Killing Floor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Btw most tölem olcsóbban is meg tudod venni, ha árat szeretnél dobj egy privit 😊
[merlinw.org]
de ha igen akkor az már szerintem jó pár giga 😊
de am lehetetlen de am most van egy szerver van 2 is de am oda nem kell steam de ezt írja ki vagy is akk 2025 ig kell leszedni....?!
keress olyat ahova jó a verziód 😊
am killing floor ba csak 1 magyar szerver van vaze ami az is pw-s!?!?!?!
legtöbben már 1025 körülit használják
valaki pls tudna segíteni fel pacheltem minden én magamba tudok játszani
de ha felakarok menni egy szerverre mindig ezt írja ki!
"Failed laumching URL Packeg Engine veriso mismatack,,
nem értem am még régebben tudtam játszani de most mindig ezt írja ki akár hova megyek
ha valaki megmagyarázni mi a frac ez meg mia megoldás nagyon haláls lennék!!
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Amikor rá akarok csatlakozni 1 szerverre akkor nem akar belépni,
vártam már egy csomót de nem akar belépni a szerverre.
Ilyenkor mi van?
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Ilyen problémám van, még sose volt_:S
Tud erre valaki valamit? (leszedtem dll-t netrõl, de az semmi nem ért)
Annyit lehetne még, hogy valaki elküldhetné nekem az saját steam_apiját e-mailban
Kösz!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A másik dolog az, hogy az öcsém is akar játszani ezzel a játékkal csak külön accon, az megoldható valahogy?
eredeti játékról van szó
Mondjuk, nem mindegyik szerveren csinálja.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Más:
Mitõl lehet az hogy online játék esetén (ha én indítok servert nincs ilyen gond) sok esetben meg-meg állogat 1-2 secre a kép?
Illetve néha vannak elég kemény fps dropok is. Alap esetben nincs gond a sebességgel, ugyebár online ált 90 frames limit van, (offline 300-400-al is simán repeszt) ezt szépen tartja is a cucc. Mégis vannak olyan pályák ahol érthetetlenül egyik pillanatról a másikra érezhetõen leesik az fps.
Olvastam olyasmit hogy át kell lõni xp sp3 kompatibilitás módba, akkor nem lesznek ilyen anomáliák. Kiderül..
Mindenesetre hogy nem a gépem kevés neki, az is tuti.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Sharpshooternél viszont az m14-be csalódtam. Nem igazán hatásos, (nyilván fejre) sokszor a sima whinchesterrel jobban lehet aprítani.
Szerintem a legideálisabb csapatösszeállítás mindegyik perkbõl 1-2 ember lenne 😄
GET OVER HERE!
A steampunk karakter DLc-t ne felejtsd el bevaltani 3 ticketbol.
Még lowest grafon is akadozik, ráadásul olyan ocsmányul néz ki, hogy ihaj😄D
De az új pálya tetszik... már amit láttam belõle😊