RUSE
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy 5 másodpercenként sebez 15-öt ?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
10 percig gyártás nélkül ruse kártya nélkül is total victory-m lett 😊
Ilyet más játékba nem igen lehet megcsinálni 😛
Ja amugy van ez az unit view-er ott az egység neve után van egy piros téglalap, abban egy fegyver rajza és egy szám. Mit jelent a szám ?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
Amugy meg a kommunisták a legjobbak.. nem kérdés..
Boldog volt e világ s e hiú szó: Szenetség Nem volt a legnagyobb gonoszságra mentség?
amúgy tény keveset játszom a ruse-val nem mintha nem menne, de olyan nehéz ott hagyni a cod 6-ot és mindjárt itt a 7 is 😞
Persze lehet megint neked van igazad, régebben én is ezt a kerekes At-t toltam de azt könnyedén ki lehet fingatni Arti-val, ált. minden népnek van páncélozott Arti-ja ami messzebbre lõ mint az AT.
Felderítõt meg alap dolog vinni és joval elõbb kiszúrja At-t mind hogy az kilõje városokba meg megy be a tököm ^^
Nha ha nekem van egy fasza pácélos seregem megtámogatva pár páncélozott Artillery-vel meg egy felderítõvel akkor a kerekes At-k fincsi áldozatok lesznek. Rám meg dobálhatja az arti-t napestig.
Szóval én általában Armorral counterelem az armort 😛 az a kerekes tologatos AT szerintem értelmes ember ellen nem él meg 😛
Ennyi erõvel 10*10^10-en Jackson vs. 1 inf ..
Lényeg a lényeg a német tankok a no.1-ok a játékban, szerintem valahol errõl szólt az az 5 KT-s hasonlat.
Amugy sem sokan toljuk, kár lenne még ha ez a pár ember is egymást basztatná.
Tény neked volt igazad , szerintem õ is belátja már ^^
Meg aztán lehet hogy most XY jobb mint YX de a dolgok változhatnak 😉 , mindenki volt noob ebben is..
#697-es hozzászólásod "a KT lõ távja jóval nagyobb és egy KT-nk kb 1 lövés egy tank" baromság KT-nak ugyanannyi a lõtávja mint a Jacksonnak (500m) a KT csak az 1es páncélozottságú vagy az alatti jármûveket lövi ki 1 lövésbõl bár sztem te még azzal se vagy tisztában ,hogy a tank adatokat hol és hogyan lehet megnézni. Meg ha lehet próbálj már meg értelmesen fogalmazni mert a hsz többi része értelmetlen.
#706 os hsz: hát erre nem is tudom mit mondjak baromi nagy tapasztalatod lehet csak mondjuk a képen látszik ,hogy 2db Kübelwagen derít Királytigriseknek. Mi lenne ha legközelebb inkább tényleg gyûjtenél egy kis tapasztalatot utánanéznél 1-2 dolognak mielõtt elkezded itt osztani az észt?
KT 64-t sebez a Jacksonra 5*64 =320
Jackson 15-t 12*15 =180
DE ugye 5*400 2000 dmr van a KT-nak
és 12*400 4800 a Jacksonoknak
No akkor neked volt igazad ,sebaj akkor ezt is tudjuk immár..
Azt tudjátok hogy uton haladva hány %-os sebesség bonuszt kap az egység ?
illetve ha legyártok néhány stukát mellé akkor tényleg az ellenfélnek game over
5 KT-t 12 Jackson tuti nem ver be ezt le merem fogadni bármibe 😊
Nagyon gyengén páncélozott cuccos az, meg ugye a sok lud disznót gyõz itt nehezebben igaz mert amig KT szépen visszavonul addig Jackson szinte esélytelen mivel tul nagy sebzéseket kap.
Sztem a 10 firefly-t is beveri 😊 az 5 KT.
Telepített cuccosok azok más téma azok valóban kellemetlenek neki..
De páncélos fronton a németek a no.1 .
viszont azt ki kérem magamnak ahogy a mouse otromba nagyon ütõs fegyver de nagyon drága én inkább használok királytigrist higgyétek el ha nincs repülõs láthatáron egy 5-ös királytigris sereg mindent lenyom a pályán (már ha van felderítõd)
Bár talán repülõ még jobb lett volna, de igazából akkor láttam elõször ezt.
Ami feltûnõ hogy nem is foglal az alap szektoron kivül depot ^^ mintha nem is lenne a mapon.. Ennek ellenére otromba egy jószág ez a Mouse 😊
Nincs két egyforma game de még csak hasonló sem. Láttam már németet 5. percben Mouse Puma párossal támadni, de sdkfz 222-vel a depokat berusholó németet is.
Na pl. ott jöttem rá hogy mire is jo a t26 😊
Olyan kérdésem lenne, hogy ugye minden unitnak van egy lõtávja amit meg lehet nézni, viszont ha nincs mellette felderítõ egység akkor nem tudja kihasználni a maximális távolságot.
Hol lehet megnézni az unit saját látótávolságát ? Ez minden egységnek egyforma ?
Bár lehet hogy akkor 10%-40%ig minor, 10% alatt meg döntetlen. Ez lehet a megoldás.
Köszi, további jó játékot mindenkinek 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Bár ezt nem kérdezted te azért mondom 😊
Olyan kérdésem volna, hogy meg lehet-e oldani, hogy haverommal együtt szövetségben megyünk AI botok ellen? Kb mint anno generalsba, hogy 2 human player, többi meg bruti enemy 😊
Kivitelezhetõ, vagy felejtõs?
Elõre is köszi a válaszokat.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Mitõl függ a minor meg a major victory ? Volt egy game ahol leradíroztam a mapról a csávót mégis Total Victoryt adott rá..