792
A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként
-
gosumofo #672 -
#671 Zsir lesz, birom az ilyen eventeket. -
#670 XMAS2011 -
#669 jha este 8 tól
megint elindíthatom majd a szerómat is :P -
#668 Jó lesz, remélem holnaptól tényleg elindult az event. -
#667 -
#666 -
#665 újabb kép :)
-
#664 igen
-
#663 új fegyverek?
-
#662 remélem utána meg xmas event :) -
#661 -
barnasopiane #660 hali valaki megtudná mondani hogy ezzel mit lehet csinálni mit lehetne ellene tenni?
ezt irja ki:
Could not spawn a GUI Controller!
History: UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free -
#659 halloween - okt27 és nov1 között
durva az a csirke karakter, amit meg lehet szerezni :) -
#658 még mindig megvan a steam giftem, oco picipénzé eladó (2-es után 3db 0 ha valakit érdekel :D)
-
Benjament #657 Srácok még szoktatok party-ba verődni és játszani mert ha lehetne beszállnék:)
lvl 6 furebug
lvl 6 mesterlövész
A többi még fejlesztés alatt:) -
Benjament #656 Srácok szoktatok még így csapatokba verődni és játszani?
Beszállnék ha lehet:) lvl 6 firebug, lvl 6 mesterlövész, a többi még fejlesztés alatt van:) -
#655 feltört verziók hajlamosak bugolni -
cipiko22 #654 ez kemény
-
#653 Igen -
cipiko22 #652 azért zöld a képernyő mikor megütnek mert nincs megvéve -.-?
-
xxxpaulxxx #651 -
#650 hogy nincs megvéve :D -
cipiko22 #649 kifli mi a baja nem tudod? -
#648 vedd meg most akciósan tőlem :D -
#647 enyémmel nincs gond, pedig nekem is warez, de túlságosan megtetszett, következő akciónál meg is veszem -
#646 akkor meg is van a hiba forrása...
-
cipiko22 #645 nem
-
#644 eredeti?
-
cipiko22 #643 de ha megütnek már akkor is sárga a képernyő:(
-
Lenox11 #642 legalább örülj hogy tudsz játszani én még annyit sem tudok!! :(:( :S -
#641 mondjuk ne hagyd, hogy lehányjon a bloat.
-
cipiko22 #640 hello! Lenne egy kérdésem. Miért van hogy mikor megüt egy zombie akkor a kép zöldes sárgás lessz és nem látok semmit.ha meg lehet oldani hogy lássak is valamit akkor pls segítsetek. Előre kösszi -
#639 #634 De ha vársz vele novemberig/decemberig megkapod a steam akciókban 4-5€-ért. -
Lenox11 #638 hát vaze ha másnak sikerül mennyi az ára? -
#637 Ahogy írtuk, ha megveszed nincs ilyen problémád. -
Lenox11 #636 a faszom ki van a killing floor meg lettem minden pach fellet teleítva de erre jöna következő kurva hiba error -.-''''' már kurvára bosszús vagyok ez valami kicsöszés velem én csak killing floor ni akarok de mindig valami megakadjájoz -
#635 érdemes, nincs szopás semmivel, frissíti magát, akárhova fel tudsz menni, és attol hogy 1 magyar szerver van (szerintem nem csak 1), simán találkozol magyarokkal, azokon a szervereken, ahol alacsony a pinged.
Btw most tölem olcsóbban is meg tudod venni, ha árat szeretnél dobj egy privit :)
-
#634 tess:) -
Lenox11 #633 kedves :D de nekem m1 30 megás netem van nekem lószar de am te stem vagy?