488
Korán ellőtt áprilisi tréfa, vagy a gamer világ újradefiniálása?
  • DarkSector
    Jah értem. huh az cumi. :)
    És a Full mindig 2 év? :)

Ez amúgy egy elég erős hátrány tud lenni.

Jó mondjuk 1580ft kb ez a Maffia 2 az sem rossz 2 évig. :)
  • Fpocok
    Nem tudtad? ITT NEM LEHET JÁTÉKOKAT VENNI. CSAK BÉRELNI. Pár évre... Ha lejár, akkor ennyi volt.
  • DarkSector
    Vásárolt már valaki OnLive-on?

Mert nekem kidobott egy ablakot, 2013 augusztus 24.-ei dátummal.
    Nem értem akkor addig lesz csak elérhető a játék???

• DarkSector
    Megnéztem megy simán az x360 kontroller, csak elinditod az OnLive-ot és a logo után már irányíthatod is az x360 joy-al.

Viszont ha sima pc-s joy-t használsz, és xinput vagy egyébb programmal szeretnéd megoldani hogy úgy ismerje fel mint egy x360 kontrollert, az nem fog menni, mert ezek a programok a játék mappájába kellene hogy legyenek.

Ami ugye nem lehetséges a digitális tartalmak végett, mert nem a te gépeden van.

A MEGOLDÁS az Xpadder lehet: Xpadder

Aminek a lényege hogy nem a játéknak ismerteti fel a kontrollert, hanem magának a windows-nak.
    Vagyis a gombokra be lehet állítani a billentyűzet vagy egér gombokat ezzel elérve azt hogy mikor a joy-on lenyomod mondjuk az egyik gombot, akkor ha arra beállítottad a bill. B gombját, akkor ha irsz word-ben akkor egy B megjelenik, mert mintha lenyomtad volna a B gombot a billentyűzeten.
  • DarkSector
    Pill meglesem.
  • RYO21
    Az x360 controller emulálást sikerült már valakinek működésre bírnia?
  • DarkSector
    OnLive-ról is egy videó:

• DarkSector
    Hát igen majd biztos változni fog, egyenlőre kezdetleges inkább "kostold meg milyen lesz a leves" kezdeményezésnek tűnik.
    Azért a közel 200 címben vannak nagy játékok csak nem sok új.

De gondolom ez csakis a jogi procedúrák miatt van.

Mindenesetre jopofa dolog.
  • baggins
    Plusz van még egy nagy hibája: viszonylag régóta regelve vagyok rajta, de ritkán frissül a felhozatal és ami felkerül, az inkább a "kerülendő" kategória. Sajnos. Azt hittem, az igazán nagy játékok mind helyet kapnak majd rajta, de nem így lett. Talán később...??
  • DarkSector
    Azért sok hátránya van még.

- net nélkül nem megy
    - nagysebességű nettel szebb a stream, kis nettel gyengébb
    - lag (multi játékokra nem jó)
    - irányítás nehézkes ha a fenti feltételek lassúak (net)

De csináltam pár játékkal trialt, Dirt3-at haverom 5-8megás nettel (állítólag) alig tudta irányítani, én felvettem 15 megás nettel, ez elég jó lett, és billentyűzettel játszottam....:D

• DarkSector
    Jah vettem észre.

15megára irta hogy WARNING! :)

Haver nekiment 1 megás nettel, az intro sem jött be neki. :)
  • paj01
    Hát igen... szerintem is oltári cucc!50megas nettel hasznalgatom, semmi gondom vele:) Egyszer eljő az idő mikor már windows se kell meg semmilyen app csak valami minimalis technikai háttér amivel netre tudsz csatlakozni...a többit lestreamelik neked:) Elméletileg már megoldható lenne, hogy pl egy iphone al battlefield 3 azz:D:D
    Amugy a gai kai is jó! Es abban az EA is benne van, mondjuk az onlive elegánsabb.
  • Rage47
    csak nálunk ilyen szar a net, nyugaton 10x jobb:)
  • DarkSector
    Háát ez kurvanagy
    igaz kell erős net hozzá, de kezdeti hibák ellenére baromi nagy cumó.
    Én régóta ki akartam próbálni de ugye irták hogy nálunk nem elérhető.

A legdurvább hogy itt úgymond VAN DEMO és PC-n egy egy hiány a piacon.

Hát ez állat, még csak az is ha másokat nézek...ha havernak kell segítség pl lehet streamelni ingyen fasza minőségben.

Ennek nagy jövője van.

Nem fogja a közvetlen játékot leváltani még 8-10 évig, mert net kell.
    De mindenképpen nagyon durva.
    Sok sikert kívánok a kitalálóinak.
  • lolSL
    rakd fel, egy pillanat alatt ki lehet próbálni, sok játéknak van 30 perces próba változata (ezt akárhányszor el lehet kezdeni)

de még egyszerűbb a gaikai, simán weboldalról indulnak a játékok, csak java kell hozzá.
    http://www.gaikai.com/games

mo-ról azért egyik se tökéletes, de látszik hogy ez a jövő
  • DarkSector
    Most nézem csak hogy végre európában is elérhető...ez kemény régóta ki akartam próbálni.

Valaki tudna néhány tapazstalatot írni?
    Most tudom steam videó, vannak hátrányai.
    Meg ping, meg lagg. De pár egyébb info?
  • SirAlo
    jo lenne ha kiirna mindig a pinget, igy tudnad hogy mennyit javulna egy magyar szerverrel pl. mert ha az UK szerveren van mondjuk 20-50 pinged a magyar szerveren se lenne sokkal jobb
  • RYO21
    Mintha egy picit kissebb lenne az késés az UK szerveren.
  • sherlock1

• akyyy
    kipróbáltam, hát epik fail. mégis ez hogy működik ?:D
  • Rage47
    erről beszélek, ez a lényege
  • Shep
    Nem sok köze van hozzá a gépnek, pont ez benne a lényeg.
  • Rage47
    főleg ha olyan gépen használod az onlive-t, ahol esetleg el sem indulna az a játék :D
  • baggins
    Akkor nálad valami nem stimmel. Vagy csak enyhe túlzás volt ez a 640x480-as szöveg? Mert én kipróbáltam nagy plazmatévén is, és abszolút nem volt rossz az eredmény. Kicsit tényleg homályosabb, nem adja a pengeéles képet, amit a konzolok vagy a PC nyújtanak, de így is közel tökéletes az összhatás.
  • Shep
    Hát akkor ez így olyan ,mintha DVD helyett kamerás verzióban nézné ma filmeket. Az elképzelés egyébként nem rossz csak hát van még hova fejlődni.
  • Fpocok
    Tudtommal NEM LEHET VIDEO-t állítani.
  • Shep
    Kipróbáltam a minap de hol lehet valami felbontást, vagy valamit állítani, mert az egész olyan volt, mint ha egy 640*480-as kép lenne kihúzva teljes képernyőre? Egy homályos alacsony felbontású videohoz tudnám hasonlítani a látottakat. Onlive-on belül találtam video beállítást de csak a fényerőt lehet ott szabályozni.
  • mike01010101
    Jó dolog ez, de megöli a modolást, magyarítást meg ilyesmiket. Nekem hiányoznának.
  • Rage47
    már megy vpn-nel, csak a kártyámat nem szereti, mindig azt írja, hogy probléma akadta a billing information megadásánál:/ otp junior, visa kártya
  • Pethy23
    Csak a co.uk-on nem tudod beírni a kártyád adatait, a .com-on működik.
  • RYO21
    Nálam semmi se változott. Ugyanúgy működik mint azelőtt. A lag is ugyanakkora.
  • Rage47
    Jó sz.r lett a rendszer. Most már látja, hol laksz, és nem tudsz beregelni kamu külföldi címmel sem... Jól lemaradunk az 1 fontos akcióról:(
  • SirAlo
    erre kivancsi leszek, az amerikai szerverekkel is eleg jol megy, akkor ezutan meg jobb lessz ;)
  • Rage47
    úgy lenne logikus
  • RYO21
    Akkor automatikusan az ottani szerverre fog kapcsolódni?
  • bertino
    http://www.hwsw.hu/hirek/47380/onlive-videojatek-cloud-kiprobaltuk-teszt.html
  • Rage47
    Holnap indul az UK Onlive :)
  • baggins
    Ne viccelj, én tegnap vettem meg az új AVP-t 5 dolcsiért. Egyszerűen a Billing résznél megadtam egy kamu amcsi címet (még az irányítószámot sem ellenőrzik vissza), aztán a valós kártyaadatokat. Simán elfogadta az OTP-s kártyát. Ma lekapom a Metro-t, nagyon tetszik. Ahogy maga az OnLive is. Még mindig ott tartok, hogy képtelen vagyok elhinni, hogy működik. :)
  • deep
    Na, elindult az angoloknál a cucc, most próbáltam ki. Olyan érzésem volt, mintha egy sci-fibe csöppentem volna. Beszartam. Hihetetlen a rendszer, elképesztő távlatokat nyit. 1-2 év fejlődés után szerintem komoly válaszút elé fog állni a gaming...
  • thunderb81
    Én a hétvégén nyomtam több játékot is az onlive-on és mind játszható volt.
    Netbookon 1024x600-as felbontásban wifivel is, 1280x800-os laptopon viszont jobb volt bedugni a tyúkbelet a gépbe.
    Dirt2, Just Cause 2 mind élmény volt, ja és az első fél órát akárhányszor lejátszhatod, nem csak egyszer.
    Mindenkinek ajánlani tudom kipróbálásra.
    Hétvégén több játék is 30%-al olcsóbb volt, pénteken a Batman DA volt 5 dolcsi, de sajnos vásárolni nem tudtam, mert jelenleg csak USA és CAnada kártyákat fogadnak el.
    Többféle fizetési módról csak annyit találtam a neten, hogy idén.. és ez még olyan sok idő :(