95
-
roliika #55 Az MSN probléma így megoldódott, erre nem gondoltam, köszönöm! :)
VGA driver.. 945GMA integrált..ezt feltelepítette magától, vagy a netről v agy a win7 lemezen volt, mit ajánlanál? :)
7057-es. -
cousin333 #54 MSN-t futtasd Vista SP1 kompatibilitás módban, szerintem az a problémák egy részét meg fogja oldani.
"egvan nyitva 4 akármilyen alkalmazás, és elkezdem az egeret húzkodni fölöttük..az ablakok részben takarják egymást...megint csak 30-40% a terhelés"
Én nem tapasztalok ilyet. Torrentnál sem. Fel van téve a VGA driver?
"A képeknél nyomok egy új mappát...semmi...frissítem..semmi...kilépek a mappából, belépek a mappába, megjelenik."
Nekem megjelenik, ha egyre gondolunk...
Hanyas build amúgy? -
hottold #53 mert kiborít az emberi sületlenség, még jó hogy jól mocorog core2duo-n meg 4 giga ramon !!!!!! hát az agyam eldobom, az lenne a csoda, ha még azon se virítana ... vaze... -
Rexhawk #52 Szerintem ő már ott lakik -
Rexhawk #51 KDE felületet lemásolták, és erre büszkék, ennyi... -
Rexhawk #50 "a Windows 7 pre-RC már most jobb nála minden téren, talán csak a driver ellátottságot leszámítva"
meg az erőforrásigénylést -
Engem meg a te idiótaságod borít ki! Ha azt mondod nincs különbség a Vista és Windows 7 között az csak egy dolgot bizonyít, halvány lila fingod nincs semmiről.... Hiába írod vastagon a baromságaidat attól még baromságok maradnak
És igen az XP egy elavult vacak, nem biztonságos, hiába a 3 szervizpakk, a Windows 7 pre-RC már most jobb nála minden téren, talán csak a driver ellátottságot leszámítva -
A1274815 #48 " Ez egy xp szintjére lebutított vista kernel..."
Hát ez a mondat sem egyszerű.
XP SP3 ntoskrnl.exe: 2,1 MB
Vista SP1 ntoskrnl.exe: 3,6 MB
Win7 Beta 1 ntoskrnl.exe: 4,6 MB
Tényleg XP szintre lebutított.
1., Tényleg senki se hidje, hogy a Win7 0-tól indult, a Vistat használták alapnak.
2., MinWin egy alapcsomag és nem kernel
PPC nem csak a Cell-ben/mellett van a PS3-ban, hanem az XBox 360-ban is. -
A1274815 #47 Abban igazad van, hogy elméleti adatok, de azt is tudni kell, hogy mire adják meg őket: MOVAPS-re intelnél, a PPC-nél pedig godolom az ottani megfelelőjére. Egyébként netszes, mert nem nagyon hasonlítgatják össze őket, de nem bíznék az x86/x64 sikerében tényleges teljesítménynél, neten tesztet nem találtam. -
Dr Justice #46 Aki a mikorfosónak elhiszi hogy 2 év alatt kompletten vadi új oprendszert írtak ami ráadásul kompatibilis a régiekkel is az nem is tudom mit érdemel. Ez egy xp szintjére lebutított vista kernel + a szokásos parasztoknak való értelmetlen csicsák. -
Dr Justice #45 Te olyan hülye vagy a PS3hoz (is) hogy az halált okozna ha lenne agyad!!!
Olvass utána a devkiteknek és a cell kihasználásnak.
Ostoba xbot
Egy wines hírnél és fikázod a PS3-mat? Ostoba kretén. -
Felénk csak Sárga Háznak hívják a szakintézményt.
Megyei Pszichiátriai Szakkórház, Nagykálló -
Ne válaszolj neki, csak a lovat adod alá. Direkt cukkol itt mindenkit, brahiból csinálja, hogy lássa, mennyire pipulunk be rajta. Én személy szerint jókat szoktam röhögni rajta; néha mutatom jóanyámnak is, hogy "na, nézd már, megint itt a hülye..."
Mellesleg van még zárt pszichiátriai intézet az országban, Nagykállóban. Nem a Lipót volt az egyetlen, és nem is a legjobb. A kállói minden tekintetben sokszorosan felülmúlta a Lipótot. De van egy kis befolyásom oda; ha kideríted ki lapul a nick mögött, talán szerezhetek neki egy beutalót. -
mellesleg gondolom az átfordítgatás sincs túl pozitív hatással a sebességre... -
"Ha ennyíre gyors az x86/x64 akkor miért van az, hogy az csúcs x64-es processor 4 maggal egy 3 magos PPC (Xenon) teljesítményének ~1/4-ét képes csak produkálni?"
Forrás? Ne gyere elméleti adatokkal (amik a valóságban nem teljesülnek), mert az olyan mint amikor a ps3 vérfanboyok verik magukat, hogy a cell az bizony überpwnzor (csak sajnos nem gyakorlatban, hanem inkább elméletben). -
FlyingV #40 Kovász: nem akarom szétoffolni Mac-kel a topikot, de ott nálad lesz a hiba, én 3 hónapja nem is indítottam újra kb és van hogy napi 5-6 órát NYÚZOM.
roliiika: azért a Vista máshogy futna egy hasonlóan erős konfigon... De hogy nem gyorsabban, mint az XP, az 101% :) A Mac OS X aktuális frissítése általában 20-25k körül van, most jön nemsokára a Snow Leo amúgy, az már nem megy fel PPC-kre, jobban jársz a legelső intel Core 2 Duo-s MacBook-kal (Core 2 fontos), mert a 'sima' Core Duo-t se sokáig fogják támogatni..
a Windows 7-hez még valami: szerintem túl sokat foglalnak már el a hasznos felületből az OS elemei. Mindegy, nekem nem jön be és pont. :) De hogy tömeges áttérés (legalább 40-50%-a a Microsoft Windows-t használó cégeknek), főleg céges fronton nem lesz, arra fogadnék. Legalábbis 1 éven belül nem (megjelenéstől számítva persze). És ezt most nem úgy értem, hogy átállási idővel-mindennel, hanem hogy elhatározzák a dolgot.. 20-30%, akiknél számít az 'up-to-date', max. -
A1274815 #39 "cisc már csak egy felület. Minden mai pc proci, egy risc szerű kódra fordítja a cisc utasításokat."
"ja és a Mikrokód != RISC hanem egy nagyon buta valami ráadásul, már a 386-os is Microkódos volt, míg a RISC procikba az utasítások "be vannak drótozva"."
Csak hogy magamat is idézzem. Ja és azok olyan "jódhiányos" utasítások amelyeket RISC jellegűnek nevezni sértőek a RISC processzorokra nézve.
Ha ennyíre gyors az x86/x64 akkor miért van az, hogy az csúcs x64-es processor 4 maggal egy 3 magos PPC (Xenon) teljesítményének ~1/4-ét képes csak produkálni? -
az ibm gyártja a ppc procikat igen :D látom neked nagyon fontos a "dupla mag" :) -
cisc már csak egy felület. Minden mai pc proci, egy risc szerű kódra fordítja a cisc utasításokat. -
roliika #36 PPC procis volt (Risc) sima és dupla maggal. -
Kovász #35 A G4-es még IBM procis volt -
A1274815 #34 Én is úgy tudom, hogy CISC ja és a Mikrokód != RISC hanem egy nagyon buta valami ráadásul, már a 386-os is Microkódos volt, míg a RISC procikba az utasítások "be vannak drótozva". -
Rexhawk #33 "gondolkodj el azokon a faszságokon amiket írtál."
Ő és a gondolkodás?:D
még az se tudja mi az a KDE :D -
roliika #32 Cisc szerintem. -
na meg 2000 helyett 2002-2003 -
intel is risc... -
roliika #29 A G4 egy erős gép még mai szemmel is, hiába régi. Akkor még nem Intel proci volt benne, hanem "nagyobb hatásfokú" RISC...ráadásul dupla magos 450-es...ami azért elég kemény cucc...és ott van mellette 1,75Giga ram is,120 gigás vinyó és mindez 2000 körül ugye...sima kis egymagos intelen 1 giga rammal a hópárduc sem képes csodákra.
Egyébként gondolkodok azon hogy veszek 1 G4-est mert Iphone-ra szeretnék fejleszteni hobbi célzattal. :D
A MAC oprendszerei milyen árban vannak? Vagy free? -
Kovász #28 Nem kéne úgy eltelni a MAC-től... nekem simán csinál olyat időnként, hogy 1-2 program kiakad, vagy ami mégjobb, az egész Explorer (bocs, Finder) szétfagy, eltűnik a Dock meg az asztalról az iknok, de szerencsére újraindítja magát a FInder és megy tovább minden mintha mi se történt volna... de ezt a Vista is akármikor megcsinálja:) -
FlyingV #27 roliiika: nem tudom, mennyire vagy otthon a témában, de a legújabb Mac OS a 10.5 (Leopard), az a nem mai gyerek G4-eseken gyorsabban fut, mint az előző OS-ek.. Csak ennyit a gépigényes témádról :) Core2Duo 4GB nagyon nem létszükséglet :)
hottold/gettoharcos2/vajon kiki: sokat gondolkozom mostanában azon (igen, mert azért napi szinten olvasom az SG-t, érdekel a Microsoft Windows, emiatt csak belefutok a magasszínvonalú, intellektuális orgazmust okozó hsz-eidbe), hogy te vajon ki (ha-ha, micsoda szójáték) is vagy valójában? Afféle fordított logika alapján ugyanis lehetnél egy zsidó vallású Microsoft alkalmazott, mert a megjegyzéseiddel arra készteted az azt olvasókat, hogy 'bevédjék' az általad vádolt termékeket/néprcsoportokat, ha nem jogosan becsmérled őket. Így mindig mindenhol előkerül, hogy miért jobb a Windows 7/ a Vista, illetve az is, hogy miért nem kellene zsidózni.. Csak egy gondolat.. És ez azt is magyarázná, hogy miért nem kapsz soha egy fél büntetőpontot sem, gondolom az SG.hu ebben az esetben kapna pár forintot a zászlósoktól :) -
1 a lényeg:
Nehogy terroristák kezébe kerüljön.
Ja, és TOR! -
daveofgod #25 Nem baj a design. Legyen szép és kezelhető, legyen biztonságos és gyors, legyen okos. Ilyen már a Win 7, az okosságot viszont nem lehetne mondani az OSXre. Az maradjon cél OS szerkesztésre, vágásra.. minden másra Win esetleg Linux. -
roliika #24 Pontosan. És ami meglepett, hogy mindent magától bekonfigolt, viszonylag jól a béta. Ja és 20 perc volt a telepítés.
Nameg...van egy gagyi kínai USB/RS232 átalakítóm...szoktam használni, kell...Win7 zokszó nélkül feltette az XP drivert és rendesen működik...hangkarinál volt kisebb gubanc de ott meg a vista drivert tette fel mindenféle trükközés nélkül.
Flatout 2 játék meg csak úgy indult, hogy StarForce-ot be kellet frissíteni, de náluk meg már van win7 driver. :) Szóval no para, szerintem már most egy használható barátságos rendszer. -
daveofgod #23 Nekem a legelső build van, az sem így nézett ki.. -
daveofgod #22 miért? A Win 7 vagy Vista nem OS? A Win 7 már tényleg kezd MAC OSX stílusú OS lenni. -
A képen valóban nem win7 van, vagy valami jó régi build lehet esetleg, ha mégis az. -
roliika #20 Jahogy a MAC-nek nincs gépigénye? Vagy honnét ez a hirtelen felindulás? Hihetetlen lehet, de ha Win7 alá betolsz core2duót, meg 4 giga ramot, qwa gyors lesz ezis ám...tök fura, nem? B+ nemértem..szerintem kezeltetni kéne téged, kár hogy a pszicho osztály megszűnt.
Egyébként súlyos jelekre utal, hogy vastag nagybetűvel írsz és viszonylag agresszív hangnemben...szerintem tényleg valami nem frankó nálad, és komolyan mondom. -
hottold #19 a MAC OSX és a Windows XP azok OS-ek, ez pedig PARASZTVAKÍTÁS ! -
daveofgod #18 Ha valakinek alap konfigja van, akkor egy Vistától meghal. Ezért használ ezer éve XPt. Ha váltani akar, akkor a Win 7 es már szépen fog futni a gépén. Másrészt, az Xp hez ezer driver kell, és hosszabb vista/W7 használat után, tényleg butának tűnik az Xp.Ha valaki megszokta, nem váltana vissza Xp re. -
roliika #17 Töcsd le...tedd a legjobb gépedre...meg mellé egy xp-t...telepicscsd fel...aztán gondolkodj el azokon a faszságokon amiket írtál. -
hottold #16 hogy lehet egyáltalán egy napon említeni ezt a rakás szart egy MAC-OSX-szel ???!!!! te elmebeteg ???!?!?! gondolkodjál már !