42
-
#2 Szerintem egy valamit kellet volna elkerülniük hogy megint egy csit-csat bim-bum hollywood film legyen belőle, amit egyébként már sikerült nekik összehozni a T3 al. Vagy azt mondják hogy változtatunk egy kicsit a történeten, vagy megcsinálják a folytatást azaz valamikor 2029 környékén john connor megnyeri a csatát a gépek ellen. Ez utóbbinak nincs sok értelme, hiszen a lényeg itt a T1 ből is kiderül ez fog történni, abban viszont lett volna némi fantázia hogy john ledarálják a gépek, viszont john nélkül nem hiszem hogy marcus tudta volna vezetni az embereket így ők elvesztették volna a háborút gondolom. De megint csak a pénz és a végtelen folytatások nyertek, gondolom körítenek neki egy kevésbé megdöbbentő véget oszt kész...
Bár megmondom őszintén alaból az hogy marcus valami ember-robot keverék eléggé hülyeségnek tűnek nekem, "valódi a szíve is" hát egy terminátornak legkevésbé lenne szüksége valódi szívre, vagy talán az agya is valódi ??? De ez még mindíg elmenne a történetbe akkor hogyha tényleg arra hajaztak volna hogy a gépeknek végül is sikerül megváltoztatni az idővonalat. Így viszont csapnivaló hülyeség az egész film, részemről bukta. Moziban akartam volna megnézni de azt hiszem letöltöm torrentről mert így már nem éri meg nekem a jegy árát. -
sugarman #1 Basszus! Pedig ez a befejezés elég nagyot ütött volna az fix.
Kiváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. Várós