21
-
#21 ki az a kovács áron? hogy kerult a tvbe? -
#20 igazából mindkettő szar :D már látom is magam előtt... szavazzon ezen a számon, ha ön szerint az első versenyző esett nagyobbat, vagy ide, h ha a második! -.- az áll az alku viszont tuti h megint nagy nézettségű lesz :) -
winnie #19 ne hagyd, hogy ennyire távirányítson a tévé, ne az mondja meg, hogy mit nézz. -
AZTA #18 Na én meg úgy vagyok vele már egy ideje hogy amiben balázs (meg mostanában a törpe barátnője) vagy az a dagadék claudia meg tilla van azt még véletlenül sem nézem meg. Nemkicsit uncsik már. -
winnie #17 "A másik, amit már többször megfogadtam, de most végleg (és tényleg), hogy soha a büdös életbe többet nem nézek sorozatot kereskedelmi tévében. A Terminátor nagy csinnadrattával lett beharangozva, és bár fenntartásaim voltak, úgy gondoltam, megadom neki az esélyt és néhány részt megnézek belőle. De ha jól tudom három vagy négy rész után abba is hagyták. "
izé, miért pont kereskedelmi tévé? mintha az m1 játszotta volna el 1 év alatt kétszer is a "nem nézett, ezért levesszük/elpakoljuk" trükköt.
nem mellesleg: VÉGRE. régebben az volt a jellemző, hogy (inkább a tv2) műsoron hagyta a bukásait, pedig mindenki azt tenné (még te is), hogy ami bukta, azt elpakolni valahova (akár a fiókba) és a helyére valami olyat tenni, amit néznek is. -
#16 Egy kicsit se elfogult a cikkíró a retekklub javára! Ami pedig ezt a Kalandra fal (micsoda remek szóvicc! ) műsort illeti, láttam a YouTube-on a japó változatot, és kábé 3 perc alatt képes voltam megunni. Szóval éntőlem máris buktaszagú a dolog.
A másik, amit már többször megfogadtam, de most végleg (és tényleg), hogy soha a büdös életbe többet nem nézek sorozatot kereskedelmi tévében. A Terminátor nagy csinnadrattával lett beharangozva, és bár fenntartásaim voltak, úgy gondoltam, megadom neki az esélyt és néhány részt megnézek belőle. De ha jól tudom három vagy négy rész után abba is hagyták. Na, szevasz! És akkor csodálkoznak, hogy az ember warezol!
Kedves Tévé!
Ha már a mézesmadzagot el tetszenek húzni az emberek orra előtt, annak kövijei vannak. Az egyik ilyen kövi, hogy a kíváncsi ember lewarezolja magának, és többet nem fog nekiállni a tévéjükben megnézni. A másik - ez esetben ez lennék én - a büdös életbe nem kezd neki egy sorozat nézésébe, mert nincs rá gari, hogy végig is adják.
Lehúzhatják magukat a klotyón tőlem. -
Jubei #15 bocs nem neked ment winnie -
Jubei #14 nem elmebetegek csak kreativak és ök tudják hogy mitöl döglik a légy, kedves DjDano -
#13 valóban
igazából random be lehet rakni a neveket, és ott vagyunk ahol az előbb -
tomcsa4 #12 Az áll az alku nagyon jó volt. Minden ilyet szeretek. A széfet nézem egy kb egy éve minden nap. Nagyon jó. -
Azorut #11 Ha az országosan fogható kereskedelmi csatornákat vesszük figyelembe, akkor bizony csak ez a két választási lehetőség van. -
#10 Amit a japánok találnak ki az csak elmebeteg műsor lehet :)) -
winnie #9 a másik csatornán lesz:) -
#8 majd telerakják tillával, claudiával meg sms szavazással, és kilesz akár 1 óra is... -
winnie #7 az amerikait néztem (volna), nem rossz játék, vannak igen elmés feladványok, csak 22 percre jut 7 vagy 8 feladvány, a többi ismétlés, meg a 13. perc környékén volt egy 1-2 perces összefoglaló, szóval nincs sok anyaggal felpakolva - tipikus youtube sorozat, vagyis a net korában tuti nem nézném a tévében. ha valaki kivágja a lényeget, akkor 2 perc alatt megnézhető totális elégedettségi fokkal. 20 vagy 40 percben unalmas lenne szerintem. -
#6 ez a tetris játék kb annyira hosszú életű, mint egy vicc.elmondják, röhögök rajta, legközelebb meg már azt mondom, hogy " ja, ezt már hallottam".
amikor a hihetetlen celebritás 3x beleesik a vízbe, azután mi jön? beleesik negyedszerre is? -
Bartlebi #5 A human tetris egy rettenetesen nagy hülyeség. Azt hiszem maradok a számítógép mellett. -
Alvarez999 #4 Nekem még könnyebb a választás, mert televízióm sincs. -
Szefmester #3 ha csak ez a kettő lenne akkor egyértelmű hogy a japán eredetű uman tetris-t választanám.. csak ne akarják magyarossá tenni... az eredeti verzióban az igazi :D -
willcox #1 Nekem nem esik nehezemre a választás, mivel sem a retket sem a csigát nem nézem.
Nagyon nem tetszik, hogy a cikkíró úgy próbálja beállítani, mintha csak e két hulladék csatorna között lehetne választani.