168
Bántalmazás a zalaegerszegi Club Atlantisban
  • Viktorr
    #168
    Aki egy igényes helyre akar menni,az mennyen Mezőkövesden a ClubMovie-ba.
    Ott még cigizni is csak fent a teraszon lehet:)
    Kurva rendes kidobók vannak,még ők kérnek elnézést ha te mész nekik:)
    Szóval nagyon jó hely és a cigókat be sem engedik,ezt egy pultos csajtól tudom.
  • dragon11
    #167
    Jah, kb ennyi kéne..
  • Vlala #166
    Vagy megértés. Nem sok, csak egy kicsi.
  • Scottt
    #165
    Vagy háború:D
  • Narxis
    #164
    Ja akkor bocs.
  • Molnibalage
    #163
    Szerintem ő nem úgy értette ahogy te gondolod. Arra utalt (gondolom), hogy savior egy idióta és az elborult fantáziája kéne ehhez.
  • Narxis
    #162
  • Vlala #161
    Azt hiszem, ez itt a lényeg.
    Az erőszak erőszakot szül, azzal semmi sem lesz jobb, ha megbosszuljuk a bosszút.

    Kellene valami jó kis elfoglaltság kicsiny népünknek, amin levezetheti a felesleges energiáját. Pl. munka.


    Persze, most jönnek a "ja, dugjuk homokba a fejünket" gondolatok, de az ősi kelta bölcsesség szerint inkább én dugjam homokba, mint egy homokos dugja belém.
  • salsoul
    #160
    mert lehet, hogy nem a te fantáziád kell hozzá
  • Molnibalage
    #159
    Ember, te melyik országban élsz? A rendőrség jóformán csak a kiemelt ügyekben nyomoz erőforrás és pénzhiány miatt. Az ilyen ügyekben jóformán csak aktatolgatás van. Tanú(k) kellenek vagy esélyed nincs a bíróságon. Bár sokszor még úgy sem, mert a magyar jogrendszer és igazságszolgáltatás egy rossz vicc.
  • Molnibalage
    #158
    Töprengek, hogy egy 50 kg-os nő mit tud csinálni ami indokot ad erre. Valahogy nem találom ki, pedig elég a jó a fantáziám.
  • salsoul
    #157
    "A történet üzleti részről való megközelítése engem 1 cseppet sem érdekel és szerintem senki mást se."
    oké, homokba dughatjuk a fejünket, csak ne csodálkozzunk ha ennek ellenére mégis seggbekúrnak

    "Remélem, h nem olyan indíttatásból jársz el szórakozni, hogy tuljadonosnak szerezz 1 boldog napot."
    nem nem azért, azért hogy egy jót bulizzak, de a klub és disco világ nem erről szól.
    DJ-nek indultam, sokfelé sokmindent láttam "tanulmányi kirándulás" keretében. Végül feladtam ezen terveimet mikor sok-sok éven át szembesültem a klub és disco világot működtető "erőkkel, erőterekkel", amikkel erkölcsileg, emberileg nem tudtam egyetérteni.

    És igenis a testi épség megőrzésének is benne kéne lennie a pakliban(még, ha ez esetenként nem feltétlen valósul is meg)ugyanis, ha feltétlen össze szeretném veretni magam, akkor vannak erre célszerűbb helyek is.
    Itt felmerül egy olyan kérdés, hogy pl a halláskárosodás még megörzött testi épséget jelent-e, vagy a vedelés azt jelenti-e?
    Ha ezt nézzünk minden buli után amortizálódva mész haza. És ez senkit sem érdekel. Téged sem.

    Arról meg, hogy elgondolkondni, hogy miért is lesznek az ilyen tuskó emberek?... nem tudom, elég sok tényezőt fel lehetne sorakoztatni: neveltetés, negatív ingerek, rossz gyermekkor stb. ezt mind meg is lehet érteni de elfogadni nem feltétlen kell... senkitől sincs megtagadva a változás lehetősége.
    Látod, máris a formázó közegen kéne változtatni...
  • Retsu
    #156
    Érdekes kérdés ám ez az elfogadhatóság. Persze ha valaki visszaél az erőfölényével, elítélendő. Ha tényleg a leírtak szerint történt az eset, akkor pláne az. De ne kategorizáljunk már így, hogy már önmagában 1 nőt megütni szentségtörés! Sajnos mostanában a "gyengébb" nem sokszor visszaél a kivételezett helyzetével. Régebben láttam 1 dokumentumfilmet, a csaj terrorizálta szegény srácot, a család tudta. Érthető módon nem reklámozták, hogy ne röhögjék ki őket. Egyzer aztán vége lett, de nem jó értelemben. Az agresszív szuka leszúrta a gyereket. Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az egyetlen ilyen eset a történelemben. Csak azért osztottam ezt meg, hogy jó lenne, ha tényleg esélyegyenlőség lenne. Mert ez már túlzás, ami most folyik.
  • dragon11
    #155
    Szerintem az egész ott kezdődik, hogy nem szabad indulatosnak lenni.:) Fogjuk kicsit vissza magunkat és mindenki azt csinálja, ami a dolga. Se többet, se kevesebbet! Így nem lehet probléma..:) Meghát ha egy férfit ütnek le ennyire, TALÁN megérthetőbb lenne, de az se fogadható el, de egy nőt..:\
  • dzsonesz
    #154
    A történet üzleti részről való megközelítése engem 1 cseppet sem érdekel és szerintem senki mást se.
    Remélem, h nem olyan indíttatásból jársz el szórakozni, hogy tuljadonosnak szerezz 1 boldog napot.
    És igenis a testi épség megőrzésének is benne kéne lennie a pakliban(még, ha ez esetenként nem feltétlen valósul is meg)ugyanis, ha feltétlen össze szeretném veretni magam, akkor vannak erre célszerűbb helyek is.
    Arról meg, hogy elgondolkondni, hogy miért is lesznek az ilyen tuskó emberek?... nem tudom, elég sok tényezőt fel lehetne sorakoztatni: neveltetés, negatív ingerek, rossz gyermekkor stb. ezt mind meg is lehet érteni de elfogadni nem feltétlen kell... senkitől sincs megtagadva a változás lehetősége.
  • salsoul
    #153
    Azon kell elgondolkodni, hogy miért és hogyan lesznek az ilyen tuskó emberek. Ezen kell elgondolkodni. Mélyen és alaposan.

    És azon, hogy te is miért indulatból beszélsz, és miért nem józan mérlegelésből. Az indulatok vezetnek oda ahova vezettek az adott példában is.

    Másrészt ezek a klubok nem azért vannak, hogy jól érezzék magukat az emberek, hanem hogy a tulaj jól meggazdagodhasson.
    És nem is azért van, hogy az emberek megőrizhessék, ápolhassák testi/lelki egészségüket.
  • dzsonesz
    #152
    elnézést kérek , ha idulatosnak vagy netán primitívnek vélted a hozzászólásom de sajnos ilyen és ehez hasonló dolgok nap mint nap megtörténnek és válasz általában mindíg az "ejnye bejne" és történet le van tudva.
    Csak azt ugye se te se én nem tudjuk, hogy az ilyen esetekben a szenvedő fél, főleg, ha 1 lányról van szó, milyen lelki traumán esik át, hisz ő úgy idúlt el az este, hogy jól fogja érezni magát.
    És igen lehet, hogy túlzás az a javalsat, amit az elözőekben leírtam, mert, ha jól átgondolom még ez a gondolkodásmód sem térítené észhez az ilyen és az ehez hasonló embereket.
    Az esélyük megvol rá, hogy emberi módon cselekedjenek és sajnos nem ezt tették.
  • salsoul
    #151
    Miért akarod őked likvidálni?, mikor a társadalom nem taszítja ki magából őket, mert a társadalom is olyan... pontosabban mindenki a maga szintjén.

    Az a javaslat amit írtál kb ugyan olyan szintű, ha nem alacsonyabb mint akik ellen szólsz.
  • dzsonesz
    #150
    Az a meglátásom , hogy az efféle embereknek, akiknek ilyen szinten eltorzúlt, elkocsonyásodott agyuk van, ahol csak 2 agysejt lát el szerepet.. az 1ikkel táplálkozik a másik meg azt az 1et noszogatja, hogy " egyé bazzmeg mer pofánbaszlak"...
    szóval sajnos az ilyen emberek képtelek alapvető dolgokra is, mint pl a bűnbánat, bűntudat stb. érzésére.
    Ezeknek nem redörségi eljárásra vagy börtönbüntetésre van szükségük, hanem azonnali sterizilásra vagy eutanáziára.
    Sajnálom, ha picit drasztikus voltam de az ilyen dolgok felett nem tudok napirendre térni.
    Jobbulást az asszonynak és sok sikert a továbbiakhoz.
  • autoszimulator
    #149
    :DDDD

    tökéletes leírás :D
  • dragon11
    #148
    1, Nem vírusírtó, hanem Internet Security, Kasperskytől, az 2ik legjobb.(Avira az első.. 1%-kal jobb.)
    2, Okkal nem engedte, fertőzött az oldal a következővel "HEUR:Trojan-Downloader.Script.Generic."

    Témához visszakanyarodva sok sikert ahhoz, hogy a 2 kidobó elnyerje "méltó" jutalmát..


    A helyedbe Én azért még lazítanék a kocsijuk guminyomásán..(semmiképpen nem a kerekén, mert az karambolt okozhat.)
  • Titan
    #147
    Akikre Te gondolsz, azokat mi fogdmegeknek hívtuk.. :) Olyanok, mint a kutyák csak nem azt mondod neki, hogy "csibééész, fogd meg!" hanem :"Te az srác nem anyádat szidta?"
    Ilyenkor rádmereszti kocsonyás tekintetét, a szemedbe néz, de a szemei valahol mögötted fókuszál! A mellkasa térfogata megnő és két láthatatlan dinnye kezd materializálódni a hóna alatt és megdöbbenésedre mély, majdnem érthetően artikulált szófoszlányok hagyják el a sok erőlködéstől elkeskenyedett ajkait:
    -Mi?-vakkantja
    Nem válaszolsz neki. Hagyod, hogy a szteroiddal átitatott agya lassan, csikorogva feldolgozza a hangokat és annak jelentését értelmezze! Persze számolsz a feldolgozás során fellépő 50-60% veszteségre...
    -Jaaa! - világosodik meg, tekintetét a célpontra fordítja, majd hatalmas testét is utána- Mit nézzee, mit nézzeee kis köcsö...-majd nézed ahogy a nagy test viszi a nagy redős golyót a tetején, és az jár az eszedben: "Jé, beszél!"
  • Titan
    #146
    "Az volt a baj, hogy mivel rohama volt, és nem tudott beszélni, mindenki azt hitte, hogy be van b@szva.. "

    Tévedsz! Nem ez volt a baj...a baj a szociológiai kultúránkban van! Abban, hogy átnézünk egymáson; azt nézzük, hogy kiből milyen hasznot tudunk húzni és ha netán valaki segítene, akkor a hátsó szándékot keressük a dolog mögött! Ezeket az erkölcsi "normákat" égetik bele az emberek agyába naponta...EZ a baj! EZ volt a baj!

    No, akkor pár infó hogyan is mennek a dolgok: A szórakozó helyek többségének a "biztonságát" általában hivatalosan állományban lévő rendőrök látják el munkaidőn kívül! Ez ha szolgálati szabályzat azóta nem változott, akkor szigorúan TILOS!
    A hatósági visszaéléseket a katonai bíróság vizsgálja, ami sokkal szigorúbb büntetési tételekkel operál, mint egy polgári bíróság!
    Ha helyi zsaru járt a "tilosban", akkor figyelni kell arra nehogy kimossák a haverjai! Ilyenkor sincs semmi baj, mert kérhetsz új vizsgálatot más nyomozókkal, ha felmerül benned a gyanú, hogy valami mutyizás van!
    Ha tudsz szerezz ügyvédet! Ha nincs rá keret, akkor ha jól tudom minden városban van ingyenes jogorvoslat!

    A legfontosabb, ne félj kérdezni a nyomozótól! Ő ÉRTED van és nem Te vagy őérte! Neki Az a dolga és Te fizeted!
  • autoszimulator
    #145
    Én 3 évig dolgoztam az éjszakában, mint "biztonsági" ember 2002-2005

    ettől függetlenül látszik az írásodon, hogy nem a szimplán kigyúrt nullaIQ-s kidobók közé tartozol...
  • madmanic
    #144
    jegye a kabátjában, a ruhatárban.

    pecsét a karján, ruhatár jegye a zsebében.

    A rendőrök teljesen korrekten jártak el, kikérdeztek mindenkit, bekísérték a mentőt a kórházba, aztán -tanúk szerint- még visszamentek adatgyűjtésre.

    Az ambulancián természetesen alaposan megvizsgálták, drogot SOHA nem fogyaszt, /tott, inni ivott, még a házibuliban ahonnan mentek, a szórakozó helyen már nem. Tehát kb 1-1,5 órával az eset előtt ivott utoljára.

    Az volt a baj, hogy mivel rohama volt, és nem tudott beszélni, mindenki azt hitte, hogy be van b@szva..
  • ba32107
    #143
  • Titan
    #142
    Emberek!

    Én 3 évig dolgoztam az éjszakában, mint "biztonsági" ember 2002-2005. Medúza, Industry és még jó pár kocsma és szórakozóhely.
    Nagyon sajnálom az esetet és mélységesen elszomorít, hogy ilyen egyszerűen előfordulhat! Tapasztalatból mondhatom, hogy akkoriban nem volt jellemző ez a hozzáállás! A feladatunk a rend és a biztonság fenntartása a házi szabályok betartatása. Ide tartoznak még a személyvédelmi és a tűzrendészeti szabályok.
    Elmondhatom, hogy volt pár "forró" helyzet és MINDIG meg lehetett oldani erőszak nélkül! 1 dolog kellett csak, a szándék a békés megoldás mellett...
    A megbízónak érdeke, hogy az emberek jól érezzék magukat és máskor is hozzá járjanak elkölteni a pénzüket!
    Az hogy valaki munkát vállalhasson bizonyos előírásoknak meg kell felelni! pl. vagyonőri, kamaratagság, megbízó levél..stb.
    Ezek könnyen ellenőrizhetők...
    A lényeg, hogy NEM csak a keménykedő balf@szjancsit lehet megszorongatni, hanem a klub vezetését is, mert EZ az Ő felelősségük!
    Azonnal kell keresni egy jó ügyvédet és kiperelni belőlük még a sz@rt is!
    Szívem szerint azt mondanám, hogy egy ilyen erkölcsi gátlásoktól mentes tetűt ki kell végezni, mert semmi haszna nem származik a társadalmunknak az ilyen férgekből és ha még el is ítélik, akkor is jobb körülmények közt fogja tölteni a büntetését, mintha becsületesen dolgozna és a saját munkájával összekapart kis lakásában tenné! De mivel nem alacsonyodunk le a szintjére és Mi okosabbak vagyunk, ki kell használni a törvény adta lehetőségeket!
    Kérdéseim: Hol volt a bnőd belépőjegye(adószámmal ellátott, nyugtaként használható) vagy a pecsétje(+ a nyugta) amivel igazolhatja, hogy Ő már befizetett egy szolgáltatásra?
    Csináltak-e nála alkohol és drog tesztet?
    Szabályosan járt-e el a kiérkező rendőr? Helyszínelés volt-e és még sorolhatnám...ezek mind nagyon fontosak!

    ui.: Remélem mihamarabb kiheveri a lelki fájdalmait a bnőd és a tetű megkapja a lehetőséget a vezeklésre...
  • MerlinW
    #141
    Hát a szobában, napi 24 órában a monitor előtt eltöltött életkédben valóban nem kell ilyesmire felkészülnöd.
    Ha kicsit köztünk élnél csodálkoznál. Nem hogy ok nélkül vernek nőket az éjszakában egyesek, de olykor fényes nappal lövöldöznek, megkéselnek, kirabolnak, stb. És én csak a fővárosról beszélek, vidéken durvább a helyzet. Mielőtt szó érné a ház elejét, sajnos volt már részem nekem is és a környezetemben élőknek is ilyesmiben.


    Legalább újságot olvass... azt még házhoz is viszik neked.
    (a TV-t nem ajánlom senkinek, neked sem)
  • readswift
    #140
    ezt a te virusírtód nem engedte megnyitni te tök.
  • Carloska
    #139

    Kaspersky
    Internet Security 2009
    Access denied
    The requested URL could not be retrieved

    While trying to retrieve the URL:

    http://www.club-atlantis.hu/

    The following error was encountered:

    The requested object is INFECTED with the following viruses: HEUR:Trojan-Downloader.Script.Generic

    a honlap elvan intézve az már biztos :D
  • fifi
    #138
    sztem meg kemény retorzió kell az ilyen dobálózó-kötekedő-emberkedő egyénekkel...
    és hidd el nem egyszerű ám 150-200 szórakozó emberből a balhés/látens balhés barmokat kordában tartani...
  • salsoul
    #137
    egy hülyébbnek bármit bárhogy is megmagyarázni csak egy méghülyébb áll neki... és ebből származik a gond
  • salsoul
    #136
    az a kamikáze szint
    én személy szerint nem művelem és nem is ajánlom, mert semmi értelme hülyének lenni
  • Scottt
    #135
    De van egy szint ami után lehetsz te bármilyen nyugodt felőlem akár Buddha vagy a Dalai Láma(olyan hozzáállású amit te írtál)megfordulsz és a csávót visszakézből "megjutalmazod" 1 parasztlengővel..
  • salsoul
    #134
    Tudom, nem szép ami történt, ám az mikor valaki egy hülyével szemben kezdi el megvédeni hiúságát, önérzetét az mindig hasonló ököljog alapú szituba torkollik, amiben nem számít sem gyerek, sem nő, sem semmi.

    Nekem van egy haverom, és ő minden egyes alkalommal hülyére vereti magát, mert gondolkodás nélkül ugrik minden beszólásra, őt becsmérlő, sértő szóra...

    Pedig nem gyávaság az, ha egy hülyére ráhagyja az ember a hülyeségét, és tovább sétál.
  • Cingar
    #133
    nagyon sajnalom a bnodet es jobbulast neki! :(
    emlekszem regebben meg egy szegedi discoba lementunk haverokkal es egy tarsasag belekotott egyik haveromba. falhoz szoritottak es harman elkezdtek verni mikozbe a maradek 4-5 srac korbezarta oket hogy ne latszodjon persze semmi. en elszaladtam a kidobokhoz es szoltam hogy jojjenek mar mert haveromat szarra verik bent erre mit csinaltak? azt mondtak tul sokat ittam es kidobtak engem kb 10perc utan kijutott haverom is de meguszta egy monoklival meg zuzodasokkal.
  • Narxis
    #132
    Ez azért már túlzás, ha normálisan végzi a munkáját akkor semmi baj nincs vele. Szeretnél egy kést a szívedben úgy mint Veszprémben történt...?
  • csgery
    #131
    Fogd már be a szádat, könyörgöm ...
  • salsoul
    #130
    igaz, jogos
  • Különc
    #129
    Szóval aki vigyáz a rendre míg te bulizol, az mind nem normális?
    Gondolkodj már...