17
  • zyppy
    én
  • akoshun
    "Szerencsére elég filmet láttam már ahhoz, hogy előre meg tudjam mondani, hogy mi érdekel és mi nem. Mi lehet jó film és mi nem. Igaz ritkán tévedek de tényleg csak nagyon ritkán. Ha csak úgy tudnám eldönteni egy filmről hogy "nagy-e vagy kicsi" ha megnézem az rám nézve lenne nagyon szomorú."

Hát én nagyon-nagyon ritkán szólok itt hozzá, és azt hiszem ilyet még sosem mondtam sg-n, meg amúgysem szoktam ilyesmivel nyitni, de te tisztára hülye vagy?
    Nem akarlak felhúzni, nem akarok flamelni, nem fogom többet tépni a számat ezzel kapcsolatban, de ha te ezt komolyan gondolod, akkor az a nagyon-nagyon szomorú. Öregem, ez nem tapasztalat kérdése! Nem is hiszem, hogy lenne ilyen. Persze be lehet lőni, mondjuk ha nem szereted a lassú filmeket, akkor nem fog tetszeni a Gomorra, mivel mindenhol olvashatsz ilyen alapinformációkat, de öregem... Az pedig, hogy elég ritkán tévedsz, nem nagyon igazol Téged.
    Elképzelhető, hogy nem fogok már itt válaszolni, de javaslom: változtass a hozzáállásodon, és talán majd bele-belefutsz egy-két olyan filmbe, amelyek megnézése után úgy fogod érezni, hogy nem is tudod, hogy tudtál ezek előtt élni.
    Üdv és a felütés ellenére maximális tisztelet:
    Ák_
  • Alwares
    Én a The Readert már láttam és baromi jó film volt. Többszörnézős.

Ezek a francia filmeket meg majd megnézem még.
    A többi nem is nagyon érdekelne, az Xmen kivételével.
  • smv
    "Kemény, nagyon kemény április lesz a magyar mozikban"

Már csak azt nem értem miért
  • narumon
    "terminátor? milyen májusban? ne szívassuk a jónépet."

Valóban a magyar bemutató Június 4.

"megnézted a többi filmet és nem jöttek be? )vagy úgy tartod nem nagynak őket, hogy meg sem nézted? á, az kizárt...)"

Szerencsére elég filmet láttam már ahhoz, hogy előre meg tudjam mondani, hogy mi érdekel és mi nem. Mi lehet jó film és mi nem. Igaz ritkán tévedek de tényleg csak nagyon ritkán. Ha csak úgy tudnám eldönteni egy filmről hogy "nagy-e vagy kicsi" ha megnézem az rám nézve lenne nagyon szomorú. A Gran Torinora sem a történet miatt írtam, hogy nagy film (sőt mégcsak azt sem mondtam, hogy nagy de az miatt talán az, hogy hajlandó vagyok miatta elmenni a moziba), hanem azért mert Clint Eastwood rendezte és ő mostanában mint rendező nagyon ritkán nyúl mellé, nagyon jó érzékkel kezeli a kamera mögötti helyzetet. Ez miatt reménykedem csak benne, hogy esetleg jó lesz.

"ott a wolveriney, plusz én hülye még a duplicity-t is nagyon várom. a halálos iramban 4. meg első napos mozis, még akkor is, ha a 2-3. bána volt."

Namost a wolverine azért nem érdekel, mert anno dvdn végigszenvedtem az Xmen két részét, és ez is ugyanarra a vonalra építkezik, tehát nemhogy moziban de valószínűleg dvdn sem fogom végigszenvedni. A halálos iramban is ugyanez. Engem már az első annyira hidegen hagyott, hogy a második, harmadik részt nem is láttam, és a negyedikért sem kívánok pénzt adni. Dragonball-nak már a nevétől is ráz a hideg, a bemutató meg csak megerősített abban, hogy ezt meg kimondottan csak komoly pénzért lennék végigülni. (van az a pénz).

Természetesen valószínűleg otthoni körülmények között megnézem még a Berlin Callingot, a Gomorrát, a szörnyeket az ürlények ellen és a provence-i fűszerest. Talán.
  • nessboth
    Wolverine, Gran Torino...ennyi bőven elég áprilisra moziba...Dragon ball-t megoldom másképp...
  • akyyy
    a cikkíró meg úgy nagyozza fel a filmeket hogy nem is látta:D
  • winnie
    hát, ha májusban akarja látni, akkor nagyon fanatikusnak kell lenni, hogy letöltse és megnézze kamerásban. vagy külföldön kell élnie:)
  • Stefling
    2009 Májusban :D
  • winnie
    terminátor? milyen májusban? ne szívassuk a jónépet.

megnézted a többi filmet és nem jöttek be? )vagy úgy tartod nem nagynak őket, hogy meg sem nézted? á, az kizárt...) jó neked, én meg égek, én le vagyok maradva, az áprilisi filmek közül egyedül a tilsammans-t láttam (az nagy film, mese nincs), jó pár még be sem lett mutatva, így lehet, hogy kicsi, lehet, hogy nagy lesz.

a gran torino bevallom, nem izgat, biztos jó, meg sokan ráizgulnak arra, hogy egy anthős megmutatja, mitől döglik a légy, de a téma elcsépelt. (ellenben a közönség mindig kapható volt a "húdedurva" filmekre.)

de szerencsére ott a gomorrah, ott a isten hozott az isten háta mögött, ott a wolveriney, plusz én hülye még a duplicity-t is nagyon várom. a halálos iramban 4. meg első napos mozis, még akkor is, ha a 2-3. bána volt.
  • AZTA
    Na az még csak igazán vicc.
  • narumon
    Nagy filmek áprilisban? Hát ebből nekem max a Gran Torino. A többi az viccz. Majd májusban a Terminator.
  • Hornymut
    Így is terveztem most :-)
  • Darth Sith
    ezért kell eredeti nyelven megnézni, és akkor nem fogsz farkasozást hallani :)
  • Hornymut
    A Diseny Channelen fut egy ilyen című sorozat, egy tinédzser lányról aki titokban világsztár popénekes, de hétköznapoként egy átlagos tinilány, és eme kettősségre épít a sorozat. Főleg a fiatalabbak célozza meg, de annyira bájosan együgyű sorozat, hogy nekem is tetszik :-)
    Annyira sz*r ez a Farkas cím, már amikor az első X filmnél is így fordították, majdnem kimentem a moziból, de a film ettől még jó lesz, csak nem szinkronosan :-)
  • Cat #2
    Ki az a Hannah Montana?
  • Darth Sith
    Vááááá, mikor lesz nekem időm, ennyi filmet megnézni? :) X-men, Gran Torino, Halálos Iramban, pár francia múvi (állítólag ezek jók lettek és tartalmasak)..