OnLive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Egyébként itt a teljes GDC prezentáció, ahol élõben demozták a rendszert. Cysist is mutatják, és tényleg folyamatosan megy 720p-ben egy 150e Ft-os laptopról. Kb 9 percnél kezdik el demózni az egészet...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
nem tudom elképzelni, hogy nekik megérné, bármilyen opcióval is
Én elhiszem hogy megoldották a technikai hátterék a dolognak, egyébként nem csinálnának ekkora felhajtást neki. Ha lagos lenne a rendszer senki nem fizetne érte.
Kíváncsi leszek a rendszer árazására...
Azt állítják, hogy nem lesz gond a LAG-gal. 7 évbe tellett, mire kifejlesztették a technológiát, reccenés mentesen fog menni minden játék szerintük.
Ja és a legjobb, hogy minden platform játékai elérhetõek lesznek: X360, PS3 és PC játékok is lesznek rajta.
http://www.tenke.hu
Together we'll fly someday...
Ennek csak úgy lenne értelme ha jelentõsen olcsóbb lenne mint egy számítógép vagy konzol.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
"nincs már akkora eredje egy hw gyártónak mint hinnéd
konzolos eladásokból az egész szórakoztató ipar élére kerültek és úgy megszedték magukat ezek a kiadók hogy õk fogják szépen eltessékelni az nvidiát vagy a másikat ha akadékoskodik."
pl. egy Intel keresztbe lenyel jó pár kiadót. tudniillik minden eladott konzol után tejelnek a hw gyártóknak. vagy szerinted a konzolban lévõ vas ingyen lett kifejlesztve, használva, gyártva?
ez egy jó elképzelés, de még hosszú évekig nem lesz belõle semmi. amcsiknál szarabb a net, mint itt EU-ban. (persze most nem arra gondolok, hogy mi van Manhattan kellõs közepén)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
viszont ha mûködne, akkor a p2p jövõje az erõforrás (videó/proci) megosztása <#finom>#finom>
konzolos eladásokból az egész szórakoztató ipar élére kerültek és úgy megszedték magukat ezek a kiadók hogy õk fogják szépen eltessékelni az nvidiát vagy a másikat ha akadékoskodik.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kiadók meg persze, hogy mögé álltak, hiszen ezzel teljes mértékben megszûnne a warez. viszont a hardvergyártók majd meglapogatják a hátukat, és elsétálnak mellettük halkan kuncogva
játék, szeró bérlés...havi szinten kinek lesz erre rá pénz? fõleg magyarba
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
púúúúú
Hivatalos oldal. Jelen pillanatban egy visszaszámlálást láthatunk rajta. Ennek végén talán többet is megtudunk. Tréfa csupán? Vagy a jövõ érkezik meg? Meglátjuk.