Üvegtigris 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
A hivatalos sajtóközlemény szerint erotikától sem lesz mentes az Üvegtigris harmadik része. Feltehetõen ezért az új nõi karaktereket alakító Szabó Erika, Pikali Gerda és Ruttkay Laura trió egy része lesz felelõs.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

peteemol
azt nem tudom hogy ki olvasta ki nem , de benne lesz a Szabó "Tilda - barátok közt" Erika is... hmmm , kiváncsi vagyok hogy milyen lesz 😊))))))

Tyler1
ha minden igaz, akk decemberben 😊

wáááááááá már alig várom hogy kijöjjön a 3. rész , remélem ez is nagyot fog alkotni , bár ha csak a nevébõl indulunk ki akkor már nagyon ütõs lesz , Csokiiiiiiiiiiiii , Gaben egy új válalkozást indít , válság van az autóiparban?😄😄😄😄 remélem valami okosságot kitalálnak majd , amúgy mikor jön ki? remélem mondjuk hogy minél hamarabb 😄DDDDDDDDDD
GhostR1der
és az üt elõször aki igazán nagyot üt.... és elõször

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

bertino
tibi egyebkent is mindent visz.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

GhostR1der
de balogh tibi bandájával senki nem szívózhat

limperatore
remélem nem lesz olyan erõltetett mint a 2

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Tyler1
Az Üvegtigris 3 alkotói a filmet bejelentõ sajtótájékoztatón elmondták, hogy Kamarás Iván mellett három színésznõ is csatlakozik a forgatási munkálatokhoz, azonban azt nem árulták el, hogy kikrõl van szó. Nos, mint azt az Origó kiderítette, az egyikük minden bizonnyal az a Szabó Erika lesz, akit a nézõk a Barátok közt Tildájaként ismerhettek meg.

Nemrég a Class FM -ben volt vendég Árpa Attila aki elmondta hogy nem lesz Argo 2 viszont el tudna képzelni egy olyat hogy Tibiék valami kincset keresnek ami Lali büfékocsija alatt van 😄

Állítólag már beszélt Rudolf Péterrel akit a 3. rész forgatása miatt egyenlõre nem nagyon érdekel a dolog. 😞

Pedig ezt a két bandát összehozni nem lenne rossz 😄

REAL MADRID

Tyler1

Tyler1
volt a naplóban is a forgatásról riport 😊

Az elõzõ filmek helyszíne is tinnye volt? Hát mérne lenne benne?! 😄 Tinnye fontos közlekedési gócpont! 😊 Amugy kiiváncsi vagyok a rengeteg "akcióra" ami a filmben lesz és arra, hogy ez mennyire lesz összeegyeztethetõ az eddigi üvegtigris fílinggel..
analfa
Ez az már alig vártam hogy elkezdjék forgatni!!!
De azért elég vicces hogy a közlekedési hírekben is benne van :p 😄 XD

Bandee1987
Úgy látom már elkezdõdött a forgatás...gyerünk, indulás Tinnyére, hátha kell nekik statiszta 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Narxis
😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bertino
veseddel minden rendben ?

ezek a filmek a lúzereknek tetszenek akik matricákat ragasztgatnak a szánalmas komcsi autóikra, és üvöltik : ízi rájder öcsém!!
büdös bunkók, igénytelen beszélõ félállatok.
ahelyett Csehovot olvasnának eredetiben, vagy seggszpírt!
na, megyek olvasni!!!
nektek is aszt kéénne!!!
(persze nem fórumbeírásokat, hanem könyveket)

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

Hamarosan forog az Üvegtigris 3

Az Üvegtigris 3. egyik forgatási helyszínén, az Európa Hajón ma rendezett sajtótájékoztatón Kapitány Iván, a film operatõre elmondta, hogy az elõzõ részekhez képest több helyszínen forgatnak, sokkal több statiszta játszik majd az akciókban bõvelkedõ történetben.

Az ismert színészeken kívül kulcsszerepben láthatjuk Kamarás Ivánt, aki kizárólag a forgatás miatt érkezik haza a napokban Los Angelesbõl, ám az, hogy kik alakítják a legfontosabb nõi szerepeket, egyelõre még titok.

„A forgatást június végén kezdjük, és elõreláthatólag 34 napig tart. A film költségvetése közel 300 millió forint, melynek csupán 30% az állami támogatás.” – mondta el a sajtótájékoztatón Kovács Gábor producer

Ízirájder Öcsém !
Ízirájder a Facebook-on !! 😊

GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro

Tyler1
<#wilting><#lama>

bertino
fail.

stonesour

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

N o N a m e
bertino
bumm.
mintha meglepõ lenne.

GhostR1der
szóval jövõ nyár.

Tyler1
várhatóan. várhatóan 1 évet csúszott az egész forgatás is, úgyhogy idén kezdik az egész forgatást és idén decemberen kerül mozikba(HA minden jól megy) 😊

GhostR1der
Hazai premier: várhatóan 2009. december.
?

bertino
mi lenne ?

GhostR1der
na most mi lesz most?

Kandurex
Nem rossz pénz az, annyiból lehet azért forgatni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

pajti
<#vigyor4>

pajti
<#vigyor4>

Tyler1
bazzzkiii....<#sir>

"2008. január 30-án, színházi próbáról hazafelé tartva, az M5-ös autópályán elvesztette uralmát gépjármûve felett és lesodródott az útról, átszakítva a szalagkorlátot a vadrácsnak csapódott. Súlyos sérüléseket szenvedett, a balesetet nem élte túl.<4><5><6><7> A soproni színházban emlékhelyet alakítottak ki Selmeczi Roland emlékére."

ójajj..hogy mondjuk el neked?😊
bertino
ehh...

Tyler1
mért mivan a Bajuszt játszó szinésszel??

gondolom lesz annyi eszük,hogy nem akarják Barátok közt módra több színésszel is elsütni a karaktert..majd áthelyezték és marad a Rezsõ egyedül vagy kap mellé mást...
Bajuszt most ki fogja játszani?

Tyler1
hát bõven elég lesz egy Üvegtigris folytatáshoz! egy ilyen filmnek nem kell nagy költségvetés, szinte fillérekbõl hozták ki az elsõ 2 részt is...

redbull0304
200 millió forint? <#wow2> Hát ez nem sok, filmes körökbe...

Tyler1
mai hír: hivatalosan is bejelentették h idén elkészül a 3. rész!

Az Üvegtigris elsõ része mondhatni afféle alvó siker volt a magyar mozikban, hiszen szépen lassan terjedt el, majd DVD-n és a tévében nõtte ki magát igazi kommersz kultfilmmé, hogy a második rész már szenzációs nyitánnyal mutatkozhasson be.

Persze hiába a második film remek kezdése (még a legjobban reklámozott hollywoodi filmek zöme is elbújhatott az Üvegtigris 2. elsõ hétvégi teljesítménye mellett) a bevételek és a nézõszám alakulása (végül 300 ezer lett), valamint a kritikák is arra utaltak, hogy azért valahol csalódást keltett a folytatás, mely jó volt, hû az elsõ rész szelleméhez, de sokan hozzátették értékelésükhöz azt, hogy "de".

Ezt a valóban apró csorbát lenne hivatott kiköszörülni a harmadik rész, melynek nemsokára elkészült a forgatókönyve, hogy nyáron, a színházi szünetben el is kezdõdhessen forgatás. Rudolf Péter, a szkript egyik írója szeretné mind a hat fõszereplõt megtartani, s melléjük új arcokat bevonni. Az Üvegtigris 3. tervezett költségvetése 200 millió forint lesz.

Narxis
Fórumok, illetve rajongói találkozókon hangzott el.

És ezt hogy számoltad ki? Nehogy azt mondd, hogy tudod hányan látták és mindenkit megkérdeztél?! 😊

Narxis
A többség...

A rajongókat meg ne általánosítsuk. 😊

A kritikusok?! pfff 😊

Narxis
Van még egy csomó, nézd meg újra a 2. részt. Egyébként nem csak én mondom ezt, amikor megjelent a 2. rész a kritikusoktól kezdve a rajongókon át, mindenkinek feltûnt.

Még így is messze van a "szinte ugyanazok a poénok"-tól. 😊