Killing Floor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Killing Floor magyar csoport Bár ahogy látom, nem nagyon játszanak vele.
Rendben meglesz 😊. Majd beszélek a magyar steames csoport egyik készítõjével , mert régebben csináltak.. és velük kéne összevonni a dolgokat 😄
Remélem elnyerte tetszésedet a honlap. Jelentkezz szerkesztõnek 😄.
Remélem elnyerte tetszésedet a honlap. Jelentkezz szerkesztõnek 😄.
csináljatok egy steam csoportot, ts szeró az van, csak 1 csapat kellene, haverommal jelen pillanat is toljuk.
Na akkor bemutatom már az új közösségi oldalt... vannak még hiányosságok , de igyekszem pótolni majd a dolgokat 😊
Reklámozzátok , hogy új magyar KF közösség legyen 😊 !
http://www.killingfloor.errornet.us/
Reklámozzátok , hogy új magyar KF közösség legyen 😊 !
http://www.killingfloor.errornet.us/
Örülök neki... 😄. Épp arra várok , hogy kirakják SG-re is a honlapot... valamint egy Teamspeak szerót sikerüljön bérelni 😊
Amúgy már a dizájn fullra kész , letöltések is , egy-két leírás is , és a szerverek kínálata is be van rakva. Haladok... 😄 Csak lassan , de miután megnyitom a honlapot remélem sokan fognak jelentkezni szerkesztõnek 😊
Amúgy már a dizájn fullra kész , letöltések is , egy-két leírás is , és a szerverek kínálata is be van rakva. Haladok... 😄 Csak lassan , de miután megnyitom a honlapot remélem sokan fognak jelentkezni szerkesztõnek 😊
ha tényleg lesz oldal én megyek =)
de csak is HoE szerót😄
de csak is HoE szerót😄
Jobb késõbb mint soha.... 😄 Még újra lehet éleszteni ezt a közösséget , mert még pezseg csak nincs ami összefogja!
Háát.. én megoldom. Amúgy nem tudtam , hogy a kf.hu megszûnt.. ha tudtam volna , hamarabb is készítettem volna 😄
Háát.. én megoldom. Amúgy nem tudtam , hogy a kf.hu megszûnt.. ha tudtam volna , hamarabb is készítettem volna 😄
RELMÉLEM MINNÉL TÖBBEN LESZÜNK ÉS EGY NORMÁLIS KÖÖSSÉG ALAKUL KI!! 😊
Május 15. körül nyit meg a magyar killing floor közösség honlapja.. vagy ekörül. Persze lesznek szerverek is... 😊. Leírások,patchek,letöltések,hírek minden 😊
jólenne egy magyar szeró 😄 ha tud valaki írjon már pls !!
lehetne már vmi új perk vagy lvl =)
Remélem idõvel, majd lesz külön DLC-ben a Csaj karakter. <#vigyor2>#vigyor2>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Amennyiben ez a banner mindenkinek megfelel ide a fórumba , kérjen írjon a fórumba!
A nyíl alatt lenne a magyar közösségi oldal
A nyíl alatt lenne a magyar közösségi oldal
Azt nagyon szépen megköszönném 😊.
Amennyiben elindul az oldal, és találtok szerkesztõket is (én valahogy nem érzem magam erre alkalmasnak 😄), gondolom, kellene majd, az oldalhoz tartozó, kf szerver is. Ebben a részében, pedig, tudok segíteni 😊
Úgy értve nekem kellenének szerkesztõk 😊
Üdv Mindenkinek!
Sajnálattal láttam , hogy a magyar killing floor közösségi oldal... szinte már megszûnt létezni , vagy csak én nem találtam meg. Gondoltam megkérdezem tõletek , hogy lenne e kedve valakinek segíteni nekem , egy KF magyar oldalt létrehozni. Természetesen szerkesztõi poszt érdekelne , a többit megcsinálnám 😊
Várom válaszotokat , akit érdekel az írjon emailt , vagy írjon it , vagy írjon privátot 😊
[email protected]
Üdv 😊
Sajnálattal láttam , hogy a magyar killing floor közösségi oldal... szinte már megszûnt létezni , vagy csak én nem találtam meg. Gondoltam megkérdezem tõletek , hogy lenne e kedve valakinek segíteni nekem , egy KF magyar oldalt létrehozni. Természetesen szerkesztõi poszt érdekelne , a többit megcsinálnám 😊
Várom válaszotokat , akit érdekel az írjon emailt , vagy írjon it , vagy írjon privátot 😊
[email protected]
Üdv 😊
hol találom a játékot? mapokat szeretnék betenni, mert szerverrõl 1év mire letölt egyet
kösz
kösz
nem emlékszem fejbõl de asszem valami host game vagy ilyesmi a fõmenüben, ott lehet szervert létrehozni, ha rányomtok egybõl felugrik egy ablak melyik portokat kell megnyitni ha routert használtok, és ott tudjátok beállitani melyik mapok, milyen nehézségen, milyen hosszúságú mapok legyenek, illetve letudjátok jelszavazni is hogy csak ti tudjatok játszani
ha routert használ aki inditja szervert mindenképp kikell engedni az adott portokat hogy a többiek tudjanak hozzá csatlakozni
ha routert használ aki inditja szervert mindenképp kikell engedni az adott portokat hogy a többiek tudjanak hozzá csatlakozni
Ez az végre Én is megvettem a Killing Floort mert 85%-os akcióban van a Steam-en ! Persze nekem teljesen jól mûködött törtön is de nagyon szeretem ezt a játékot és nem érdekel hogy a törtön mnár majdnem mindenem 6-os volt inkább tolom Steamen 😛 és kezdem újra 0 ról 😄
Sziasztok!
Megvettem a játékot steamen meg pár haverom. Hogy tudunk szervert csinálni és hol kell nézni melyik részben hogy jó legyen?
Megvettem a játékot steamen meg pár haverom. Hogy tudunk szervert csinálni és hol kell nézni melyik részben hogy jó legyen?
A barátaim 1 Ft-ért sem vesznek játékot. <#falbav>#falbav> Van játékom amibõl csak azért kell a warezt használnom (holott megvan eredetiben), mert a kettõ nem kompatibilis, õk meg képtelenek pár száz forintért megvenni.
Ez van benne:
Killing Floor
Killing Floor Outbreak Character Pack
Killing Floor: Nightfall Character Pack
Killing Floor: PostMortem Character Pack
Killing Floor "London's Finest" Character Pack
Killing Floor: Steampunk Character Pack
Killing Floor - Steampunk Character Pack 2
lehet most beszerzem én is, de ha packet veszem meg abban minden benne van?
ha valaki szeretné megvenni, d enemtudja, mert nincs paypal-ja/bankkártyája, akkor annak segítek...
Most vedd meg 2,24€
Itt öljük meg Hell on Earth-ön a Patriarchot Long game-ban 3 man ! Haverom nézetébõl van és Én vagyok a 6-os Demo Diablo névvel !
http://www.youtube.com/watch?v=n3duVzpbB7Q&feature=plcp&context=C3b7622bUDOEgsToPDskIC5RVJvzSUc0zlau6P5kmv
http://www.youtube.com/watch?v=n3duVzpbB7Q&feature=plcp&context=C3b7622bUDOEgsToPDskIC5RVJvzSUc0zlau6P5kmv
mi szomorú ? egyáltalán nem igaz az amit írtál hogy nem lehet normálisan játszani tört verzióval !
EZT TE HONNAN VESZED ?
(hát killing floorozni soha nem fogsz rendesen tört verzióval, sajnálom.)
Nekem tört Killing Floor van 1032-es Patch.el és lehet fejlõdni 0-tól 6-os szintig normálisan és az összes gyári pálya benne van meg amik a patchel jöttek és az achivementek is mûködnek és a skineket is fel lehet nyitni és teljesen jól játszható interneten !
(hát killing floorozni soha nem fogsz rendesen tört verzióval, sajnálom.)
Nekem tört Killing Floor van 1032-es Patch.el és lehet fejlõdni 0-tól 6-os szintig normálisan és az összes gyári pálya benne van meg amik a patchel jöttek és az achivementek is mûködnek és a skineket is fel lehet nyitni és teljesen jól játszható interneten !
basszus a franc se fogja megvenni 4800 ért
esély van rá, de szerintem kevés. mostanában elég sokszor le volt árazva. nemrég még free weekend is volt.
steamen minden nap valami akció van. Van rá esély hogy valamelyik nap a killing floor lesz akciós vagy az csak ünnepekkor?
lenne egy kérdésem hogy lehet pénzt dobni a társunknak?
Ez kb 3-4 eve volt. (Azota full legalisak vagyunk. Elotte is felig meddig de ugy latszik nem volt eleg.)
Masolt CD-t arult egy gyerek, lebukot es kimentek hozza. Talaltak fegyvereket stb, illetve listat hogy kinek adott el CD-t. Igy a lista utan is mentek kutatni, igy jutottak el mi felenk, egy ismeros dagi srachoz. Akihez nekunk semmi kozunk, nem is haverunk. Es ott is talaltak rengeteg cd/dvd-t, illetve az en haveromnak is volt ott talan 2 cd (a hiba ott volt hogy ra volt irva a neve). Sot hozza teszem azokat mar vagy 5-6 eve adta neki, el is felejtette hogy vannak. Szoval a dagit elkezdtek faggatni hogy ki ez az XY, hol lakik stb. Dagi meg ijed es elmondta itt lakik 2 hazzal odebb XD. Igy egybol mentek is at a zsaruk a haveromhoz, montak hogy korul akarnak nezni nala.(papir es hazkutatasi engedely nelkul!) Es o beengedte oket, elvileg meg tehette volna hogy nem. Es itt a szobajaban tobb szaz cd/dvd-t foglaltak le, es 3-4 vinyot. 3TB kapacitasban, ami 3-4 eve szep nagy meret volt. Orsre is be vittek, ejfelkor engedtek ki. Jovo heten jott egy tizen valahany oldalas papir a karrol. Csak hulledeztem mikor olvastam, minden eggyes jatek kulon listazva kiado es egyebek szerint. Illetve mekora osszeget kell fizteni utana. De meg az ezer eves DOS-os jatekokra is, mint pl supermario otven valahany forint, vagy prehistorik 2 szaz valahany forint. De pl csak az EA-nak is vagy 50000 forintot kellet fizetni(NFS, SIMS), Ugye akkor nyomult nagyon az EA magyar kepviselet, es akkor meg minden magyarul jott. De volt torrentrol felig letoltott Photoshop, azert is kemeny tizeseket kellet fizetni. Es igy csak a jatekokbol jott ossze 280000 Ft illetve 120000 Ft ugy koltseg. A 400000 forintot masfel ev alatt fizette vissza. Szep kis tanulo penz volt.
Masolt CD-t arult egy gyerek, lebukot es kimentek hozza. Talaltak fegyvereket stb, illetve listat hogy kinek adott el CD-t. Igy a lista utan is mentek kutatni, igy jutottak el mi felenk, egy ismeros dagi srachoz. Akihez nekunk semmi kozunk, nem is haverunk. Es ott is talaltak rengeteg cd/dvd-t, illetve az en haveromnak is volt ott talan 2 cd (a hiba ott volt hogy ra volt irva a neve). Sot hozza teszem azokat mar vagy 5-6 eve adta neki, el is felejtette hogy vannak. Szoval a dagit elkezdtek faggatni hogy ki ez az XY, hol lakik stb. Dagi meg ijed es elmondta itt lakik 2 hazzal odebb XD. Igy egybol mentek is at a zsaruk a haveromhoz, montak hogy korul akarnak nezni nala.(papir es hazkutatasi engedely nelkul!) Es o beengedte oket, elvileg meg tehette volna hogy nem. Es itt a szobajaban tobb szaz cd/dvd-t foglaltak le, es 3-4 vinyot. 3TB kapacitasban, ami 3-4 eve szep nagy meret volt. Orsre is be vittek, ejfelkor engedtek ki. Jovo heten jott egy tizen valahany oldalas papir a karrol. Csak hulledeztem mikor olvastam, minden eggyes jatek kulon listazva kiado es egyebek szerint. Illetve mekora osszeget kell fizteni utana. De meg az ezer eves DOS-os jatekokra is, mint pl supermario otven valahany forint, vagy prehistorik 2 szaz valahany forint. De pl csak az EA-nak is vagy 50000 forintot kellet fizetni(NFS, SIMS), Ugye akkor nyomult nagyon az EA magyar kepviselet, es akkor meg minden magyarul jott. De volt torrentrol felig letoltott Photoshop, azert is kemeny tizeseket kellet fizetni. Es igy csak a jatekokbol jott ossze 280000 Ft illetve 120000 Ft ugy koltseg. A 400000 forintot masfel ev alatt fizette vissza. Szep kis tanulo penz volt.
nekem is írhatod😊