168
Bántalmazás a zalaegerszegi Club Atlantisban
-
bocs, de ez jutott erről eszembe..
am sajnálatos eset :( -
#47 Szóhoz sem jutok. Mik vannak manapság... Mihamarabbi felépülést, gyógyulást kívánok a b.nődnek! Remélem meglesz a méltó büntetésük a kidobóknak. Bár erre a dologra csak az életfogytiglanig tartó szenvedést tudom elképzelni. -
#46 Zeg maga egy tanya. Tudom zegi voltam tavalyig :-D -
#45 ezt most nem tudom miért írtam le -
#44 Egyszer engem is megütött egy kidobó, én is kimentem levegőzni visszafele kérték újra a belépőt, mutattam a pecsétet a kezemen, de a köcsög akkor sem állt félre az ajtóból, ezért félrenyomtam, utána olyant kaptam hogy borogattak. 1 órán keresztül ápoltak, közbe megittam egy csomó piát és mentem vissza táncolni :D -
#43 Szánalmas ami mostanában ebben az országban történik :S -
#42 Ez valami tanyadiszkó volt? Hihetetlen a számomra, hogy kidobok megvernének egy nőt... -Kikértem magamnak nem vagyok ribanc, erre a mondatra agyba-főbe verték? -
#41 és hogy jön ahhoz hogy megüt egy nőt? -
#40 a kidobókat kéne kidobni a munkahelyükröl,aztán bedobni őket 1 cellába,had verjék őket össze a börtönben:D -
#39 Setét Zalaiak!
Izé... jut eszembe én is az vagyok -
#38 akurvannyukat gecisok ilyen kidobó van de ilyen durvát még nemigen hallottam -
#37 És végül degeneráltad?:D -
madmanic #36 mutatta a kezén a pecsétet...
ráadásul az üvegajtón kívül ácsorgott... -
#35 lebök valakit pl, vagy veszélyezteti mások épségét. de mivel gondolom ez nem volt, így ez csak pl. -
#34 ok akkor meg konkretizálni lehetett volna egy ,,azok,, szót beszúrni a kidobók elé.
másrészt én is kidobóskodtam, s bár nekem is sokszor beszóltak mégsem lett megverve se srác, se csaj, csak esetleg keményebben lett megfogva kivitelkor. szóval érthető a felháborodásod. s a visszajövetel szórakozóhelyre az mindig kényes téma, mert valaki nem szereti ha megbélyegzik, viszont azt nem lehet elvárni hogy akár 150 - 200 főt is megjegyezzen egy ajtónálló. -
madmanic #33 mondj már nekem valamit légy szíves amit egy lány egy szórakozóhelyen el tud követni, hogy ennyire megverjék??
szerinted jókedvemben szarom tele a netet, hogy tanúkat keresünk?? -
madmanic #32 kénytelen vagyok, sajnos nem írhatom ki a pontos nevüket, lakcímüket, telefonszámukat, mert nálunk az ilyen férgeknek SZEMÉLYISÉGI JOGAI vannak... -
#31 Senki nem talál ki ekkora kamu dolgot, mar bocs. -
madmanic #30 #9 -
#29 Szoval a kidobok csak ugy random osszevertek a baratnodet ?
Ez nekem eleg hihetetlennek tunik, mar bocs. -
#28 azért jó volna ha nem általánosítaná! nem minden kidobó gyengeelméjű! akik azt tették azok azok, de ezért nem kell mindegyiket ebbe a köntösbe bújtatni! mert igenis vannak diplomások is kik szakmájukban nem tudtak elhelyezkedni, vagy olyan geci jól keresnek, hogy az mellett bevállalnak ilyet is! -
#27 Nah igen! En is talalkoztam mar udvarias kidobokkal. Inkabb kifizetem a tobbezer forintos belepot ,de legalabb tudom ,hogy kulturalt korulmenyek kozt vagyok barmi tortenjen is. -
#26 dehogynem vernek meg senkit. engem szhelyen a végállomásban próbált meg zárórakor azért összeverni egy kidobó, mert egyedül voltam, és részegnek tűntem. könnyű célpont voltam a szemében, hiába volt egy fejjel alacsonyabb. persze nem tudhatta, hogy kick-boxoltam. -
#25 Ez így igaz, a lényeg, hogy az ilyen agyilag éretlen nagy darab embereket kiszűrjük. Az ilyen ne menjen még cukorkaárusnak se. -
#24 Nem védeni akarom ezeket a férgeket de van 1-2 értelmes kidobó is.Láttam már olyat, hogy a csaj rosszul lett és a kidobó ölbe vitte ki.Kérdezték kell-e mentő stb.Szóval 2 oldala van az éremnek
Egyébként nagyon sajnálom a barátnődet..:/ -
madmanic #23 köszönjük szépen! -
#22 Kiraktam!
Remelem segitettem vele! A baratnodnek meg jobbulast kivanok! -
#21 Tény! -
n3whous3 #20 Hát pedig a jó kurva anyját a kidobónak, ha ilyet tesz. -
#18 Hajaj, dehogynem. Persze nem mindegyik, de mivel a kidobóknál nincs semmilyen szűrés(mint pl. rendőröknél a pszichikai) ezért előfordul, hogy 1-2 beteg állat is lehet kidobó. -
#17 ez nem mentség!!! 1 nöt megverni...nagy darab debel állatok csoda h elbirna 1 50kilos csajjal egyszerübb lett volna rászolni...csak...,ha az enyémmel tették volna ezt biztos h már nem élnének,még ilyet lehidalok :S -
madmanic #16 Ha egy nő akár hulla részegen táncol az asztalon, és sugárban lehány mindenkit maga körül, akkor SEM verhetik meg!!
-
#15 Akkor se kell felholtra verni szegenyt :\ Egyaltalan ,hogy jon ahhoz a kidobo ,hogy leribancozza? Erted.. Oke ,hogy egy klub ,de akkor is vendeglatas rulz. Mondjuk ebben az orszagban... Persze iylenkor okosabb csendben maradni es megkoszonni a "vendeglatast" -
n3whous3 #14 :( -
madmanic #13 TOVÁBBÍTOTT ÜZENET:
Mészáros Ádám (116) Üzenek
FIGYELEM! TEGYÉTEK KI LEGYETEK SZÍVESEK! További tanúkat keresünk!
Múlt szerdán 2009.03.25.-én, a zalaegerszegi Club Atlantisban a "kidobók" 50 kilós asztmás barátnőmet súlyosan összeverték.
Dobhártyája beszakadt, súlyos zúzódások vannak az egész arcán, fején, valamint agyrázkódást és emlékezet kiesést szenvedett.
Az egyik patkány -pontosan tudjuk hogy melyik- még a földön ülve is ütötte a hely előtt, miután bent hárman ütlegelték, miközben asztmás rohammal küzdött ( gyengébbeknek, ogréknak, kidobóknak: FULDOKLOTT ) se beszélni, se védekezni nem tudott!!!
Kérjük, aki ennek szemtanúja volt, vagy bármilyen információja van, esetleg hasonló atrocitás ért, írja meg a [email protected] e-mail címre! Írjátok le, hogy hajlandóak vagytok-e tanúskodni is, ebben az esetben pontos elérhetőséget kérünk! Az e-maileket az illetékeseknek továbbítjuk.
Név nélkül is köszönjük az akár haszontalannak tűnő infókat is!
A feljelentést az eset másnapján megtettük!
Köszönjük!
TEGYÉTEK KI LEGYETEK SZÍVESEK!
-
#12 Ok nélkül nem vernek meg senkit!
Ha elküldtétek a kidobót a k***a anyjába mert nem akart beengedni, akkor ez nem meglepő. Sajnos... -
#11 Es nem kerdeztek a kidobokat ,hogy mi volt? -
madmanic #10 volt rendőr, mentő, látlelet minden -
madmanic #9 Kilépett levegőzni, és vissza akart menni, de kérték tőle az újabb 600 ft ot. Nyilván semmi nem volt nála, egy szál pólóban, megkérdezte, hogy felmehet-e a kabátjáért, mert akkor hazajön.
Felengedték, de még valamelyik szarcsimbók leribancozta.
Kikérte magának, erre végigrángatták az egész helyen, és agyba főbe verték. -
#8 Az lett volna a leghatasosabb ,ha ott rogton a helyszinre hivnak mentot,rendort.