159
Üvegtigris 3 - A történet folytatódik
-
#39 hát,szerintem se vicces,aki tényleg annyira viccesnek találja az üvegtigriseket,hááát...nem rakja túl magasra a mércét hogy úgy mondjam :D eléggé erőltetett poénok vannak benne. -
spy803 #38 Első kettő is pocsék volt, nem kell harmadik. Egyszerűen se füle se farka, történet semmi, a beszólások az amolyan kocsmai poén kategória és ki is fújt. -
#37 én láttam mindkét részt, szintén.
harmadikat csak és kizárolag letöltve, de abból is az összes release-t, hátha nem csinálnak többet ()kétli) -
pista89 #36 thxbye -
#35 /lemaradt/
..kiváncsi vagyok a 3.részre -
#34 a 2.rész elég erőltetett volt szvsz..volt 1-2 jó duma aztán slussz.Főleg a Gesztesi volt naggggyon iritáló benne. -
Phat Smoker #33 1. rész jó
2. rész szar
3. rész ...várjuk! ;-)
-
ba32107 #32 Az elsőt vagy 12-szer láttam, igazi kultfilm, viszont a második borzalmasan rossz volt, a feléig bírtam csak nézni... -
#31 második is jó volt szerintem!
az a rész vmi hatalmas mikor elütik a rendőrt -
#30 Várjuk :D -
karajjj #29 mondtam én, hogy nincs jogod? :) -
#28 A 2. rész eléggé gáz volt, lemásolták az elsőt aztán kész. Azért várom a 3-at. -
#27 "A forgatások júliusban kezdődnek, ha minden a terv szerint halad, decemberre a mozik is bemutathatják a folytatást."
még ők sem tudják mikor jön ki, csak mondtak egy dátumot, amihez lehet viszonyítani. -
DIESEL DOG #26 "Csacsi-csacsi, csacsi-Sanyi, Csacsi-Tííígrííís!" :D -
DIESEL DOG #25 Nagyon várom a 3-ik részt. Nekem az első kettő is tetszett! -
#24 hát ja, csak egy újjabb bőrt húznak le róla h legyen pénz vmiből... -
#23 Mővérem akiszÍni stúdiós volt vagy még most is az fenetudja aztmondta, hogy ebben az évben tuti nem jön ki.Maj jövő év eleje. -
#22 szerintem jogom van ide írni, nem szidtam a filmet, csak közöltem, hogy nekem nem jön be :) -
karajjj #21 az első az istenkirály, az vitt mindent, a kettő az már nem volt akkora nagy alkotás, de a színvonal megvolt, kíváncsi vagyok én is, hogy ebből mit lehet még kihozni
Sanyiiiiiiiiiiiiiiiii -
#20 "Te, Lali! Mennyire vagy túsz? Sört eléred?" :D -
karajjj #19 ezt meg kellett osztani :) -
#18 Kurvára jó volt mind2 rész.Várom a 3.-at is. -
#17 első részből láttam 10 percet, elég is volt belőle :) -
Aspyrin #16 "Helyi hülye vagy?" :D -
#15 A kettőben nekem kicsit az életuntság, a besavanyodás nem tetszett, de a szövegek ütöttek keményen :DDD -
COOLancs #14 Gondolom megint előbb láthatja a nagyérdemű kalózDVD-n , mint maga a rendező -
#13 persze, meg pénz nélkül, sőt színészek sem voltak, azok csak bábok. ne keverjük össze a helyenkénti imprózást azzal, hogy nincs szkript :)
szerintem jó volt a kettő is. amíg az egy inkább képi elemekkel operál, a kettő már annál kevésbé. szóval tudtak újítani. Rudolf Péterben minden bizodalmam. ha valaki, ő biztos meg tud újulni 3x is -
#12 -
#11 Semmi baj nem volt a masodik resszel. En nem tudom megis mit vartatok tole.
-
#10 várjuk :) -
#9 "Mindig rizikós folytatni egy történetet, már a második résznél is az volt, és ez most is benne van a pakliban."
de hát a második részt el is rontották, akkor most mit akarnak? -
#8 igazi magyar kultusz filmmé nötte ki magát, szóval kötelező lesz nekik h egy jó filmet dobjanak össze :D -
#7 várom. :] -
#6 woooooohooooooooo
nekem a kettő is kurvára bejött:DD
Ezis jó lesz tuti:D
ha nem jó akkor meg olyan szar hogy már jó:D -
Aspyrin #5
Kedvenc magyar filmjeim, várom a harmadikat is. -
#4 hát elég gagyi lett, bár azt forg. könyv nélkül csinálták :S -
#3 Már a második is szar volt... -
#2 én úgy érzem ez már túlzás lesz és tuti bukta de majd kiderül... -
#1 Jön az Üvegtigris 3! Folytatódik az ökörség! Laliék harmadszor is visszatérnek, még idén decemberben!
Főszerepben: Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Szarvas József, Horváth Lajos Ottó, Csuja Imre.
Még ebben az évben bemutathatják az Üvegtigris harmadik részét, a forgatások ugyanis nyár közepén kezdődnek el. Rudolf Péter a film rendezője és főszereplője számtalan újdonsággal szeretné elkápráztatni a közönséget.
– Mindig rizikós folytatni egy történetet, már a második résznél is az volt, és ez most is benne van a pakliban. A hat főszereplő nem mindennapi élete viszont kíváncsivá teszi az embereket – kezdte Rudolf Péter a Borsnak.
– A munkálatok még nagyon az elején tartanak, szeretnénk új színészeket a filmbe, de természetesen a kulcsfigurák megmaradnak. A második rész óta több év telt el, ami alatt sokat változott a világ. Ez alatt az ő életük is számos fordulatot vett. Ami még fontos a harmadik résznél, hogy nem egy helyben játszódik majd a történet, hanem új helyszíneken is. A forgatások júliusban kezdődnek, ha minden a terv szerint halad, decemberre a mozik is bemutathatják a folytatást.
“A forgatókönyvön dolgozom, és az a haditerv, hogy idén nyáron elkezdjük a harmadik rész forgatását - mondta az Indexnek Rudolf Péter, az első két Üvegtigris rendezője és főszereplője. - Szeretnénk mind a hat korábbi főszereplőt megtartani, és új színészeket is bevonnánk”.
Hazai premier: várhatóan 2009. december.