OnLive

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amiért nincs hulu, pandora, amiért fizetõs lesz a last.fm, és még ezer millió dolog

schrank
már miért ne lenne , sõt itt sokkal nagyobb hasznuk lesz mert itt a legnagyobb a varez ergó itt lesz a legnagyobb ütemû fejlõdés az "eladásokban" <#nezze>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

schrank
ha ez a rendszer lesz akkor már nem lesz pc vagy konzol egy izé lesz ez a onlive fasság slussz-passz <#nezze>

bár még mindig azon az állásponton vagyok, hogy ez teljes mértékkel lehetetlen, hogy kikerüljön, és mûködõképes legyen, igazából mindegy, mert hogy itt a balkánon nem lesz elérhetõ a szolgáltatás, az biztos

GregSB
Upsz, félreértettem, konzolok játékai nem lesznek a platformon, csak annyit nyilatkoztak hogy nem zárkóznak el az ötlettõl, ez a konzolgyártókon múlik.

Egyébként itt a teljes GDC prezentáció, ahol élõben demozták a rendszert. Cysist is mutatják, és tényleg folyamatosan megy 720p-ben egy 150e Ft-os laptopról. Kb 9 percnél kezdik el demózni az egészet...

Viktor99
Hát én nem tudom... Még így sem valami bíztató! Én a konzolos dolgokkal mindig minimum 10 méter távolságot tartottam. Valahogy nem az erõsségem. Idegesített hogy nem arra megy amerre én akarom. Tudom hogy csak gyakorlás kérdése, de aki már billentyûzeten nevelkedett az mit tehetne? 😄
Of course ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Viktor99
Ebben lesz valami multiplayer lehetõség? Mert gondolom valami hálózatra lesz kapcsolva, de... Igazából én nagyon ritkán játszok mostanában bármilyen játékot single-ben...
hiszem ha látom

nem tudom elképzelni, hogy nekik megérné, bármilyen opcióval is

GregSB
Érdekes olvasni az emberek véleményét a dolgoról, kb mindenki szkeptikus 😊

Én elhiszem hogy megoldották a technikai hátterék a dolognak, egyébként nem csinálnának ekkora felhajtást neki. Ha lagos lenne a rendszer senki nem fizetne érte.

Kíváncsi leszek a rendszer árazására...

GregSB
Itt található egy kétrészes interjú.

Azt állítják, hogy nem lesz gond a LAG-gal. 7 évbe tellett, mire kifejlesztették a technológiát, reccenés mentesen fog menni minden játék szerintük.

Ja és a legjobb, hogy minden platform játékai elérhetõek lesznek: X360, PS3 és PC játékok is lesznek rajta.

tenkenorman
nagyon nagyon leegszerûsaített formában ez már létezik lehet hogy írták elõttem. de van egy gyufásdoboznyi kütyü vga usb net meg telán még valamien kimenettel. tatalmaz elég sok irodai softwert és full virtuálisan történik minden egy szerverrrõl.

http://www.tenke.hu

Me0w
Necces amit kitalaltak, de persze megoldhato. Ok ugye 720p-ben gondolkodnak mint hq, es 480p-ben mint sq. Ehez eleg egy 8mbit-es net is, a problema abban all, hogy van egy kesleltetese annak, mig a videot osszetomoritik - h.264 - meg mig a cuccod otthon kitomoriti. Ez kabelteves adasoknal senkit nem zavar, de egy jateknal a 2mp kesleltetes (2000ms) azert mar eleg huzos. Ehez jarul meg hozza ugye az, hogy a kontrollered jelenek el kell jutni a szerverhez, ott valami uton-modon a megfelelo vboxhoz routolni, az reagal ra, es kuldi a kepet. Ez saccra lehet meg egy 200-300ms. Tehat legjobb esetben, egy adsl szintu kapcsolattal van alaphelyzetben 2200-2400-as latencyd. Ezt hogy mikent kuszobolik ki, nem tudom. Biztos kitalaltak ra valamit, kulonben nem reklamoznak.

Together we'll fly someday...

Adam II
És a luxusgazdag miért pont ezt választaná ha gond nélkül megvehet egy high-end PC-t meg az összes konzolt?
Ennek csak úgy lenne értelme ha jelentõsen olcsóbb lenne mint egy számítógép vagy konzol.

ProGabe
jah, papíron ez meg is van. olyan ott a net, mint a mobil lefedettség. k*rva nehéz megcsinálni az óriási távolságok miatt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

werkfilm
jah letölteni tudnak mint a japánok, csak ott a nagy távolságok és az általában szar hálózat miatt alap hogy 60+ pingjük van minden online gameben, ezt meg elég nehéz lesz ellensúlyozni. ezért feltételezhetjük hogy elõször csak nagyon kis térségekben fog ez terjedni, esetleg különbözõ szolgáltatókkal együttmûködve. aztán mire ide eljut. ..

Gnome
USAban 5 éve már elterjedt volt az olyan net amivel 5mb/sec ketöltéseket lehetett kezdeményezni...egy kis városban, aminek még saját mall ja sem volt..és ez nekik alap volt mint nekünk anno a 60kb/s el repesztõ letöltéseink a Broadbanddal.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

ProGabe
hol írtam, hogy nem lesz választható? egybõl idiótázol? gratulálok! meg úgy eleve az egész hsz-hez. hol írtam,hogy rossz az elképzelés, vagy az gáz, hogy megszûnik a warez?

"nincs már akkora eredje egy hw gyártónak mint hinnéd
konzolos eladásokból az egész szórakoztató ipar élére kerültek és úgy megszedték magukat ezek a kiadók hogy õk fogják szépen eltessékelni az nvidiát vagy a másikat ha akadékoskodik."

pl. egy Intel keresztbe lenyel jó pár kiadót. tudniillik minden eladott konzol után tejelnek a hw gyártóknak. vagy szerinted a konzolban lévõ vas ingyen lett kifejlesztve, használva, gyártva?

ez egy jó elképzelés, de még hosszú évekig nem lesz belõle semmi. amcsiknál szarabb a net, mint itt EU-ban. (persze most nem arra gondolok, hogy mi van Manhattan kellõs közepén)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nem ugyanannyit vesznek, pl te se 0/24-ben gépezel... pl ha játszanál te 12 órát, majd egy amerika 12 órát, akkor elég lenen 1 gép, nem 2...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

schrank
nem választható lesz idióta hanem csak így lehet majd játszani csak így lehet megszûntetni a warezt lenne gy fix havidíj mint a kábeltévénél márpedig ez is tv mert csak a képet közvetíti havi tarifacsomagok a különbözõ kiadók tök egyértelmû és egyszerû én támogatom <#eljen>

Esplanade
ping miatt ez sose lesz tökéletes

viszont ha mûködne, akkor a p2p jövõje az erõforrás (videó/proci) megosztása <#finom>

werkfilm
nincs már akkora eredje egy hw gyártónak mint hinnéd
konzolos eladásokból az egész szórakoztató ipar élére kerültek és úgy megszedték magukat ezek a kiadók hogy õk fogják szépen eltessékelni az nvidiát vagy a másikat ha akadékoskodik.

miért is tennék? hardware gyártóknak tök 8 hogy egy szerverterembe veszik meg a kütyüiket vagy pedig otthonra..., amíg jön a pénz addig leszarják...,és ezzel a módszerrel hardware meg ugyanúgy kell, csak nem az otthonodban lesz hanem egy szerverteremben amiért meg perkálod a kemény havidíjat, ezzel kérlek mindenki jól jár kivéve a usert...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ProGabe
oda én is azt írok, amit akarok...

kiadók meg persze, hogy mögé álltak, hiszen ezzel teljes mértékben megszûnne a warez. viszont a hardvergyártók majd meglapogatják a hátukat, és elsétálnak mellettük halkan kuncogva

tigeroo
sokaknak sztem...ahogy elnézem a sok konfig-pénisz aláírásokat
Prince23
Ez csak luxus gazadagoknak fog kedvezni

játék, szeró bérlés...havi szinten kinek lesz erre rá pénz? fõleg magyarba

meg a kiadóknak a sok játék jogdíját fizetni...
tigeroo
jah amugy bisztos rábasznak majd kis árat...gondolj bele, a szerverparkot karbantartani meg bõvíteni...
tigeroo
nah ez nemsemmi
RAZOR27
ha valaha elkészül akkor is olyan vaskos lesz a havidíja, hogy inkább megéri venni egy gépet (hosszútávon)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

de nem olyan mennyiségben mint amennyit elvisznak a userek
azért az valami, hogy sikerült megszerezni a Ubisoft, Take-Two, EA, Codemasters, THQ, Atari, Warner és az Epic Games támogatását

Atkamon
A szerverekbe, amiken a játékok futnak ugyanúgy kellenének jó hardverek.

deep
Persze, ötlet szinten 20 éve tervezik, nekem ez nem tûnik a mai lehetõségekkel, eszközökkel kivitelezhetõnek. Ha majd bizonyítják, hogy ez lehetséges és le tudják gyõzni a fizikát(ping, lag, stb) akkor kivetetem egy modival😊 Egyelõre marketing képeket és videót kaptunk. Ez nekem kevés😊
akkor végülis beadhatnák a kulcsot a videokártya gyártók <#idiota>
n3whous3
már évek óta tervezik ezt a dolgot, szóval a banner cím már rég nem aktuális (gy.k. nem áprilisi tréfa)

púúúúú

deep
Az idei GDC-n került bejelentésre hivatalosan ez az új rendszer, amely alapjaiban változtatná meg a játékokról alkotott elképzeléseinket. A jövõben ugyanis nem kell erõs hardver az otthonunkba ahhoz, hogy a legújabb játékokkal játszunk. Elég lesz egy tenyérnyi "set top box", mely fogadja az adatokat a szervertõl és megjeleníti a kijelzõnkön. A játékot szerveren irányítjuk, csak videó formájában kapjuk a képet az internet segítségével. Vadul hangzik? Eléggé😊 Elvileg már nyáron indul a bétateszt és év végén az éles rendszer. Feltételezhetõen egyelõre csak az USA-ban.

Hivatalos oldal. Jelen pillanatban egy visszaszámlálást láthatunk rajta. Ennek végén talán többet is megtudunk. Tréfa csupán? Vagy a jövõ érkezik meg? Meglátjuk.
← ElőzőOldal 10 / 10