792
A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként
  • bosco05 #192
    a ramod felére kell állítani a virtuális memóriát
  • xNoodlex
    Sajátgépre jobb klikk/Tulajdonságok/Speciális fül/Teljesítmény beállítások/Speciális fül és alul virtuális memória módosítás. Ugyanannyira állítottam mint amennyi RAM van a gépben és így nincs gondja.
  • CopyKing92
    XP
  • xNoodlex
    Vistát vagy XP-t használsz?
  • CopyKing92
    hol is kell azt?:D
  • xNoodlex
    Úgy tűnik ez volt a probléma, mióta visszaállítottam a lapozófájlt nem kaptam a hibaüzit.
  • xNoodlex
    Más játéknál még nem tapasztaltam ilyet, viszont nemrég kikapcsoltam a lapozófájlt, lehet hogy azt hiányolja. Visszakapcsolom aztán meglátjuk.
  • CopyKing92
    nekem több játékbol is kibasz mindíg :D meg kékhalálozik... hm... :D meg a CSS valami memória címre hivatkozik lehet VGA/DDR memória hibája.
  • tototto
    Defence Alliance 2 egy total conversion a játékhoz, jónak igérkezik
  • tototto
    nekem még sose csinált ilyet, de régen sokat ut2004eztem és az elég sokszor kidobott ezzel, mint később kiderült volt pár hiba a memóriában mert más játék meg kékhalálozott, uj memóriákkal megszüntek, nem mondom hogy nektetk is bibis a memória de lehet
  • CopyKing92
    passz nekem is néha ki ugrik ilyesmivel. mindig send bug reportra megyek oszt majd javitják.
  • xNoodlex
    Nem tudja valaki az mitől van, hogy néha kiugrik a játék ezzel a hibaüzenettel:

Build KillingFloor_Build_[2009-02-09_10.82]

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2178 MHz with 2047MB RAM
    Video: ATI MOBILITY RADEON HD 3430 (671)

General protection fault!

History: ULevel::TickNetServer <- UpdateNetServer <- ULevel::Tick <- (NetMode=2) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level KF-BioticsLab <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 4C576C61 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free
  • CopyKing92
    megveszed eredetiben és megtudszrola mindent mert ezzel fogszjátszani 24/7 ben :D
  • vida1996
    Sziasztok.
    Most töltöttem le ezt a játékot és nem igazán dudok még rolla mident.
    Nem tenné meg azt nekem valaki h fel vesz MSn-re és egy kicsit segít nekem?
    Ha igen akkor MSN.:
    [email protected]
  • CopyKing92
    hát eredeti xP :D még a DLC is eredeti.
  • bosco05 #177
    csak skinek
  • bosco05 #176
    az téged miért zavar? :D nekem sincs meg origiba, majd ha jön dobozba, akkor... ilyen steames baromságokkal nem foglalkozom :)
  • CopyKing92
    ja ismerem. és nem eredetis a közösség... az a legkomolyabb :D
  • j0nNyKa
    Sziasztok!
    Folyamatosan fejlődik a magyar killing floor közösség, a weboldal, és a szerverek.
    Jelenleg 2 szerver fut, egy 32 fős HARD, és egy 6 fős SUICIDAL, mindkettőn 1005-ös patch, és rengeteg pálya.
    Aki még nem ismeri, és érdekli, látogasson el a www.killingfloor.hu weboldalra!
  • CopyKing92
    lehetne aktiválni a topkot meg javítani azt a Topwire-t :D
  • CopyKing92
    még tegnap ahogy meg jelent xP :D
  • CopyKing92
    már rég megvettem :D
  • grebber
    Karakter pack mindössze 1,79 Euro.
  • CopyKing92
    hát én még elsőként vettem meg xP nem kell mondani :D
  • tototto
    ezek csak skinek vagy saját perkjeik , tulajdonságaik vannak és ezzel befolyásolják a játékmenetet?
    mert ha csak skinek akkor kihagyom valszeg, de ellenkezőesetben meg megkéne venni :D
  • werkfilm
    új karakterek megvehetők
  • CopyKing92
    UT2004 es motorral fut. azaz Unreal Tournament 2004 es játéknak a motorjával, feljebb javított változota a játéknak és igényesebb is :P egy kicsit :D
  • grebber
    Amikor a topikot nyitottam aztse tudtam micsoda ez.Az a lényeg a game frankó akárki is csinálta
  • CopyKing92
    De Tripwire Interactive a STEAM ben is kirja:P:D:D
  • grebber
    Akkor ahonnan copy paste-ztem ott rontották el:D
  • CopyKing92
    "A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként " amúgy Tripwire :) TRIPWIRE !!! XDDD
  • CopyKing92
    cső ma vettem meg STEAM en át jó játék föleg hogy UT2004 fan vok xP:D
  • tototto
    magyarul
  • grebber
    Killing Floor Free DLC to Add Maps, Weapons, and Features - Screens
  • Overloord
    jaja
  • Avpfan
    Én is megtaláltam ezt a ruszki szerót nem rossz... az a jó benne hogy mindig vannak rajta elég sokan + a ping is egész jó!

• Overloord
    Sziasztok!

Valóban igazad van kedves KF admin jobb is így hát még nekem^^

Nos találtam egy olyan KF szervert ami eléf jónak hangzik

SZerver neve: 93's�SERVER|KF�v1004
    IP: 80.64.88.139:7707
    Ping: átlagosan 100-150
    Lagg?: 4Mbites chello nettel nem volt semmiféle lagg
    Nyelvezet: hát ez elméletileg ruszki szerver de sokan vagyunk magyarok és főleg angolok..

Miért más mint a magyar?
    -A Kezdő pénz 2000 FONT , és játékban választhatsz perket ahol eleve 5 csillagos a rangod, tehát csak játszani kell

Fokozat: HARD
    Átlag playerszám: 10-15-20
    Max Férőhely: 25

Gyertek ti is nekem bejött... nagyon hangulatos és jól beállított szerver kissé más mint a magyar mert ott fejlődni kell stb..
  • tototto
    jön a dobozos Killing Floor, reméljük hazánkba is
    LINK
  • c115
    No comment
  • j0nNyKa
    ügyes vagy, mutasd meg anyukádnak is :)
    ha nem haragszol, én nem fogok pinget screenshotolgatni, mert k*rvára nem érdekel senkit
    de tudod mit? én csak örülök, hogy ha nem nálunk játszol.