Killing Floor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugye ezt nem gondolod komolyan? haverom is ezt a peldat regebben kovette, 400000 Forint buntetes lett a vege.
Én is ezt a tendenciát követ(t)em.
De azt vettem magamon észre ,hogy egyre jobban érdekel hogy valamit pénzért szerezzek meg.
Pl ilyen a steam csalogato akciói.Hiába van meg egy game warezba és vittem végig 6x mégis megvettem eredetibe.Jó érzés hogy megvan na.
De azt vettem magamon észre ,hogy egyre jobban érdekel hogy valamit pénzért szerezzek meg.
Pl ilyen a steam csalogato akciói.Hiába van meg egy game warezba és vittem végig 6x mégis megvettem eredetibe.Jó érzés hogy megvan na.
Next PC upgrade: 2022
éninkább 2x meggondolom mennyit ér meg az, hogy szenvedjek, nem/rosszul máködõ crackekkel, várjak a patchekre stb
Emiatt is inkább digitális kiadást veszek, amibõl tudok, ha jön frissítés, akkor nekem semmi dolgom, leszedi magától.
Emiatt is inkább digitális kiadást veszek, amibõl tudok, ha jön frissítés, akkor nekem semmi dolgom, leszedi magától.
A torrent világában kétszer is meggondolja az ember hogy megvegyen-e valamit drága pénzért ha azt ingyen is megszerezheti.
régebben énis hasonlóan cselekedtem, most steamen 89 játékom van, plusz originen meg dobozosokkal együtt 100 fölött járok, pedig annyira nem vagyok eleresztve 😉
Egyet tudni kell rólam én egész életemben 3 játékot vettem meg eredetiben mind a hármat a multi miatt mert máshogy nem ment. Én jól meggondolom mire költöm a pénzt 😄
az fasza most akkor várhatok lehet mégiscsak szenvedek hamachival hátha összejön 😄
annyit ki is adnék érte de megnéztem steam-en most 15 euro most 320Ft az euro(köszi szépen kedves kormány) vagyis most 4800Ft-ba kerül annyit meg nem szeretnék adni egy játékért ha tudjátok hogy mikor lesz megint olcsó akkor létszíves írjátok le
semmi közöd hozzá de ha érdekel az apám gépén tolnám amikor ott vagyok de mind1.
gépet venni nem vagy csóró? <#banplz>#banplz>
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
arra lennék kíváncsi hogy játszott-e már valaki ezzel hamachin és ha igen akkor hogy
köszönöm szépen a megjegyzést bocsi de csóró vagyok megvenni aszed ha lenne pénzem megvenni szenvednék ezzel a szar hamachival?
Sziasztok!
Valaki le tudná írni részletesen hogy hogyan lehet hamachival játszani ezt a játékot mert már letöltöttem de nem tudom hogy kell!
Elõre is köszi!
Valaki le tudná írni részletesen hogy hogyan lehet hamachival játszani ezt a játékot mert már letöltöttem de nem tudom hogy kell!
Elõre is köszi!
Hivatalos KF GunGame mod. 32 fõs szerverek, érdekes lesz 😛
Jó lesz, remélem holnaptól tényleg elindult az event.<#vigyor>#vigyor>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
hali valaki megtudná mondani hogy ezzel mit lehet csinálni mit lehetne ellene tenni?
ezt irja ki:
Could not spawn a GUI Controller!
History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free
ezt irja ki:
Could not spawn a GUI Controller!
History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free
Srácok még szoktatok party-ba verõdni és játszani mert ha lehetne beszállnék😊
lvl 6 furebug
lvl 6 mesterlövész
A többi még fejlesztés alatt😊
lvl 6 furebug
lvl 6 mesterlövész
A többi még fejlesztés alatt😊
Srácok szoktatok még így csapatokba verõdni és játszani?
Beszállnék ha lehet😊 lvl 6 firebug, lvl 6 mesterlövész, a többi még fejlesztés alatt van😊
Beszállnék ha lehet😊 lvl 6 firebug, lvl 6 mesterlövész, a többi még fejlesztés alatt van😊
ez kemény
azért zöld a képernyõ mikor megütnek mert nincs megvéve -.-?
<#taps>#taps>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
kifli mi a baja nem tudod?
enyémmel nincs gond, pedig nekem is warez, de túlságosan megtetszett, következõ akciónál meg is veszem
nem
de ha megütnek már akkor is sárga a képernyõ😞