544
-
extramagascsaj #173 Nem személyeskedni akartam, csupán rávilágítani immár sokadszor, h nem rólam és az ízlésemről szól a topik.
Mindenkinek más a szép, a helyes. Nem tudom mit kell itt pattogni ezen. Sztem zárjuk le a témát, és jöhetnek a képek, rendben? -
karajjj #172 a lányokról szóló topikba életemben vagy háromszor néztem be, nemtom abba mi a jó, de ne nekem osszad ezt...
na mivel kérted, akkor ittvan tessék
bár én nem tartom magam olyan nagyra, hogy fú de idevaló lennék -
#171 extra bekeményít. -
extramagascsaj #170 rendben
én is elmondtam párszor már,h ez a topik nem rólam szól ill. az ízlésemről
ezen kívül a lányos topikban én kb. 5x ha megjegyeztem,h hú az a lány az,...stb.
Mégsem fikázom az ízléseteket, amiért futószalagos műanagy ribancok az ideáljaitok folyamatosan és személyre szólóan.
Szóval be lehet sztem fejezni.
Ha úgy gondolod,h rossz az ízlésem ám legyen, szíved joga.
Ha mást nem nézel,haverokról nem teszel...akár magadról is rakhatsz.
Az ide látogató összes fiúra vonatkozik. Ha ilyen rendkívül fejlett a kritikai érzéketek jó lenne látni,h ti mennyivel néztek ki jobban ezeknél a fiúknál.
-
karajjj #169 na figy, ismerőst nem akarok ide belinkelni, mást meg én nem fogok neked nézegetni, mert nem érdekelnek annyira
csak megmondtam a véleményem az általad linkelt képekről, némelyikről már csak a kapa meg a vetőmag hiányzik... -
karajjj #168 na figy, ismerőst nem akarok ide belinkelni, mást meg én nem fogok neked nézegetni, mert nem érdekelnek annyira
csak megmondtam a véleményem az általad linkelt képekről, némelyikről már csak a kapa hiányzik... -
#167 k -
extramagascsaj #166 tegyél be olyan képet kérlek akkor, amin a gyereknek nem tanyasi paraszt feje van
köszönöm -
extramagascsaj #165 OK. Akkor szar ízlésem van. Neked ehhez mi közöd?
Nem az én ízlésemről szól a topik, és nem annak a fikázásáról. Mindenki beteheti annak a képét,aki neki tetszik, ill. azt akit túl magabiztosnak talál.
Flémelni lehet menni máshova. Tegyél képet. Ha meg nem tetszenek a képek...akkor lehet menni másik topikba. Nem kötelező ezt nézegetni. ENnyi. -
#164 na ezt mondom énis pazmek,és hát lehet énse vagyok egy orlandó blúm,de különbfejem van mindnél nincs a vidéki men beütés és ez nekem már jó:DDddd -
#163 itt a lényeg most az hogy nem csak én hanem jópáran ugyanígy nyilatkoztak,valami kikúrt szar izlésed van,már bocs,fogadd el.-.- -
karajjj #162 1-2 kivétellel akkoris mindnek tanyasiparaszt feje van -
extramagascsaj #161 #58
és a te fejeddel inkább meg se szólalnék -.- -
#160 -
#159 uuu ez fájt:D -
#158 Én is magamnak vágom. 2 naponta borotvával. -
#157 Köcce, egy darabig magamnak vágtam:)... vicces volt, főleg hátul... tükörből tükörbe:D -
#156 szvsz 2004-ben nézett ki a legjobban:) -
#155 annyi :DDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Hajnalcat #154 Jó a hajad. :O -
#153 Fuuu ezt nekem már nézni sem szabad.... annyira... szexuális?!:D:D -
#152 ez örökzöld:DDDDDDDDDD
amugy kiez a fifti? -
#150 :DD -
#149 -
#148 megismer és nem áll veled szóba :_D?S:_A -
#147 Az időmtől függ:D -
#146 :DDDDDDDDDDD -
#145 remélem többet foglak ezekután látni:D -
Hugh Hefner #144 most veszem csak észre azt a sok bélyeget. hát azért öltözik be kalóznak -
#143 Akkor jólvan akkor... mázlid van:) -
#142 sőt épp ellenkezőleg.örülök:D -
#141 Szia! Ez kölcsönös ... zavar?:P:D -
#140 -
#139 szia téged még sose láttalak:D -
#138 Nyálcsorgatóssmyle:P:P -
#137 lool -
#136 úristen,hihetetlen ez a topik sírva röhögök-:_DSAASdsd
annyira köcsögfejű az összes akiket ide extra pakolász,ahogyan az előttem szólók is jellemezték kb úgy most énis.nemhogy nem helyesek még azonkívül is átlagon aluliak.tipikus foshdarab mind,hiába vagyok fiú,de aki jólnézki mondjuk énis meglátom,és semmi buziság nincs ebben mint előttem is mondották már.de hogy ekkora elbaszott ízlése legyen valakinek mint nekeed nagyseggű Évikém,ez má' a véglet:|
-
#135 dehogy lett volna rá egy ezresem, hogy extra nyitotta :D -
#134 Dunába vele! -
FiatPipő #133
Ő az egyik ismerősöm.