Nintendo Ds Emulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
visszamaradott sem vagyok,és még barátnõm is van^^.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
fotográfik kolomp edisön :D
keresd ki itt
elindul,minden oké,cask elkezd a hang torzulni és nemkicsit kavarodik össze a sebesség,ez pedig textúra hibát okoz.valaki nem tesznelné ezt a játékot?én már próbáltam mindenhogy,de nem jön össze a hibátlan futtatása.pedig megcsináltam azt is amit youtube-on mutat a srác.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
pedig leszedtem a patchelt romot.
"GAME:
rapidshare.com/files/210044437/xpa-gtac-patched.rar
CHEATS:
rapidshare.com/files/211080406/cheats.zip
M3-SYSTEM:
rapidshare.com/files/210827709/systemm3.rar"
mi a franc az az M3-System egyáltalán? :S
most firmwareket, meg mindenféle elõre beállított emulátorokat próbálok lehalászni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valami DS kártyát tegyek be újra pfff
Ilyenkor mivan?
Úgyhogy egy mondat erejéig megemlíteném, hogy akinek valami gondja van vele, tegyen egy próbát az iDeaS –al is(ezzel nálam nem voltak problémák).
aki nem tud az alsó linkrõl szedni az klikkeljen egy játékra, majd kéresse meg a nyitott kört klikk rá,,,, és ott lesz alul hogy download...
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Am most nézem hogy xbox emu is van ott 😮 meg egy csomó játék!
Azok is mennek?Vagy az bonyolultabb?(bocsi ha off)
Mi kell akkor hozzá?Miket szedjek le hogy tudjak játszani?
Linkeket tudsz adni?
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
A GTA új része ami csak DS-re jelent meg az is játszható vele?
ds játékok
A Program neve amivel lehet játszani No$gba ebbõl több verzió is van a legfrisebb a 2.6a verzió.várom a tapasztalataitokat,ehhez nem kell nagy gép tulajdonképpen,és segíthetnén is egymásnak,mert vannak játékok amikben kicsit variálni kell a beállítások ami persze nem túl bonyolult.