93
Nintendo Ds Emulator
-
EK1TEP #13 Énmár szedem a GTA-t :P
Am most nézem hogy xbox emu is van ott :O meg egy csomó játék!
Azok is mennek?Vagy az bonyolultabb?(bocsi ha off)
-
#12 De am az oldalról semmit nem enged letölteni!! Kettőt néztem és azt irja h erro:D -
EK1TEP #11 Valami boxolós game van rá? -
#10 És olyan grafikával simán elviszi a gépem mint ami a DS - en van? Vagy nem igazán nagy grafja van a DS - nek!! WWE Smackdown Vs Raw 2009 - t akarom kipróbálni! -
#9 Ja... és az emulátort honnan lehet leszednI?D: -
#8 leszeded a no$gba valamelyik verzióját a legújabb a 2.6a verzióa mint említettem már,ezt több helyről is lehúzhatod hiszen legális program.majd utána beszerzed a játékot,majd indítod,ha valami nemjó kicsit állítgatsz.de általában jó az alap beállításon is. -
#7 persze,mindegyiket -
EK1TEP #6 Érdekelne a dolog.
Mi kell akkor hozzá?Miket szedjek le hogy tudjak játszani?
Linkeket tudsz adni? -
#5 Ezen az oldalon le is lehet tölteni a gameket?:D -
#4 persze,és elég jólett tulajdonképpen:) -
#3 igen,én próbáltam -
EK1TEP #2 Jó sok game van!
A GTA új része ami csak DS-re jelent meg az is játszható vele? -
#1 bizonyára mindenki ismeri a nintendo ds-t elég szórakoztató kis konzol.jó játékokkal amelyek többnyire rpg-k is.van mód arra is hogy mindezt pc-n játszhassuk emulatorral.gondoltam megosztom veletek ezt.vannak youtube-on videók erről,beálításokról,tulajdonképpen ebben mindenbenne van bios stb.és jól is működik.
ds játékok
A Program neve amivel lehet játszani No$gba ebből több verzió is van a legfrisebb a 2.6a verzió.várom a tapasztalataitokat,ehhez nem kell nagy gép tulajdonképpen,és segíthetnén is egymásnak,mert vannak játékok amikben kicsit variálni kell a beállítások ami persze nem túl bonyolult.