488
Korán ellőtt áprilisi tréfa, vagy a gamer világ újradefiniálása?
-
#248 csak egyet lehet ennyiért venni -
#247 wow holnap nyitom a netes számlám :D -
#246 Nos:
Thank you from OnLive! This message serves as a receipt; please keep for future reference. Here is a description of your order:
DIRT 3 - Full PlayPass £1.00
Sub-Total: £1.00
Discount: £0.00
Tax: £0.00
Total: £1.00
For future reference, your order number is *********.
For help or product support, please visit the support site at http://support.onlive.com/.
OnLive Member Services
Gondolom tudjátok hogy ez mit jelent! :D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#245 ja regeltem UK-ra vegyetek fel:
darkSectorxxx2 -
#244 UK-ra vagyok regelve, azon is jatszom, ott jobb a ping. -
#243 US vagy UK-ra regeltél és írtad be mert lehet nem mindegy!
Legalábbis neten különbség van!!! -
#242 Atert a szamlamra a penz, szal ha hazaerek munkabaol, proba! :) El is dontottem h a Dirt3-at veszem meg. -
#241 UK reggel minden játék 1 fontba kerül!!! OMG. :) -
#240 csak ha amerikából rendeled rácsapják a vámot a reptéren, euból nem :) -
#239 A Blizz a Gaikai mellett tette le a voksát, demózták is már azon a rendszeren a WoW-ot.
DarkSector: Kb ugyanannyi, az árfolyamokat figyelembe véve. -
#238 a blizzard nem hiszem, hogy közzé teszi onlive-n a játékot, mivel kell hozzá bnet2.0 -
#237 $99 amugy a hivatalos oldalon.
Ez olcsóbb? -
#236 végülis nem rossz ár egy olyan 'gépért' amin minden jól megy + 1 játékért :) -
#235 Ha esetleg valakit érdekel:
Onlive Controller (Ebay DE)
Az ára kb 22.000 Ft, ebben már benne van a szállítási költség is. -
#234 Ez pontosan igy van :) -
#233 Jah gyanítottam hogy lesz eltérés mert regeléskor nem kérte a Country-t!
Kérdés hogy lehet-e átvinni az accot közelebbre? :)
Mármint nekem US-ről átvihetem-e UK-ra? vagy regeljek újat? -
RYO21 #232 Egyékbként az egyik elméletem:
Ha az accountunkat az onlive.co.uk-on hoztuk létre akkor a brit szerverhez fog csatlakozni, ha az onlive.com-on akkor az amerikaihoz.
Amióta a .co.uk oldalon regisztráltam azóta mintha egy kicsit kisebb lenne a latency. -
#231 Nincs linuxom. :) -
#230 :) -
#229 Jah, amugy teszteltem a cumót linux-on is, ha van rá igény, leírom h kell felrakni :) -
#228 Ha hasznalod, nincs mit letoltogetni :D:D
Persze ez csak vicc :) -
#227 Rájöttem még 1 hátrányra!
Ha használom (játszok) nem tudok mellette letöltögetni. :) -
#226 Jah bocs azt nem láttam, biztos nem egy bekezdésbe irtad. :) -
#225 Ezert is irtam hogy LCD-n mar kilog a lolab :)
amugy a Belgacom (http://www.belgacom.com) honlapjat megpingelve (ugye Belgiumban o lesz a szolgaltatoja az Onlive-nak) atlagosan 45 ms-kaptam. Szoval itt mar erezheto a foldrajzi tavolsag csokkenese :) -
#224 Jó oké csak más félreérti és azt hiszi hogy ez ugyanolyan képet ad egy konzolnál, de ez nem így van, csak CRT-n látszik ugyanolyannak. :) -
#223 Igen, de mivel nekem 82-es CRT-m van, nagyon is megfelel :)
RYO21: Jo kerdes... Elv mar tavaly be lett harangozva, nem sokkal az UK bejelentes utan, szoval en remenykedem, hogy meg idén...
Persze a legjobb egy nemet szero lenne, akkor lenne kanaan :D -
#222 82-es crt-n nem marad el a konzoloktól, de HD tv-n igen. -
RYO21 #221 A belga szervereket mikor lövik fel? -
#220 Hat sztm van jovoje. Ma kiprobaltam a TV-men jatszva (82-es CRT tv) a Dirt 3-at, hat nem marad el az elmeny barmelyik masik konzoltol (Xbox 360, PS3).
Hetfon kiderul az is, h tudunk e Magyarorszagrol fizetni a jatekokert.
A hibak amiket meg felronek neki:
- Nem tamogatja a PC-s kontrollereket. Ez eleg nagy hiba, igy kenytelen leszek venni egy X-box 360-as kontrollert. :)
- Az a franya szerver lehetne kicsit kozelebb is... Mar boven jatszhato, de azert varom a belga szerver felloveset...
- tobb jatek es tobb nagy cim!! pl a Diablo 3-at olyan szivesen tolnam vele... Persze a Blizzard rittig a masik vetelytars (Gaikai) mellett tette le a voksat...
- CRT tv-n (720x576 os felbontas, PAL) szuperul nez ki, olyan mint barmelyik masik konzol, viszont nagyobb felbontasu LCD kijelzon mar kilog a lolab...
Ezeket leszamitva nekem csak pozitiv elmenyem van a cuccrol! -
#219 Persze vannak olyan részek amihez brutálsok idő kell ez tény.
Például hogy gyors stabil net is legyen sok embernek. -
#218 persze, steam ugyanigy volt ezzel.
jo lenne ha lenne ennek az onlive-nak massziv jovoje, de en valahogy ezzel kapcsolatban nem vagyok hatartalanul optimista...
meglassuk. -
#217 Biztos csak még kell neki idő hogy kinőjje magát. -
#216 ha elegen hasznaljak, biztos hosszu tavon elerheto lesz.
ha nem, akkor sajna bukta, en elobbiben remenykedem. -
#215 :P -
#214 Most beszeltem a Supportal. Azt mondtak hogy ok elv. nem bannoltak egy tartomanyt sem, a free demokat barki elerheti. De csucsidoben nem garantaljak a belepest.
Persze mikor mondtam h honnan irok, a jott a szabvany valasz, h ugye mi nem vagyunk tamogatott regio, szoval itt nem garantaljak a szolgaltatast. szoval ha van, akkor van, ha nincs akkor meg nem erdekli oket :) -
#213 A negatívum lista nem férne fel egy A4es papírra 12es méretben. -
#212 Ok, vaklarma volt, ujra elerheto minden regioban. :D valszeg csak valami karbantartas szeruseg volt.
Szoval hetfon kiderul h tudok-e fizetni :D -
#211 -
#210 - is több van meg + is. -
Dns5000 #209 Ez mondtak a tabletekre is.
Lehet sokáig nem lesz. Aztan valaki mecsinálja. Aztán csak az fog kelleni mindenkinek.
Igaz van par dolog amit meg kell oldani, de rengeteg pénz van benne.
Te gondolom nem jatszánal a resident evilel ami 3x olyan részletes és a zombik sokkal okosabbak.
Mindig az újdonságban van a pénz, igaz kell hozza befektetni.
Negatívum
Tobb server kell, mint a normal jatékokhoz.
jó internet kapcsolat kell hozza. Ez szerintem mindenhol megvan ahol AAA kategóriás játékokkal játaszanak.
Pozitívum
0 kalozkodás.
A legszarabb gepen is elmegy.