224
Dragon Ball KAI Avagy DBZ High Definition!
-
#184 ki mondta hogy nem?
egyaltalan ki a faszt erdekelsz? a te velemenyeddel a seggemet sem torolnem ki, a fingom ertelmesebbeket szol nalad. -
#183 És?Nekem tetszhet nem?A te véleményed 0,azaz semmit nem ér... -
Kennyssj #182 Hát jah a manga a Z-vel befejeződött...de sztem Toriyama mester tudta is h mikor kell abba hagyni:D...csak nem tetszett h Goku má megint otthagyott mindenkit:'( -
Kennyssj #181 Am már láttam 1x a GT-t is:) Csak nem naon néztem meg többször...majd ha jön magyarul. Am az ssj4-et én is túlzásnak érzem, de sztem ötletes volt ahogy megcsinálták az átalakulást:) Kb ennyi tetszik abban az egész sorozatban:) Nah mondjuk a Baby elleni harc nem volt rossz, meg a végén mikor már Vegeta is tud ssj4-et...az egész sorozat legjobb pillanatai közé sorolnám;) Talán csak azt utálom benne h Goku megint kicsi lesz...nem is tom... -
#180 gt mar nem a manga alapjan van, eleg sok faszsag is van benne emiatt, az ssj4 az egyik ilyen :) -
#179 GT-t is nézd meg,az olyan mint a sima DB,és a Z.
1-30-ig olyan kalandos,mászkálós,utána meg jön a harc,és a jobbnál-jobb dolgok!Nekem tetszett,pláne az SSJ4 féle fúzió...:D -
Kennyssj #178 Na igen:) Remélhetőleg én is életem végéig nézni fogom:) De az a durva h én szünetet sem tartok a sorozatok között:D:D ahogy vége a simának jön a Z, és mikor azt is kivégeztem, újra sima DB:) -
#177 Engem sem izgat,felőlem adhatnák gyakrabban is!:D
Kitartok én ameddig élek,ez egy felejthetetlen univerzum! -
Kennyssj #176 Az nagyon helyes:D Amúgy engem tökre nem izgat h már 100x láttam, akkor is imádom:D Gondolom te is így vagy ezzel:D Azért meg külön tisztellek h ilyen régóta kitartasz a DB mellett:D Kicsit régebb óta nézed mint én:) -
#175 Najó,azért próbálom beleélni magam!:DD -
Kennyssj #174 És ezt sajnos már azelőtt elolvastam, hogy megnéztem volna a szóban forgó részt:DxD -
Kennyssj #173 Meg az a baj h én először a Youtube-on néztem a Z-t, és egy kicsit sem tudtam aggódni Gokuért, mert EKKORA bettűkkel volt kiírva a kövi rész címe: Son Goku él!-.- :D -
Kennyssj #172 Én reménykedem benne, h most majd másképp alakul:D:DxD -
#171 Amúgy váratlan lenne,de mivel már lattam a Z-et,így annyira nem lepett meg!:D -
Kennyssj #170 Milyen váratlan fordulat,nem?:D -
Kennyssj #169 Gyerekeek ez naon epic:))) -
Kennyssj #168 Hát akkor már lassan android saga:D már várom:)
IIGEN? ÚJ OPENING???:D:D ezt látnom kell:D -
r4pt0r #167 Az 55. résznek már új openingje van, ilyenkor sajnálom hogy nem rajzolták át az egészet. :S -
#166 55.-ik résznél. Most derült ki,hogy Goku nem halt meg a Namek bolygón.:) -
Kennyssj #165 Nah csak szólok h a youtube-on rátaláltam arra amit kerestem:D azért kösz:) am hol járunk a Kai-ban?:) -
Kennyssj #164 Nah bocs h két hét után válaszolok xD nem tudtam jönni most:)Szal igazából én már le is töltöttem a számokat, ismerem az összeset, csak arra voltam kíváncsi hátha tod, h mikor vannak pontosan:) -
#163 Kellene?Mert le lehet tölteni. :) -
Kennyssj #162 :D Jah azt tom h ending meg opening hol van:D én arra gondoltam h olyan mint pl: a 41.részben mikor Vegeta erőt növel, meg mikor Goku kijön abból a gyógyító szutyokból:) Azért kösz a valászt, rendes tőled h ilyen idiótaságra is hajlandó voltál válaszolni:D -
#161 Ez tényleg hülyén hangzik!:D Amúgy az elején meg a végén van egy teljes szám,közben pedig az éppen aktuális hangulathoz illő zene megy. -
Kennyssj #160 Jah, am még nem naon kezdtem el komolyan nézni(mert még nem fejeztem be a Z-t) szal csak bele-bele nézek, és lehet hülyén hangzik a kérdés de nemtod mikor vannak benne olyan zenék, amik egész zene számok(nem ilyen BGM-ek)? Csak annyi h úgy kb mikor vannak.... -
#159 Nemsokára:) Pár rész és android saga. -
Kennyssj #158 Bakker király a Kai:D Én már naon várom a Cell meg a Buu sagat:D
-
#157 Kivégeztem a 47.-ik részt is,aki nem látta annak nem lövöm le a poént,de láthat egy-két új jelenetet,ami a régiben nem volt benne. -
#156 Most sikerült eljutnom a 43.-ik rész végére...
ULTRABRUTÁLISANJÓ!!! -
Kennyssj #155 valaki valamit????:D jó a Kai:D
-
#154 41.-ik már elérhető. -
#153 csak ezekbe is mind bele van egetve :S -
r4pt0r #152 http://www.nyaatorrents.org/ ide mindig felkerül az angol feliratos, vagy vasárnap vagy hétfőn -
#151 en csak vasarnap reggel szoktam latni jo esetben h fent van.. meg felirat nelkul nem sokat er, az meg meg 40-hez sincs. jo lenne angol felirat is pedig, de azt abszolut nem szoktam talalni, legfeljebb beegetetve valamilyen valtozatba. -
#150 Vegeta meg bevégzi... -
r4pt0r #149 Az nem is annyira érdekes hogy melyik, hanem Gokunak most jön el az ideje. :D -
#148 Ma este 41.-ik rész.
-
#147 mas is eszrevette h a legutubbi resz (34) a vegefele a szokasos mosotthoz kepest hirtelen egesz jol nezett ki? ez igy mar hd-szerunek tunt. vajon ez igy marad vegig? -
Kennyssj #146 nincs még új OP?
-
#145 Freeza hivja az alakulatat, Goku erkezoben a Namek-re..