlyos zúzódások vannak az egész arcán, fején, valamint agyrázkódást és emlékezet kiesést szenvedett.

Az egyik patkány -pontosan tudjuk hogy melyik- még a földön ülve is ütötte a hely elõtt, miután bent hárman ütlegelték, miközben asztmás rohammal küzdött ( gyengébbeknek, ogréknak, kidobóknak: FULDOKLOTT ) se beszélni, se védekezni nem tudott!!!

Kérjük, aki ennek szemtanúja volt, vagy bármilyen információja van, esetleg hasonló atrocitás ért, írja meg a [email protected] e-mail címre! Írjátok le, hogy hajlandóak vagytok-e tanúskodni is, ebben az esetben pontos elérhetõséget kérünk! Az e-maileket az illetékeseknek továbbítjuk.

Név nélkül is köszönjük az akár haszontalannak tûnõ infókat is!

A feljelentést az eset másnapján megtettük!

Köszönjük!

TEGYÉTEK KI LEGYETEK SZÍVESEK!

Carlos
Ok nélkül nem vernek meg senkit!
Ha elküldtétek a kidobót a k***a anyjába mert nem akart beengedni, akkor ez nem meglepõ. Sajnos...

Þór vígi þessi rúnar

OrioN the S
Es nem kerdeztek a kidobokat ,hogy mi volt?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

volt rendõr, mentõ, látlelet minden

Kilépett levegõzni, és vissza akart menni, de kérték tõle az újabb 600 ft ot. Nyilván semmi nem volt nála, egy szál pólóban, megkérdezte, hogy felmehet-e a kabátjáért, mert akkor hazajön.

Felengedték, de még valamelyik szarcsimbók leribancozta.

Kikérte magának, erre végigrángatták az egész helyen, és agyba fõbe verték.

OrioN the S
Az lett volna a leghatasosabb ,ha ott rogton a helyszinre hivnak mentot,rendort.

OrioN the S
Ha ezt megfogalmazod ugy ,hogy ki lehessen rakni iwiwre ,akkor szivesen kirakom. Hogy lehetnek ilyen emberek ,hogy egy not igy osszevernek...

autoszimulator
"A feljelentést az eset másnapján megtettük!"

akkor azt hiszem - sajnos - amit lehet, megtett(ét)ek. De mi veszi rá a rend fenntartására tartott kidobókat, hogy verekedjenek? Valami ok csak volt.

.: mobilize.hu :.

OrioN the S
Istenem... :\

Viktorr
Mit tett , vagy mit nem tett a barátnõd,amiért így megverték?
Szomorú,hogy ilyen megtörténhet,nagyon sajnálom.

DarkHorSe
<#taps>

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Narxis
Ha ez komoly akkor elég durva. Egy beteg nõt bántani....

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Múlt szerdán 2009.03.25.-én, a zalaegerszegi Club Atlantisban a "kidobók" a 23 éves, 50 kilós asztmás barátnõmet súlyosan összeverték.

Dobhártyája beszakadt, súlyos zúzódások vannak az egész arcán, fején, valamint agyrázkódást és emlékezet kiesést szenvedett.

Az egyik patkány -pontosan tudjuk hogy melyik- még a földön ülve is ütötte a hely elõtt, miután bent hárman ütlegelték, miközben asztmás rohammal küzdött ( gyengébbeknek, ogréknak, kidobóknak: FULDOKLOTT ) se beszélni, se védekezni nem tudott!!!

Kérjük, aki ennek szemtanúja volt, vagy bármilyen információja van, esetleg hasonló atrocitás ért, írja meg a [email protected] e-mail címre! Írjátok le, hogy hajlandóak vagytok-e tanúskodni is, ebben az esetben pontos elérhetõséget kérünk! Az e-maileket az illetékeseknek továbbítjuk.

Név nélkül is köszönjük az akár haszontalannak tûnõ infókat is!

A feljelentést az eset másnapján megtettük!

Köszönjük!

← ElőzőOldal 4 / 4