Gartner: jöhet a Windows 7

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te olyan hülye vagy a PS3hoz (is) hogy az halált okozna ha lenne agyad!!!
Olvass utána a devkiteknek és a cell kihasználásnak.
Ostoba xbot <#lama>
Egy wines hírnél és fikázod a PS3-mat? Ostoba kretén.
B0nFire
Felénk csak Sárga Háznak hívják a szakintézményt.

Megyei Pszichiátriai Szakkórház, Nagykálló

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

B0nFire
Ne válaszolj neki, csak a lovat adod alá. Direkt cukkol itt mindenkit, brahiból csinálja, hogy lássa, mennyire pipulunk be rajta. Én személy szerint jókat szoktam röhögni rajta; néha mutatom jóanyámnak is, hogy "na, nézd már, megint itt a hülye..."

Mellesleg van még zárt pszichiátriai intézet az országban, Nagykállóban. Nem a Lipót volt az egyetlen, és nem is a legjobb. A kállói minden tekintetben sokszorosan felülmúlta a Lipótot. De van egy kis befolyásom oda; ha kideríted ki lapul a nick mögött, talán szerezhetek neki egy beutalót. <#eplus2>

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

Sanyix
mellesleg gondolom az átfordítgatás sincs túl pozitív hatással a sebességre...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
"Ha ennyíre gyors az x86/x64 akkor miért van az, hogy az csúcs x64-es processor 4 maggal egy 3 magos PPC (Xenon) teljesítményének ~1/4-ét képes csak produkálni?"

Forrás? Ne gyere elméleti adatokkal (amik a valóságban nem teljesülnek), mert az olyan mint amikor a ps3 vérfanboyok verik magukat, hogy a cell az bizony überpwnzor (csak sajnos nem gyakorlatban, hanem inkább elméletben).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Kovász: nem akarom szétoffolni Mac-kel a topikot, de ott nálad lesz a hiba, én 3 hónapja nem is indítottam újra kb és van hogy napi 5-6 órát NYÚZOM.

roliiika: azért a Vista máshogy futna egy hasonlóan erõs konfigon... De hogy nem gyorsabban, mint az XP, az 101% 😊 A Mac OS X aktuális frissítése általában 20-25k körül van, most jön nemsokára a Snow Leo amúgy, az már nem megy fel PPC-kre, jobban jársz a legelsõ intel Core 2 Duo-s MacBook-kal (Core 2 fontos), mert a 'sima' Core Duo-t se sokáig fogják támogatni..

a Windows 7-hez még valami: szerintem túl sokat foglalnak már el a hasznos felületbõl az OS elemei. Mindegy, nekem nem jön be és pont. 😊 De hogy tömeges áttérés (legalább 40-50%-a a Microsoft Windows-t használó cégeknek), fõleg céges fronton nem lesz, arra fogadnék. Legalábbis 1 éven belül nem (megjelenéstõl számítva persze). És ezt most nem úgy értem, hogy átállási idõvel-mindennel, hanem hogy elhatározzák a dolgot.. 20-30%, akiknél számít az 'up-to-date', max.
"cisc már csak egy felület. Minden mai pc proci, egy risc szerû kódra fordítja a cisc utasításokat."

"ja és a Mikrokód != RISC hanem egy nagyon buta valami ráadásul, már a 386-os is Microkódos volt, míg a RISC procikba az utasítások "be vannak drótozva"."

Csak hogy magamat is idézzem. Ja és azok olyan "jódhiányos" utasítások amelyeket RISC jellegûnek nevezni sértõek a RISC processzorokra nézve.

Ha ennyíre gyors az x86/x64 akkor miért van az, hogy az csúcs x64-es processor 4 maggal egy 3 magos PPC (Xenon) teljesítményének ~1/4-ét képes csak produkálni?

Sanyix
az ibm gyártja a ppc procikat igen 😄 látom neked nagyon fontos a "dupla mag" 😊

Sanyix
cisc már csak egy felület. Minden mai pc proci, egy risc szerû kódra fordítja a cisc utasításokat.

PPC procis volt (Risc) sima és dupla maggal.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

A G4-es még IBM procis volt

\"...lámák kíméljenek.\"

Én is úgy tudom, hogy CISC ja és a Mikrokód != RISC hanem egy nagyon buta valami ráadásul, már a 386-os is Microkódos volt, míg a RISC procikba az utasítások "be vannak drótozva".

"gondolkodj el azokon a faszságokon amiket írtál."
Õ és a gondolkodás?😄
még az se tudja mi az a KDE 😄

Just avoid to falling into the hands of terrorists.

Cisc szerintem.

Sanyix
na meg 2000 helyett 2002-2003

Sanyix
intel is risc...

A G4 egy erõs gép még mai szemmel is, hiába régi. Akkor még nem Intel proci volt benne, hanem "nagyobb hatásfokú" RISC...ráadásul dupla magos 450-es...ami azért elég kemény cucc...és ott van mellette 1,75Giga ram is,120 gigás vinyó és mindez 2000 körül ugye...sima kis egymagos intelen 1 giga rammal a hópárduc sem képes csodákra.

Egyébként gondolkodok azon hogy veszek 1 G4-est mert Iphone-ra szeretnék fejleszteni hobbi célzattal. 😄

A MAC oprendszerei milyen árban vannak? Vagy free?

Nem kéne úgy eltelni a MAC-tõl... nekem simán csinál olyat idõnként, hogy 1-2 program kiakad, vagy ami mégjobb, az egész Explorer (bocs, Finder) szétfagy, eltûnik a Dock meg az asztalról az iknok, de szerencsére újraindítja magát a FInder és megy tovább minden mintha mi se történt volna... de ezt a Vista is akármikor megcsinálja😊

\"...lámák kíméljenek.\"

roliiika: nem tudom, mennyire vagy otthon a témában, de a legújabb Mac OS a 10.5 (Leopard), az a nem mai gyerek G4-eseken gyorsabban fut, mint az elõzõ OS-ek.. Csak ennyit a gépigényes témádról 😊 Core2Duo 4GB nagyon nem létszükséglet 😊

hottold/gettoharcos2/vajon kiki: sokat gondolkozom mostanában azon (igen, mert azért napi szinten olvasom az SG-t, érdekel a Microsoft Windows, emiatt csak belefutok a magasszínvonalú, intellektuális orgazmust okozó hsz-eidbe), hogy te vajon ki (ha-ha, micsoda szójáték) is vagy valójában? Afféle fordított logika alapján ugyanis lehetnél egy zsidó vallású Microsoft alkalmazott, mert a megjegyzéseiddel arra készteted az azt olvasókat, hogy 'bevédjék' az általad vádolt termékeket/néprcsoportokat, ha nem jogosan becsmérled õket. Így mindig mindenhol elõkerül, hogy miért jobb a Windows 7/ a Vista, illetve az is, hogy miért nem kellene zsidózni.. Csak egy gondolat.. És ez azt is magyarázná, hogy miért nem kapsz soha egy fél büntetõpontot sem, gondolom az SG.hu ebben az esetben kapna pár forintot a zászlósoktól 😊
Sanyix
1 a lényeg:
Nehogy terroristák kezébe kerüljön.
Ja, és TOR!

Nem baj a design. Legyen szép és kezelhetõ, legyen biztonságos és gyors, legyen okos. Ilyen már a Win 7, az okosságot viszont nem lehetne mondani az OSXre. Az maradjon cél OS szerkesztésre, vágásra.. minden másra Win esetleg Linux.

Pontosan. És ami meglepett, hogy mindent magától bekonfigolt, viszonylag jól a béta. Ja és 20 perc volt a telepítés.

Nameg...van egy gagyi kínai USB/RS232 átalakítóm...szoktam használni, kell...Win7 zokszó nélkül feltette az XP drivert és rendesen mûködik...hangkarinál volt kisebb gubanc de ott meg a vista drivert tette fel mindenféle trükközés nélkül.

Flatout 2 játék meg csak úgy indult, hogy StarForce-ot be kellet frissíteni, de náluk meg már van win7 driver. 😊 Szóval no para, szerintem már most egy használható barátságos rendszer.

Nekem a legelsõ build van, az sem így nézett ki..

miért? A Win 7 vagy Vista nem OS? A Win 7 már tényleg kezd MAC OSX stílusú OS lenni.

Bith
A képen valóban nem win7 van, vagy valami jó régi build lehet esetleg, ha mégis az.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Jahogy a MAC-nek nincs gépigénye? Vagy honnét ez a hirtelen felindulás? Hihetetlen lehet, de ha Win7 alá betolsz core2duót, meg 4 giga ramot, qwa gyors lesz ezis ám...tök fura, nem? B+ nemértem..szerintem kezeltetni kéne téged, kár hogy a pszicho osztály megszûnt.

Egyébként súlyos jelekre utal, hogy vastag nagybetûvel írsz és viszonylag agresszív hangnemben...szerintem tényleg valami nem frankó nálad, és komolyan mondom.

a MAC OSX és a Windows XP azok OS-ek, ez pedig PARASZTVAKÍTÁS !

Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?

Ha valakinek alap konfigja van, akkor egy Vistától meghal. Ezért használ ezer éve XPt. Ha váltani akar, akkor a Win 7 es már szépen fog futni a gépén. Másrészt, az Xp hez ezer driver kell, és hosszabb vista/W7 használat után, tényleg butának tûnik az Xp.Ha valaki megszokta, nem váltana vissza Xp re.

Töcsd le...tedd a legjobb gépedre...meg mellé egy xp-t...telepicscsd fel...aztán gondolkodj el azokon a faszságokon amiket írtál.

hogy lehet egyáltalán egy napon említeni ezt a rakás szart egy MAC-OSX-szel ???!!!! te elmebeteg ???!?!?! gondolkodjál már !

Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?

hát baze komolyan mondom hogy kiborít az emberi hülyeség !!!! egy pixel különbség nincs a két oprencer között, lehúznak mégegy bõrt arról a bizonyos rókáról, és kajakra ugyanazt a szar, egyszer már bebukott terméket értékesítik ennek a sok pancsernak, akiket ilyen szar dumákkal meg lehet fogni... agyam eldobom...
pofám leszakad !!!!!!!!

MAC OSX-et próbáltál már? Hát azse jobb figyelembe véve, hogy 4giga ram, Core2Duo proci és izom kari az mint rendesen fut rajta minden alkalmazás. Fejlõdünk...ez van.

<#falbav><#falbav><#falbav>miért nem veszi észre ez a sok idijóta pancser , hogy ez a sz*r winfos 7 is ugyanolyan gagyi, mint az iszonyú nagy bukás windows vista??? <#conf><#csodalk> jönnek itt ezekkel a szar dumákkal, hogy elavult az xp, meg ezekkel a semmitmondó üres frázisokkal, hogy biztonság, így meg úgy, meg hogy driverek, meg minden, aztán egy nagy szar az egész , de olyan szinten hogy a gyomrom forog tõle , phö ! <#falbav><#falbav><#falbav>

Bakker képen tényleg nem a win7 van. 😄DD A start menü képe rossz helyen van, a start menü ikonja sem stimmel, az a csillag meg nem tudom mi..ilyen lakat meg nagyító jel nincs a win7ben..miaszar ez? 😄 Tálca ikonok sem passzolnak.

Szia! 😊

Én is néztem ezt a képet, hogy..ez meg mi, nemis ilyen a win7...aztán rájöttem, hogy pedig de. 😊 Win7-et használok elsõdleges rendszernek, és egyébként tényleg érdekes, hogy a UNIX rendszerek kinézetére hajaz.

Ami az ablakkezelõ rendszert illeti, nem értem. Nem értem miért nincs egy olyan beállítás, hogy ne legyen semmi animált, és ezek a fölöslegesen nagy ablak fejlécek eltûnjenek s egy MAC/GNOME szerû kinézetet adjon...nagy helyet takarnak ki a felhasználható területbõl. De azért lényegesen jobb ez a kinézet mint xp vagy vista esetén.

Hibák jelenleg a Win7-ben:
- A képeknél nyomok egy új mappát...semmi...frissítem..semmi...kilépek a mappából, belépek a mappába, megjelenik.
- Nem értem, hogy egy torrent letöltés, miért okoz 40-50% terhelést a kétmagos gépemen.
- Csillivilli faktor...megvan nyitva 4 akármilyen alkalmazás, és elkezdem az egeret húzkodni fölöttük..az ablakok részben takarják egymást...megint csak 30-40% a terhelés...gondolom azért mert mindegyik ablak betölti az animált vackokat, nameg mutat valami minimális animációt, és ezért történik a terhelés...nem kéne.
- Az MSN az a csúcs! 😊) Néha a kapcsolatot elszórja, ha küldeni akarok valamit, parázik és szól, hogy lehet, hogy nem biztonságos az átvitel (UAC kivan kapcsolva), aztán jobb oldalra az óra mellé képtelen beépülni, aztán megnyitok egy firefoxot, vagy bármit, és mellé egy MSN-t..ugye kiválasztom, hogy kivel akarok beszélni..elkezdek vele beszélgetni, de bezárom a választós fõablakot, mert az minek...nyomok egy firefoxot, MSN háttérbe kerül, és mire vissza váltok az MSN-re, ott virít a fõablak...honnét, mikor bezártam? 😄

Remélem ezek csak a bétára jellemzõ hibák..nem túl súlyosak, de azért néha bosszantó tud lenni.

Magnum PI
Ezek a kiegésszítõk általában nem látszanak ha egy programot elindítasz. Ezért nem értem mi a problémád vele. Miért jobb az ha van egy nagy asztalod egy sima háttérképpel?

Miért van a képen a start menünek XP elrendezése és XP logója? hehe...
Igen, egészen biztos, hogy valami brico pack szkin <#vigyor5>

Igenm a Win 7nek semmi köze a fenti képhez. Egyébként az oldalsávokban látszó kiegészítõket ki lehet kapcsolni.

A fenti képen egy XP van amin van valamiféle skin már nem emlékszem a nevére de az nem windows 7.
A cikkben levo kepen egy csomo haszontalan dolog lathato. A 64 bites windows-ok elerjedese lenne a lenyeg es nem a kepen is lathato mersekelten hasznos, de ugyanakkor tul nagy kepernyoteruletet elfoglalo programok mutogatasa. A windowsok eseten valamiert kezd eloterbe helyezodni a macosx-eknel is tapasztalhato minimal funkcionalias, maximalis design elv, pedig pont forditva lenne hasznos, tehat minel tobb funkciot nyujtani minel egyszerubb es kevesebb extra grafikat tartalmazo feluleten. A regi el iskolapeldaja volt a regi macos-ek formavilaga, ahol minden egyes fekete-feher pixel vegig volt gondolva, mialtal a fejlesztok probaltak minimalizalni a folosleges tarkasagot. (pl. a kepen fent levo negy orias ikon sokkal hasznalhatobb lenne a bal also sarokban a startmenu melle pakolva) Ugyanakkor cserebe kiszedtek a konzolokbol a legtobb egeres drag and drop funkcionalitast, ami mar az elso x terminaloknal is az elsodleges felhasznalas volt.

Az teny, hogy a win7 jobb lesz mint a vista, de szerintem nem kellett volna minden problemas funkciot egyszeruen letiltani, csak azert hogy stabilabb legyen a rendszer, inkabb meg kellene csinalni mindent rendesen.
Ez viszont tényleg lassú áttérés lesz.<#vigyor2>

Ugye, az OS meg egyéb alkalmazásoknak kellenek a frissítések, viszont, elõbb vagy utóbb nem lesz XP hez, így jelentõsen romolhat azoknak a sebezhetõsége. Szerintem, márcsak biztonsági szempontokból is, elõbb vagy utóbb mindenki áttér Win 7 re.

Pont ez az. Ha új gépet vesznek a cégek csak akkor érdemes már az új op.rendszerrel venni. A régi gépeken semmiképp nem fognak áttérni XP-rõl pláne nem Vistáról. Ezért nem értem mit vár a Microfos? Milyen tömeges áttérésre számítnak?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Az az igazság, hogy az Xp már elavult és nincs hozzá frissítés és támogatás. Tehát,ha egy cég mamár új gépeket akar venni,és OSt kell választania, akkor XPt már nem fog találni a polcokon, és mivel hivatalos forrásból kell megszereznie, Vistát vagy Win7est fog használni. Egyébként mint XP felhasználó, kipróbáltam a Win7est is, és nagyon jó, szép, és gyors.

Nem tudom.. Itt nálunk is sok olyan program van, ami XP-n is döcögve megy (Win98-ra van eredetileg írva), kérdéses, hogy a Win7 mit kezdene vele. Meg pl egy olyan gép, amelyet szövegszerkesztésre használnak, miért nem jó egy XP/2003-mas kombóval? És azért a legtöbb cégnél vannak ilyen problémák.. Szerintem az XP-t (nem amiatt, mert olyan hû-de-jó) a Win7-tel is nagyon nehéz lesz kiütni a nyeregbõl vállalati fronton.. Viszont az otthoni felhasználók körében vitathatatlanul nagy sikere lesz.
← ElőzőOldal 2 / 2