Killing Floor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Ugye ezt nem gondolod komolyan? haverom is ezt a peldat regebben kovette, 400000 Forint buntetes lett a vege.
grebber
Én is ezt a tendenciát követ(t)em.
De azt vettem magamon észre ,hogy egyre jobban érdekel hogy valamit pénzért szerezzek meg.
Pl ilyen a steam csalogato akciói.Hiába van meg egy game warezba és vittem végig 6x mégis megvettem eredetibe.Jó érzés hogy megvan na.

Next PC upgrade: 2022

kifli
éninkább 2x meggondolom mennyit ér meg az, hogy szenvedjek, nem/rosszul máködõ crackekkel, várjak a patchekre stb

Emiatt is inkább digitális kiadást veszek, amibõl tudok, ha jön frissítés, akkor nekem semmi dolgom, leszedi magától.
Guren
hát killing floorozni soha nem fogsz rendesen tört verzióval, sajnálom.

A torrent világában kétszer is meggondolja az ember hogy megvegyen-e valamit drága pénzért ha azt ingyen is megszerezheti.
kifli
régebben énis hasonlóan cselekedtem, most steamen 89 játékom van, plusz originen meg dobozosokkal együtt 100 fölött járok, pedig annyira nem vagyok eleresztve 😉
Egyet tudni kell rólam én egész életemben 3 játékot vettem meg eredetiben mind a hármat a multi miatt mert máshogy nem ment. Én jól meggondolom mire költöm a pénzt 😄
Fabio Capello
Hát pedig, kedves fiam 4800 egy játékért rohadtolcsónak számít ma.

az fasza most akkor várhatok lehet mégiscsak szenvedek hamachival hátha összejön 😄
wesker24
Annyiszor volt már akcióba hogy legközelebb szerintem húsvétkor lesz !
annyit ki is adnék érte de megnéztem steam-en most 15 euro most 320Ft az euro(köszi szépen kedves kormány) vagyis most 4800Ft-ba kerül annyit meg nem szeretnék adni egy játékért ha tudjátok hogy mikor lesz megint olcsó akkor létszíves írjátok le
grebber
Elég sokszor volt 1500ft alatt annyit igazán nem nehéz kiadni érte!

Next PC upgrade: 2022

semmi közöd hozzá de ha érdekel az apám gépén tolnám amikor ott vagyok de mind1.
gépet venni nem vagy csóró? <#banplz>

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

arra lennék kíváncsi hogy játszott-e már valaki ezzel hamachin és ha igen akkor hogy
köszönöm szépen a megjegyzést bocsi de csóró vagyok megvenni aszed ha lenne pénzem megvenni szenvednék ezzel a szar hamachival?
Guren
vedd meg és nem kell hamachi.

Sziasztok!

Valaki le tudná írni részletesen hogy hogyan lehet hamachival játszani ezt a játékot mert már letöltöttem de nem tudom hogy kell!

Elõre is köszi!
Hivatalos KF GunGame mod. 32 fõs szerverek, érdekes lesz 😛

cs1rk3
Amúgy kijött már a patch vagy csak nekem nem szedte le? 😊

Daell Drow
Zsir lesz, birom az ilyen eventeket.
Serpa
cs1rk3
jha este 8 tól <#banplz>
megint elindíthatom majd a szerómat is 😛

Dj Tommy
Jó lesz, remélem holnaptól tényleg elindult az event.<#vigyor>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

DarkSl4yer
Guren

cs1rk3
újabb kép 😊

Serpa
igen

Guren
új fegyverek?

cs1rk3
remélem utána meg xmas event 😊

Serpa

hali valaki megtudná mondani hogy ezzel mit lehet csinálni mit lehetne ellene tenni?
ezt irja ki:

Could not spawn a GUI Controller!

History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free
Serpa
halloween - okt27 és nov1 között

durva az a csirke karakter, amit meg lehet szerezni 😊

kifli
még mindig megvan a steam giftem, oco picipénzé eladó (2-es után 3db 0 ha valakit érdekel 😄)
Srácok még szoktatok party-ba verõdni és játszani mert ha lehetne beszállnék😊
lvl 6 furebug
lvl 6 mesterlövész

A többi még fejlesztés alatt😊
Srácok szoktatok még így csapatokba verõdni és játszani?
Beszállnék ha lehet😊 lvl 6 firebug, lvl 6 mesterlövész, a többi még fejlesztés alatt van😊
ocskoszilard
feltört verziók hajlamosak bugolni

ez kemény
Jaka923
Igen

azért zöld a képernyõ mikor megütnek mert nincs megvéve -.-?
<#taps>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

kifli
hogy nincs megvéve 😄
kifli mi a baja nem tudod?
kifli
vedd meg most akciósan tõlem 😄
ocskoszilard
enyémmel nincs gond, pedig nekem is warez, de túlságosan megtetszett, következõ akciónál meg is veszem

kifli
akkor meg is van a hiba forrása...
nem
kifli
eredeti?

de ha megütnek már akkor is sárga a képernyõ😞