Bántalmazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én szóltam.
Az pff.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
normális helyeken tényleg csak a legvégsõ esetben van testi fenyítés😛
V9ykn8_TZL0
aztán mondjuk még lehet,hogy perelnék is,csak hogy a gyanúja se merüljön fel,hogy én küldtem az embereket.
az ilyeneket nagyon megbüntetném,de nem börtönnel,mert a böri is olyan hely már lassan,hogy wellnes központ kb... na jó,azért nem,de tv,konditerem meg ping pongasztal,nagy lóf*szt a picsájukba. bent meg amúgy is csak még agresszívabbá válnának.
nagyon sajnálom a barátnõdet,remélem mihamarabb meggyógyul. de mindenképpen úgy intézd el a dolgot ezekkel az értelmiségiekkel,hogy a barátnõd örüljön neki,ahogyan az általad említett fiatalemberek jártak...
ReaL MaDRid x siempre
a balatonparti éjszakai zsaruk nullát ismétlem NULLÁT foglalkoznak azzal, h egy hülyegyereket épp félig vernek halálra.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az ilyenekre rá is fér.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
(bár én nullára csökkentettem volna az életpontjait az ilyennek)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nemhogy egy asztás embert ütnek-vernek szarrá, de az illetõ még nõ is volt: C
JObbulást neki.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Aki ilyen munkát vállal, készüljün föl arra is, hogy a jó kurva anyjába is elküldik. Az õ dolga az, hogy ha bent balhézik valaki, kiemelje a tömegbõl. Ennyi és nem több. Továbbá nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy indokolt legyen bántalmazni egy nõt.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Izé... jut eszembe én is az vagyok<#idiota>#idiota>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
ráadásul az üvegajtón kívül ácsorgott...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
másrészt én is kidobóskodtam, s bár nekem is sokszor beszóltak mégsem lett megverve se srác, se csaj, csak esetleg keményebben lett megfogva kivitelkor. szóval érthetõ a felháborodásod. s a visszajövetel szórakozóhelyre az mindig kényes téma, mert valaki nem szereti ha megbélyegzik, viszont azt nem lehet elvárni hogy akár 150 - 200 fõt is megjegyezzen egy ajtónálló.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
szerinted jókedvemben szarom tele a netet, hogy tanúkat keresünk??
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez nekem eleg hihetetlennek tunik, mar bocs.
Swedish people are albino monkeys
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként nagyon sajnálom a barátnõdet..:/
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Remelem segitettem vele! A baratnodnek meg jobbulast kivanok!