OnLive

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sznus
Köszi! ;) (Én is pont a Batman-t akarnám megvenni!)

DarkSector
US-t találtam jobb is, mert US-nél dollár van ami olcsóbb 100ft-al mint a font! :P

Itt írtam a Batman AC megvételérõl tagnap este....olvassátok el, linkek is vannak:

#532, #533

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sznus
Találtál UK VPN-t, vagy hogy sikerült megvenni? :) Kérlek oszd meg velünk is a megoldást! Köszi! ;)

DarkSector
Rossz , rossz...:D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szega96
Ja rossz fórumba vok xD SORRY

szega96
Mi történt a GamerCardokkal?Vagy csak nekem nem mutatja?

DarkSector
OKS megvettem 1 dollárért!
:D
a jelszóban volt olyan karakter ami nem tetszett neki, ez volt a baj. :)

"+" jellel nem tud mit kezdeni mikor a vásárlásnál beirom a jelszót...:D

DarkSector
Nah megvagyok valaki árulja már el miért nem engedi beírni a jelszavamat mikor megvenném? rányomok és kiirja hogy hiba nézzek fel a supportba...:S

DarkSector
Vegyétek és egyétek!

DarkSector
<#help>Még tudnátok esetleg arra megoldást haveromnak, hogy amikor belép néhány játékba nem megy az egere, ha nyomogatja az ESC-et állítólag akkor mûködik csak....:S

DarkSector
<#help>Geca megint van 1font-1dolláros akció, valaki adjon vpn kódot pls, mert ez az oldal nem jön már be...thx.

VPN

DarkSector
Grat!

Hamarosan kapok angliából egy Onlive Game Systemet. :-))

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Sajnos - egyenlõre - nincs.

barcalaci84
PAYPAL-lal nincs lehetõség fizetni?
Föleg US-ben szokott lenni promo kod. Ez az onlive-val kapcsolatban lévö cégek szokták meghirdetni vagy maga az Onlive. Legutobbi a Tekzilla nevû podcast volt. Tekzilla50 koddal bármilyen játékot megvehettél 50%-al olcsobban. (kivéve Pre-Ordereket)Lehet még most is müködik érdemes kipróbálni.
Vagy akkor szokott lenni promo ha egy Pre-Order játékot megveszel és mellé kapsz mégegyet bizonyos %-al olcsobban vagy ingyen.

Jah még annyit szeretnék kérdezni, hogy a promo code-ok mit takarnak?:D
DarkSector
Hát crt-ven a piaci nintendó sem...:D

de amugy szerintem konzol nem kockásodna. :)

Vamp17
Akkor kijelenthetjuk, hogy te vagy a celkozonseg. :)

En pl konzol helyett hasznalom, TV-re van kivezetve a HTPC kepe, X-box360 controllerrel zsearul megy a cucc :D (82"-os CRT tv-m van, azon az Xbox, PS2-3 sem nezne ki jobban :D )

jah és csak 2megás netem van:D
Us-rõl vettem meg...az meg h mi lesz 3-4 év múlva nem érdekel...:) addigra elavult játékleszXD meg am is 1 dollárvolt:D
Mellesleg nekem még az fps-ek is simán mennek...szinte alig veszem észre h nem az én gépemen megy a játék:) Jah és alapból a gépemen a Sims3 a legjobb játék ami még elmegy:D szóval nekem mindenképp megérte:)
DarkSector
Jah engem se tartana vissza, csak nekem 2 gondom van.

Olyan erõs a gépem egyenlõre hogy az itteni gémeket saját magam tudom úgy játészani hogy maxon megy natívba...majd ha olyan gémek lesznek amik nem mennek, akkor lehet vásárlok, és ha a késések nem okoznak problémát.
Fps-ben alig lehet célozni.

Batman AA és AC viszont faszán megy.

Melyikröl vetted meg? UK v. US?

Igen ez így van. De 3-4 év múlva már nem is fogok vele játszani. Meg állítólag ez addig még változhat.

DarkSector
Grat, de kölcsönzöd, nem megveszed, mert 3-4 évig tudják csak garantálni hogy a tiéd marad, legalábbis nálam ez volt.

WÁHÁHÁÁ:D megvettem az Assassins Creed 2-t:D
Mindkét helyre bevagyok regelve:D Majd kiderül, hogy hol engedi:D
Én még márciusban reggeltem, nem volt gond. Azóta is simán vásárolok.
Angol azért nem jó mert ott megnézik a kártya valódiságát. Legalábbis nekem oda még nem sikerült reggelenem a kártyámat. Meg US hamarabb vannak kint a játékok és egyenlöre még olcsobb is. És több akció van mint UK.
De amugy mindegy mert ugyanugy US profilal is UK szerverre csatlakozol.

Vamp17
Jah viszont ne felejtsd, h bankkártyát csak amerikai/UK IP-vel enged regelni. (legalábbis az UK oldal csak UK IP-vel engedte)

Mellesleg sztm erdemesebb az UK oldalra regelned :)

Wááá:D Köszi szépen!:D
SZia!Egyszerüen regisztrálsz majd felviszed a bankártyádat egy amerikai cimmel. Amerikai cimnél segit a google. Például beirsz egy los angelesi hotel cimet. Nekem is igy van!

Újra van 1 dolláros akció. Aki most regisztrált és még nem vett semmit az 1 dollárért veheti meg az elsõ játékát.
Meg most megint vannak jó kis akciók!!
Holnap meg elméletileg megjelenik az Afterfall.

Valaki eltudná magyarázni pontosan, hogy kell Magyarországról játékokat venni vagy bérelni?:D kösziii
DarkSector
Valaki tud infót arról hogy megismétlik-e ezt az 1font-1dollár akciót?

akyyy
vaj.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

DarkSector
zsír.

Vamp17
Jah bocs a dupla post-ert!

A video minoseg is nagysagrendekkel jobb volt, mint mondjuk 1 hete. Latszik hogy dolgoznak a fiuk kemenyen :)

Vamp17
Ma este nagyon jo volt az Onlive! Semmi kesest nem tapasztaltam, meg FPS-eknel sem!

Az elejen nem is jott be a magas ping hibauzi, indult egybol a cucc. (valszeg EU szerverhez sikerult csatlakoznom)

Remelem mostmar gyakran sikerul EU szerohoz csatlakozni.

Ha jól számoltam, akkor ma délután 6tól elérhetõ lesz az L.A noire az amerikai onlájvon.

Vamp17
Érdekes hír: http://onliveinformer.com/2011/11/01/onlive-to-launch-in-belgium-in-coming-months/

bertino
messze nem vegleges meg.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

mitõl van az, hogy elszemcsésedik a kép és akadozik? nem csak akkor ha játékban vagyok, hanem az egész onlive.
Nálam is szokta ezt csinálni. Kb 5. próbálkozásra el szokott indulni.

Samballah
köszi igen ez elsõre is megvolt mindent kilõttem ami enné a sávszélt. kábellel és wifin is. többször le is mérettem a speedet 5 mega. de hosszas gondolkodás után mindig ugyanaz a hibaüzi, hogy nem elég gyors. :( továbblépni sem lehet csak bezárni.

PsnID: YOULUPUKKI

DarkSector
Elõbb irtam be 2szorra de azt irta ki hogy password incorrect.
Holott elõtte léptem be a jelszavammal, és nem volt capslock se...már mindent kipróbáltam nem fogadja el...:S

az a kód az onlive password-öd...
DarkSector
Kösz de nem vagyok analfabéta ezzel kezdtem hogy ráraktam a 3 naposra mert láttam hogy az 0 fomt. :)

Rage47
lassú a neted / messze vagy a szervertõl
Rájöttem a problémára. Felül van 2 radiobutton, és alapból a full megvásárlás van kijelölve. Azt ott át kell rakni a 3 naposra, és úgy mûködni fog!