Bántalmazás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Nekem tegnap keménykedett egy gyerek,miután sörrel a kezében leugrott a villamosról és nekemjött.Olyan gecimagas volt,hogy ha állva le akart volna szopni,az is csak sámlin ment volna neki."figyejjé magadra öcsi" Jót mosolyogtam rajta.
werkfilm
ciripelik a tücskök hogy az egyik õr gonosz iktertestvére meg akarja keresni és elvágni a torkát ha nem vonja vissza a feljelentést

én szóltam.

solo
LOÁL: D
Az pff.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Apus
😄😄😄 pókfoci rokz😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Narxis
OMG

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

amugy sajnalom az esetet 😞 meg h ien 1altalan meg tortenhet mo-n
haverom meselte meg 1 buliba h meg voltak orulve a kidobok azt vertek mindenkit 😄 azt jött 1 gyerek az volt a neve h jani, 1ik kidobo meg uvoltotte h ki itt a jani erre a gyerek meg szolal tök artatlanul h "Én vagyok a jani" azt ossze vissza vertek erre a gyereket 😄
degenerator
nem volt ott verekedés. álltam fáradt fejjel, hajnali ötkor kinek van kedve egy 180 centis kancsal pöcs kötekedésére felelgetni. közben vmi striches kurva magyarázta, hogy, háá ne keménykedj a lalival, nagyon kemény csávó. mondtam, ok, lali lefeküdt pihenni a kavicsba, egy kis segítséggel, én meg mentem haza. illetve mentem volna, ha késõbb nem iszok meg 2 barna sört, ami másnaposan megint megütött😊

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

BB7
Ment közösségi oldalakra! Ez a minimum! Sajnálatos eset, s szerintem a rendõrség nem tud sokat segíteni! Én szépen csöndben a per/tárgyalás ideje alatt elintézném!
John Cena
ha még a kurva anyába elkülte a kidobót mert leribancozta akkor sincsen indoka hogy megverjen 1 nõt... jól meg kéne azt a kidobót is verni aki megütötte a barátnõdet!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Davidus
én a tánctéren pókfociztam a hamutartóval mégse vertek meg csak leordították a hajam.
normális helyeken tényleg csak a legvégsõ esetben van testi fenyítés😛

V9ykn8_TZL0

hunbasser
én a helyedben nem izélnék rendõrséggel... az illetõkre ráküldenék vagy 4-5 ugyanilyen szépen kigyúrt ismerõst,egyik éjszaka elkapnák,aztán lábraállni nem tudnának többet...és még csak bizonyítani sem tudnák,hogy tényleg ti küldtétek õket,mivel ha ilyesmit csinálnak,gondolom nem ez volt az elsõ eset.

aztán mondjuk még lehet,hogy perelnék is,csak hogy a gyanúja se merüljön fel,hogy én küldtem az embereket.

az ilyeneket nagyon megbüntetném,de nem börtönnel,mert a böri is olyan hely már lassan,hogy wellnes központ kb... na jó,azért nem,de tv,konditerem meg ping pongasztal,nagy lóf*szt a picsájukba. bent meg amúgy is csak még agresszívabbá válnának.

nagyon sajnálom a barátnõdet,remélem mihamarabb meggyógyul. de mindenképpen úgy intézd el a dolgot ezekkel az értelmiségiekkel,hogy a barátnõd örüljön neki,ahogyan az általad említett fiatalemberek jártak...

ReaL MaDRid x siempre

Gusztustalan. Undorító. A faszom kivan ezekkel az agyatlan kreténekkl. Kidobó, bulizó, tökmindegy ki, aki hülye, az hülye is marad. Ezért (sem) járok ilyen helyekre...

Tyler1
nos én voltam már szemtanúja annak hogy kidobok szétvernek egy olyan srácot akit a discoban még pluszban megvertek, és bátorkodott szólni a kidobóknak h mi a helyzet. na elintézték a gyereket, kivitték és a legnagyobb tócsába belekenték, és miután kihívta a rendõröket, azok azt mondták: "ha még egyszer feleslegesen kell kijönnünk, akk maga ellen indítunk eljárást"

a balatonparti éjszakai zsaruk nullát ismétlem NULLÁT foglalkoznak azzal, h egy hülyegyereket épp félig vernek halálra.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SötétBarom
Én ismerek olyat, aki csücsült egy jó évet. Kiosztott pár pofont, volt egy kis repedés, aztán kész a súlyos testi sértés. Azóta megfontoltabb.

Az ilyenekre rá is fér.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

OrioN the S
Nem szarnak ra. 8 napon tul gyogyulo serules ezert eljarast inditanak.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Tyler1
az a baj h a rendõr meg szarik az ilyen esetekre, mert biztos volt oka rá ha megverte... :S

(bár én nullára csökkentettem volna az életpontjait az ilyennek)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

SötétBarom
Hardkór.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

solo
Az nagyon durva...
Nemhogy egy asztás embert ütnek-vernek szarrá, de az illetõ még nõ is volt: C

JObbulást neki.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Vaxi
De, meglepõ.
Aki ilyen munkát vállal, készüljün föl arra is, hogy a jó kurva anyjába is elküldik. Az õ dolga az, hogy ha bent balhézik valaki, kiemelje a tömegbõl. Ennyi és nem több. Továbbá nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy indokolt legyen bántalmazni egy nõt.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Zetorg

bocs, de ez jutott errõl eszembe..

am sajnálatos eset 😞

Speedstick
Szóhoz sem jutok. Mik vannak manapság... Mihamarabbi felépülést, gyógyulást kívánok a b.nõdnek! Remélem meglesz a méltó büntetésük a kidobóknak. Bár erre a dologra csak az életfogytiglanig tartó szenvedést tudom elképzelni.

Tinman
Zeg maga egy tanya. Tudom zegi voltam tavalyig :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

N o N a m e
ezt most nem tudom miért írtam le <#idiota>
N o N a m e
Egyszer engem is megütött egy kidobó, én is kimentem levegõzni visszafele kérték újra a belépõt, mutattam a pecsétet a kezemen, de a köcsög akkor sem állt félre az ajtóból, ezért félrenyomtam, utána olyant kaptam hogy borogattak. 1 órán keresztül ápoltak, közbe megittam egy csomó piát és mentem vissza táncolni 😄
Atti12
Szánalmas ami mostanában ebben az országban történik :S

redbull0304
Ez valami tanyadiszkó volt? Hihetetlen a számomra, hogy kidobok megvernének egy nõt... -Kikértem magamnak nem vagyok ribanc, erre a mondatra agyba-fõbe verték?

Olcsóvér
és hogy jön ahhoz hogy megüt egy nõt?

Acer Aspire one

Törölt felhasználó
a kidobókat kéne kidobni a munkahelyükröl,aztán bedobni õket 1 cellába,had verjék õket össze a börtönben😄
Tinman
Setét Zalaiak!

Izé... jut eszembe én is az vagyok<#idiota>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Olcsóvér
akurvannyukat gecisok ilyen kidobó van de ilyen durvát még nemigen hallottam

Acer Aspire one

Scottt
És végül degeneráltad?😄<#idiota><#idiota>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

mutatta a kezén a pecsétet...

ráadásul az üvegajtón kívül ácsorgott...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

tigerbácsi
lebök valakit pl, vagy veszélyezteti mások épségét. de mivel gondolom ez nem volt, így ez csak pl.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
ok akkor meg konkretizálni lehetett volna egy ,,azok,, szót beszúrni a kidobók elé.

másrészt én is kidobóskodtam, s bár nekem is sokszor beszóltak mégsem lett megverve se srác, se csaj, csak esetleg keményebben lett megfogva kivitelkor. szóval érthetõ a felháborodásod. s a visszajövetel szórakozóhelyre az mindig kényes téma, mert valaki nem szereti ha megbélyegzik, viszont azt nem lehet elvárni hogy akár 150 - 200 fõt is megjegyezzen egy ajtónálló.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

mondj már nekem valamit légy szíves amit egy lány egy szórakozóhelyen el tud követni, hogy ennyire megverjék??

szerinted jókedvemben szarom tele a netet, hogy tanúkat keresünk??

kénytelen vagyok, sajnos nem írhatom ki a pontos nevüket, lakcímüket, telefonszámukat, mert nálunk az ilyen férgeknek SZEMÉLYISÉGI JOGAI vannak...

Narxis
Senki nem talál ki ekkora kamu dolgot, mar bocs.

DarkHorSe
Szoval a kidobok csak ugy random osszevertek a baratnodet ?

Ez nekem eleg hihetetlennek tunik, mar bocs.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

tigerbácsi
azért jó volna ha nem általánosítaná! nem minden kidobó gyengeelméjû! akik azt tették azok azok, de ezért nem kell mindegyiket ebbe a köntösbe bújtatni! mert igenis vannak diplomások is kik szakmájukban nem tudtak elhelyezkedni, vagy olyan geci jól keresnek, hogy az mellett bevállalnak ilyet is!

OrioN the S
Nah igen! En is talalkoztam mar udvarias kidobokkal. Inkabb kifizetem a tobbezer forintos belepot ,de legalabb tudom ,hogy kulturalt korulmenyek kozt vagyok barmi tortenjen is.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

degenerator
dehogynem vernek meg senkit. engem szhelyen a végállomásban próbált meg zárórakor azért összeverni egy kidobó, mert egyedül voltam, és részegnek tûntem. könnyû célpont voltam a szemében, hiába volt egy fejjel alacsonyabb. persze nem tudhatta, hogy kick-boxoltam.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Narxis
Ez így igaz, a lényeg, hogy az ilyen agyilag éretlen nagy darab embereket kiszûrjük. Az ilyen ne menjen még cukorkaárusnak se.

Scottt
Nem védeni akarom ezeket a férgeket de van 1-2 értelmes kidobó is.Láttam már olyat, hogy a csaj rosszul lett és a kidobó ölbe vitte ki.Kérdezték kell-e mentõ stb.Szóval 2 oldala van az éremnek
Egyébként nagyon sajnálom a barátnõdet..:/

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

köszönjük szépen!

OrioN the S
Kiraktam!

Remelem segitettem vele! A baratnodnek meg jobbulast kivanok!

Carlos
Tény!

Þór vígi þessi rúnar

n3whous3
Hát pedig a jó kurva anyját a kidobónak, ha ilyet tesz.

púúúúú

Narxis
Hajaj, dehogynem. Persze nem mindegyik, de mivel a kidobóknál nincs semmilyen szûrés(mint pl. rendõröknél a pszichikai) ezért elõfordul, hogy 1-2 beteg állat is lehet kidobó.