Üvegtigris 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Állítólag már beszélt Rudolf Péterrel akit a 3. rész forgatása miatt egyenlõre nem nagyon érdekel a dolog. 😞
Pedig ezt a két bandát összehozni nem lenne rossz 😄
REAL MADRID
De azért elég vicces hogy a közlekedési hírekben is benne van :p 😄 XD
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
büdös bunkók, igénytelen beszélõ félállatok.
ahelyett Csehovot olvasnának eredetiben, vagy seggszpírt!
na, megyek olvasni!!!
nektek is aszt kéénne!!!
(persze nem fórumbeírásokat, hanem könyveket)
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Az Üvegtigris 3. egyik forgatási helyszínén, az Európa Hajón ma rendezett sajtótájékoztatón Kapitány Iván, a film operatõre elmondta, hogy az elõzõ részekhez képest több helyszínen forgatnak, sokkal több statiszta játszik majd az akciókban bõvelkedõ történetben.
Az ismert színészeken kívül kulcsszerepben láthatjuk Kamarás Ivánt, aki kizárólag a forgatás miatt érkezik haza a napokban Los Angelesbõl, ám az, hogy kik alakítják a legfontosabb nõi szerepeket, egyelõre még titok.
„A forgatást június végén kezdjük, és elõreláthatólag 34 napig tart. A film költségvetése közel 300 millió forint, melynek csupán 30% az állami támogatás.” – mondta el a sajtótájékoztatón Kovács Gábor producer
Ízirájder Öcsém !
Ízirájder a Facebook-on !! 😊
GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7 | Intel Core i7 6700K | ASUS GTX 1080 Strix 8GB OC | Corsair 16GB | Logitech G27 + Thrustmaster Th8rs| Asus Xonar Essence STX II | Asus MX279H | Samsung 250Gb 850Pro
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Az Üvegtigris elsõ része mondhatni afféle alvó siker volt a magyar mozikban, hiszen szépen lassan terjedt el, majd DVD-n és a tévében nõtte ki magát igazi kommersz kultfilmmé, hogy a második rész már szenzációs nyitánnyal mutatkozhasson be.
Persze hiába a második film remek kezdése (még a legjobban reklámozott hollywoodi filmek zöme is elbújhatott az Üvegtigris 2. elsõ hétvégi teljesítménye mellett) a bevételek és a nézõszám alakulása (végül 300 ezer lett), valamint a kritikák is arra utaltak, hogy azért valahol csalódást keltett a folytatás, mely jó volt, hû az elsõ rész szelleméhez, de sokan hozzátették értékelésükhöz azt, hogy "de".
Ezt a valóban apró csorbát lenne hivatott kiköszörülni a harmadik rész, melynek nemsokára elkészült a forgatókönyve, hogy nyáron, a színházi szünetben el is kezdõdhessen forgatás. Rudolf Péter, a szkript egyik írója szeretné mind a hat fõszereplõt megtartani, s melléjük új arcokat bevonni. Az Üvegtigris 3. tervezett költségvetése 200 millió forint lesz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
És ezt hogy számoltad ki? Nehogy azt mondd, hogy tudod hányan látták és mindenkit megkérdeztél?! 😊
A rajongókat meg ne általánosítsuk. 😊
A kritikusok?! pfff 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Még így is messze van a "szinte ugyanazok a poénok"-tól. 😊