93
Nintendo Ds Emulator
  • EK1TEP
    Énmár szedem a GTA-t :P
    Am most nézem hogy xbox emu is van ott :O meg egy csomó játék!
    Azok is mennek?Vagy az bonyolultabb?(bocsi ha off)
  • TaRka0107
    De am az oldalról semmit nem enged letölteni!! Kettőt néztem és azt irja h erro:D
  • EK1TEP
    Valami boxolós game van rá?
  • TaRka0107
    És olyan grafikával simán elviszi a gépem mint ami a DS - en van? Vagy nem igazán nagy grafja van a DS - nek!! WWE Smackdown Vs Raw 2009 - t akarom kipróbálni!
  • TaRka0107
    Ja... és az emulátort honnan lehet leszednI?D:
  • offkorzreg
    leszeded a no$gba valamelyik verzióját a legújabb a 2.6a verzióa mint említettem már,ezt több helyről is lehúzhatod hiszen legális program.majd utána beszerzed a játékot,majd indítod,ha valami nemjó kicsit állítgatsz.de általában jó az alap beállításon is.
  • offkorzreg
    persze,mindegyiket
  • EK1TEP
    Érdekelne a dolog.
    Mi kell akkor hozzá?Miket szedjek le hogy tudjak játszani?
    Linkeket tudsz adni?
  • TaRka0107
    Ezen az oldalon le is lehet tölteni a gameket?:D
  • offkorzreg
    persze,és elég jólett tulajdonképpen:)
  • norbi2fraktal
    igen,én próbáltam
  • EK1TEP
    Jó sok game van!
    A GTA új része ami csak DS-re jelent meg az is játszható vele?
  • offkorzreg
    bizonyára mindenki ismeri a nintendo ds-t elég szórakoztató kis konzol.jó játékokkal amelyek többnyire rpg-k is.van mód arra is hogy mindezt pc-n játszhassuk emulatorral.gondoltam megosztom veletek ezt.vannak youtube-on videók erről,beálításokról,tulajdonképpen ebben mindenbenne van bios stb.és jól is működik.
    ds játékok
    A Program neve amivel lehet játszani No$gba ebből több verzió is van a legfrisebb a 2.6a verzió.várom a tapasztalataitokat,ehhez nem kell nagy gép tulajdonképpen,és segíthetnén is egymásnak,mert vannak játékok amikben kicsit variálni kell a beállítások ami persze nem túl bonyolult.