OnLive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SirAlo
Ma kaptam emailt az Onlive-tol hogy kaptam 1 evet ingyen es 1 jatekot valaszthatok ingyen, szerintetek regizzek ?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

FSpofon
aki képes konzolon fps-t játszani (ma már gyakorlatilag mindenki :( ) az ezt is kibírja majd vhogy

Arab money

bertino
hogy válaszolná meg bárki is, amikor még szinte senki nem próbálta ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Me0w
Meg mindig nem valaszolta meg senki azt, hogy a ~30 msec odafele + ~50 msec routing + ~150 msec tomorites + ~30 msec vissza mellett hogy lehet fpst jatszani?

Together we'll fly someday...

Azért ez nem így van, hogy az üzemeltetõknek 1 "példánnyal" kell rendelkeznie. Ez nem kölcsönzõ lesz. A kiadók csak akkor fogják ezt a koncepciót támogatni ha nagyobb bevételük lesz a jelenleginél. Akkor lesz csak sikeres a rendszer, ha a kiadók nagyobb profitra tehetnek szert, + az Onlive vállalkozás is nyereséges. Ehhez pedig elég nagy bevételt kell majd elérniük.

bertino
huh.
milyen meglepõ.

grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ez a bérlés szerintem szinte nevetséges összeg lesz pár dolcsi csak mivel õk nem hiszem hogy minden egyes szerverre külön megveszik a gameket.Az meg pláne hogy õk csak 1szer veszik meg azt ugyanazt az 1-et "eladják" majd sok ezerszer!

pyrohun
Mindenzt félretéve, engem is érdekel hogy vajon mennyire lesz életképes a dolog, de félek attól amit leírtam: szerintem pl. nekünk innen Magyarországról lagos, használhatatlan lesz, hacsak nem elsznek EU (lehetõleg Magyar) szerverek is.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Hmm, had idézzelek téged:

"Havi 15 dolláros díjért.A játékok megvásárlása/bérlése nincs benne ebben az árban - ezeket a költségeket a késõbbiekben határozzák majd meg."

Na akkor számoljunk:

15x12=180 - tehát évente ennyi dollárba kerül a tagság, de ezzel még játszani nem lehet!

Ergo simán kihúznak a zsebedbõl évente 34000 forintot (190-es árfolyammal számolva), ami nem sok elsõre, de ha belegondolsz, hogy az egyes játékokat még bérelned is kell, ami nyilván mind pluszköltség lesz, illetve akkor is ki kell fizetnet, ha nem játszol 3 hónapig, szóval nem tudom, hogy megéri-e. Inkább elköltök évente 100-at gépre, ha játszani akarok, vagy simán veszek konzolt.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

grebber
Jó árazással szerintem megéri majd bõven!
Aki nem akar 100ezreket gépre költeni annak nagyon jó.

pyrohun
illetve helyesbítek: lehet, hogy az USA-ban fog mûködni sok embernek (bár 0-ás pinget nem fognak elérni nyilvánvalóan), de ha nem lesznek EU szerverek, akkor az Európai országok kapásból kiesnek. Gondoljunk már bele: 30-60mbit-es nettel sincs túl jó ping USA irányba...
Meg az OnLive hiába csinál iszonyatosan durva sávszélességet, hogyha a TE szolgáltatód infrastruktúrája egy fos...

pyrohun
tippem: qrva nagy bukta lesz...

grebber
Az Onlive júniusban indul

Havi 15 dolláros díjért.A játékok megvásárlása/bérlése nincs benne ebben az árban - ezeket a költségeket a késõbbiekben határozzák majd meg.

bertino
<#wilting><#wilting><#wilting>

Me0w
Vicces figura vagy, ami a hulye szemellenzos vilagodba nem fer bele, azt ignoralod, grat :D

bertino
nincs szükség rá, szerencsére van user-post ignoráló script, ugyhogy innentõl számomra már nem vagy probléma.

Totti5
egy ideig még nem is fog, de az biztos hogy ebben a szisztémában, minõségben majd valamikor a jövõben lesz, ha lesz és mások nem rukkolnak elõ jobbal addig

maradj csendben te? jöhet a szmájlid:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bertino
ide nem kell a látatlan fikázásod.
még meg se jelent, de te már látod, hogy semmi nem lesz belõle.
inkább maradj csendben.

Totti5
Ahhoz hogy ez nomrálisan életképes legyen óriási háttér kell + a jelen technológiai fejlettségi szintek még távol állnak hogy egy ilyen globálisan megvalósítható legyen. Talán egyszerûbb dolgokkal, nade nem Crysissal kellene pedálozni. Az szép dolog hogy bemutatón valamit összekalapálnak hogy ilyennek kellene lennie, nade ez édes kevés, jelenleg egy koncepció ami vagy megvalósul vagy nem az elkövetkezendõ években + elõször kis dolgokkal kellene kezdeni nem Crysissal, mert jelenleg fizikai korlátai vannak ennek. Majd 10 év múlva, addig lehet hypolni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bertino
aztarohadt, emberek...
második felvételen kezdõdik a lényeg, aki tényleg kíváncsi, onnan kezdje.

asszondja az ürge, hogy ami után elindította a programot, a program menüjében látni a többi játékost gameplay közben.
és, hogy ez real, nem kamu Oo

grebber
De nem is értem a atomnagy cégek ezt hogy engedhetik.Mert ha ez valóban teljes mértékben beválik akkor a pc meg a konzol úgy ahogy van mehet a lecsóba!
Szóval itt van valami turpisság tuti.Nem lesz ez olyan világszinten elterjedt!

bertino
soká lesz az, mire ez elterjed...

grebber
Ha ez elterjed vége mindennek!

bertino
http://www.youtube.com/v/2FtJzct8UK0

http://www.youtube.com/v/i5Z5Rsw7cNY

http://www.youtube.com/v/tW5-xD7gzLY

http://www.youtube.com/v/ab8lcQrpQjY

http://www.youtube.com/v/QL4OzUpYSkE

bertino

bertino

bertino
de nagy csend lett a project körül -.-

Esplanade
jó az elgondolás hogy nem nálad van az erõs hardver, erre már én is gondoltam régebben (nem mintha számítana :)
egyfelõl gazdaságosabb hiszen az ember napi néhány órát játszik, a szerverparkban pedig a nap 24 órájában kiadhatják valakinek az erõforrást
másfelõl ha jobban utánaolvasunk akkor kiderülhet majd hogy egy hardcore játékosnak többe jön a dolog

szempont lehet a "doboz birtoklásának" hiánya, bár erre steam jó példa, ott nem számít

a technikai megoldásban viszont kételkedek, ha lecserélik a teljes hálózatot akkor talán elérik azt a 1-2 ms pinget, de egy mai netnek hiába van sávszéle, a ping több 10 ms is lehet, ez pedig a "szaggat a játék a gépemen" szituációt hozhatja vissza, és az "én lõttem elõbb mégis lelõtt" online játékból ismert hatást
ráadásul a videójel tömörítve jön, ami a látvány visszaesésével és hirtelen mozgásokor szaggató érzéssel járhat

tudom, meg van az a srác, aki japánból írkál(t) :D

de nemtom, aki ilyen, hogy megkérdezi, hogy jelentkeztünk-e már, az nem hiszem, hogy ott élne
pyrohun
csocso pl. usában van :D

amúgy kitudja, lehet, hogy miamibõl sg-zik... :D
Me0w
Lehet, hogy a pont a mondat vegen :D

neked mi nem volt abból világos, hogy az USA-ban inditják indén év végén?
vki jelentkezett már a betára?

pyrohun
igen és biztosan ezt hagyni fogja a sony, microsoft, nintendo, stb... igaz? :)

dronkZero
Azt értem, de innentõl már majdnem tökmindegy, hogy a NASA számolja nekem a Krájziszt, vagy egy zsebszámológép, a számítási idõ eltörpül az adatátvitel idejéhez képest.

Na jó, azért õk biztos jobban tudják, mibe öltek dollármilliókat...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

van bizony, a õ zsebükbe vándorolni a vérpistikék pénze
deep
Az egész sebesség/kapacitás/számítási teljesítmény dolog marad a régiben, csak nem a te géped fogja csinálni, hanem egy "szerver felhõ".
dronkZero
Ja, mondjuk az elég vicces, hogy a procik/videokártyák sokmilliárd mûveletet végeznek másodpercenként, megy a "harc" a gyártók közt a nagyobb alaplapi sávszélesség-gyorsabb adatátvitel szintjén, meg a memóriák is évente másfélszerezik az FSB-jüket, ezek meg egy olyan megoldást akarnak bevezetni, ami ezt az egész sebesség/kapacitás/számítási teljesítmény dolgot nullára redukálja.

Van ennek értelme?

Na meg mire fogják verni onnantól a "beíromagépemazaláírásomba"-csávók? Sávszélre?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

deep
Az se segít, mert a válaszidõk nem fognak nullára esni soha:) Ez a technológia, ami jelenleg rendelkezésre áll, ehhez az elgondoláshoz elégtelen. Ennyi.
Me0w
Konkluzio: Minden marad regiben, amig nem lesz mindenhol optikai kabel behuzva a lakasba =)

deep
Ennyi.
Ja és tesztelték külsõsök és azt mondták hogy nagyon látszik a tömörítés, csupa kockás a kép, meg hogy nem vészes a lag (tehát van, ergo szar az egész). Így kinek kell? Ez így nem valós alternatíva.
bertino
várjuk ki a végét, mindenki kíváncsi.

+ mint említetted, hogy el kell jutni a szerverig, annak reagálni kell rá és visszaküldeni a választ...
Me0w
De a fizikat 7 ev alatt sem lehet redefinialni. Barmilyen ianybol is kozelitem meg a dolgot, nem tudok elkepzelni 300ms-nel kisebb kesleltetest. Ennyi biztos kell egy kontroller lenyomas es ennek a kepernyon valo megjelenese kozott.

schrank
megszûnik a hagyományos értelembe vett játék pc meg konzol és csak ez a rendszer lesz ez olyan mint az internet szolgáltatás nem lehet majd lopni ha játszani akarsz elõ kell fizetni pl. egy csomag egy kiadó ....

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

magyarországon anyád koporsóját is ellopják ha tehetik, a warez nem csak azért burjánzik itt, mert nem tehetnénk meg, hogy fizetünk érte, hanem mert ez magyarország. nem fog kiépíteni ide senki milliárdokért egy ilyen rendszert...

persze én örülnék neki, mozgatja a fantáziámat az ötlet maga, csak szkeptikus vagyok

GregSB
Hát mire ez magyarországra "betör" addig valóban el kell telni még jópár évnek. Most télen indul elvileg a szolgáltatás USA-ban, és USA only lesz egyelõre. Pontosabban máshonnan is lehet majd regelni, de csak az USA-n belül garantálják a lagmentes játékot (mivel csak ott lesznek serverek). Aztán a következõ években tervezik globálisan is kiterjeszteni a rendszert... van egy olyan érzésem hogy USA után nem kelet európa lesz a következõ cél célpiacuk <#hehe>

werkfilm
azokon jogvédett tartalmak vannak amiket eladnak európai kiadóknak, csatornáknak stb, akiknek maximális hasznot kell majd hozniuk belõle hogy megérje az átvétel, így nem engedhetik meg hogy idõ elõtt eljusson sok anyag ide.
játékoknál meg ugyanúgy van EA amerikában ahogy magyarországon is, nincs nagy elkülönülés.