MMO játékot fejleszt a NASA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vogel
"Arról még nincs szó, hogy az MMO mikor jelenhet meg, a NASA azonban abban bízik, hogy a virtuális világ a tengerentúlon egyes középiskolák és egyetemek tantervében is helyet kaphat majd."

Ez meg mi a szar? Ott igy megy a tanítás, hogy; "gyerekek, ne felejtsétek el lvl 35re felhuzni a mageteket!"
Meg, mondd Steve, milyen konfig kell xy game futtatásához.

Remélem eddig nem terjed.

Eh... Ennyire nem tudnak magukkal mit kezdeni?
CheAteR88
petyet ocsmány a nasa-tól:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Sanyix
ûrhajózásból már van egy szuperrealisztikus szimulátor: Orbiter
Nem hiszem hogy ez meg fogja közelíteni, fõleg mert azt se tudni mi lesz benne.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

BCS pixel
szerintem ez akkor lenne a legjobb, legalábbis engem akkor érdekelne, ha csak olyan dolgok kerülnének bele, amit már gyakorlatban is megtudtak csinálni, és megfelelnek az eddig ismert fizikai törvényszerûségeknek

ez is több millió dolgot kitenne,

jozing
én is várom. ha ingyenes lesz akkor tuti kipróbálom! végre egy értelmes ötlet, ami nem arról szól, hogy lvl587-as firingsword of the dead zombie kinget megkaparintsam és akkor kész a T6-os magiclight szettem.

ha realisztikus szimuláció lesz (ûrruha, hajóvezetés, leszállás/felszállási szimulációk), akkor nálam semmi akadálya, jöhet! még a joystickom is bekötöm akkor.

Gigabyte EP35-DS3R, Intel Core2 Duo E4500, Kingston HyperX DDR2 800MHz 2x1GiB, BFG[Tech] GeForce 9600GT OC2 512MiB, WesterenDigital Caviar SE16 320 GB, Corsair VX450 PSU, Coolermaster 690 ház,

Griphons
Fantáziáljunk, de azért ne nagyon? Elég beteg ötlet... NASA propaganda anyagnak biztos elmegy

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

mad mind
Remélem teljesen realisztikus lesz. Várom a 9 hónapos mars utazást.<#banplz>

Kerub
Baromira várom! Zseniális és rettentôen kreatív ötlet... legalábbis az koncepció már önmagában izgalmasabb mint az általam ismert MMOk 😊

Szerintem.

ScarY MAN