Modemre váltanak a gazdasági válság miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Haveromnál már volt ADSL, a gépébe beleraktam egy modemet, és esténként "betárcsáztam" hozzá.
Õk már úgyse telefonálnak, éjfélig mindig neteznek, nekem meg TÖKINGYEN VOLT!!!"
kinek volt tök ingyen, neked?
ahelyett hogy be tettél volna 1 wifis routert lehet mindketten jobbab jártatok volna. pfff<#taps>#taps>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Haveromnál már volt ADSL, a gépébe beleraktam egy modemet, és esténként "betárcsáztam" hozzá.
Õk már úgyse telefonálnak, éjfélig mindig neteznek, nekem meg TÖKINGYEN VOLT!!!
A magyarorszagi net hozzaferesek lenyegesen olcsobbak az itteniektol az teljesen nylvanvalo, minosegben nem tudom mennyivel jobbak. En $40 fizetek 8Mb elersert, viszont az 24/7 8Mb.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Barmok.
Starcraft + Diablo III - esemve
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
A másik meg,hogy most köttettem be netet,Bp-en 20/10Mbit,havi 2500-ért.
<#vigyor5>#vigyor5>