168
Bántalmazás a zalaegerszegi Club Atlantisban
-
#88 Cozma-t is egy normális helyen szúrták le. Normális hely nincs, csak törekedni lehet arra, hogy az legyen, de lehetetlen már belépésnél kiszúrni az embereket, hogy ez vagy az köcsög lesz. Fateromnak volt discoja, volt olyan éjszaka amikor semmi baj nem volt, de volt olyan amikor óránként kellett kidobatni valakit. Nem tudom, telihold volt vagy valami... -
ba32107 #87 Többnyire sörözőkbe :) -
#86 Balhét az ittas emberek vagy a kötekedők kezdenek, ne legyél már nevetséges. A kidobóember a szórakoztató helyiség ALKALMAZOTTJA, senkit nem verhet meg, kiemeli a tömegből a balhés egyént és kihajítja a discoból, ennyi a dolga, se több se kevesebb. -
Rundstedt17 #85 jav:oda -
Rundstedt17 #84 merre az a ide-ode?:D -
ba32107 #83 Ez az. Minden hétvégén eljárkálok ide-oda több éve, és még egyszer sem volt konfliktusom senkivel, és a barátaimnak sem. Nem kell kötözködni, és nem kell a városi patkánygyűjtő diszkóba járni. -
#82 Normalis helyre kell menni es nincs balhe. -
Rundstedt17 #81 Hogyne a szórakozóhelyek többségében nem szokott balhé lenni:D....néhány elszigetelt eset van évi 1-2:D....ne legyél már nevetséges,nem azt mondtam hogy nőverés és nem azt hogy a kidobók ütnek le.CSAK AZT hogy gyakran van balhé ennyit.... -
#80 Hogyne, ha kilépsz a házból, számolj vele, hogy jön egy elmebeteg és lelő. Ne legyél már nevetséges... -
Rundstedt17 #79 Ha valaki szórakozóhelyekre járkál számoljon vele hogy ez előfordulhat,ez van legközelebb jobb ha meggondoljátok hogy megéri e... -
#78 Bnődnek jobbulást, a kidobókat meg rendeztesd le hozzájuk hasonló nagydarabokkal..:)
Minden jót kívánok.=) -
#77 Felháborító!!!!!!!!Egyszer engem is majdnem megvert egy ilyen igazságosizomTibor a ZP-ben mert véletlenűl lelöktem a redb*llját.....Barátnődnek mielöbbi gyógyulást a mocskoknak meg
felraktam én is iwiw-re... -
F1re #76 am télleg azért mert kidobo valaki még nem kell elásni nekem is van 4 db kidobo haverom es mind full jofej meg kedves is pedigelég nagy droidok :D
de mint minden mas emberbol kidobobol is van ge.i .... -
#75 hú, németül ugyan nem igen tudok, de a képek alapján vicc... mondjuk én azt vallom, kétféle bűnöző van. Akit csak "hibázott", na ők valszeg amúgy sem tennék többet amit nem, börtön hatására még úgy sem. Meg a másik kategória, akinek tök mindegy, sőt benn talán tanul új dolgokat is. Na azokat szűrném valami hatásos technológiával, és ki sem engedném soha. -
#74 Elméletileg tök jó dolog, hogy civilizált embereket eregetnek vissza a való életbe, szerintem viszont a kisebb fajsúlyú cselekményekkel operáló bűnözőkkel szemben ennek 0 visszatartó ereje van. Lopás, betörés, orvgazdaság, csempészet - ilyesmiért 1-2 évet lehet kapni, feltételesen simán szabadulhat a delikvens fél-egy év után. Namost egy ilyen helyen fél évet szerintem fél lábon is. -
#73 #1: megdöbbentő... ha nem az állatkertből kölcsönöznék a gorillákat, akkor kevesebb ilyen eset történne. Helyedben tuti meglazítanám némelyik kocsijának kerekét, hatásos.
#71: találd ki miről van szó a cikkben, elárulom az új osztrák börtönről..., mutatták előadáson:D
kárhogy h ilyen szintű kortárs építészet Mon nem igazán van jelen, ellenben szomszédban már a társadalom söpredékének is ilyen dukál. -
Enc0re #72 Én leszúrtam volna mindet! kurvára nem érdekel hogy lecsuknak -
#71 szombathelyi frissen épült börtön komfortosabb mint némely kollégium... -
madmanic #70 köszi! -
madmanic #69 nagyon szar humorod van...
egyiknek patkánynak sincs IKER testvére... bár van köztük egy testvérpár -
#68 Nekem tegnap keménykedett egy gyerek,miután sörrel a kezében leugrott a villamosról és nekemjött.Olyan gecimagas volt,hogy ha állva le akart volna szopni,az is csak sámlin ment volna neki."figyejjé magadra öcsi" Jót mosolyogtam rajta. -
#67 ciripelik a tücskök hogy az egyik őr gonosz iktertestvére meg akarja keresni és elvágni a torkát ha nem vonja vissza a feljelentést
én szóltam. -
#66 LOÁL: D
Az pff. -
#65 :D:D:D pókfoci rokz:) -
#64 OMG -
F1re #63 amugy sajnalom az esetet :( meg h ien 1altalan meg tortenhet mo-n -
F1re #62 haverom meselte meg 1 buliba h meg voltak orulve a kidobok azt vertek mindenkit :D azt jött 1 gyerek az volt a neve h jani, 1ik kidobo meg uvoltotte h ki itt a jani erre a gyerek meg szolal tök artatlanul h "Én vagyok a jani" azt ossze vissza vertek erre a gyereket :D -
#61 nem volt ott verekedés. álltam fáradt fejjel, hajnali ötkor kinek van kedve egy 180 centis kancsal pöcs kötekedésére felelgetni. közben vmi striches kurva magyarázta, hogy, háá ne keménykedj a lalival, nagyon kemény csávó. mondtam, ok, lali lefeküdt pihenni a kavicsba, egy kis segítséggel, én meg mentem haza. illetve mentem volna, ha később nem iszok meg 2 barna sört, ami másnaposan megint megütött:)
-
#60 Ment közösségi oldalakra! Ez a minimum! Sajnálatos eset, s szerintem a rendőrség nem tud sokat segíteni! Én szépen csöndben a per/tárgyalás ideje alatt elintézném! -
#59 ha még a kurva anyába elkülte a kidobót mert leribancozta akkor sincsen indoka hogy megverjen 1 nőt... jól meg kéne azt a kidobót is verni aki megütötte a barátnődet! -
#58 én a tánctéren pókfociztam a hamutartóval mégse vertek meg csak leordították a hajam.
normális helyeken tényleg csak a legvégső esetben van testi fenyítés:P -
#57 én a helyedben nem izélnék rendőrséggel... az illetőkre ráküldenék vagy 4-5 ugyanilyen szépen kigyúrt ismerőst,egyik éjszaka elkapnák,aztán lábraállni nem tudnának többet...és még csak bizonyítani sem tudnák,hogy tényleg ti küldtétek őket,mivel ha ilyesmit csinálnak,gondolom nem ez volt az első eset.
aztán mondjuk még lehet,hogy perelnék is,csak hogy a gyanúja se merüljön fel,hogy én küldtem az embereket.
az ilyeneket nagyon megbüntetném,de nem börtönnel,mert a böri is olyan hely már lassan,hogy wellnes központ kb... na jó,azért nem,de tv,konditerem meg ping pongasztal,nagy lóf*szt a picsájukba. bent meg amúgy is csak még agresszívabbá válnának.
nagyon sajnálom a barátnődet,remélem mihamarabb meggyógyul. de mindenképpen úgy intézd el a dolgot ezekkel az értelmiségiekkel,hogy a barátnőd örüljön neki,ahogyan az általad említett fiatalemberek jártak... -
ba32107 #56 Gusztustalan. Undorító. A faszom kivan ezekkel az agyatlan kreténekkl. Kidobó, bulizó, tökmindegy ki, aki hülye, az hülye is marad. Ezért (sem) járok ilyen helyekre... -
#55 nos én voltam már szemtanúja annak hogy kidobok szétvernek egy olyan srácot akit a discoban még pluszban megvertek, és bátorkodott szólni a kidobóknak h mi a helyzet. na elintézték a gyereket, kivitték és a legnagyobb tócsába belekenték, és miután kihívta a rendőröket, azok azt mondták: "ha még egyszer feleslegesen kell kijönnünk, akk maga ellen indítunk eljárást"
a balatonparti éjszakai zsaruk nullát ismétlem NULLÁT foglalkoznak azzal, h egy hülyegyereket épp félig vernek halálra. -
#54 Én ismerek olyat, aki csücsült egy jó évet. Kiosztott pár pofont, volt egy kis repedés, aztán kész a súlyos testi sértés. Azóta megfontoltabb.
Az ilyenekre rá is fér. -
#53 Nem szarnak ra. 8 napon tul gyogyulo serules ezert eljarast inditanak. -
#52 az a baj h a rendőr meg szarik az ilyen esetekre, mert biztos volt oka rá ha megverte... :S
(bár én nullára csökkentettem volna az életpontjait az ilyennek) -
#51 Hardkór. -
#50 Az nagyon durva...
Nemhogy egy asztás embert ütnek-vernek szarrá, de az illető még nő is volt: C
JObbulást neki. -
#49 De, meglepő.
Aki ilyen munkát vállal, készüljün föl arra is, hogy a jó kurva anyjába is elküldik. Az ő dolga az, hogy ha bent balhézik valaki, kiemelje a tömegből. Ennyi és nem több. Továbbá nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy indokolt legyen bántalmazni egy nőt.