Bántalmazás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nõt verni meg, lévén hogy nagy részük gyengébb mint egy átlagos férfi, szerintem elég gáz. de ez csak neveltetés kérdése, és nem mondom hogy néhány nem érdemelné meg, de akkor sem illik.
.: mobilize.hu :.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
2, nyilván olyan fórumokon, közösségi oldalakon keresünk tanúkat, amelyeket nagy valószínûséggel látogatnak olyanok akik ott voltak, és tudnak segíteni -nyilván nem tartozol közéjük
3, természetesen megkérdeztük az üggyel foglelkozó nyomozót, hogy ilyen formában kereshetünk-e tanúkat
Azért van erre szükség, mert a páromat félig eszméletlenre verték, pár percre nem is emlékszik, amik csak a tanúk elmondása alapján derültek ki..
ne látogasd ezt a topikot szépen kérlek
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
csak azért nem tettem fel képeket a sérüléseirõl, mert megkért..
azért kíváncsi lennék, ha te lennél hasonló helyzetben, akkor is ennyire primitív lennél-e.. már bocs...
majd vissza kell mennünk kontrollra, akkor csinálnak megint hallásvizsgálatot
Egyébként a beszakadt dobhártyát játszd már el nekem légy szíves..
Nem az a hisztis típus, 4 éve velem él...
Szerdán meg csak atlatis van Zegen.
én is láttam már hasonlót, tény létezik ilyen, mint minden más is...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
de ha láttál te már nagy balhét bp. bármelyik híres klubjában? nem, mert aki odajár az úgyis vip-re megy, aki meg vip-en van ott ismerik egymást az emberek, ha meg ismered tudod hogy nem jó belekötni 😄
aki meg simán betéved azt meg úgyis kinézi a tömeg / a társaságok. szóval ennyi. normális helyre kell járni és nincs balhé.
ettõl független sajnálom a leányzót, és mihamarabbi jobbulást kívánok.
u dont have to listen anybody else but me
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
u dont have to listen anybody else but me
Minden jót kívánok.=)
felraktam én is iwiw-re...
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
de mint minden mas emberbol kidobobol is van ge.i ....
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
#71: találd ki mirõl van szó a cikkben, elárulom az új osztrák börtönrõl..., mutatták elõadáson😄
kárhogy h ilyen szintû kortárs építészet Mon nem igazán van jelen, ellenben szomszédban már a társadalom söpredékének is ilyen dukál.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
egyiknek patkánynak sincs IKER testvére... bár van köztük egy testvérpár