OnLive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
ismerõsöm úgy csinálta - mikor még csak US oldal volt -, hogy beírt egy kamu amcsi címet és megadta a kártyáját, és vett egy játékot
Vamp17
Tehat azt mondod, ha a honalpon elfogadta, akkor nem lehet gond? Esetleg te mar probaltad?

DarkSector
Én a leirás szerint mentem beléptem a netes oldalon, majd Profile->Billing és itt kéne elvileg megadni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
OK de nekem mikor rálépek a BILLING-re nem engedi beirni a kártya adatokat, mert kiírja hogy nem elérhetõ a régiómban.

Vagy hol gondoltátok megadni az adatokat?

Van dombornyomott karim vettem már külföldrõl...Kínából is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vamp17
Nos, most 0 forint van a kartyamon, es azt irta, hogy nem megfelelo a kartya, ha fizetni akartam. Most nem tom h azert, mert megsem jo, vagy azert mert nincs rajta penz... Jovo heten kiderul.

Amugy VPN-el csinaltam, a kartyam otp-s netkartya. (lenyegeben egy dombornyomott virtualis kartya, amivel kulfoldon is lehet fizetni)

Rage47
kamu címet írsz be, akkor elfogadja
DarkSector
Nem, de hogy sikerült?
Van erre valami trükk hogy megkerüld a régiót.

Rage47
ha engedte, akkor nem lesz gond
Vamp17
Sziasztok!

Sikerult folvenni a bankatya szamom! Jovo heten megprobalok fizetni is. Bar ha engedte felvenni, elv nem lehet gond igaz?:)

DarkSector
Belépsz játékban options->controller és megnézed a kezelést elõször.
Ha kell megnézem neked csak ird meg melyik jétékhoz kell.

DarkSector
Igen az x360 joy-okat.

Légyszíves le tudnád írni hogy hogy tudtál venni játékot? mert engem is érdekelne....THX

Láttam ON SALE játékoknál 1-2 olcsót.

MotionJoy nevû programmal lehet ps3 gamepadot x360 controllerként emulálni. És állítólag mûködik is. De sima joyt nem.

DarkSector: Az xpaddert ismerem, de problémáim vannak vele. Nemtudom, hogy melyik játéknál melyik gomb micsoda, illetve az analogok használhatatlanok.

baggins
Én vettem mér játékot, az amcsin. Valahogy õk mindig engedékenyebbek ebbõl a szempontból, úgy látszik, nem hülyék kidobni az ablakon X dollárt, csak mert valaki teszem azt Magyarországról szeretné igénybe venni a szolgáltatást. Az AVP új részét vettem meg szotyiért, megjegyzem, sehol nem írták, hogy két évig kapom meg, szerintem addig az enyém, amíg léteznek az onlive szerverek. Gondolom erre utal a "full time" kifejezés is.
Kontrollerek: sajna nem támogatja azt, amit a Windows támogat. Installáltam a PS3 Sixaxis-át (számomra ez a kontroller az etalon, mert megszoktam), a PC-n futó dolgokat irányítom vele, Onlive-al nem kompatibilis.
Van az Onlive oldalán egy kontroller kompatibilitási lista, jelenleg CSAK ezeket támogatja (nem sok):

OnLive Wireless Controller (OnLive Game System only)
MicrosoftŸ Xbox 360Ÿ Controller for Windows
Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows (requires the Microsoft Wireless Gaming Receiver)
LogitechŸ ChillStream™
LogitechŸ F510
SaitekŸ P3200 Rumble Pad
Mad CatzŸ GamePad

DarkSector
Hát jah, fõleg hogy még meg sem vehetem....:D

"Billing Address
Sorry, but you must be in your home region to modify your billing information. However, you can still access the OnLive service while away. For more information, please visit our Customer Support portal."

Marad egyenlõre a Trial-ozás. :)

Fpocok
Szerintem haggyad. Milyen már, hogy kifizetsz valamiért pénzt, és akkor csak egy ideig kapod meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Most néztem a Deus Ex-nél 50 USD és ott 2014 augusztus 23-ig irja...ugy néz ki változó...:D

Ez a vásárlás téma nekem sántit, nem merem mert lehuz a geci 30 USD-vel a Maffia 2-nél és csak lesek mint majom a ketrecben.

Fpocok
lol

DarkSector
Érdekes le van értékelve 7.5 dollár a Maffia 2.
De mikor a végére érek kér valami Promo code-ot, és visszaugrik az ára 29.99dollárra...:D

DarkSector
THX

amúgy jó tudni még így sem szar az ajánlat, inkább a 50-60 dolláros ár sok hogy csak bérelni. :)

De kösz a gyors választ. Valszeg majd megpróbázok valami Sale leértékelt gémszet.

Fpocok
Azt nem tudom, de szerintem igen.

DarkSector
Jah értem. huh az cumi. :)
És a Full mindig 2 év? :)

Ez amúgy egy elég erõs hátrány tud lenni.

Jó mondjuk 1580ft kb ez a Maffia 2 az sem rossz 2 évig. :)

Fpocok
Nem tudtad? ITT NEM LEHET JÁTÉKOKAT VENNI. CSAK BÉRELNI. Pár évre... Ha lejár, akkor ennyi volt.

DarkSector
Vásárolt már valaki OnLive-on?

Mert nekem kidobott egy ablakot, 2013 augusztus 24.-ei dátummal.
Nem értem akkor addig lesz csak elérhetõ a játék???

DarkSector
Megnéztem megy simán az x360 kontroller, csak elinditod az OnLive-ot és a logo után már irányíthatod is az x360 joy-al.

Viszont ha sima pc-s joy-t használsz, és xinput vagy egyébb programmal szeretnéd megoldani hogy úgy ismerje fel mint egy x360 kontrollert, az nem fog menni, mert ezek a programok a játék mappájába kellene hogy legyenek.

Ami ugye nem lehetséges a digitális tartalmak végett, mert nem a te gépeden van.

A MEGOLDÁS az Xpadder lehet: Xpadder

Aminek a lényege hogy nem a játéknak ismerteti fel a kontrollert, hanem magának a windows-nak.
Vagyis a gombokra be lehet állítani a billentyûzet vagy egér gombokat ezzel elérve azt hogy mikor a joy-on lenyomod mondjuk az egyik gombot, akkor ha arra beállítottad a bill. B gombját, akkor ha irsz word-ben akkor egy B megjelenik, mert mintha lenyomtad volna a B gombot a billentyûzeten.

DarkSector
Pill meglesem.

Az x360 controller emulálást sikerült már valakinek mûködésre bírnia?

DarkSector
OnLive-ról is egy videó:

http://www.youtube.com/v/dZP7GuIw4W0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB?hd=1

DarkSector
Hát igen majd biztos változni fog, egyenlõre kezdetleges inkább "kostold meg milyen lesz a leves" kezdeményezésnek tûnik.
Azért a közel 200 címben vannak nagy játékok csak nem sok új.

De gondolom ez csakis a jogi procedúrák miatt van.

Mindenesetre jopofa dolog.

baggins
Plusz van még egy nagy hibája: viszonylag régóta regelve vagyok rajta, de ritkán frissül a felhozatal és ami felkerül, az inkább a "kerülendõ" kategória. Sajnos. Azt hittem, az igazán nagy játékok mind helyet kapnak majd rajta, de nem így lett. Talán késõbb...??

DarkSector
Azért sok hátránya van még.

- net nélkül nem megy
- nagysebességû nettel szebb a stream, kis nettel gyengébb
- lag (multi játékokra nem jó)
- irányítás nehézkes ha a fenti feltételek lassúak (net)

De csináltam pár játékkal trialt, Dirt3-at haverom 5-8megás nettel (állítólag) alig tudta irányítani, én felvettem 15 megás nettel, ez elég jó lett, és billentyûzettel játszottam....:D

http://www.youtube.com/v/uJjwAsgdBmY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB?hd=1

DarkSector
Jah vettem észre.

15megára irta hogy WARNING! :)

Haver nekiment 1 megás nettel, az intro sem jött be neki. :)

Hát igen... szerintem is oltári cucc!50megas nettel hasznalgatom, semmi gondom vele:) Egyszer eljõ az idõ mikor már windows se kell meg semmilyen app csak valami minimalis technikai háttér amivel netre tudsz csatlakozni...a többit lestreamelik neked:) Elméletileg már megoldható lenne, hogy pl egy iphone al battlefield 3 azz:D:D
Amugy a gai kai is jó! Es abban az EA is benne van, mondjuk az onlive elegánsabb.

Rage47
csak nálunk ilyen szar a net, nyugaton 10x jobb:)
DarkSector
Háát ez kurvanagy
igaz kell erõs net hozzá, de kezdeti hibák ellenére baromi nagy cumó.
Én régóta ki akartam próbálni de ugye irták hogy nálunk nem elérhetõ.

A legdurvább hogy itt úgymond VAN DEMO és PC-n egy egy hiány a piacon.

Hát ez állat, még csak az is ha másokat nézek...ha havernak kell segítség pl lehet streamelni ingyen fasza minõségben.

Ennek nagy jövõje van.

Nem fogja a közvetlen játékot leváltani még 8-10 évig, mert net kell.
De mindenképpen nagyon durva.<#eljen>
Sok sikert kívánok a kitalálóinak.

lolSL
rakd fel, egy pillanat alatt ki lehet próbálni, sok játéknak van 30 perces próba változata (ezt akárhányszor el lehet kezdeni)

de még egyszerûbb a gaikai, simán weboldalról indulnak a játékok, csak java kell hozzá.
http://www.gaikai.com/games

mo-ról azért egyik se tökéletes, de látszik hogy ez a jövõ

DarkSector
Most nézem csak hogy végre európában is elérhetõ...ez kemény régóta ki akartam próbálni.

Valaki tudna néhány tapazstalatot írni?
Most tudom steam videó, vannak hátrányai.
Meg ping, meg lagg. De pár egyébb info?

SirAlo
jo lenne ha kiirna mindig a pinget, igy tudnad hogy mennyit javulna egy magyar szerverrel pl. mert ha az UK szerveren van mondjuk 20-50 pinged a magyar szerveren se lenne sokkal jobb

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Mintha egy picit kissebb lenne az késés az UK szerveren.

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

akyyy
kipróbáltam, hát epik fail. mégis ez hogy mûködik ?:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Rage47
errõl beszélek, ez a lényege
Shep
Nem sok köze van hozzá a gépnek, pont ez benne a lényeg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rage47
fõleg ha olyan gépen használod az onlive-t, ahol esetleg el sem indulna az a játék :D
baggins
Akkor nálad valami nem stimmel. Vagy csak enyhe túlzás volt ez a 640x480-as szöveg? Mert én kipróbáltam nagy plazmatévén is, és abszolút nem volt rossz az eredmény. Kicsit tényleg homályosabb, nem adja a pengeéles képet, amit a konzolok vagy a PC nyújtanak, de így is közel tökéletes az összhatás.

Shep
Hát akkor ez így olyan ,mintha DVD helyett kamerás verzióban nézné ma filmeket. Az elképzelés egyébként nem rossz csak hát van még hova fejlõdni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Tudtommal NEM LEHET VIDEO-t állítani.

Shep
Kipróbáltam a minap de hol lehet valami felbontást, vagy valamit állítani, mert az egész olyan volt, mint ha egy 640*480-as kép lenne kihúzva teljes képernyõre? Egy homályos alacsony felbontású videohoz tudnám hasonlítani a látottakat. Onlive-on belül találtam video beállítást de csak a fényerõt lehet ott szabályozni.

Jó dolog ez, de megöli a modolást, magyarítást meg ilyesmiket. Nekem hiányoznának.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Rage47
már megy vpn-nel, csak a kártyámat nem szereti, mindig azt írja, hogy probléma akadta a billing information megadásánál:/ otp junior, visa kártya
Pethy23
Csak a co.uk-on nem tudod beírni a kártyád adatait, a .com-on mûködik.