168
Bántalmazás a zalaegerszegi Club Atlantisban
  • Scottt
    A thai-box legjobb tudomásom szerint nem harcművészet hanem küzdősport.
  • salsoul
    igen, csak mint ahogy a mai hadiiparon is látszik senki sem foglalkozik a harc művészeti, filozófiai részével
  • Fbn Lx
    véleményem szerint egy harcművész értékrendjével nem kéne, hogy a kidobó meló összeférjen.
    ráadásul egy oktató/mester, akinek példát kellene mutatnia önfegyelemről, elzárkóznia az agresszív megnyilvánulásoktól.
  • Scottt
    Igen.Az egyik kedvenc klubon főkidobója pl főállásban Thai-box oktató,neki másodállásban tökéletes.Heti 1x szombat éjszaka jópárezer forintér,viszonylag csendes a klub szóval nyugis meló:)
  • Fbn Lx
    az, hogy a kidobók alapvetően agresszív köcsögök nulla értékrenddel.
    normális ember elmegy kidobónak? gondolkodjatok már
  • Montanosz
    ja én párszor atlantis meg az a sárkányos,nem jut eszembe a neve
    amúgy őszintén mondom hogy szeged jobban elbűvől, inkább van egyéni bája)))
  • bardocz
    Hogy ha egy idióta részeg gyerek szándékosan tör-zúz,akkor megérdemli.
  • fook
    Csak halkan megjegyezném , hogy több esetben nem ilyen kemények a kidobók , gondoljunk csak a késelésekre , vagy a csoportos balhékre szórakozóhelyeken. Részeg fiatalokkal , gyenge nőkkel szemben pedig mindenki tud "kemény" lenni :(
  • savior
    orulj neki. ilyen idos korban lehet a ribancot megneveleni, utana mar keso lesz
  • Tarajos Sül
    Sziasztok

Láttam az első hozzászólást,és sajnálom az esetet!
    Remélem minnél előbb elítélik a kidobókat!
    Egyébként én is láttam a saját szememmel egy olyan esetet a discoba,hogy egy részeg gyerek teljes erőből hozzávágta a "földhöz" az üres poharat,és azt látom utána,hogy rohan oda a kidobó,és a hátánál a polójánál fogva olyan erővel elrántja a gyereket,hogy hátraesik,utána pedig a kezénél fogva viszi(rángatja) ki.
    Oké! El kell távolítani,hogy több poharat ne vágjon a földhöz!
    De nem ilyen módon!:-O
    Én a két kezét fogtam volna meg,és úgy kikísérni,mint ahogy a rendőröknél szokás...
  • autoszimulator
    te tényleg ilyen hülye vagy? az hogy nem szükséges nem jelenti azt, hogy nem is segíti, lol. majd remélem a te csajodat is szarrá verik, és akkor majd mászkálhatsz mindenfele, és rájössz, ha TE nem csinálsz semmit, akkor a rendőrség pár évig elidőzik a dolgokon. És akkor itt mondják az embernek, hogy ne legyenek önkéntes akciók, visszaverések, stb.

nőt verni meg, lévén hogy nagy részük gyengébb mint egy átlagos férfi, szerintem elég gáz. de ez csak neveltetés kérdése, és nem mondom hogy néhány nem érdemelné meg, de akkor sem illik.
  • autoszimulator
    na pont pestről ne beszéljél, mert lehet hogy benn nincs balhé, de azért, mert akinek gondja van, megvárja míg kiérsz...
  • savior
    volt ilyen rendorsegi ugyem. egy srac akivel elotte nem voltam joban anyagi kart szenvedett. mit ad isten meg egy tanuja is volt aki latta hogy en kovettem el azt a buncselekmenyt. persze be is hivtak a rendorsegre, nyomoztak is ellenem. de hamar kideritettek hogy nem en kovettem el. a tanu azert azonositott engem, mert engem ismert mint az illeto haragosat es aki elkovette az hasonlitott is ram egy kicsit. ennyit a tanukrol
  • OrioN the S
    Miert zavar teged ennyire? Befolyasolja a mindennapjaidat,anyagi karod keletkezik esetleg mentalis serulesed? Szeretne biztosra menni. Nem ertem neked ez ,miert ilyen nagy baj ,hogy oltagatni kell. Van neki most eleg baja. :\
  • savior
    hulyeseg. egyreszt egy buncselekmeny felderitesehez nem feltetlenul szuksegesek tanuk (gondolod ha egy sotet utcaban hatulrol leutnek, akkor megusszak a dolgot?). masreszt ha vannak tanuk, akkor azokat meg is talaljak. eleg aberralt otlet forumokon keresni oket. nem egyszerubb lenne par akkor ott levo sracot megkerdezni hogy lattak e valamit vagy ismernek e olyat aki ott volt? harmadreszt gondolod hogy a rendorseg a te segitsegedre szorul? hozzad is bemennek az utcarol a munkahelyedre, hogy a munkad egy reszet elvegezzek?
  • madmanic
    1, a rendőrség nyomoz

2, nyilván olyan fórumokon, közösségi oldalakon keresünk tanúkat, amelyeket nagy valószínűséggel látogatnak olyanok akik ott voltak, és tudnak segíteni -nyilván nem tartozol közéjük

3, természetesen megkérdeztük az üggyel foglelkozó nyomozót, hogy ilyen formában kereshetünk-e tanúkat

Azért van erre szükség, mert a páromat félig eszméletlenre verték, pár percre nem is emlékszik, amik csak a tanúk elmondása alapján derültek ki..

ne látogasd ezt a topikot szépen kérlek
  • OrioN the S
    Mert minnel tobb tanut talal annal jobban meg tudja erositeni az illeto bunosseget es kisebb az esely arra ,hogy a bunos kitalal valami kamu szoveget ami hatasara kap egy "enyje ne csinalj tobb ilyet" buntetest ,majd szegeny srac es a baratnojeelhet rettegesben a lakohelyukon. Gondolom ezert. Ha velem tortent volna meg es az en baratnomet vertek volna szenne akkor hasonlo modon cselekednek en is.
  • savior
    mar bocs de nekem kicsit furcsa, hogy ez egy kemenyen rendorsegi ugy lenne, erre maganakciot szerverezel az egyik weboldal foruman tanuk utan kutatva. ha ilyen sulyos a dolog, akkor miert nem nyomoznak? ha nyomoznak, akkor minek kell itt hirdetni a dolgot es neked tanukat keresni?
  • madmanic
    látszik, igen..

csak azért nem tettem fel képeket a sérüléseiről, mert megkért..

azért kíváncsi lennék, ha te lennél hasonló helyzetben, akkor is ennyire primitív lennél-e.. már bocs...
  • ba32107
    Állítsd már le magad
  • OrioN the S
    te direkt vagy ekkora paraszt vagy csak unatkozol? ;)
  • savior
    tulajdonkeppen akkor latszik is valami a csajon vagy csak van egy vattapamacs a fuleben es jatssza a halalat?
  • madmanic
    nem maradandó, begyógyul, de halláskárosodás még lehet..

majd vissza kell mennünk kontrollra, akkor csinálnak megint hallásvizsgálatot
  • Rundstedt17
    Hát az.
  • OrioN the S
    Tenyleg mit mondtak az orvosok? Ugy tudom ,hogy ez a dobhartya beszakadas maradando serules :\
  • madmanic
    köszönjük!
  • Wolfsnack
    és legalább kifizetted az árát?
  • madmanic
    erre meg no comment..
  • madmanic

Egyébként a beszakadt dobhártyát játszd már el nekem légy szíves..

Nem az a hisztis típus, 4 éve velem él...
  • savior
    amugy meg nem ertem miert kell ennyire kiemelni, hogy not vertek meg. egyenloseg van vagy mi a faszom, nem?
  • savior
    tuti csinalt valamit a csaj. ha igy megvertek akkor biztos meg is erdemelte, de szerintem siman csak rajatszik a dolgokra
  • madmanic
    *atlantis
  • madmanic
    nagyon ritkán jár bulizni, főleg a munkája miatt, van, hogy 8 tól éjfélig bent van, születésnapot ünnepeltek volna a barátnőivel...

Szerdán meg csak atlatis van Zegen.

• Montanosz
    ja elég ratya hely, minek jár ilyen helyekre.(((
    én is láttam már hasonlót, tény létezik ilyen, mint minden más is...

• VRSDM
    sufni disco markotabödögén na az lehet.
    de ha láttál te már nagy balhét bp. bármelyik híres klubjában? nem, mert aki odajár az úgyis vip-re megy, aki meg vip-en van ott ismerik egymást az emberek, ha meg ismered tudod hogy nem jó belekötni :D

aki meg simán betéved azt meg úgyis kinézi a tömeg / a társaságok. szóval ennyi. normális helyre kell járni és nincs balhé.

ettől független sajnálom a leányzót, és mihamarabbi jobbulást kívánok.
  • Rundstedt17
    persze ez most kivételes eset abból a szempontból
  • Narxis
    Ez tiszta sor, de a kidobó nem köthet bele senkibe.
  • VRSDM
    pontosan. megszokott jó hely és a kidobók ismernek is. mész pacsi, ha bármi van jönnek és REDNET tesznek! én még nem találkoztam hasonló esettel, pedig 2hetente járok átlagba szórakozóhelyre (másik kéthétben itthoni iszogatás haverokkal) szóval bulizók kötöttek már belém rengetegszer, de a bisztiboyokkal sosem volt problémám.
  • Rundstedt17
    Pontosan a disco olyan,ezért írtam hogy aki oda jár számoljon mindig rá hogy beléköthetnek,baj lehet stb....persze nagy társaságban csökken a lehetősége de még úgyis fenn áll.
  • Rundstedt17
    mindjárt gondoltam,úgy elképzelhető hogy még nem volt balhéban részed:D.