544
-
#46 -
extramagascsaj #45 tegyél olyat akkor amilyen neked tetszik
mellesleg mi sem pattogunk folyamatosan,h ti milyen műanyag csajokat raktok be folyamatosan
szóval képt vagy gtfo -
#44 -
n3whous3 #43 milyen köcsögfejeket szúrsz már be extra :D -
extramagascsaj #42 elfogadjuk :D -
#40 Engem sajna nem találtok fent közösségi oldalakon. Sorry, tudom, hogy egész napokon át ég a gúgli a nevemtől, de evvan...
Elnézést a hölgyektől! :D -
extramagascsaj #39 tudtam h te szeretsz -
#38 Flémelni lehet máshova menni. -
extramagascsaj #37 valószínű :D
na viszlát neked :D -
#36 Nem jelenik meg egyik se, pedig 3-at is linkeltem... fantasztikus. jo8 -
#35 najó megpróbálok gúglézni néhányat :P Most buzinak leszek kikiáltva mert belefolyok a témába, de leszarom
-
Hugh Hefner #34 ilyen nincs, hogy üres tekintetű modell csávó, üres tekintetű buta modell lány van, de már csak a fiú-lány szerepkörből fakadóan sincs.
de mindegy, inkább hagyom az egészet, abszolút másképp gondolkodsz, szerintem tapasztalatlanságból -
extramagascsaj #33 és miért kellene h csak az Adoniszok tetszenek?
egy átlagos pasi,akinek van kisugárzása sztem sokkal jobb,mint egy üres tekintetű modellcsávó
ennyi -
Hugh Hefner #32 egy nő véleménye? gondolkodj el ezen még egyszer mielőtt én mondom
homoszexuális hajlamaim is vannak, nem szeretik a romákat a fiatalkorúak börtönében.
amúgy az igaz, hogy nem látom, hogy mit néztek meg egy fiúban, ötletem sincs, dehogy meglátom, hogy ki az elbaszottan rusnya, és átlagos, az biztos -
extramagascsaj #31 buzi vagy h felülbírálod egy nő véleményét? -
Hugh Hefner #30 15 éves, enyhén barnabőrű, zselézett hajú, mások által cigánynak mondott kölköt képzelj el
de komolyan, az egyik akit beszúrtál az pont a kinőttem a budaörsi helyi diszkót style, ezek nem hogy átlagosak, ezek kifejezetten unhelyesek, deház ízlésben nem vitatkozunk -
gúgli 3. találat -
extramagascsaj #27 képt vmi alternatívról :D -
extramagascsaj #26 akkor mutasd meg te milyen jó pasi vagy :D hátha megváltozik ez a "szar" ízlésem :D -
#25 Hm.. csalódtam benned extra. Azthittem ennél alternatívabb ízlésed van, ezek tök átlagos pasik.
"Ilyen fickók minden bokorban teremnek" -
#24 :AS:ASD: -
Hugh Hefner #23 uramisten de egy elbaszott ízlésed van extra, ne vedd sértésnek -
karajjj #22 mellékállásban kábelt lop? -
extramagascsaj #21 nem az a lényeg -.- -
#19 majd 500 hsz után -
#18 rövidebb hosszabbító nem volt..? -
extramagascsaj #17
-
ba32107 #15 Most ha gonosz lennék, belinkelném ide az egyik enyhén szólva is deformált ismerősömet
De inkább lefekszem aludni -
#14 -
extramagascsaj #13 megpályáztam a címet :D -
#12 Van-e humorérzéked?Jahnincs,látom. -
#11 -
#10 +fav.
Ő télleg jócsávó...
Kérjetek ide gyorsba egy házigazdát, mert a vérpistikék szét fogják csapni a topikot hasszelhóf-al meg uhrinbenedekkel... -
#9 csak ha buzi-e vaty -
sKeezo #8 #7? -
sKeezo #7 buzi-e vagy? -
#6 Itt is lehet dugnámozni? -
#5 hmm -
#3 -||- -
ba32107 #2 +fav