42
  • Zoliz
    Ez a legbetegebb hozzászólás.
  • zvaragabor
    T3-ban tényleg eléggé látszott, hogy rajzolt feje van. Ahhoz képest még a Jurrasic Park rexije is élethűbb volt.
  • Danecay
    Igen, erről már rég lehet hallani, hogy Arnold digitálisan, digitálisan is fog megjelenni a filmben. Először tartottam kicsit a dologtól, mert hát a 3. részben is amikor a T-X letapossa Arnie fejét, enyhén szólva is látszik, hogy CGI az egész, de látva a Benjamin Button különös életét reményteljesebben tekintek a dologra.
  • Bexter
    A t4 ben hova tűntek a nukleáris csapások utáni sürü felhőzet ami miatt nem látják a napot? T1-T2 ben ezt említik. 4 ben elvitte a válság?
  • Danecay
    Folyékony fém :)
  • nipponia
    A kavarodás miatt belerakták egy viszonylag új elméletet. Ha visszautazol az időben és megölöd a nagyszüleidet, akkor te nem szűnsz meg létezni. Csak létrehozol egy párhuzamos idővonalat, amiben te nem létezel. Viszont ha visszautaznál az jövőbe abba a pontba amikor visszautaztál, a régi jövődbe érkeznél meg. És nem abba amiben megölted a nagyszüleidet.
  • Wittgen
    A magyar írókkal kellett volna a forgatókönyvet elkészíttetni már a T3 esetében is. A háborúról szóló időszakról nem is beszélve. Lehet, h. a világon sokféle T könyv van, de mi magyarok mégiscsak a mi fiaink által elkövetett regényeket lapozgatjuk :).

Abban meg minden van, csak nem nyálas történetek és akcióhiány :)
  • zvaragabor
    Roland testére fogják Schwarzi grafikai fejét rátenni. Tehát elvileg élő szerepe lesz.
  • URH
    Karez: Probléma ezzel az, hogy nem 2018-ból jött a swarci a t3-ba, hanem 2032-ből.

nipponia: Ezt most nem vágom mire mondod.

Szerintem a T1-T2, az igazi terminátor film.
    Bár ott is vannak már időbeli bakik.
    Ennek következménye, hogy a t3 forgatókönyvírója fogyatékos volt és szerintem kb. egyszer nem nézte meg a terminátor 1-2-t. Őszíntén szólva T3 jó film, de nem igazi terminátor film.

Ez a befejezés szerintem elég fasság. Csak valaki bekamuzta, elterjedt a világon a warner meg ezt próbálják reklámnak kihasználni. Ők kurvára nem csináltak sose ilyen befejezést, de most azt állítják hogy "igen, ez volt az eredeti, de most megváltoztatták a srácok..."

Persze-persze mesemondó.

Swarci szereplését én a következőképp látom: John connorék behatolnak egy Terminátor gyárba, és ott valamit meglát, terveket vagy nem tom mit swarciról azt kész. Persze lehet, hogy tévedek.

Bár érdekes imdb-n, salvation oldalán, ha megnézzük roland kickinger swarczi karakterét fogja játszani. (legalábbis imdb szerint)
  • nipponia
    Szerintem nincs benne paradoxon. A sorozatban nem is egyszer elmondják, hogy akik visszautaztak az időben, azoknak a jövőbeli világuk már nem létezik. Mert változtattak az idővonalon. Elméletük szerint egy másik alternatív idő alakult ki a múltban tett cselekedetük után.
  • Karez
    De ha belegondolunk nem olyan vészes lenne ez a befejezés.
    Ha valaki még emlékszik a 3.részben a t-300-as mondja neki hogy nem az ő parancsait követi mert pont hogy ő ölte meg John-t.
    Nos eme script-ben pedig mit olvasunk? Azt hogy Arnold barátunk arcát viselő t-800-asal küzd majd végül megöli.
    No már most a többit kilehet találni, t-800-ast elkapják és átprogramozzák hgoy John csajának parancsait kövesse akit vissza is küld hogy még az ítélet nap előtt akadályozza meg hogy a t-x női terminator megölje. Az meg fű alatt ment volna hogy Marcus arcára ráhúzzák John arcát.

De sztem is elégé rossz ez a befejezés, remélem valamivel jobbat kitalálnak, a swarczi féle fight azét benne legyen ám!
  • zvaragabor
    Kis pontosítás, T1-ben T-101-et említ Kyle, de T-800-asat valóban nem. Valójában Schwarzi egy T-800, 101-es modell. T-800 a gép típusára utal, a 101-es a külső borításra(Schwarzi külső).

Amúgy én bizakodóan állok a filmhez, majd akkor elválik, hogy milyen lesz.
  • Ravkin
    Szóval a transformers szerű robotokkal, meg az amnéziás marcus robottal hagyanak engem békén ez minden csak nem terminátor film. 2019 ben T800 as ?

Szerintem ha ott lenne egy robot és sokan azt mondanák hogy az a T3521 mittom én hanyas már aztis elhinné mindenki mivel a terminátor kultusznak nincs igazi gazdája így nem is lesz sohasem folytatása.

Igazából nem is kell, hiszen a lényeg a T1 ből már kiderül, persze azért lehetett volna még belőle igazi sci fit csinálni, ha tényleg rááltak volna erre az időmegváltozásos dologra...

Ez a véleményem a T4-ről :
  • Ravkin
    Szerintem zvaragabor összefoglalta a lényeget. Teljesen egyet értek. Ezek a marhaságok már réges rég túlmutatnak a terminátor világán és had ne mondjam egyáltalán nem vagyok kiváncsi rá. Az első trailerek tetszettek biztatóak voltak, de most hogy már tudom milyen hozzáállásal készült a film igazából nem várok tőle sokat.

Szóval addig jó egy történet ameddig bele tudod élni magad. A T1-2 még realisztikusnak mondható, legalább is a tudomány szempontjából. A gépek okosak lesznek elszabadulnak és fejleszik magukat. Egyetlen céljuk hogy kipusztítsák az embereket. A T-3 ban kicsit már megkavarják a dolgokat, de lényegében itt nem történik semmi, innen még jól ki lehetett volna jönni egy sokkal ütősebb folytatással.

Ha engem kérdeztek nekem a T1 az alap, tehát amit ott kyle elmond és kyle egyáltalán nem említ semmifajta T800 ast vagy T888 ast. A T100 est említi ami 2029 ben a legfejlettebb típus volt vagyis már tudtak húst rakni a gépvázra, és ha jól gondolom akkor arra következtetésre is juthatok hogy ez tulajdonképpen a skynet érdeme, hiszen a lopakodásra és a beszivárgásra szakosodtak a háború során. Ezek után elég meglepő lenne ha már 2003 ban embert raknak egy gépre, és ezt úgy teszik meg hogy a jövőbeli skynet céljait még senki sem ismerheti, hogy ezt majd jól felhasználhatják más emberek irogatására mindegy, vóóót angyal project.... Szóval akkor mégsem a skynet akarta megsemmisíteni a világot ??? A lényeg hogy john és kyle 2029 ben, kyle elmondása alapján betörnek a skynet központjába ahol megnyerik a háborút, a skynet mint egy utolsó lehetőséget kihasználva visszaküldi a T-100 ast az időben hogy kinyirja johnt még születése előtt mindezt megakadájozva. Kyle azt is megemlíti hogy a skynet nem volt midíg ilyen fejlett a háború során. Fejlesztgették a gépeket hogy minnél jobban be tudjanak férkőzni az emberek rejtekhejére, először gumiból volt a maszkjuk a testük amit ki lehetett szúrni, majd csak ez után kezdtek el úgy kinézni mint az emberek.

Egyébként fan oldalakon olvasgattam hogy a skynetnek egyáltalán nem volt célja az emberekre való hasonlítás. A skynet alapvetően felsőbrendűnek gondolta magát az embereknél és ezért kezdte írtani őket.
  • DaemoonHunter
    Sorry, úgylátom meg is történt!:)

A filmet nagyon várom már, remélem nem ezzel rontják el.
  • DaemoonHunter
    "Ez trmészetesen megtörtént és egyes források..."
    trmészetesen? Kéretik kijavítani:)
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig hogy vártam ezt...
    Ha így elqrják, hát nem veszem meg.
    Pedig mindegyik rész bővített változatban, eredeti DVD-n otthon csücsül, szépen a többi eredeti DVD között.

Schwarzenegger bácsi nélkül látszik, halott lett az egész franchise.
    Lehet szeretni és utálni őt, de tény: maradandót alkotott. Nélküle a Terminator világ kiégett.

• bmw
    Hat lehet, hogy az elso 3 resz eleg lenne ebbol...
  • zvaragabor
    #2 - "valamikor 2029 környékén john connor megnyeri a csatát a gépek ellen."
    T3 szerint John 2032-ben hal meg, Tehát még ekkor is bőven megy a harc, sőt, még utánna is.

Marcus egy Skynet projec keretein belül jött létre, Dobogó szíve, és agya van. Amnéziás.

#3 - "t888"
    Az első két filmben T-800-as szerepelt. T-888 csak a sorozatban van.

#6 - Ezt hívják paradoxonnak. Scifikben találkozni ilyennel. :)
  • zvaragabor
    Na hogy most Schwarzi harcolna a végén? Hivatalos infó szerint ő csak néhány másodperces szerepet kap, így nem hiszem, hogy egy harc jelenetet kapna, ami viszont tovább tartana.

#11 - "Nekem amúgy se a T3-ból, se a sorozatból nem jött le, hogy John Connor olyan hatalmas "hadvezér" egyéniség lenne, ez viszont megmagyarázná az egészet."
    T2-ben vannak erre utaló jelenetek. T3-ban ugyan kevesebb, de a T4 pont ezt mutatja be, hogy egy katona hogyan tornázza fel magát az ellenállás vezető pozíciójába.

#14 - Nem említik, de valószínű ezért, mert a T2-ben egy fejledtebb időgépet használtak. Ugye a T1-ben Kyle említi, hogy miután őt átküldték, az időgépet felrobbantották.

Na akkor az én véleményem erről a John-Marcus dologról. Szerintem hihetetlenül nagy butaság. Alapjaiban köpné pofán a Terminátor világot. John nem is John. Ezek után meg senkit sem érdekelne, hogy Marcus mit ugrabugrál John Connorként. Mert ő nem John Connor. Elismerem, jó kis mozi attrakció lenne, aki szereti az akciót, annak jó dobás lenne, de aki szereti (és tényleg szereti, tehát jóformán fan) a T világot, annak biztos bukta lenne. A T világ gyakorlatilag John köré épült, nem lehet csak úgy megváltoztatni, amit James Cameron megálmodott, és vászonra vitt. Gondoljatok bele, ott van az a fénykép Sarahról, amit John ad Kyle-nak, hogy felismerje, majd ha visszaküldik. Marcus-hoz hogy kerülne oda? Megtalálhatják, de Marcus aztán tudja, hogy mit tegyen vele, meg hogy aztán ki van rajta. Meg Kyle nem lehetne John saját apja, mert John igazából Marcus. Marcus meg egy más tészta. Akkor Katenek nem tűnne fel, hogy az nem is John? Abszurd az egész. Meg odamennek Marcushoz, és azt mondják neki, hogy figyelj már, öcsipók, lehámozzuk a bőröd, John Connorét rádhúzzuk, és te leszel John. Marcus belemenne? Hiába ütik le, és teszik akarata ellenére a dolgot, átprogramozni nem tudják, tehát úgy is tudná, hogy mi történt vele.

Őszintén remélem, hogy ez a Marcus-John dolog csak valami csúnya pletyka volt, mert ha igaz lett volna, és megváltoztatták, akkor kezdhetek félni, hogy valami más irdatlan böszemséggel is előállnak majd, ami szintén felhördülést keltene a T fanok körében, és pofáncsapást jelentene a T világnak.
  • Legend Killer
    A film végén John Connor az Arnold Schwarzenegger képével ellátott T800-zal harcol és veszít. Halála után az ellenállás vezetői kénytelenek valamit kitalálni, hogy ne omoljanak össze az emberek. Ezért fogják és Marcusról lenyúzzák a bőrét és John Connor testét húzzák vissza rá. Vagyis Marcusból lett John Connor.

szpojler baszki...
  • smaszi
    Nem!
  • Magiszter
    Régi Változat:

"A film végén John Connor az Arnold Schwarzenegger képével ellátott T800-zal harcol és veszít. Halála után az ellenállás vezetői kénytelenek valamit kitalálni, hogy ne omoljanak össze az emberek. Ezért fogják és Marcusról lenyúzzák a bőrét és John Connor testét húzzák vissza rá."

Az új változat:

A film végén Marcus az Arnold Schwarzenegger képével ellátott T800-zal harcol és veszít. Halála után az ellenállás vezetői kénytelenek valamit kitalálni, hogy ne omoljanak össze az emberek. Ezért fogják és John Connorról lenyúzzák a bőrét és Marcus testét húzzák vissza rá.

Nah ezt űberelje valaki. Illetve a harmadik lehetőség:

A film végén John Connor az Arnold Schwarzenegger képével ellátott T800-zal harcol és a T800veszít. Halála után az ellenállás vezetői kénytelenek valamit kitalálni, hogy ne ölelkezzenek össze az emberek. Ezért fogják és John Connorról lenyúzzák a bőrét és a T800-ra húzzák vissza. [gonosz kacaj]

Skacok nem lennék én a legjobb rendező a következő részhez?

• Bmx01
    csak jönne már
  • InterFoxSOFT
    Lenyúzzák a bőrét és tamagoccsit csinálnak belőle!:D
  • Lordboxi
    koschwarrc, jól beszélsz
  • wolruf
    Nem ez lenne az első film, amiben ilyen jellegű logikai botlás van :)
  • koschwarz
    honnan tudod, mi az a mimetikus polialoid?
  • ddt500
    Én azt nem értem, hogy a T1000 meg a TX, hogy jött át az időn. Mert a T1-ben azt mondta a Kyle, hogy csak az élő anyag juthat át. A T800-at ugye élő szövet veszi körül. Na most a mimetikus polialoid mióta élő anyag?? Ha meg belerakták volna őket egy elefántba akkor annak is át kellett volna jönnie. Ez biza logikai hiba.
  • GG
    Na lehet alternativaként benne lesz az a befejezés is. Már mint a dvdn :P
  • GG
    Hát remélem elégedettek lesznek azzal a befejezéssel amit kitaláltak. Connor áll a szélben, a lágy szellő lebegtetti a kabátját és nézi a domboldalról a völgyet hogy irtjáka az emberei a temcsiket. Ez egy átlagos HW film vég. Ez a másik lehetőség egy kicsit Darkosabb lett volna.
  • blaze
    "Bár megmondom őszintén alaból az hogy marcus valami ember-robot keverék eléggé hülyeségnek tűnek nekem, "valódi a szíve is" hát egy terminátornak legkevésbé lenne szüksége valódi szívre, vagy talán az agya is valódi ???"
    Egyáltalán nem lenne hülyeség. Gondolj bele: ahhoz, hogy az emberek oldalára tudjanak "állítani" egy terminátort, átkel programozniuk a chipjét, ami ugyebár rosszul is végződhet. Ne úgy gondolj a dologra, hogy terminátor emberi szervekkel, hanem hogy ember terminátor páncélzattal.:)
    Nekem amúgy se a T3-ból, se a sorozatból nem jött le, hogy John Connor olyan hatalmas "hadvezér" egyéniség lenne, ez viszont megmagyarázná az egészet.
  • Seth
    Ez a dolog mikor derült ki? 1 hónap alatt akarják összehányni az új befejezést? Szerintem nyugodtan maradhatna ez a befejezés.Aki megnézi a filmt,szerintem 80%-a nem is olvasta
  • koschwarz
  • kill3r21
    lényeg hogy swarzival fightol bale, remélem annyira nem változtatjhák meg hogy nem lestz fight meg swarzi :)
  • koschwarz
    akkor mit nem értesz? :) jól összefoglaltad. nyilván, john connor visszaküldi valamikor az apját az új "sagá"-ban is. hiszen az egész terminátor univerzum az lényegében az időutazásra épül. hogy merült fel, hogy nem küldi vissza kyle reese-t?

egyébként szerintem ez a cikk (pontosabban az alapjául szolgáló "hír") egy k***a nagy hoax, vagy reklámfogás...
  • moho
    Egy dolgot nem értek, a T1-ben ugye visszaküldik a jövőből az első terminatort és az embert aki segit Sarah-nak, hogy életben maradjon. Ez eddig ok de mint tudom és lehet rosszul tudom ez a fickó az apja John Connornak, nem? Vagyis a T1-ben összefekszenek amiből lesz John. Tehát ha nem megy vissza a megmentő fickó a multba akkor John sem lesz? Vagy akkor mástól lesz John?
  • wolruf
    A T2 könyvben ugye így volt. A T2 vágatlan részében is pont benne van ez a rész. Ezzel hatalmasatt lépett a T2 a szememben. Látod, ahogy bemennek a Skynetbe, ahogy áll a rendszer, és sugallják a visszaküldést (sajnos nem 100%-ban dolgozták fel). Azt nem értem, ha annó ezt az IGEN LÉNYEGES részt is leforgatták a 2-höz (ben,ban :D ), akkor miért vágták ki?! Sok minden van, amit inkább vághattak volna tovább. Mindenesetre én várom ezt is és a Transformers 2-t (T2? :D ) is. Ezek olyan jó kis lövöldözős popcorn mozik lesznek, ezek nem az elgondolkodtató Sci-Fi-k :)
  • Blasta
    ". De megint csak a pénz és a végtelen folytatások nyertek, gondolom körítenek neki egy kevésbé megdöbbentő véget oszt kész..."

Olvass figyelmesen. Azért változtatták meg a végét, mert hónapokkal ezelőtt az kiszivárgott a netre.

"részemről bukta. Moziban akartam volna megnézni de azt hiszem letöltöm torrentről mert így már nem éri meg nekem a jegy árát."

Pöcs vagy-e?
  • xido
    úgy rémlik alapból új trilógiának szánják...akkor miért meglepő,hogy nyitva hagynák?..különben is..jussanak már el oda,mint a könyvben,hogy bejutnak Skynet időgépébe,érjenek össze a szálak,mint a star wars-ban,hogy visszaküldik kyle-t,majd a t888-at,aztán robbantsák fel a toszba az időgépet és gerillázzanak vagy mit tudom én:)