25
-
chuky123 #25 "Én is csináltam ilyet.
Haveromnál már volt ADSL, a gépébe beleraktam egy modemet, és esténként "betárcsáztam" hozzá.
Ők már úgyse telefonálnak, éjfélig mindig neteznek, nekem meg TÖKINGYEN VOLT!!!"
kinek volt tök ingyen, neked?
ahelyett hogy be tettél volna 1 wifis routert lehet mindketten jobbab jártatok volna. pfff -
who am I 7 #24 A diginet kb pár kerületben van és csak 1-2 panelsarkon...az a LOÁL -
#23 én 6,8k-t fizetek 8mbit-ért az viszont pár hete olyan hogy vagy van net, vagy nincs. (tré kábel) -
#22 Ne reménykedj, itt van azért, csak ide nem böfög be, mert ez nem Win Vista/Se7en topic. -
szlovákiai hun #21 A tengeren túlon még mindig van dial-up, hm, no ez kelet-Európában nem újdonság, itt gyér a széles sáv, no de a tengeren túlon van még dial, hmhmhm.... -
tomcsa4 #20 Remélem arrakistor kiköttette a netet otthon. A spórolás jegyében persze... :) -
szombi #19 Én is csináltam ilyet.
Haveromnál már volt ADSL, a gépébe beleraktam egy modemet, és esténként "betárcsáztam" hozzá.
Ők már úgyse telefonálnak, éjfélig mindig neteznek, nekem meg TÖKINGYEN VOLT!!! -
#18 Hát az több mint nevetséges... -
yankeezulu #17 Csak hogy akik lebarmoznak 400M embert-> Dial-up modemes net az USA-ban gyakorlatilag ingyen van (ha van vezetekes vonalad otthon, mert a helyi hivasok benne vannak az alapdijban). Hogy ez mennyire tetu lassu a korszeru mediakat nezegetve, azt barki elkepzelheti. Ketlem, hogy akinek van akar egy alap dsl otthon az valaha megegyszer visszaterne tartosan az analog modemhez.
A magyarorszagi net hozzaferesek lenyegesen olcsobbak az itteniektol az teljesen nylvanvalo, minosegben nem tudom mennyivel jobbak. En $40 fizetek 8Mb elersert, viszont az 24/7 8Mb. -
#16 Az SG megy át bulvárba... -
pedrohsi #15 kivéve, hogy munkanélküliből simán eléldegélsz, amíg nem találsz új munkát - ahogy azt pár ismerősöm is csinálta/csinálja -
lapaleves #14 miaz, hogy mást jelent ott a válság? ha nem rúgtak ki szarsz rá. ha kirúgtak ugyanúgy nincs bevételed és csóró vagy. -
#13 Érzésem szerint a cikk címe és tartalma egymásnak kissé ellentmond. A cikkben ugyanis arról van szó, hogy lelassult a modemről szélessávra váltás üteme, de visszaváltás (ami valljuk be tényleg felér egy öntökönszúrással) csak a címben szerepel. -
#12 Örüljetek! A wireless net 0.5 Mbites kapcsolattal havi 6 rugó!
-
torcipepe #11 10/2-es optikai net?? a t-offline ADSL tart itt rézdróton ötezeré. -
#10 Én meg a spórolás jegyében a modern, drága Combino helyett mostantól egy 15 literes fogyasztású Zsaporozeccsel fogok járni :))
Barmok. -
#9 Nekem Debrecenben, persze panelban de 30/20 (gyakorlatban 18/15) + telefon (havi 200 perc ingyen + tv (soksoksok csatorna) havi 5700 ft. Eddig csak a netért fizettünk 10k-t, tehát ebben az esetben éppen a gyorsabb netre váltás (na jó persze a normális szolgáltató választás) hozta el a spórolás lehetőségét. -
torma99 #8 azért verizon mai árfolyamon 23-ért ajánl 10/2-es optikai netet+ tv-t 250 csatornával + korlátlan telefonálást vezetékes irányba sztem ez nem egy olyan nagy pénz az ottani feltételezhető bérszínvonalhoz képest. (és most nem a mosogatóemberkére,meg a mexikói illegális bevándorlókra gondolok)[hozzávetőleg a 6/0,512-es net, 38 csatorna sima mezei kábel(spektrum recseg ropog esténként) és nem korláltlan telefon nekünk 14 ezer] -
#7 Ja bp-en, azon belül néhány kerületben, azon belül panelban... máshol meg semmi. -
bm823 #6 digikábeles net? -
#5 hát aki 2 havonta lehet elküld 3 levelet vagy néhanapján elolvas pár hírt és ebben ki is merül az internethasználat lehet, hogy teljesen megelégszik a modem kapacitással is. Minden szemszög más, nincs ebben semmilyen különös, nekem sem kellenek a 800eurós mobiltelefonok amikor csak ébresztésre/idő informálódásra/sms/telefonálásra használom a készüléket. Akinek meg lételeme a net úgysem ezen kezd spórolni. -
nettudky #4 Amúgy nem Verzion, hanem Verizon a cég.
A másik meg,hogy most köttettem be netet,Bp-en 20/10Mbit,havi 2500-ért.
-
#3 Pedig még nincs is április elseje. -
Socket #2 Hát aztán modemmel lehet takarékoskodni. :) -
#1 LOÁL