159
Üvegtigris 3 - A történet folytatódik
-
#119 ok, abból a 2percből már meglehet állapítani milyen lesz.. -
Aspyrin #118 Várom. :) -
#117 ugy irjuk, mintha megneztuk volna az elozetest -
#116 Úgy írjátok mintha láttátok volna az egész filmet. xD
-
#115 hat telleg nem egy nagy szam. -
#114 Szódával elmegy. -
#113 elsőre kurvára semmi üvegtigris hangulata sincsen :/ -
#112 ELŐZETES! -
#111 Múlthét kedden jártam azon az úton és valóban már ott vannak. Láttam is őket:) -
#110 Szabó Erika már a BK-ban megmutatta a testét, hátha itt többet láthatunk! :) -
#109 A hivatalos sajtóközlemény szerint erotikától sem lesz mentes az Üvegtigris harmadik része. Feltehetően ezért az új női karaktereket alakító Szabó Erika, Pikali Gerda és Ruttkay Laura trió egy része lesz felelős. -
#108 Megvan a 3 női főszereplő kiléte! -
#107 azt nem tudom hogy ki olvasta ki nem , de benne lesz a Szabó "Tilda - barátok közt" Erika is... hmmm , kiváncsi vagyok hogy milyen lesz :))))))) -
#106 ha minden igaz, akk decemberben :) -
winman #105 wáááááááá már alig várom hogy kijöjjön a 3. rész , remélem ez is nagyot fog alkotni , bár ha csak a nevéből indulunk ki akkor már nagyon ütős lesz , Csokiiiiiiiiiiiii , Gaben egy új válalkozást indít , válság van az autóiparban?:D:D:D:D remélem valami okosságot kitalálnak majd , amúgy mikor jön ki? remélem mondjuk hogy minél hamarabb :DDDDDDDDDDD -
#104 és az üt először aki igazán nagyot üt.... és először -
#103 tibi egyebkent is mindent visz. -
#102 de balogh tibi bandájával senki nem szívózhat -
#101 remélem nem lesz olyan erőltetett mint a 2 -
#100 Az Üvegtigris 3 alkotói a filmet bejelentő sajtótájékoztatón elmondták, hogy Kamarás Iván mellett három színésznő is csatlakozik a forgatási munkálatokhoz, azonban azt nem árulták el, hogy kikről van szó. Nos, mint azt az Origó kiderítette, az egyikük minden bizonnyal az a Szabó Erika lesz, akit a nézők a Barátok közt Tildájaként ismerhettek meg.
-
Monoton #99 Nemrég a Class FM -ben volt vendég Árpa Attila aki elmondta hogy nem lesz Argo 2 viszont el tudna képzelni egy olyat hogy Tibiék valami kincset keresnek ami Lali büfékocsija alatt van :D
Állítólag már beszélt Rudolf Péterrel akit a 3. rész forgatása miatt egyenlőre nem nagyon érdekel a dolog. :(
Pedig ezt a két bandát összehozni nem lenne rossz :D -
#98 -
#97 volt a naplóban is a forgatásról riport :) -
krapekap #96 Az előző filmek helyszíne is tinnye volt? Hát mérne lenne benne?! :D Tinnye fontos közlekedési gócpont! :) Amugy kiiváncsi vagyok a rengeteg "akcióra" ami a filmben lesz és arra, hogy ez mennyire lesz összeegyeztethető az eddigi üvegtigris fílinggel.. -
#95 Ez az már alig vártam hogy elkezdjék forgatni!!!
De azért elég vicces hogy a közlekedési hírekben is benne van :p :D XD -
#94 Úgy látom már elkezdődött a forgatás...gyerünk, indulás Tinnyére, hátha kell nekik statiszta :)
-
#93 :D -
#92 veseddel minden rendben ? -
Pretorianus #91 ezek a filmek a lúzereknek tetszenek akik matricákat ragasztgatnak a szánalmas komcsi autóikra, és üvöltik : ízi rájder öcsém!!
büdös bunkók, igénytelen beszélő félállatok.
ahelyett Csehovot olvasnának eredetiben, vagy seggszpírt!
na, megyek olvasni!!!
nektek is aszt kéénne!!!
(persze nem fórumbeírásokat, hanem könyveket) -
Hegyipapa #90 Hamarosan forog az Üvegtigris 3
Az Üvegtigris 3. egyik forgatási helyszínén, az Európa Hajón ma rendezett sajtótájékoztatón Kapitány Iván, a film operatőre elmondta, hogy az előző részekhez képest több helyszínen forgatnak, sokkal több statiszta játszik majd az akciókban bővelkedő történetben.
Az ismert színészeken kívül kulcsszerepben láthatjuk Kamarás Ivánt, aki kizárólag a forgatás miatt érkezik haza a napokban Los Angelesből, ám az, hogy kik alakítják a legfontosabb női szerepeket, egyelőre még titok.
„A forgatást június végén kezdjük, és előreláthatólag 34 napig tart. A film költségvetése közel 300 millió forint, melynek csupán 30% az állami támogatás.” – mondta el a sajtótájékoztatón Kovács Gábor producer
Ízirájder Öcsém !
Ízirájder a Facebook-on !! :) -
#89 -
#88 fail. -
#87 NEM LESZ ÜVEGTIGRIS 3 :( -
#86 egy kis friss info -
#85 bumm.
mintha meglepő lenne. -
#84 szóval jövő nyár. -
#83 várhatóan. várhatóan 1 évet csúszott az egész forgatás is, úgyhogy idén kezdik az egész forgatást és idén decemberen kerül mozikba(HA minden jól megy) :) -
#82 Hazai premier: várhatóan 2009. december.
? -
#81 mi lenne ? -
#80 na most mi lesz most?