779
forradalmi RTS
-
Peakman #699 Én meg építek annyi bombert amennyi kifér és máris nem lesz az ellenfélnek pénze kt-t gyártani. :D -
donatus13 #698 Én is így vagyok ezzel jagdpanthert is csak rakat király tigrissel merem küldeni ,hogy ha nagy a páncélos csata kiegészítsék egymást a gyorsabb előre haladás érdekében, de whirbelwind nélkül is merész dolog menni:)legjobb az ha mindenből van valami:D -
LordLoss #697 nem mivel a KT lő távja jóval nagyobb és egy KT-nk kb 1 lövés egy tank akkor ha mindegyik 1-et lő már csak 7 van és a KT páncélzata sem gyenge ha mina a7 tank sorozatot lő is csak 5 perc után tudnak 1-et elpusztítani
illetve ha legyártok néhány stukát mellé akkor tényleg az ellenfélnek game over
-
HunZsoci #696 Befosott a gépem, majd ha tudok játszani megint, jövök, leszek, toljuk... -
KingPunisher #695 Azért én vitatkoznék ezzel..
5 KT-t 12 Jackson tuti nem ver be ezt le merem fogadni bármibe :)
Nagyon gyengén páncélozott cuccos az, meg ugye a sok lud disznót győz itt nehezebben igaz mert amig KT szépen visszavonul addig Jackson szinte esélytelen mivel tul nagy sebzéseket kap.
Sztem a 10 firefly-t is beveri :) az 5 KT.
Telepített cuccosok azok más téma azok valóban kellemetlenek neki..
De páncélos fronton a németek a no.1 .
-
#694 5 db Királytigris 250$ ba kerül ezért a költségért én veszek 12db Jacksont vagy 25db M5 75mm est vagy 10db Firelfy-t vagy 17db 17 fontost de lehetne még ragozni ha az ár érték arányát vesszük akkor nagyon könnyű a KTkat counterelni. -
LordLoss #693 én is csak azt tudom mondani repülők a legjobb tankokat is ki lehet iktatni repülőkkel
viszont azt ki kérem magamnak ahogy a mouse otromba nagyon ütős fegyver de nagyon drága én inkább használok királytigrist higgyétek el ha nincs repülős láthatáron egy 5-ös királytigris sereg mindent lenyom a pályán (már ha van felderítőd) -
KingPunisher #692 Háát neki sem jött össze. 6-7 Is-2 elég szépen megette őket..
Bár talán repülő még jobb lett volna, de igazából akkor láttam először ezt.
Ami feltűnő hogy nem is foglal az alap szektoron kivül depot ^^ mintha nem is lenne a mapon.. Ennek ellenére otromba egy jószág ez a Mouse :) -
donatus13 #691 A maus os pumás technikával nagyon de nagyon vigyázni kell mert ha nem sikerül halott ember vagy :D személy szerint azt a taktikát sosem alkalmaznám. -
KingPunisher #690 Hát kurva jó ez a játék, ahogy tolom egyre jobban tetszik..
Nincs két egyforma game de még csak hasonló sem. Láttam már németet 5. percben Mouse Puma párossal támadni, de sdkfz 222-vel a depokat berusholó németet is.
Na pl. ott jöttem rá hogy mire is jo a t26 :) -
Peakman #689 Nem tudod ezt az értékét megnézni az egységeknek. Favágómódszerrel viszont, elfelezed a lőtávot és kb reális értéket kapsz. -
KingPunisher #688 Üdv
Olyan kérdésem lenne, hogy ugye minden unitnak van egy lőtávja amit meg lehet nézni, viszont ha nincs mellette felderítő egység akkor nem tudja kihasználni a maximális távolságot.
Hol lehet megnézni az unit saját látótávolságát ? Ez minden egységnek egyforma ? -
Peakman #687 Döntetlen csak egyenlő pontszám esetén van. -
KingPunisher #686 Háát volt egy game iszonyat szoros volt épp csak nyertem. A végén döntetlent vagy mit adott, lényeg nem nyertem meg ^^ hiába volt több pontom, no mind1 köszi a választ..
Bár lehet hogy akkor 10%-40%ig minor, 10% alatt meg döntetlen. Ez lehet a megoldás. -
Peakman #685 Az elért pontok számától függ a Minor, Major, Total Victory. Minor 10% pontkülönbség, Major 40% pontkülönbség, Total pedig 70% pontkülönbség. -
#684 Köszönöm szépen, akkor meglesem, csak magam mellé multiba nem tudtam berakni AI-t (mondjuk így végül is logikus, miért engedné, menjek battle-be :P), de gondolom ha haveromat is behívtam, akkor harmadiknak már mehet az AI.
Köszi, további jó játékot mindenkinek :) -
#683 Kivitelezhető -
KingPunisher #682 Persze simán. De csak multiplayerbe értelem szerűen. Ott behívod haverod és ellenfélnek beraktok AI-t. De csak eredeti game-vel lehet megoldani sztem.
Bár ezt nem kérdezted te azért mondom :) -
#681 Üdv a tábornokoknak!
Olyan kérdésem volna, hogy meg lehet-e oldani, hogy haverommal együtt szövetségben megyünk AI botok ellen? Kb mint anno generalsba, hogy 2 human player, többi meg bruti enemy :)
Kivitelezhető, vagy felejtős?
Előre is köszi a válaszokat. -
KingPunisher #680 Партизанский !!
Mitől függ a minor meg a major victory ? Volt egy game ahol leradíroztam a mapról a csávót mégis Total Victoryt adott rá..
-
HunZsoci #679 Tényleg nagyon jó játék, és igen eredeti stílust teremtettek ezzel a játékkal, remélem lesz igény is rá/a tömegek is felfedezik, de ha nem, hát én pár cimborával így is eltoligálom egy darabig örömmel, az fix:D.
Nekem a Company of Heroes a LEG a hagyományos rts játékok közt, de ez meg egy saját stílust teremtett, ez nem olyan értelemben vett RTS mint egy COH-Dow sorozat, Starcraft stb, ez meg a saját kategóriája legjobbja, és egyedülije, a gondolkozós stratégia folyó időben NR.1 e a RUSE:P -
#678 Close Combat sorozat óta nem született ilyen rts ami ennyire le tud kötni. -
KingPunisher #677 Hát toltam pár 1v1-et lassan Traning ligás leszek :P :)
Azt kell mondanom iszonyat komoly ez a játék. Én ilyen RTS-t nem pipáltam még.
Bármivel toltam eddig megvoltak a BO-k amik rendszerint működtek és legtöbb esetben azt próbáltad erőltetni a másikra, aztán talán a vége felé kellett jobban gondolkodni, már ha volt időd a sok kattintás közt.
Ez tiszta agy játék. 3 ellenfelem volt mind3 tök más stílusba tolta, nekem is teljesen máshogy kellett reagálni..
Ilyet még nem láttam RTS-be.. ^^ nem feltétlen döntő a területi fölény sem sőőt még a pénz mennyisége sem feltétlen dönt el mindent.
Ilyet sem láttam még sehol.
Átlátható pillantok alatt nem kell rángatni a képernyőt mint a veszett macska az egér farkát.. Hát ilyet sem igen láttam még ^^
Respect az alkotóknak, független attól mekkora siker lesz vagy nem lesz, ez tényleg egy érték, egy eredeti ötlet.
Sajnos nem feltétlen erre van igény lsd. Szarfos 2 , de ez mit sem von le a zsenialitásából. Örülök hogy megvettem..
-
KingPunisher #676 Rendben köszi az infot. Be fogok lépni.
Azért ide is beírom aki szeretne tolni velem Urmyhun néven tud felvenni..
Szerintem iszonyat jo kis game ez, végre élveztem a multit ugy hogy nem izzadtam :P és közben azért nem kellett perceket várni hogy a másik is lépjen egy kört..
-
#675 R.U.S.E. Hungary steam grouphoz csatlakozzatok ott fent van szinte az összes magyar játékos.
Ez pedig Peak oldala sok infóval a játékról.
http://rusehun.co.cc/ -
HunZsoci #674 Már toltunk is pár 1v1 et, nagyon nagyon jó kis játék ez, élveztem a játékokat. Ha valakinek van kedve 1v1 hez, átlagos szinten lehetek szerintem, semmi extra, akkor írjon ide, és felvehetjük egymást további játék céljából. -
KingPunisher #673 No csatlakoztam én is eme kiváló játék táborához. Remélem sok sok player lesz hosszú ideig, mert tényleg megérdemli ez a játék és az ötlet az elismerést.
-
donatus13 #672 Teljesen értelmetlen ez a vita,már megbeszéltük ,hogy nem számít részemről vita lezárva, sok sikert a továbbiakhoz. -
#671 Érdekes módon mindenkinek egyértelmű volt rajtatok kívül tehát 16 emberből 14 felfogta mit és ,hogyan csak ti ketten nem de akkor ha még a feltételekkel sem vagytok tisztában ez nehéz is persze senki sem mondta ,hogy kérdezni tilos de még ezt sem tettétek meg pedig Peak biztosan segített volna de ha az idődből annyit rászántál volna mint arra ,hogy itt írogass akkor most nem lenne miről beszélni. -
donatus13 #670 Meg talán nem a táblázatba kell beleírni ,hogy melyik pályán kell játszani hanem a szabályokhoz.A fő oldalra kirakta peak ,hogy ki ki ellen játszik, így a táblázatot se néztük meg:)de mondom semmi gond nincs ebből nekünk, Bubbics is írta ,hogy lényegtelen tehát sok sikert a továbbiakhoz.
Amúgy meg nem vagyok hülye feltudok tölteni egy replayt meg egy screent csak azt nehéz feltölteni ami nincs de persze neked ezt sem sikerült felfogni az előző kommentekből.Sem MTC sem én nem akartunk indulni 1 v 1 en csak 2 v 2 ben de az meg megint nem volt kiírva ,hogy kötelező az 1 v 1 is amúgy nem is akartunk volna jönni de az ellenfelek megkerestek minket és miattuk mi is lejátszottuk. -
Peakman #669 Tabellára ki van írva, hogy adott fordulóban melyik pályán kell játszani. Másodsorban nem véletlen volt a felíratkozásnál választott nemzet. Elvégre azzal akartál részt venni az 1v1 meccsekben... -
donatus13 #668 Összesen 2 replayt csináltam eddig amik a cheater reporthoz kellettek , normális meccsről sosem csinálok. -
donatus13 #667 Korod ellenére látom nagyon nehéz felfogni ,hogy nem néztük meg a szabályokat,bubbics írta ,hogy játszani akar és megnézi mit hogy, mondta screen és replay kell jó én szokásomhoz híven mivel sosem csináltam megszokásból most se csináltam,ő igen, feltöltötte ,nem jó ,ennyi kész vége nem tom mit kell ezen lihegni.
Másik meg sehol nincs a szabályokba írva ,hogy csak azzal a néppel játszhatsz amit oda írtál.
következő, pályák : * Blitz – (very small)
* Tank Graveyard – (small)
* Strongholds – (medium)
mi úgy gondoltuk ezek közül kell játszani valamin így is tettünk.
sehova nincs írva lentebb ,hogy csak blitz aztán tank graveyard vagy strongholds....
Legközelebb akkor konkrétabban leírjátok és kész. -
#666 Asszem ez ide illik :)
-
#665 Neked abban mi bonyolult ,hogy beküldesz egy screent meg replay-t? Bár megértem ,hogy még ennél is egyszerűbb rendszer kell mert még arra sem sikerült rájönni ,hogy melyik mapon kell nyomni ill. emlékezni arra ,hogy milyen nemzettel jelentkeztél ...... -
donatus13 #664 Nah megnéztem a kommentet az oldalon engem nem zavar egyáltalán ki jut tovább :) teljesen lényegtelen, tanácsként azért javasolnám nézd meg az sc 2 es verseny rendszert sokkal egyszerűbb és jobb. -
donatus13 #663 Így van van azért esélye csak kicsit korán adták ki. -
Peakman #662 Ha a mai patch-et nem cseszik el, akkor fellendül az :). -
KingPunisher #661 Szerintem ez egy kiváló játék, de ennyire gyenge eladásokkal kevés játékossal nincs jövője. Support nem lesz mert csődbe mennek mint a szar.
Kieg esélytelen.
Most néztem 400 játékos van fent! pár hete jött ki a játék, tényleg szinte tragikus..
Sajnálom :( -
#660 Biztosan baromi nehéz volt elolvasni és értelmezni azt a 3-4 sor szabályt...