488
Korán ellőtt áprilisi tréfa, vagy a gamer világ újradefiniálása?
-
#288 Nekem sem engedi megvenni....:S
0font az ára de valami kódot kér.... -
#287 nekem csak a jelszót kérte megerősítésnek az angol onlive. -
RYO21 #286 Ajánlott a háttérben futó netes programokat lekapcsolni. Torrent, böngésző stb. -
RYO21 #285 Kár, hogy nem lehet bankártya nélkül megvenni őket 3 napra! Hiába 0font az ár, akkor is kéri a bankártyaszámot, ami nekem nincs. -
#284 most először kipróbáltam milyen oz Onlive,a Batman arkham asylummal,lehet nálam volt a hiba de olyan mintha valami rossz minőségü youtube-os videót irányítottam volna nem tudom miért volt ilyen a felbontás de állítási lehetőséget nem láttam... -
#283 sziasztok!
ma próbáltam mac-klienssel ezt az onlive-ot, 5Mb/s netem van és azt irja a beloggoláskor hogy nem elég a netem sebessége. "Your connection speed to the internet is not sufficient to provide good video quality." ez tényleg nem elég vagy valamit valahol be lehet állítani? help!
köszi! -
#282 FREE PLAY HALLOWEEKEND
Fill your weekend with frights and horrors, courtesy of OnLive. Today through Monday, play these scary games free: Orcs Must Die, Fear 3, Metro 2033 and Amnesia—assuming your nerves can take it. -
#281 http://www.windows7hacker.com/index.php/2009/08/how-to-set-up-a-vpn-connection-in-windows-7/ -
#280 mondjuk én ilyen nyilvános ingyenes vpneken nem irogatnám be a bankkártya számomat :) -
morzsi555 #279 És ezt hogy kell használni? -
#278 http://uk.gofreevpn.com/ -
morzsi555 #277 "Angol VPN-nel"
Ezt részleteznéd? -
mikuc #276 Mielött bezárod a programot nyomj egy alt+entert. következö program inditáskor ablakban indul el. nekem igy müködik win7-win8 alatt. -
#275 ezzel az a baj hogy cask a launcher indul ablakban, de mikor elindulva a fő progi, kiteszi fullra. utánna alt enterrel le lehet kicsinyiteni, de ha egyből kis méterü ablakban indulna, na az maga lenne a tökély. néztem beállitásokba config fájlokat de én ehez nem értek:S -
#274 Nem igy ertettem.
Mivel hivatalosan nem tamogatott regio vagyunk, akar holnap mondhatjak azt, h mostantol blokkoljak az UK-n kivuli IP-ket... Ez igy mindig benne van a pakliban... -
KaZsolt #273 Köszi a segítséget! -
#272 2-3-4 év kb.
ezt irják is vásárláskor. -
#271 Angol VPN-el, dombornyomott bankkartyaval (vagy webkartyaval).
FIGYELEM! Mivel Magyarorszag nem tamogatott regio, ezert semmi biztositek nincs arra, hogy a megvásárolt játékokat hosszutavon is hasznalhatjatok!
Ezt vegyetek figyelembe a vasarlasnal! -
KaZsolt #270 Sziasztok!
Hogy tudok játékot vásárolni,mert mindig kiírja hogy ebből a régióból nem lehet vásárolni.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Suffering #269 elözö nem jo. ez a jo link: forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=636061&d=1308957507 -
Suffering #268 Onlive Androidra
Link -
#267 De van. Probald ezen modok kozul valamikepp inditani:
[Target: "C:\Program Files\Onlive\Onlive.exe" ] és még a -window
vagy
[Target: "C:\Program Files\Onlive\Onlive.exe" -window ]
vagy
[Target: "C:\Program Files\Onlive\Onlive.exe" -w ]
Termeszetesen a parancsikont kell szerkeszteni.
-
#266 vagyis első játék 1 S mint az angolban most hogy első játék 1 font???? -
#265 US OnLive members get next PlayPass game for $1 -
#264 nem néztem még, néézd meg a beállitásoknál ha ott nincs akkor nincs...:S -
#263 én azt szeretném hogy alapbol igy inudljon el, mert lefagy a laptop, de kisméretbe még futna :D
legalább megjegyezné, de nem :( -
#262 ALT+ENTER -
#261 hogy lehet beállítani hogy indításnál te fullscreen induljon el a program, hanem kisméretű ablakban?
nincs rá valami parancsikon kód? -
#260 Jaja. :P -
#259 Hat en csak az UK szerveren tolom, ott ilyenkor ki sem irja ezt a figyelmezteto uzit, csak nappal, vagy hetvegen. -
#258 Jaja énis ezt látom, nekemis mintha mindig eltérő lagg lenne, pedig felváltva használom mind2 accot. -
#257 Nem tudom észrevettétek-e, de a lag nem a tavolsagbol adodik, hanem a leterheltsegtol. Pl en kb 2 perce leptem be es eszrevettem, hogy most nem irta ki a szokásos "high latency" szoveget, gondolom mert most kevesen toljak. Szoval ha benyomnak meg par datacentert, akkor kialakulhat ez :D
Darksector: Nem tudom, en OTP-s vagyok, ott van ilyen. -
#256 Jah és ez mindehol igényelhető? Minden banknál? -
#255 Nem, nem torolheto. Max ha egy masikat adsz meg, de annak is valodinak kell lennie, kamut nem fogad el.
Nalam nem gond ha tudjak a kartyaszamom, gondolom ok nem fognak rola leszedni penzt maguktol, amugy sem tudnaknak, mert en ezt csak netes vasarlasra hasznalom, nem tartok rajta penzt, mindig annyit utalok ra, amenni epp kell. -
#254 Jah úgy értettem hogy az első 1 font.
Figy és utána törölhetőek a Credit Card adatok? -
#253 Annyit tudnék, amennyit akarnék, de csak az elso jatek 1 font, igen :) -
#252 Figy csak 1 játékot tudtál venni???? -
#251 Dirt 3 ban szinte eszre sem veszem a laggot. FPS-eknel zavaro, masnal nekem igazabol fel sem tunt. De tobb jatekot nem veszek, amig nem leszunk tamogatott regio. Igy max bukok 330 forintot, de azert 5-6 ezret nem aldozok ra, ugy hogy akarmikor torolhetnek. -
#250 kiváncsi vagyok meddig
mostaniak közül ac brohood érdekelne a multi miatt, abban talán nem akkora hátrány ez a lag ami még van vele
de ha maradna az akció akkor arkham city vagy a köv. assassins creed. -
#249 Ez igy van :)
A hangsuly nem azon van h 1 font, hanem h mukodik :)