Üvegtigris 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
szóvolt arról is h a 3. rész csak Sanyira élezõdne ki 😄 de ezek szerint akk ez még rendes folytatás lesz (na majd a 4. rész xDD )

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Narxis
Naaaa, ott van pl. a kaparós sorsjegy (is)

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én csak az ízirájder-re emlékszem mint visszatérõ elemre. Legalábbis pl a szalmaegér, a temetés, a túszejtés, a rendõrségi kihallgatás (stb) és dialógusaik nekem mind újak voltak.

Narxis
A második az elsõnek egy nagyon gyenge koppintása volt, szinte ugyanazok a poénok.

Nekem az a furcsa, hogy valakinek tetszett az elsõ de a második rész nem.

Mert ha azt mondja: sem az elsõ, sem a második nem jön be neki, azt még megérteném. 😊

elsõ nagyon jó.
második nagyon rossz.
harmadik csak jobb lehet a másodiknál.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Sheltem
Teljesen jó volt a 2. rész is...A 3. résznek csak 1 baja van...hogy decemberig kell várnunk rá minimum 😞

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Jim Morrison
Kíváncsi vagyok milyen lesz <#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tyler1
kérlek szépen a tv2-nek is kellett egy mûsor amelyben az ország legnagyobb parasztjait felvonultatja 😄
de ezt Joshit honnan szedték össze? Józsefvárosin?? XDD

jah..de minek ? 😉

Tyler1
Joshi barát (vagy mi a sz@r az)még van <#idiota><#nyes>

balázs show már nincs, a mónika show is a végéhez közelít, gyõzike sincs már asszem...mit fognak nézni ezután a mûvelõdni vágyó,kultúrára éhes emberek ? <#idiota>

LasDen
engem egyedül csak Rudolf Péter miatt érdekel majd.....iszonyat milyen jó színész......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
úúristen miaszarnak? sztem felesleges, ez már csak a pénzrõl szól...
amúgy sztem kicsit felkapta az egész média ezt az egészet. annyira tényleg nemvolt jófilm már az elsõ sem. (bár 1-2 poén volt benne...de...ahhoz képest hogy vígjáték sztem elég lapos a film úgy ámblokk)
hunbasser
hát ne haragudj,de egy olyan országban,ahol a mónika meg a balázs show meg a gyõzike szintû mûsorok a legnézettebbek,hááát...😄DDD

egyébként csak véleményt írtam,bocsánat hogy megsértettem az ízlésedet,gondolom nagyon magadra vetted

ReaL MaDRid x siempre

bertino
az elsõ rész volt a sztár.

de azért kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tobacco
már a 2 ös siralmas volt.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

KAMIONOS KOGYO
Várjuk!!!
<#nevetes1>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Majd két ember mondja meg, hogy mi a mérce mi?

CheAteR88
ne várd ugyis szar lessz
eröltetett geci mint a 2.

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

hunbasser
hát,szerintem se vicces,aki tényleg annyira viccesnek találja az üvegtigriseket,hááát...nem rakja túl magasra a mércét hogy úgy mondjam 😄 eléggé erõltetett poénok vannak benne.

ReaL MaDRid x siempre

Elsõ kettõ is pocsék volt, nem kell harmadik. Egyszerûen se füle se farka, történet semmi, a beszólások az amolyan kocsmai poén kategória és ki is fújt.

akyyy
én láttam mindkét részt, szintén.

harmadikat csak és kizárolag letöltve, de abból is az összes release-t, hátha nem csinálnak többet ()kétli)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

thxbye

nan76
/lemaradt/
..kiváncsi vagyok a 3.részre

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
a 2.rész elég erõltetett volt szvsz..volt 1-2 jó duma aztán slussz.Fõleg a Gesztesi volt naggggyon iritáló benne.

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

1. rész jó
2. rész szar
3. rész ...várjuk! ;-)

Az elsõt vagy 12-szer láttam, igazi kultfilm, viszont a második borzalmasan rossz volt, a feléig bírtam csak nézni...

bigfoot
második is jó volt szerintem!
az a rész vmi hatalmas mikor elütik a rendõrt

N o N a m e
Várjuk 😄
mondtam én, hogy nincs jogod? 😊
Narxis
A 2. rész eléggé gáz volt, lemásolták az elsõt aztán kész. Azért várom a 3-at.

Tyler1
"A forgatások júliusban kezdõdnek, ha minden a terv szerint halad, decemberre a mozik is bemutathatják a folytatást."

még õk sem tudják mikor jön ki, csak mondtak egy dátumot, amihez lehet viszonyítani.

"Csacsi-csacsi, csacsi-Sanyi, Csacsi-Tííígrííís!" 😄
Nagyon várom a 3-ik részt. Nekem az elsõ kettõ is tetszett!
MR ME
hát ja, csak egy újjabb bõrt húznak le róla h legyen pénz vmibõl...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

solo
Mõvérem akiszÍni stúdiós volt vagy még most is az fenetudja aztmondta, hogy ebben az évben tuti nem jön ki.Maj jövõ év eleje.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

FZoleee
szerintem jogom van ide írni, nem szidtam a filmet, csak közöltem, hogy nekem nem jön be 😊
az elsõ az istenkirály, az vitt mindent, a kettõ az már nem volt akkora nagy alkotás, de a színvonal megvolt, kíváncsi vagyok én is, hogy ebbõl mit lehet még kihozni

Sanyiiiiiiiiiiiiiiiii
ProGabe
"Te, Lali! Mennyire vagy túsz? Sört eléred?" 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ezt meg kellett osztani 😊
The Protector
Kurvára jó volt mind2 rész.Várom a 3.-at is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

FZoleee
elsõ részbõl láttam 10 percet, elég is volt belõle 😊
"Helyi hülye vagy?" 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

R0zs0máK
A kettõben nekem kicsit az életuntság, a besavanyodás nem tetszett, de a szövegek ütöttek keményen 😄DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Gondolom megint elõbb láthatja a nagyérdemû kalózDVD-n , mint maga a rendezõ <#nyes>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ProGabe
persze, meg pénz nélkül, sõt színészek sem voltak, azok csak bábok. ne keverjük össze a helyenkénti imprózást azzal, hogy nincs szkript 😊

szerintem jó volt a kettõ is. amíg az egy inkább képi elemekkel operál, a kettõ már annál kevésbé. szóval tudtak újítani. Rudolf Péterben minden bizodalmam. ha valaki, õ biztos meg tud újulni 3x is

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

redbull0304
<#worship><#vigyor2>

Sephi
Semmi baj nem volt a masodik resszel. En nem tudom megis mit vartatok tole.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Bandee1987
várjuk 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!