Nintendo Ds Emulator

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Hát akk csak nekem nem tetszenek, mondjuk ha játszanék vele akk lehet megszeretném😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

offkorzreg
én 19 leszek,de szerintem nem korfüggõ ez,szórakoztató játék,és gyerekkorom egyik kedvence volt 😄
visszamaradott sem vagyok,és még barátnõm is van^^.

Shep
Köszönöm, így már tiszta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A DS egy kézikonzol aminek van 2 kis képernyõje, ergo igen normális. 😛

TaRka0107
Azt szeretném kéredezni még h van e PSP emu?

TaRka0107
DOn kingel akartam játszani de nem ütött egyik gombal sem😄 Beállítottam pedig😄

Shep
Köszönöm az érdemi hozzászólást, tömör volt és teljesen értelmetlen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#idiota>

fotográfik kolomp edisön :D

Shep
Nem ismerem a DS-t de az a normális, hogy két kis képernyõ jelenik meg? (a Ninja Gaident próbáltam)

TaRka0107
Hány évesek vagytok hogy Pokémonoztok?😄

TaRka0107
Szevasztok!! Don kinggel játszottam xbox360on, ott nem volt túl jó a fight night-hoz képest😄 Kiváncsi leszek!! Amúgy billentyûzettel normálisan lehet játszani?

offkorzreg
😄DDd
pokémon platinum elég jó,én most azzal játszok,tökéletesen megy,és szerintem klassz játék^^

Adam II
nekem pokémon kell

Banyapapa
van boxolos speciel nem régjött ki valami don king boxolos játék.
keresd ki itt

offkorzreg
nekem igazából 1játékkal van gondom,The Legend of Zelda😛hantom Hourglass
elindul,minden oké,cask elkezd a hang torzulni és nemkicsit kavarodik össze a sebesség,ez pedig textúra hibát okoz.valaki nem tesznelné ezt a játékot?én már próbáltam mindenhogy,de nem jön össze a hibátlan futtatása.pedig megcsináltam azt is amit youtube-on mutat a srác.

Seth
Nagyon nem, mivel pc-n futtatott emulátorról van szó

PSN ID.: Beegabor

Beast Machine
Ezt nem inkább a konzolosba kellett volna?

...vágod?

Hogy tudjak menteni mit csináljak?Ott meghal az egész!

DJS8
M3 - Flash kártya DS-hez magyarul ez a kártya viszi a tört játékokat.

ProGabe
na, csak összejött. egy 3-ik fél verzió (filebeam.com/23c137216c38a4cdae746db2076e99b7 ) + valami pimpolt No$gba, ami német nyelvû :S kit kell megzsarolnom, hogy angol legyen? csak van valami egyszerû módja, fájlmásolás, ilyesmi. így most a játék is német 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
nem jó. ideas nevû emuval sem
pedig leszedtem a patchelt romot.

"GAME:
rapidshare.com/files/210044437/xpa-gtac-patched.rar
CHEATS:
rapidshare.com/files/211080406/cheats.zip
M3-SYSTEM:
rapidshare.com/files/210827709/systemm3.rar"

mi a franc az az M3-System egyáltalán? :S

most firmwareket, meg mindenféle elõre beállított emulátorokat próbálok lehalászni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nah így nekem is elidnult de menteni kell és akkor meg kilép az egész!

Options --> Emulation --> NDS Cartridge backup Media --> FRAM 32KBytes
Nah megvan de nemindul a game!
Valami DS kártyát tegyek be újra pfff
Ilyenkor mivan?

CS@
Tudom, hogy a No$gba a legnépszerûbb DS emulátor(bár azt nem tudom miért…😉, de én eddig pont beletrafáltam a rajta nem vagy csak sz*rul mûködõ játékokra.
Úgyhogy egy mondat erejéig megemlíteném, hogy akinek valami gondja van vele, tegyen egy próbát az iDeaS –al is(ezzel nálam nem voltak problémák).

ProGabe
leszedtem a No$GBA-t, a GTA:China...-t. elindítottam, kiválasztottam a ROM-ot, kiírta, hogy Save data could not be accessed. beállítottam a cartridge backup media-t. most nem ír ki hibát, ellenben csak két fekete négyzetet látok. HELP

TaRka0107
Nem engedi letölteni!! Not found!😄

TaRka0107
De rámek a download-ra és átdob valahová ahol meg error van😄

TaRka0107
XBOX emu???? Már van oylan is? De tök mind1 ugyse mennének a játékok!

norbi2fraktal
xbox emuval csak a halo megy de 1-2fps!!!

aki nem tud az alsó linkrõl szedni az klikkeljen egy játékra, majd kéresse meg a nyitott kört klikk rá,,,, és ott lesz alul hogy download...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Énmár szedem a GTA-t 😛
Am most nézem hogy xbox emu is van ott 😮 meg egy csomó játék!
Azok is mennek?Vagy az bonyolultabb?(bocsi ha off)

TaRka0107
De am az oldalról semmit nem enged letölteni!! Kettõt néztem és azt irja h erro😄

Valami boxolós game van rá?

TaRka0107
És olyan grafikával simán elviszi a gépem mint ami a DS - en van? Vagy nem igazán nagy grafja van a DS - nek!! WWE Smackdown Vs Raw 2009 - t akarom kipróbálni!

TaRka0107
Ja... és az emulátort honnan lehet leszednI?D:

offkorzreg
leszeded a no$gba valamelyik verzióját a legújabb a 2.6a verzióa mint említettem már,ezt több helyrõl is lehúzhatod hiszen legális program.majd utána beszerzed a játékot,majd indítod,ha valami nemjó kicsit állítgatsz.de általában jó az alap beállításon is.

offkorzreg
persze,mindegyiket

Érdekelne a dolog.
Mi kell akkor hozzá?Miket szedjek le hogy tudjak játszani?
Linkeket tudsz adni?

TaRka0107
Ezen az oldalon le is lehet tölteni a gameket?😄

offkorzreg
persze,és elég jólett tulajdonképpen😊

norbi2fraktal
igen,én próbáltam

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Jó sok game van!
A GTA új része ami csak DS-re jelent meg az is játszható vele?

offkorzreg
bizonyára mindenki ismeri a nintendo ds-t elég szórakoztató kis konzol.jó játékokkal amelyek többnyire rpg-k is.van mód arra is hogy mindezt pc-n játszhassuk emulatorral.gondoltam megosztom veletek ezt.vannak youtube-on videók errõl,beálításokról,tulajdonképpen ebben mindenbenne van bios stb.és jól is mûködik.
ds játékok
A Program neve amivel lehet játszani No$gba ebbõl több verzió is van a legfrisebb a 2.6a verzió.várom a tapasztalataitokat,ehhez nem kell nagy gép tulajdonképpen,és segíthetnén is egymásnak,mert vannak játékok amikben kicsit variálni kell a beállítások ami persze nem túl bonyolult.

← ElőzőOldal 2 / 2