Üvegtigris 3

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
kövezzetek meg, de nekem tetszett 😄 legalább volt olyan jó, mint az elsõ rész 😄 úgy érzem még egy párszor meg fogom nézni 😊)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Ami meghozta a népszerûséget.

Tyler1
bár hozzáteszem nagyot alakítani tényleg nem kellett, csak picsát rázni, erre õ is tökéletesen megfelelt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
én azért Rudolf helyében kerestem volna olyan fasza testû csajt, aki közben még színészkedni is tud, mert a Barátok közt nem egy Broadway, és ez a Szabó Erika is távol áll a jó színészkedéstõl.

Szerintem a siker egy része Szabó Erika alakjának köszönhetõ.

Narxis
Szerintem jólett, mérföldekkel jobb mint a 2. rész.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szerintem jó film,mondjuk én rosszabbra számítottam...
Nekem tetszett sok poénon.Pl😄innye szállítás.
Szabó Erika(Barátok közt Tildája) nem sok ruhát viselt.

Tyler1
volt pár poén ami nem jött át, néhányon nevettem jót, meg jó pár jelenet idegesített. az elsõ rész mérföldkõ, aztán nem tudom, h most az uccsó kettõ hogy áll egymással.

Murder3
Sztem messze a legjobb rész, mondta is Peti h itt sikerült a legjobban visszaadni azt amit eredetileg is szerettek volna

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Magnumrolcsi
pssszt

N o N a m e
cinedub
Nekem annyira nem jött be az 1. és a 2. rész sem. Õszinte leszek - kis túlzással-, ha Sanyi nem lett volna benne, nem sokat nevettem volna rajta.
Mondjuk, sajnos a magyar filmek nem szoktak túl jól sikerülni. Nagy kivétel nekem a Valami Amerika, s annak is a második része. Na az teli van jó poénokkal.
Valószínû, meg fogom nézni az Üvegtigris 3. részét, bár nem biztos, hogy moziban. Nem sokat dob egy magyar vígjátékon a mozi.
Persze, egy akciófilm, vagy sci-fi esetében más a helyzet, azok igénylik a széles vásznat és a dolbyt! 😄
kabel15
Sziasztok! Én ma voltam megnézni és piszkosul tetszett. Bár az elsõ és a második rész jobban sikerült. De nekem ezek a városban vagy egy házban játszódó filmek nem jönnek be annyira. Nálam így is 7/10 <#nevetes1>

BattleTag: kabel15#2672

Tyler1
minket sem érint kellemetlenül, az a lényeg<#ravasz1>

ezt nézzétek meg,ha már Szabó Erikánál tartunk...

http://tv2.hu/aktiv_extra_vagatlan/video/szabo-erikat-nem-erinti-kellemetlenul-hogy-kivillant-a-feneke
szerintem nézd meg az összes részt,tarts Üvegtigris maratont 😄

szerintem nézd meg az elsõ részt is mert arra sokan mondják,hogy talán jobb is mint az elsõ!De Sanyi karaktere tényleg mindent visz 😄
a harmadik részrõl pedig még csak találgatni tudok,milyen lesz.
mojito10
Én csak a második részt láttam. Sááánnyiii a best 😄

éljen a Corvin mozis menü és az Üvegtigris 3 😄
jaja teljesen igazad van.én is kb ezért bírom a Corvin mozit,meg mert nekem valahogy családiasabb hangulatot áraszt az egész...a másik ami meg sokat nyom a latban,ez a menüs dolog,úgyhogy szerintem emiatt is ezt fogom választani.a pláza moziktól istenõrizzen😄

Én is szeretem a Corvint. Közel van, van 3D terem, olcsóbb, mint a plázák, a kedvezményes nap még olcsóbb, nem kell 1km-t gyalogolni a hátsó termekhez, kisebb a tömeg, mint a plázákban, (kevesebb a p*r*szt is) stb.
Én még nem tudom mikor megyek megnézni,de mindenképpen megnézem valamikor.Szerintem én a Corvin mozit választom,már csak a menü miatt is,meg amúgy is bírom azt a helyet.Ti?
a hab a tortán akkor már akkor tényleg a Szabó Erika lenne a menühöz 😄
Ti mikor mentek megnézni? Premier elõtt? És a Corvinban? Vagy hol?
Tök jók ezek az ajándékok,már ezekért is megérné elmenni!Kíváncsi leszek erre a Német vagy vagy mi? pulcsira 😄
Persze benne van az árban,hogy biztosan maradandó élmény maradjon a film😉
Na jah vele én is tudnék mit kezdeni 😄 Azt nem tudod,hogy ezek az ajándékok már benne lesznek a menü árában vagy külön kell még értük fizetni?Mert azért nem mindegy

A menühöz úgy tudom,hogy választható ajándékok lesznek pl.Üvegtigris 1 DVD ,Üvegtigris 2 DVD,Üvegtigris - Német vagy vagy mi? Pulóver,Üvegtigris sapka.Sajnos Szabó Erikát nem adják a menühöz....pedig nem lenne rossz😄
Narxis
Akkor megyek moziba és veszek ilyen menüt. 😄

Rowlend
Szabó Erikát

GET OVER HERE!

Narxis
Mit adnak hozzá a menühöz?

köszi azóta én is megnéztem és tényleg lesz a Corvin moziban is,már premier elõtt is vetítik.meg lesz hozzá speckó menü is,Üvegtigris 3-as😊
Tyler1
biztos hogy vetítik a Corvinban is.

wwwwááá üvegtigris 3 nemsokára! most néztem,hogy 16-tól már vetítik!A Corvinban biztos lesz?Örülnék neki,mert kb mellette lakom😄

szerintem nem kéne csak az elõzetes alapján megítélni a filmet,lehet, hogy nem sikerült a legjobban de nem az elõzetes a lényeg,hanem maga a film.az üvegtigris filmeknek amúgy is megvan a rajongótáboruk,akik az elõzetes nélkül is megnézik a filmeket.én speciel szerettem az elsõ és második részt is és meg vagyok róla gyõzõdve,hogy a harmadik is tetszeni fog.
Én is a Corvin mozit olvastam valahol,hogy ott biztosan vetítik premier elõtt is.
hali!én is rammfan véleményét osztom,szerintem is jó lesz a 3.rész is,már csak a szereplõk miatt is.Nekem Rudolf Péter nagy kedvencem a Beugró óta,egyszerûen zseniális a fickó!
Én is úgy tudom,hogy a Corvinban tuti lesz premier elõtt a film,dec.16tól adják és ha minden igaz külön menüjük is lesz😄

na láttam itt jót is rosszat is a filmmel kapcsolatban,de alapvetõen sztem jó film lesz ez is.sokszor mondják,hogy az elsõ rész a legjobb,de ez ennél a filmnél nem igaz,a második rész is nagyot ütött és szerintem a harmadik is jó lesz,nem hiába három a magyar igazság 😄 hogy ezzel az elcsépelt frázissal éljek,amúgy azt hallottam a Corvin moziban vetítik premier elõtt.Tudtok errõl valamit?

üvegtigris 3 ízelítõ
bertino
Csokinak az a fej

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Tyler1

Miért ne lehetne?😮 Elvégre az elõzetesnek kellene meggyõznie,hogy megnézem-e vagy sem. És ha csak egy ilyet tudnak összevágni elsõ reklámnak,hát nem sok reményt ad.

pajti
ok, abból a 2percbõl már meglehet állapítani milyen lesz..

Várom. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

bertino
ugy irjuk, mintha megneztuk volna az elozetest <#lama>

pajti
Úgy írjátok mintha láttátok volna az egész filmet. xD

bertino
hat telleg nem egy nagy szam.

Narxis
Szódával elmegy.

Tyler1
elsõre kurvára semmi üvegtigris hangulata sincsen :/

pajti
Willi Betz
Múlthét kedden jártam azon az úton és valóban már ott vannak. Láttam is õket😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

N o N a m e
Szabó Erika már a BK-ban megmutatta a testét, hátha itt többet láthatunk! 😊
Oldal 1 / 4Következő →