Gartner: jöhet a Windows 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvass utána a devkiteknek és a cell kihasználásnak.
Ostoba xbot <#lama>#lama>
Egy wines hírnél és fikázod a PS3-mat? Ostoba kretén.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Mellesleg van még zárt pszichiátriai intézet az országban, Nagykállóban. Nem a Lipót volt az egyetlen, és nem is a legjobb. A kállói minden tekintetben sokszorosan felülmúlta a Lipótot. De van egy kis befolyásom oda; ha kideríted ki lapul a nick mögött, talán szerezhetek neki egy beutalót. <#eplus2>#eplus2>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Forrás? Ne gyere elméleti adatokkal (amik a valóságban nem teljesülnek), mert az olyan mint amikor a ps3 vérfanboyok verik magukat, hogy a cell az bizony überpwnzor (csak sajnos nem gyakorlatban, hanem inkább elméletben).
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
roliiika: azért a Vista máshogy futna egy hasonlóan erõs konfigon... De hogy nem gyorsabban, mint az XP, az 101% 😊 A Mac OS X aktuális frissítése általában 20-25k körül van, most jön nemsokára a Snow Leo amúgy, az már nem megy fel PPC-kre, jobban jársz a legelsõ intel Core 2 Duo-s MacBook-kal (Core 2 fontos), mert a 'sima' Core Duo-t se sokáig fogják támogatni..
a Windows 7-hez még valami: szerintem túl sokat foglalnak már el a hasznos felületbõl az OS elemei. Mindegy, nekem nem jön be és pont. 😊 De hogy tömeges áttérés (legalább 40-50%-a a Microsoft Windows-t használó cégeknek), fõleg céges fronton nem lesz, arra fogadnék. Legalábbis 1 éven belül nem (megjelenéstõl számítva persze). És ezt most nem úgy értem, hogy átállási idõvel-mindennel, hanem hogy elhatározzák a dolgot.. 20-30%, akiknél számít az 'up-to-date', max.
"ja és a Mikrokód != RISC hanem egy nagyon buta valami ráadásul, már a 386-os is Microkódos volt, míg a RISC procikba az utasítások "be vannak drótozva"."
Csak hogy magamat is idézzem. Ja és azok olyan "jódhiányos" utasítások amelyeket RISC jellegûnek nevezni sértõek a RISC processzorokra nézve.
Ha ennyíre gyors az x86/x64 akkor miért van az, hogy az csúcs x64-es processor 4 maggal egy 3 magos PPC (Xenon) teljesítményének ~1/4-ét képes csak produkálni?
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
\"...lámák kíméljenek.\"
Õ és a gondolkodás?😄
még az se tudja mi az a KDE 😄
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
Egyébként gondolkodok azon hogy veszek 1 G4-est mert Iphone-ra szeretnék fejleszteni hobbi célzattal. 😄
A MAC oprendszerei milyen árban vannak? Vagy free?
\"...lámák kíméljenek.\"
hottold/gettoharcos2/vajon kiki: sokat gondolkozom mostanában azon (igen, mert azért napi szinten olvasom az SG-t, érdekel a Microsoft Windows, emiatt csak belefutok a magasszínvonalú, intellektuális orgazmust okozó hsz-eidbe), hogy te vajon ki (ha-ha, micsoda szójáték) is vagy valójában? Afféle fordított logika alapján ugyanis lehetnél egy zsidó vallású Microsoft alkalmazott, mert a megjegyzéseiddel arra készteted az azt olvasókat, hogy 'bevédjék' az általad vádolt termékeket/néprcsoportokat, ha nem jogosan becsmérled õket. Így mindig mindenhol elõkerül, hogy miért jobb a Windows 7/ a Vista, illetve az is, hogy miért nem kellene zsidózni.. Csak egy gondolat.. És ez azt is magyarázná, hogy miért nem kapsz soha egy fél büntetõpontot sem, gondolom az SG.hu ebben az esetben kapna pár forintot a zászlósoktól 😊
Nehogy terroristák kezébe kerüljön.
Ja, és TOR!
Nameg...van egy gagyi kínai USB/RS232 átalakítóm...szoktam használni, kell...Win7 zokszó nélkül feltette az XP drivert és rendesen mûködik...hangkarinál volt kisebb gubanc de ott meg a vista drivert tette fel mindenféle trükközés nélkül.
Flatout 2 játék meg csak úgy indult, hogy StarForce-ot be kellet frissíteni, de náluk meg már van win7 driver. 😊 Szóval no para, szerintem már most egy használható barátságos rendszer.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Egyébként súlyos jelekre utal, hogy vastag nagybetûvel írsz és viszonylag agresszív hangnemben...szerintem tényleg valami nem frankó nálad, és komolyan mondom.
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
Kellemes kalózkodást: https://torproject.org ; Szabadalmam a trinális ámítógép, amelynek alapja a trit. Ki nem szarja le a Windows 7-et ?
pofám leszakad !!!!!!!!
Én is néztem ezt a képet, hogy..ez meg mi, nemis ilyen a win7...aztán rájöttem, hogy pedig de. 😊 Win7-et használok elsõdleges rendszernek, és egyébként tényleg érdekes, hogy a UNIX rendszerek kinézetére hajaz.
Ami az ablakkezelõ rendszert illeti, nem értem. Nem értem miért nincs egy olyan beállítás, hogy ne legyen semmi animált, és ezek a fölöslegesen nagy ablak fejlécek eltûnjenek s egy MAC/GNOME szerû kinézetet adjon...nagy helyet takarnak ki a felhasználható területbõl. De azért lényegesen jobb ez a kinézet mint xp vagy vista esetén.
Hibák jelenleg a Win7-ben:
- A képeknél nyomok egy új mappát...semmi...frissítem..semmi...kilépek a mappából, belépek a mappába, megjelenik.
- Nem értem, hogy egy torrent letöltés, miért okoz 40-50% terhelést a kétmagos gépemen.
- Csillivilli faktor...megvan nyitva 4 akármilyen alkalmazás, és elkezdem az egeret húzkodni fölöttük..az ablakok részben takarják egymást...megint csak 30-40% a terhelés...gondolom azért mert mindegyik ablak betölti az animált vackokat, nameg mutat valami minimális animációt, és ezért történik a terhelés...nem kéne.
- Az MSN az a csúcs! 😊) Néha a kapcsolatot elszórja, ha küldeni akarok valamit, parázik és szól, hogy lehet, hogy nem biztonságos az átvitel (UAC kivan kapcsolva), aztán jobb oldalra az óra mellé képtelen beépülni, aztán megnyitok egy firefoxot, vagy bármit, és mellé egy MSN-t..ugye kiválasztom, hogy kivel akarok beszélni..elkezdek vele beszélgetni, de bezárom a választós fõablakot, mert az minek...nyomok egy firefoxot, MSN háttérbe kerül, és mire vissza váltok az MSN-re, ott virít a fõablak...honnét, mikor bezártam? 😄
Remélem ezek csak a bétára jellemzõ hibák..nem túl súlyosak, de azért néha bosszantó tud lenni.
Igen, egészen biztos, hogy valami brico pack szkin <#vigyor5>#vigyor5>
Az teny, hogy a win7 jobb lesz mint a vista, de szerintem nem kellett volna minden problemas funkciot egyszeruen letiltani, csak azert hogy stabilabb legyen a rendszer, inkabb meg kellene csinalni mindent rendesen.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.