DragonBall KAI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ezt sajnos már azelõtt elolvastam, hogy megnéztem volna a szóban forgó részt😄xD

a Dragonball örök!

Meg az a baj h én elõször a Youtube-on néztem a Z-t, és egy kicsit sem tudtam aggódni Gokuért, mert EKKORA bettûkkel volt kiírva a kövi rész címe: Son Goku él!-.- 😄

a Dragonball örök!

Én reménykedem benne, h most majd másképp alakul😄😄xD

a Dragonball örök!

Smithie
Amúgy váratlan lenne,de mivel már lattam a Z-et,így annyira nem lepett meg!😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Milyen váratlan fordulat,nem?😄

a Dragonball örök!

Gyerekeek ez naon epic😊))

a Dragonball örök!

Hát akkor már lassan android saga😄 már várom😊
IIGEN? ÚJ OPENING???😄😄 ezt látnom kell😄

a Dragonball örök!

Az 55. résznek már új openingje van, ilyenkor sajnálom hogy nem rajzolták át az egészet. :S

Smithie
55.-ik résznél. Most derült ki,hogy Goku nem halt meg a Namek bolygón.😊

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Nah csak szólok h a youtube-on rátaláltam arra amit kerestem😄 azért kösz😊 am hol járunk a Kai-ban?😊

a Dragonball örök!

Nah bocs h két hét után válaszolok xD nem tudtam jönni most😊Szal igazából én már le is töltöttem a számokat, ismerem az összeset, csak arra voltam kíváncsi hátha tod, h mikor vannak pontosan😊

a Dragonball örök!

Smithie
Kellene?Mert le lehet tölteni. 😊

😄 Jah azt tom h ending meg opening hol van😄 én arra gondoltam h olyan mint pl: a 41.részben mikor Vegeta erõt növel, meg mikor Goku kijön abból a gyógyító szutyokból😊 Azért kösz a valászt, rendes tõled h ilyen idiótaságra is hajlandó voltál válaszolni😄

a Dragonball örök!

Smithie
Ez tényleg hülyén hangzik!😄 Amúgy az elején meg a végén van egy teljes szám,közben pedig az éppen aktuális hangulathoz illõ zene megy.

Jah, am még nem naon kezdtem el komolyan nézni(mert még nem fejeztem be a Z-t) szal csak bele-bele nézek, és lehet hülyén hangzik a kérdés de nemtod mikor vannak benne olyan zenék, amik egész zene számok(nem ilyen BGM-ek)? Csak annyi h úgy kb mikor vannak....

a Dragonball örök!

Smithie
Nemsokára😊 Pár rész és android saga.<#alien>

Bakker király a Kai😄 Én már naon várom a Cell meg a Buu sagat😄

a Dragonball örök!

Smithie
Kivégeztem a 47.-ik részt is,aki nem látta annak nem lövöm le a poént,de láthat egy-két új jelenetet,ami a régiben nem volt benne.<#eljen>

Smithie
Most sikerült eljutnom a 43.-ik rész végére...
ULTRABRUTÁLISANJÓ!!!

valaki valamit????😄 jó a Kai😄

a Dragonball örök!

Smithie
41.-ik már elérhetõ.

5c0rp330n
csak ezekbe is mind bele van egetve :S

http://www.nyaatorrents.org/ ide mindig felkerül az angol feliratos, vagy vasárnap vagy hétfõn

5c0rp330n
en csak vasarnap reggel szoktam latni jo esetben h fent van.. meg felirat nelkul nem sokat er, az meg meg 40-hez sincs. jo lenne angol felirat is pedig, de azt abszolut nem szoktam talalni, legfeljebb beegetetve valamilyen valtozatba.

Smithie
Vegeta meg bevégzi...

Az nem is annyira érdekes hogy melyik, hanem Gokunak most jön el az ideje. 😄

Smithie
Ma este 41.-ik rész.
<#vigyor2>

5c0rp330n
mas is eszrevette h a legutubbi resz (34) a vegefele a szokasos mosotthoz kepest hirtelen egesz jol nezett ki? ez igy mar hd-szerunek tunt. vajon ez igy marad vegig?

nincs még új OP?

a Dragonball örök!

5c0rp330n
Freeza hivja az alakulatat, Goku erkezoben a Namek-re..

Klemice
hol tartunk most eseményileg?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

milyen dolgokat? KAI részek fent vannak tubeon(is), amugy googlézzél

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

gumbo1888
sziasztok
most találtam ezt a topicot, visszaolvastam, de nem tudom hogy merre keressem a dolgokat, a naruto oldalon nem találom se a letöltést se a feliratot. valaki segítsen. kösz

Most jött ki 27. rész, kurva jó
na mivan srácok?hogy elhalkultatok már😊

a Dragonball örök!

fölösleges mellékszereplõkXDXDXD

Azért valamikor õk is "fõszereplõk" voltak😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Z-ben sok idegesítõ dolog volt, pölö legnagyobb harcok közepén mutatják mi van a kame házban és azt mutatják 1-2 percig, hogy mit hülyéskednek a fölösleges mellékszereplõk ami senkit sem érdekel.

Dean hasonlíts össze a régi jeleneteket a kaival és meglátod hogy sokkal jobb
Sztem anak való a Kai, akinek nincs ideje végignézni a 291x20 perc Z-t😄

De... azért majd én is megnézem, mert hiányzik a Z... újranézni meg nem akarom még😊

hát ez alapján nem ér semmitsem :S
végülis ez akkor a dbz ujitott változata amiben nincs anyni vér ugye?
akkor ez = 0
Nagyon jó ez a Kai
De újra vannak rajzolva részletesebbek és nem olyan homályosak mint Z-ben. Új hang effektek és szinkronok is vannak
Innen, de el vannak maradva jópár résszel, mivel nincs timerük, aki belövi a feliratokat.

TCBD verziót honnan tölthetek?

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Nem lenne egyhamar kész, de így meg csak néhány kivágott jelenet, meg nincs vér és ennyi. "Valódi HD" javaslom néz meg egy rendes HD animet, kicsit máshogy néz ki. 😄 Amíg nincs újra rajzolva csak a régi foltozása lesz.

Persze így is nézem, de lehetne jobb is.

Mint mondtam, nem mindegy, milyen releaset nézel. A TCDB féle rawok például sokkal kontrasztosabbak és élesebbek, valódi HD minõségûek. Azt meg nem értem miért kellene elvárni, hogy egy 20 éves rajzfilm ennél szebb legyen. Ha pedig az egészet újrarajzolnák, nem lenne egyhamar kész.

olyankor kell kisablakban nézni és közben játszani valamivel vagy msnezni😄

de az is filler amikor harc közben 10 részen keresztül csak nézik egymást és nem történik semmi. 😄

és mi a baj a fillerekkel? számomra azok pont azért kellenek, hogy egy kis "kikapcsolódás" legyen a storyban, kis nyugis idõszak, hogy aztán újra jön egy fõgeci😄

Picar77
linket köszi
nem találom seholsem 😞

()() (^^)

Minõség? Ez? Nah neh. Nézd meg a legújabb Evangelion felújítást ott nem szartak belenyúlni, ott úgy ahogy van fel van újítva az egész, plusz jelenetek, újrarajzolás minden.

Ez a Kai kb annyival különbözik hogy nincs benne filler, amúgy csak egy nagy kalap szamóca.

offkorzreg
de nincs vér