93
Nintendo Ds Emulator
-
#53 Nekem is recseg a hang és a főmenünél tovább nem jutok sajna . Én a metal fightot próbáltam. -
#52 ;DDdd -
#51 ejj de jó kis gammákat találtam,sajna nincs most időm kipróbálni,de majd holnap...nyamiii ;D -
#50 na hát ezt sajnos énsem tudom,erre jóvolna ha valakinek sikerülne rájönni,mert annyira jó játék különben hogy kárvolna kihagyni.a sebességet már sikerült kb belőnöm 1-2x,de a hang akkor nemjó,ha a hang jó akkor más nem.sajnos nemtudtam rájönni eddig mitkell.:| -
#49 nm:) -
gyuri12 #48 Recseg a hang,ez miért van?(Zelda) -
ldavid #47 auto mentést kapcsold be -
gyuri12 #46 Offkorz,köszönöm,hogy ezt megmutattad. Már jön is a Zelda,nyam-nyam.:) -
EK1TEP #45 Naaa de mivan a mentéssel?
Nem megy a GTA! Valaki segítsen!! -
#44 jó pedig,azért kipróbálni mindenképp érdemes -
#43 Hát akk csak nekem nem tetszenek, mondjuk ha játszanék vele akk lehet megszeretném:D -
#42 én 19 leszek,de szerintem nem korfüggő ez,szórakoztató játék,és gyerekkorom egyik kedvence volt :D
visszamaradott sem vagyok,és még barátnőm is van^^. -
#41 Köszönöm, így már tiszta. -
r4pt0r #40 A DS egy kézikonzol aminek van 2 kis képernyője, ergo igen normális. :P -
#39 Azt szeretném kéredezni még h van e PSP emu? -
#38 DOn kingel akartam játszani de nem ütött egyik gombal sem:D Beállítottam pedig:D -
#37 Köszönöm az érdemi hozzászólást, tömör volt és teljesen értelmetlen. -
rumkola #36 -
#35 Nem ismerem a DS-t de az a normális, hogy két kis képernyő jelenik meg? (a Ninja Gaident próbáltam) -
#34 Hány évesek vagytok hogy Pokémonoztok?:D -
#33 Szevasztok!! Don kinggel játszottam xbox360on, ott nem volt túl jó a fight night-hoz képest:D Kiváncsi leszek!! Amúgy billentyűzettel normálisan lehet játszani? -
#32 :DDDd
pokémon platinum elég jó,én most azzal játszok,tökéletesen megy,és szerintem klassz játék^^ -
#31 nekem pokémon kell -
#30 van boxolos speciel nem régjött ki valami don king boxolos játék.
keresd ki itt -
#29 nekem igazából 1játékkal van gondom,The Legend of Zelda:Phantom Hourglass
elindul,minden oké,cask elkezd a hang torzulni és nemkicsit kavarodik össze a sebesség,ez pedig textúra hibát okoz.valaki nem tesznelné ezt a játékot?én már próbáltam mindenhogy,de nem jön össze a hibátlan futtatása.pedig megcsináltam azt is amit youtube-on mutat a srác. -
#28 Nagyon nem, mivel pc-n futtatott emulátorról van szó -
#27 Ezt nem inkább a konzolosba kellett volna? -
EK1TEP #26 Hogy tudjak menteni mit csináljak?Ott meghal az egész! -
#25 M3 - Flash kártya DS-hez magyarul ez a kártya viszi a tört játékokat. -
#24 na, csak összejött. egy 3-ik fél verzió (filebeam.com/23c137216c38a4cdae746db2076e99b7 ) + valami pimpolt No$gba, ami német nyelvű :S kit kell megzsarolnom, hogy angol legyen? csak van valami egyszerű módja, fájlmásolás, ilyesmi. így most a játék is német :( -
#23 nem jó. ideas nevű emuval sem
pedig leszedtem a patchelt romot.
"GAME:
rapidshare.com/files/210044437/xpa-gtac-patched.rar
CHEATS:
rapidshare.com/files/211080406/cheats.zip
M3-SYSTEM:
rapidshare.com/files/210827709/systemm3.rar"
mi a franc az az M3-System egyáltalán? :S
most firmwareket, meg mindenféle előre beállított emulátorokat próbálok lehalászni -
EK1TEP #22 Nah így nekem is elidnult de menteni kell és akkor meg kilép az egész! -
ldavid #21 Options --> Emulation --> NDS Cartridge backup Media --> FRAM 32KBytes -
EK1TEP #20 Nah megvan de nemindul a game!
Valami DS kártyát tegyek be újra pfff
Ilyenkor mivan? -
#19 Tudom, hogy a No$gba a legnépszerűbb DS emulátor(bár azt nem tudom miért…), de én eddig pont beletrafáltam a rajta nem vagy csak sz*rul működő játékokra.
Úgyhogy egy mondat erejéig megemlíteném, hogy akinek valami gondja van vele, tegyen egy próbát az iDeaS –al is(ezzel nálam nem voltak problémák). -
#18 leszedtem a No$GBA-t, a GTA:China...-t. elindítottam, kiválasztottam a ROM-ot, kiírta, hogy Save data could not be accessed. beállítottam a cartridge backup media-t. most nem ír ki hibát, ellenben csak két fekete négyzetet látok. HELP -
#17 Nem engedi letölteni!! Not found!:D -
#16 De rámek a download-ra és átdob valahová ahol meg error van:D -
#15 XBOX emu???? Már van oylan is? De tök mind1 ugyse mennének a játékok!
-
#14 xbox emuval csak a halo megy de 1-2fps!!!
aki nem tud az alsó linkről szedni az klikkeljen egy játékra, majd kéresse meg a nyitott kört klikk rá,,,, és ott lesz alul hogy download...