10
-
#10 "Arról még nincs szó, hogy az MMO mikor jelenhet meg, a NASA azonban abban bízik, hogy a virtuális világ a tengerentúlon egyes középiskolák és egyetemek tantervében is helyet kaphat majd."
Ez meg mi a szar? Ott igy megy a tanítás, hogy; "gyerekek, ne felejtsétek el lvl 35re felhuzni a mageteket!"
Meg, mondd Steve, milyen konfig kell xy game futtatásához.
Remélem eddig nem terjed. -
daswalker #9 Eh... Ennyire nem tudnak magukkal mit kezdeni? -
#8 petyet ocsmány a nasa-tól:S -
#7 űrhajózásból már van egy szuperrealisztikus szimulátor: Orbiter
Nem hiszem hogy ez meg fogja közelíteni, főleg mert azt se tudni mi lesz benne. -
#6 szerintem ez akkor lenne a legjobb, legalábbis engem akkor érdekelne, ha csak olyan dolgok kerülnének bele, amit már gyakorlatban is megtudtak csinálni, és megfelelnek az eddig ismert fizikai törvényszerűségeknek
ez is több millió dolgot kitenne, -
#5 én is várom. ha ingyenes lesz akkor tuti kipróbálom! végre egy értelmes ötlet, ami nem arról szól, hogy lvl587-as firingsword of the dead zombie kinget megkaparintsam és akkor kész a T6-os magiclight szettem.
ha realisztikus szimuláció lesz (űrruha, hajóvezetés, leszállás/felszállási szimulációk), akkor nálam semmi akadálya, jöhet! még a joystickom is bekötöm akkor. -
#4 Fantáziáljunk, de azért ne nagyon? Elég beteg ötlet... NASA propaganda anyagnak biztos elmegy -
#3 Remélem teljesen realisztikus lesz. Várom a 9 hónapos mars utazást. -
#2 Baromira várom! Zseniális és rettentően kreatív ötlet... legalábbis az koncepció már önmagában izgalmasabb mint az általam ismert MMOk :) -
#1 Második kép linkje nem tülrözi a valóságot