792
A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként
-
#712 -
#711 nemcsoda.
az elmúlt 2 és fél évben 1.1 millió példányt adtak el belőle -
#710 ha valaki szeretné megvenni, d enemtudja, mert nincs paypal-ja/bankkártyája, akkor annak segítek... -
#709 Killing floor akció, nagyon ócó Steamen. -
#708 Most vedd meg 2,24€ -
Diablo50 #707 Itt öljük meg Hell on Earth-ön a Patriarchot Long game-ban 3 man ! Haverom nézetéből van és Én vagyok a 6-os Demo Diablo névvel !
http://www.youtube.com/watch?v=n3duVzpbB7Q&feature=plcp&context=C3b7622bUDOEgsToPDskIC5RVJvzSUc0zlau6P5kmv -
#706 Az a szomorú, hogy ha lehet... -
Diablo50 #705 mi szomorú ? egyáltalán nem igaz az amit írtál hogy nem lehet normálisan játszani tört verzióval ! -
#704 ez szomorú :( -
Diablo50 #703 EZT TE HONNAN VESZED ?
(hát killing floorozni soha nem fogsz rendesen tört verzióval, sajnálom.)
Nekem tört Killing Floor van 1032-es Patch.el és lehet fejlődni 0-tól 6-os szintig normálisan és az összes gyári pálya benne van meg amik a patchel jöttek és az achivementek is működnek és a skineket is fel lehet nyitni és teljesen jól játszható interneten ! -
#702 annyiszor volt akcióban egy ezresért, csak az elmúlt három hónapban legalább ötször... -
szutyi93 #701 basszus a franc se fogja megvenni 4800 ért -
#700 esély van rá, de szerintem kevés. mostanában elég sokszor le volt árazva. nemrég még free weekend is volt. -
szutyi93 #699 steamen minden nap valami akció van. Van rá esély hogy valamelyik nap a killing floor lesz akciós vagy az csak ünnepekkor? -
#698 b azthiszem, de nézd meg a beállításokban :)
-
szutyi93 #697 lenne egy kérdésem hogy lehet pénzt dobni a társunknak? -
#696 Csak a saját nevedben beszélj... -
#695 Ez kb 3-4 eve volt. (Azota full legalisak vagyunk. Elotte is felig meddig de ugy latszik nem volt eleg.)
Masolt CD-t arult egy gyerek, lebukot es kimentek hozza. Talaltak fegyvereket stb, illetve listat hogy kinek adott el CD-t. Igy a lista utan is mentek kutatni, igy jutottak el mi felenk, egy ismeros dagi srachoz. Akihez nekunk semmi kozunk, nem is haverunk. Es ott is talaltak rengeteg cd/dvd-t, illetve az en haveromnak is volt ott talan 2 cd (a hiba ott volt hogy ra volt irva a neve). Sot hozza teszem azokat mar vagy 5-6 eve adta neki, el is felejtette hogy vannak. Szoval a dagit elkezdtek faggatni hogy ki ez az XY, hol lakik stb. Dagi meg ijed es elmondta itt lakik 2 hazzal odebb XD. Igy egybol mentek is at a zsaruk a haveromhoz, montak hogy korul akarnak nezni nala.(papir es hazkutatasi engedely nelkul!) Es o beengedte oket, elvileg meg tehette volna hogy nem. Es itt a szobajaban tobb szaz cd/dvd-t foglaltak le, es 3-4 vinyot. 3TB kapacitasban, ami 3-4 eve szep nagy meret volt. Orsre is be vittek, ejfelkor engedtek ki. Jovo heten jott egy tizen valahany oldalas papir a karrol. Csak hulledeztem mikor olvastam, minden eggyes jatek kulon listazva kiado es egyebek szerint. Illetve mekora osszeget kell fizteni utana. De meg az ezer eves DOS-os jatekokra is, mint pl supermario otven valahany forint, vagy prehistorik 2 szaz valahany forint. De pl csak az EA-nak is vagy 50000 forintot kellet fizetni(NFS, SIMS), Ugye akkor nyomult nagyon az EA magyar kepviselet, es akkor meg minden magyarul jott. De volt torrentrol felig letoltott Photoshop, azert is kemeny tizeseket kellet fizetni. Es igy csak a jatekokbol jott ossze 280000 Ft illetve 120000 Ft ugy koltseg. A 400000 forintot masfel ev alatt fizette vissza. Szep kis tanulo penz volt. -
Balázs 17 #694 nekem is írhatod:) -
#693 Privátba írd le kérlek vagy itt is ha nem olyan miért büntették meg annyira? -
#692 Ugye ezt nem gondolod komolyan? haverom is ezt a peldat regebben kovette, 400000 Forint buntetes lett a vege. -
#691 Én is ezt a tendenciát követ(t)em.
De azt vettem magamon észre ,hogy egyre jobban érdekel hogy valamit pénzért szerezzek meg.
Pl ilyen a steam csalogato akciói.Hiába van meg egy game warezba és vittem végig 6x mégis megvettem eredetibe.Jó érzés hogy megvan na.
-
#690 éninkább 2x meggondolom mennyit ér meg az, hogy szenvedjek, nem/rosszul máködő crackekkel, várjak a patchekre stb
Emiatt is inkább digitális kiadást veszek, amiből tudok, ha jön frissítés, akkor nekem semmi dolgom, leszedi magától.
-
#689 hát killing floorozni soha nem fogsz rendesen tört verzióval, sajnálom. -
szutyi93 #688 A torrent világában kétszer is meggondolja az ember hogy megvegyen-e valamit drága pénzért ha azt ingyen is megszerezheti. -
#687 régebben énis hasonlóan cselekedtem, most steamen 89 játékom van, plusz originen meg dobozosokkal együtt 100 fölött járok, pedig annyira nem vagyok eleresztve ;)
-
szutyi93 #686 Egyet tudni kell rólam én egész életemben 3 játékot vettem meg eredetiben mind a hármat a multi miatt mert máshogy nem ment. Én jól meggondolom mire költöm a pénzt :D -
#685 Hát pedig, kedves fiam 4800 egy játékért rohadtolcsónak számít ma. -
szutyi93 #684 az fasza most akkor várhatok lehet mégiscsak szenvedek hamachival hátha összejön :D -
#683 Annyiszor volt már akcióba hogy legközelebb szerintem húsvétkor lesz ! -
szutyi93 #682 annyit ki is adnék érte de megnéztem steam-en most 15 euro most 320Ft az euro(köszi szépen kedves kormány) vagyis most 4800Ft-ba kerül annyit meg nem szeretnék adni egy játékért ha tudjátok hogy mikor lesz megint olcsó akkor létszíves írjátok le -
#681 Elég sokszor volt 1500ft alatt annyit igazán nem nehéz kiadni érte! -
szutyi93 #680 semmi közöd hozzá de ha érdekel az apám gépén tolnám amikor ott vagyok de mind1. -
vegytek #679 gépet venni nem vagy csóró? -
szutyi93 #678 arra lennék kíváncsi hogy játszott-e már valaki ezzel hamachin és ha igen akkor hogy -
szutyi93 #677 köszönöm szépen a megjegyzést bocsi de csóró vagyok megvenni aszed ha lenne pénzem megvenni szenvednék ezzel a szar hamachival? -
#676 vedd meg és nem kell hamachi. -
szutyi93 #675 Sziasztok!
Valaki le tudná írni részletesen hogy hogyan lehet hamachival játszani ezt a játékot mert már letöltöttem de nem tudom hogy kell!
Előre is köszi! -
gosumofo #674 Hivatalos KF GunGame mod. 32 fős szerverek, érdekes lesz :P -
#673 Amúgy kijött már a patch vagy csak nekem nem szedte le? :)