792
A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként
-
Apa27 #792 A középső gombra se reagál. A beállításoknál pedig nem találtam olyat, ahol a hegesztőt tudnám beállítani. Csak a fecskendő volt. Hegesztő nem. -
RED BULL F #791 Középső egér gomb. Vagy állítsd át a beállításokban. -
Apa27 #790 Sziasztok! Újra elővettem a játékot, de egyetlen szépséghibája, hogy nem tudom használni az ajtó kinyitásához a hegesztő "alternatív" módját. :)
Tudom vicces, de régebben, mikor játszottam az egér bal gombjával lehetett behegeszteni egy ajtót és az egér jobb gombjával "kinyitni" (visszanyitni) , de most egyszerűen ez a funkció nem működik.
Biztos nem az egérrel van gondom, vagy a játékban a jobb egérgombbal, hisz a célzásnál működik.
Külön erre beállítást, meg nem találtam. Szerintetek mi lehet a baj? -
#789 Megoldottam:
A workshopból töltöttél le valamit? Iratkozz le róluk és töröld ezeket a kiegészítéseket, ha igen. Olvastam párról, ami előhozhatja ezt a gondot. Ha felvan rakva a Killing Floor SDK, azt is.
Találtam egy olyat, hogy a Killing Floor mappán belül töröld az 'app_id.txt' és/vagy a 'steam_app.txt' fájlt (állítólag ez fogja megoldani). Másik opcióként még egy ilyet olvastam: , ahol az egész System mappát töröld, majd steamen ellenőrizd a fájlokat, hogy leszedje őket újra (a KF SDK-t előtte töröld, ha fent lenne). -
Help még mindig ugyan az!! Eredeti a játékom, de nem tudok vele játszani. Szerintem sokan ismerik itt ezt a problémát. Eddig nem volt időm vele foglalkozni de most megcsinálnám!
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2015.01.13. 14:14:32 -
#787 google-ba rákeresel, lehet találsz leírást,, routeren belül kell megynitni bizonyos portokat, vagy mindet, mert némelyik le van tiltva alapból.
T-home-os routerrel ez nem tudom megoldható-e. -
#786 Huawei T-Home-s routerem van. -
#785 Azt hol tudom átállítani a játékon belül kell? -
#784 Router beállítások esetleg lehetnek rosszak, akkor nem lehet szerverhez csatlakozni.
-
#783 Kipróbáltam a kedvedért, nálam semmi gond. Elindul, vannak szerverek. -
#782 Csodálatos ez a játék. :) El sem indul. Tört verzió legalább megy.
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2014.11.04. 21:08:15 -
#781 Sziasztok megvettem steamen a játékot de nem tudok egyik szervezhez sem csatlakozni... Miért? -
npckill #780 Üdv!
valakinek lenne kedve 18+ társasággal max.12 játékosig játszani? nem kell eredeti játék, csak a korhatárt tartjuk be (néha elvadulnak a meccsek és olyankor nem kiskorúaknak való beszélgetések kezdődnek). Érd.: TS3-on a hexodus.zapto.org IP-címen. Tobábbi jó forumozást! -
#779 Üdv!
Van valakinek kedve néha-néha összeülni játszani? Jó szimplán ismeretlenekkel is, de még jobb lenne honfitársakkal találkozni/"darálni". -
vegytek #778 november 7-ig 3.74 euró (-75%) a KF -
vegytek #777 + bosco05
+ MerlinW
64bit: 4GB RAM + 512MB VRAM
megdöglött az ssd-m, így 32bites w7-et raktam fel. és így már működik. lehet h driver gond volt -
#776 Remélem nem költöttél rá sokat, mert a két proci teljesítménye között kb 10-15% különbség van... 64bites OS pedig csak akkor kell, ha 4GB vagy több memória van a gépben. A processzornak kvázi semmi köze a dologhoz. -
#775 az oprendszert is újraraktad, vagy csak upgradelted? -
vegytek #774 upgradeltem a cpumat intel e5200 (2mag, 2,5GHz)-ról q8300 (4mag, 2,5GHz)-ra, valamint a w7 hp 32bitről w7 hp 64bitre és a KF állandóan kifagy. van h még a játék elindulása előtt. előtte a gyengébb procival vígan ment a játék. (friss telepítés után nem a régi fájlokat használtam, hanem újra letöltöttem a játékot.)
valami ötlet, h mivel próbálkozzak? (amúgy a részletesség medium, felbontás 1280x1024) -
#773 6 dollárért a teljes pakk (alapjáték + 13DLC) -
#772 szerintem halloweenkor 100% hogy lesz brutál akció (olyankor sok horror gémet leakcióznak) az meg ugye október 31. -
#771 Autumn sale mikor lesz kb? :) -
#770 Igen Autumn Sale-kor 100 % hogy le lesz vagy ha akkor nem akkor Chritsmas Sale-kor tuti ! -
#769 Szerintetek van rá esély hogy mostanában le lesz értékelve a játék? -
#768 válasz itt -
fawcet #767 Mire jók a game cards? Eladhatók stb. Volt egy csávó aki cserélt velem Trade-ban. -
#766 Eléggé kihalt a topic ahogy nézem. Én előkaptam újra a játékot, ha valakinek van kedve tolni írhatna. -
szutyi93 #765 Mind kettőnknél van router de a portokat már kinyitottuk és úgy se megy. -
#764 biztos router mögött vagytok, aki indítja szervert nyissa meg a portokat a játéknak, amikor indítjátok a szervert ki is írja melyikeket kell pontosan -
szutyi93 #763 Sziasztok!
Az lenne a problámám egyik haverommal megvettük a játékot steamen és próbálnánk egymással játszani de minden szerverre felenged azzal nincsen gond de ha én hostolok egy szervert neki azt írja hogy a szerver nem válaszol és ha ő hostol nekem is ezt írja de amúgy ha bemegyünk ketten egy szerverre akkor tudunk játszani de úgy jó lenne hogy csak mi ketten valami megoldás? -
Lenox11 #762 csááá mindenkinek kéne nagyon a segítségetek ez a szar akár melyik szeróra megyek fel le kell töltenem valami kf_gore_trip_sm csak olyan lassan szedi hogy mire letölteni next map és megszakad és kezdhetem előről így nem tudok fel menni szerverekre nem tudja valaki mi a megoldás vagy valahonnan letölteni ezt a fájt?!?
-
iOlcsy #761 Hali. Aki játszótársat keres, addoljon steamen. Mikrofonom van, de ha nem akarsz beszélni, nem kell.
Steam ID: iOlcsy [HUN]
Link a profilomhoz: http://steamcommunity.com/profiles/76561198004441418/ -
#760 Pontosan azért. -
#759 kijött a karàcsonyi event aki még nem tud róla.
üj medic gun nagyon baba :) -
#758 Wave váltáskor mindig beszaggat. Szerintem a traider miatt, aki még bent van az ne ragadjon bent, hanem auto kidobja traider elé. -
#757 Miért van az hogy játékmenet közben gyakran beszaggat a játék, és wave váltáskor / köv kör kezdése előtt szintén.
Mit kéne kikapcsoljak a grafika optonsben? -
Balázs 17 #756 szerintem elég ratyi lett, a az új map meg undorító :D -
#755 +1
Már várom a fizetést meg a Sale-t kellenek a DLCk xD -
#754 legjobb videó valaha
-
PuertoRico69 #753 Helló..
Tud nekem valaki segíteni?
Szoktunk lanolni haverokkal a Killing Floor-al.
Ugye újítgatom meg minden de nagyon sok dolog van ami csak sandbox-ban megy...
Kiszedtem egy rakat zombit a wtf és a doom3 mutatorból + a serverperkv5-be beletettem egy rakat puskát...
a gond csak az hogy ha sandbox bentvan akkor ők ha csatlakoznak a Lan szeómra akkor nem látják a szörnyeket csak az alapokat, amiket betettem azokat nem...
Mi lehet a baj nincs valakinek ötlete??