488
Korán ellőtt áprilisi tréfa, vagy a gamer világ újradefiniálása?
  • DarkSector
    Nekem sem engedi megvenni....:S
    0font az ára de valami kódot kér....
  • lolSL
    nekem csak a jelszót kérte megerősítésnek az angol onlive.
  • RYO21
    Ajánlott a háttérben futó netes programokat lekapcsolni. Torrent, böngésző stb.
  • RYO21
    Kár, hogy nem lehet bankártya nélkül megvenni őket 3 napra! Hiába 0font az ár, akkor is kéri a bankártyaszámot, ami nekem nincs.
  • Tatyla
    most először kipróbáltam milyen oz Onlive,a Batman arkham asylummal,lehet nálam volt a hiba de olyan mintha valami rossz minőségü youtube-os videót irányítottam volna nem tudom miért volt ilyen a felbontás de állítási lehetőséget nem láttam...
  • Samballah
    sziasztok!
    ma próbáltam mac-klienssel ezt az onlive-ot, 5Mb/s netem van és azt irja a beloggoláskor hogy nem elég a netem sebessége. "Your connection speed to the internet is not sufficient to provide good video quality." ez tényleg nem elég vagy valamit valahol be lehet állítani? help!
    köszi!
  • grebber
    FREE PLAY HALLOWEEKEND

Fill your weekend with frights and horrors, courtesy of OnLive. Today through Monday, play these scary games free: Orcs Must Die, Fear 3, Metro 2033 and Amnesia—assuming your nerves can take it.
  • Rage47
    http://www.windows7hacker.com/index.php/2009/08/how-to-set-up-a-vpn-connection-in-windows-7/
  • lolSL
    mondjuk én ilyen nyilvános ingyenes vpneken nem irogatnám be a bankkártya számomat :)
  • morzsi555
    És ezt hogy kell használni?
  • Rage47
    http://uk.gofreevpn.com/
  • morzsi555
    "Angol VPN-nel"

Ezt részleteznéd?
  • mikuc
    Mielött bezárod a programot nyomj egy alt+entert. következö program inditáskor ablakban indul el. nekem igy müködik win7-win8 alatt.
  • akyyy
    ezzel az a baj hogy cask a launcher indul ablakban, de mikor elindulva a fő progi, kiteszi fullra. utánna alt enterrel le lehet kicsinyiteni, de ha egyből kis méterü ablakban indulna, na az maga lenne a tökély. néztem beállitásokba config fájlokat de én ehez nem értek:S
  • Vamp17
    Nem igy ertettem.

Mivel hivatalosan nem tamogatott regio vagyunk, akar holnap mondhatjak azt, h mostantol blokkoljak az UK-n kivuli IP-ket... Ez igy mindig benne van a pakliban...
  • KaZsolt
    Köszi a segítséget!
  • DarkSector
    2-3-4 év kb.

ezt irják is vásárláskor.
  • Vamp17
    Angol VPN-el, dombornyomott bankkartyaval (vagy webkartyaval).

FIGYELEM! Mivel Magyarorszag nem tamogatott regio, ezert semmi biztositek nincs arra, hogy a megvásárolt játékokat hosszutavon is hasznalhatjatok!

Ezt vegyetek figyelembe a vasarlasnal!
  • KaZsolt
    Sziasztok!
    Hogy tudok játékot vásárolni,mert mindig kiírja hogy ebből a régióból nem lehet vásárolni.
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • Suffering
    elözö nem jo. ez a jo link: forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=636061&d=1308957507
  • Suffering
    Onlive Androidra

Link
  • Vamp17
    De van. Probald ezen modok kozul valamikepp inditani:

[Target: "C:\Program Files\Onlive\Onlive.exe" ] és még a -window

vagy

[Target: "C:\Program Files\Onlive\Onlive.exe" -window ]

vagy

[Target: "C:\Program Files\Onlive\Onlive.exe" -w ]

Termeszetesen a parancsikont kell szerkeszteni.
  • DarkSector
    vagyis első játék 1 S mint az angolban most hogy első játék 1 font????
  • grebber
    US OnLive members get next PlayPass game for $1
  • DarkSector
    nem néztem még, néézd meg a beállitásoknál ha ott nincs akkor nincs...:S
  • akyyy
    én azt szeretném hogy alapbol igy inudljon el, mert lefagy a laptop, de kisméretbe még futna :D

legalább megjegyezné, de nem :(
  • DarkSector
    ALT+ENTER
  • akyyy
    hogy lehet beállítani hogy indításnál te fullscreen induljon el a program, hanem kisméretű ablakban?

nincs rá valami parancsikon kód?
  • DarkSector
    Jaja. :P
  • Vamp17
    Hat en csak az UK szerveren tolom, ott ilyenkor ki sem irja ezt a figyelmezteto uzit, csak nappal, vagy hetvegen.
  • DarkSector
    Jaja énis ezt látom, nekemis mintha mindig eltérő lagg lenne, pedig felváltva használom mind2 accot.
  • Vamp17
    Nem tudom észrevettétek-e, de a lag nem a tavolsagbol adodik, hanem a leterheltsegtol. Pl en kb 2 perce leptem be es eszrevettem, hogy most nem irta ki a szokásos "high latency" szoveget, gondolom mert most kevesen toljak. Szoval ha benyomnak meg par datacentert, akkor kialakulhat ez :D

Darksector: Nem tudom, en OTP-s vagyok, ott van ilyen.
  • DarkSector
    Jah és ez mindehol igényelhető? Minden banknál?
  • Vamp17
    Nem, nem torolheto. Max ha egy masikat adsz meg, de annak is valodinak kell lennie, kamut nem fogad el.

Nalam nem gond ha tudjak a kartyaszamom, gondolom ok nem fognak rola leszedni penzt maguktol, amugy sem tudnaknak, mert en ezt csak netes vasarlasra hasznalom, nem tartok rajta penzt, mindig annyit utalok ra, amenni epp kell.
  • DarkSector
    Jah úgy értettem hogy az első 1 font.
    Figy és utána törölhetőek a Credit Card adatok?
  • Vamp17
    Annyit tudnék, amennyit akarnék, de csak az elso jatek 1 font, igen :)
  • DarkSector
    Figy csak 1 játékot tudtál venni????
  • Vamp17
    Dirt 3 ban szinte eszre sem veszem a laggot. FPS-eknel zavaro, masnal nekem igazabol fel sem tunt. De tobb jatekot nem veszek, amig nem leszunk tamogatott regio. Igy max bukok 330 forintot, de azert 5-6 ezret nem aldozok ra, ugy hogy akarmikor torolhetnek.
  • lolSL
    kiváncsi vagyok meddig
    mostaniak közül ac brohood érdekelne a multi miatt, abban talán nem akkora hátrány ez a lag ami még van vele
    de ha maradna az akció akkor arkham city vagy a köv. assassins creed.
  • Vamp17
    Ez igy van :)

A hangsuly nem azon van h 1 font, hanem h mukodik :)