792
A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként
-
#192 a ramod felére kell állítani a virtuális memóriát -
#191 Sajátgépre jobb klikk/Tulajdonságok/Speciális fül/Teljesítmény beállítások/Speciális fül és alul virtuális memória módosítás. Ugyanannyira állítottam mint amennyi RAM van a gépben és így nincs gondja. -
#190 XP -
#189 Vistát vagy XP-t használsz? -
#188 hol is kell azt?:D -
#187 Úgy tűnik ez volt a probléma, mióta visszaállítottam a lapozófájlt nem kaptam a hibaüzit. -
#186 Más játéknál még nem tapasztaltam ilyet, viszont nemrég kikapcsoltam a lapozófájlt, lehet hogy azt hiányolja. Visszakapcsolom aztán meglátjuk. -
#185 nekem több játékbol is kibasz mindíg :D meg kékhalálozik... hm... :D meg a CSS valami memória címre hivatkozik lehet VGA/DDR memória hibája. -
#184 Defence Alliance 2 egy total conversion a játékhoz, jónak igérkezik -
#183 nekem még sose csinált ilyet, de régen sokat ut2004eztem és az elég sokszor kidobott ezzel, mint később kiderült volt pár hiba a memóriában mert más játék meg kékhalálozott, uj memóriákkal megszüntek, nem mondom hogy nektetk is bibis a memória de lehet -
#182 passz nekem is néha ki ugrik ilyesmivel. mindig send bug reportra megyek oszt majd javitják. -
#181 Nem tudja valaki az mitől van, hogy néha kiugrik a játék ezzel a hibaüzenettel:
Build KillingFloor_Build_[2009-02-09_10.82]
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2178 MHz with 2047MB RAM
Video: ATI MOBILITY RADEON HD 3430 (671)
General protection fault!
History: ULevel::TickNetServer <- UpdateNetServer <- ULevel::Tick <- (NetMode=2) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level KF-BioticsLab <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 4C576C61 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free -
#180 megveszed eredetiben és megtudszrola mindent mert ezzel fogszjátszani 24/7 ben :D -
vida1996 #179 Sziasztok.
Most töltöttem le ezt a játékot és nem igazán dudok még rolla mident.
Nem tenné meg azt nekem valaki h fel vesz MSn-re és egy kicsit segít nekem?
Ha igen akkor MSN.:
[email protected] -
#178 hát eredeti xP :D még a DLC is eredeti. -
#177 csak skinek -
#176 az téged miért zavar? :D nekem sincs meg origiba, majd ha jön dobozba, akkor... ilyen steames baromságokkal nem foglalkozom :) -
#175 ja ismerem. és nem eredetis a közösség... az a legkomolyabb :D -
#174 Sziasztok!
Folyamatosan fejlődik a magyar killing floor közösség, a weboldal, és a szerverek.
Jelenleg 2 szerver fut, egy 32 fős HARD, és egy 6 fős SUICIDAL, mindkettőn 1005-ös patch, és rengeteg pálya.
Aki még nem ismeri, és érdekli, látogasson el a www.killingfloor.hu weboldalra! -
#173 lehetne aktiválni a topkot meg javítani azt a Topwire-t :D -
#172 még tegnap ahogy meg jelent xP :D -
#171 már rég megvettem :D -
#170 Karakter pack mindössze 1,79 Euro. -
#169 hát én még elsőként vettem meg xP nem kell mondani :D -
#168 ezek csak skinek vagy saját perkjeik , tulajdonságaik vannak és ezzel befolyásolják a játékmenetet?
mert ha csak skinek akkor kihagyom valszeg, de ellenkezőesetben meg megkéne venni :D -
#167 új karakterek megvehetők -
#166 UT2004 es motorral fut. azaz Unreal Tournament 2004 es játéknak a motorjával, feljebb javított változota a játéknak és igényesebb is :P egy kicsit :D -
#165 Amikor a topikot nyitottam aztse tudtam micsoda ez.Az a lényeg a game frankó akárki is csinálta -
#164 De Tripwire Interactive a STEAM ben is kirja:P:D:D
-
#163 Akkor ahonnan copy paste-ztem ott rontották el:D -
#162 "A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként " amúgy Tripwire :) TRIPWIRE !!! XDDD -
#161 cső ma vettem meg STEAM en át jó játék föleg hogy UT2004 fan vok xP:D -
#160 magyarul -
#159 Killing Floor Free DLC to Add Maps, Weapons, and Features - Screens -
Overloord #158 jaja -
Avpfan #157 Én is megtaláltam ezt a ruszki szerót nem rossz... az a jó benne hogy mindig vannak rajta elég sokan + a ping is egész jó!
-
Overloord #156 Sziasztok!
Valóban igazad van kedves KF admin jobb is így hát még nekem^^
Nos találtam egy olyan KF szervert ami eléf jónak hangzik
SZerver neve: 93's�SERVER|KF�v1004
IP: 80.64.88.139:7707
Ping: átlagosan 100-150
Lagg?: 4Mbites chello nettel nem volt semmiféle lagg
Nyelvezet: hát ez elméletileg ruszki szerver de sokan vagyunk magyarok és főleg angolok..
Miért más mint a magyar?
-A Kezdő pénz 2000 FONT , és játékban választhatsz perket ahol eleve 5 csillagos a rangod, tehát csak játszani kell
Fokozat: HARD
Átlag playerszám: 10-15-20
Max Férőhely: 25
Gyertek ti is nekem bejött... nagyon hangulatos és jól beállított szerver kissé más mint a magyar mert ott fejlődni kell stb.. -
#155 jön a dobozos Killing Floor, reméljük hazánkba is
LINK -
c115 #154 No comment
-
#153 ügyes vagy, mutasd meg anyukádnak is :)
ha nem haragszol, én nem fogok pinget screenshotolgatni, mert k*rvára nem érdekel senkit
de tudod mit? én csak örülök, hogy ha nem nálunk játszol.