OnLive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nekem sem engedi megvenni....:S
0font az ára de valami kódot kér....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
nekem csak a jelszót kérte megerõsítésnek az angol onlive.

Ajánlott a háttérben futó netes programokat lekapcsolni. Torrent, böngészõ stb.

Kár, hogy nem lehet bankártya nélkül megvenni õket 3 napra! Hiába 0font az ár, akkor is kéri a bankártyaszámot, ami nekem nincs.

Tatyla
most elõször kipróbáltam milyen oz Onlive,a Batman arkham asylummal,lehet nálam volt a hiba de olyan mintha valami rossz minõségü youtube-os videót irányítottam volna nem tudom miért volt ilyen a felbontás de állítási lehetõséget nem láttam...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Samballah
sziasztok!
ma próbáltam mac-klienssel ezt az onlive-ot, 5Mb/s netem van és azt irja a beloggoláskor hogy nem elég a netem sebessége. "Your connection speed to the internet is not sufficient to provide good video quality." ez tényleg nem elég vagy valamit valahol be lehet állítani? help!
köszi!

PsnID: YOULUPUKKI

grebber
FREE PLAY HALLOWEEKEND

Fill your weekend with frights and horrors, courtesy of OnLive. Today through Monday, play these scary games free: Orcs Must Die, Fear 3, Metro 2033 and Amnesia—assuming your nerves can take it.

Next PC upgrade: 2022

lolSL
mondjuk én ilyen nyilvános ingyenes vpneken nem irogatnám be a bankkártya számomat :)

És ezt hogy kell használni?

Rage47
"Angol VPN-nel"

Ezt részleteznéd?

Mielött bezárod a programot nyomj egy alt+entert. következö program inditáskor ablakban indul el. nekem igy müködik win7-win8 alatt.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

akyyy
ezzel az a baj hogy cask a launcher indul ablakban, de mikor elindulva a fõ progi, kiteszi fullra. utánna alt enterrel le lehet kicsinyiteni, de ha egybõl kis méterü ablakban indulna, na az maga lenne a tökély. néztem beállitásokba config fájlokat de én ehez nem értek:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Vamp17
Nem igy ertettem.

Mivel hivatalosan nem tamogatott regio vagyunk, akar holnap mondhatjak azt, h mostantol blokkoljak az UK-n kivuli IP-ket... Ez igy mindig benne van a pakliban...

Köszi a segítséget!

DarkSector
2-3-4 év kb.

ezt irják is vásárláskor.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Vamp17
Angol VPN-el, dombornyomott bankkartyaval (vagy webkartyaval).

FIGYELEM! Mivel Magyarorszag nem tamogatott regio, ezert semmi biztositek nincs arra, hogy a megvásárolt játékokat hosszutavon is hasznalhatjatok!

Ezt vegyetek figyelembe a vasarlasnal!

Sziasztok!
Hogy tudok játékot vásárolni,mert mindig kiírja hogy ebbõl a régióból nem lehet vásárolni.
Elõre is köszönöm a segítséget!

elözö nem jo. ez a jo link: forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=636061&d=1308957507

Onlive Androidra

Link

Vamp17
De van. Probald ezen modok kozul valamikepp inditani:

és még a -window

vagy

vagy

Termeszetesen a parancsikont kell szerkeszteni.

DarkSector
vagyis elsõ játék 1 S mint az angolban most hogy elsõ játék 1 font????

grebber
DarkSector
nem néztem még, néézd meg a beállitásoknál ha ott nincs akkor nincs...:S

akyyy
én azt szeretném hogy alapbol igy inudljon el, mert lefagy a laptop, de kisméretbe még futna :D

legalább megjegyezné, de nem :(

DarkSector
ALT+ENTER

akyyy
hogy lehet beállítani hogy indításnál te fullscreen induljon el a program, hanem kisméretû ablakban?

nincs rá valami parancsikon kód?

DarkSector
Jaja. :P

Vamp17
Hat en csak az UK szerveren tolom, ott ilyenkor ki sem irja ezt a figyelmezteto uzit, csak nappal, vagy hetvegen.

DarkSector
Jaja énis ezt látom, nekemis mintha mindig eltérõ lagg lenne, pedig felváltva használom mind2 accot.

Vamp17
Nem tudom észrevettétek-e, de a lag nem a tavolsagbol adodik, hanem a leterheltsegtol. Pl en kb 2 perce leptem be es eszrevettem, hogy most nem irta ki a szokásos "high latency" szoveget, gondolom mert most kevesen toljak. Szoval ha benyomnak meg par datacentert, akkor kialakulhat ez :D

Darksector: Nem tudom, en OTP-s vagyok, ott van ilyen.

DarkSector
Jah és ez mindehol igényelhetõ? Minden banknál?

Vamp17
Nem, nem torolheto. Max ha egy masikat adsz meg, de annak is valodinak kell lennie, kamut nem fogad el.

Nalam nem gond ha tudjak a kartyaszamom, gondolom ok nem fognak rola leszedni penzt maguktol, amugy sem tudnaknak, mert en ezt csak netes vasarlasra hasznalom, nem tartok rajta penzt, mindig annyit utalok ra, amenni epp kell.

DarkSector
Jah úgy értettem hogy az elsõ 1 font.
Figy és utána törölhetõek a Credit Card adatok?

Vamp17
Annyit tudnék, amennyit akarnék, de csak az elso jatek 1 font, igen :)

DarkSector
Figy csak 1 játékot tudtál venni????

Vamp17
Dirt 3 ban szinte eszre sem veszem a laggot. FPS-eknel zavaro, masnal nekem igazabol fel sem tunt. De tobb jatekot nem veszek, amig nem leszunk tamogatott regio. Igy max bukok 330 forintot, de azert 5-6 ezret nem aldozok ra, ugy hogy akarmikor torolhetnek.

lolSL
kiváncsi vagyok meddig
mostaniak közül ac brohood érdekelne a multi miatt, abban talán nem akkora hátrány ez a lag ami még van vele
de ha maradna az akció akkor arkham city vagy a köv. assassins creed.

Vamp17
Ez igy van :)

A hangsuly nem azon van h 1 font, hanem h mukodik :)

lolSL
csak egyet lehet ennyiért venni

Rage47
wow holnap nyitom a netes számlám :D
Vamp17
Nos:

Thank you from OnLive! This message serves as a receipt; please keep for future reference. Here is a description of your order:
DIRT 3 - Full PlayPass £1.00

Sub-Total: £1.00
Discount: £0.00
Tax: £0.00
Total: £1.00

For future reference, your order number is *********.

For help or product support, please visit the support site at http://support.onlive.com/.

OnLive Member Services

Gondolom tudjátok hogy ez mit jelent! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

DarkSector
ja regeltem UK-ra vegyetek fel:

darkSectorxxx2

Vamp17
UK-ra vagyok regelve, azon is jatszom, ott jobb a ping.

DarkSector
US vagy UK-ra regeltél és írtad be mert lehet nem mindegy!

Legalábbis neten különbség van!!!

Vamp17
Atert a szamlamra a penz, szal ha hazaerek munkabaol, proba! :) El is dontottem h a Dirt3-at veszem meg.

DarkSector
UK reggel minden játék 1 fontba kerül!!! OMG. :)

lolSL
csak ha amerikából rendeled rácsapják a vámot a reptéren, euból nem :)

Vamp17
A Blizz a Gaikai mellett tette le a voksát, demózták is már azon a rendszeren a WoW-ot.

DarkSector: Kb ugyanannyi, az árfolyamokat figyelembe véve.