Killing Floor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
monnyuk nekemis jobban tetszik.
egyikkel se játszok orákat
de akkor má inkább ebbe megyek be mint a rohangáló zombikhoz...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
lol
nemá
eredeti szerókon???

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Szerintem se rosszabb az L4D-nél és nekem jobban bejön ez a játék mint az L4D. Na de az elöbb játszottam egy jót az angolokkal ! Mert multizni a virágbolti verzióval is lehet és még steam se kell hozzá !
DarkSector
nem vágom miért rosszabb ez a l4d-tõl...
bár ez gondolom részletkérdés, vagyis izlések és pofonok.

grebber
Huh na most is toltunk.Kapásból baszki kizártak kettõnket a mocskok 😄
De felhenetltem magam a tetõre másik útvonalon.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Mindkettõ csapatjáték és zombi lövölde. Ezért hasonlítják sokan hozzá.

tototto
a két játéknak kb annyi köze van egymáshoz mint a CSnek az UThez, mindkettõ lövöldözõs ennyi, nem értem miért kell összehasonlítgatni
KFhez sokkal nagyobb csapatmunka szükségeltetik mint L4Dhez, nekem is mind2 megvan eredetiben szal nem csak egyik, L4Dben sokkal kevesebb az ötlet csak menni kell elõre és lõni, itt nehéz fokozaton nem elég menni és lõni gondolkodni is kell, nekem ez tetszik benne

Prince23
Alap
számomra a KF egy kéthetes móka lesz, aztán delete.

XeeN
Nekem mindkettõ megvan, de a L4D nagyságrendekkel idõtállóbb (számomra legalábbis) és sokkal többre értékelem, mint amennyivel többe került a Killing Floor-nál.

Prince23
Inkább a Left 4 Deadet vettd volna meg 😄 (jó tudom, hogy KF sokkal olcsóbb, de vajon miért is? (költõi kérdés))

grebber
Killing Floor Update Released

Updates to Killing Floor have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Server Browser

* Fixed the in game server browser not showing all servers
* Fixed the "Perks enabled server" icon not showing up in the server browser
* Fixed some server browser filters not working right. Also added the ability to filter servers by Perks enabled and filter by difficulty
* Added the ability to sort the server list by difficulty
* Servers that cannot be reached because they are behind a firewall will show up with a ping of 9999 in the server browser. This is the cause of most "connection failed" messages
* Fixed the "Stats Name/Password" popup box that was popping up but shouldn't have been
* Fixed a "Warning" box that was appearing but shouldn't have been
* Added a message when attempting to host a listen server notifying the user what ports they must have open on their firewall to host the game

Other Fixes

* Shortened the default length of time the server waits before the map changes
* Set proper defaults for Difficulty/Game Length - right now it defaults to Beginner/Short, changing this to Normal/Medium
* Fixed dead enemies disappearing instantly on a Listen Server for other players
* Fixed game not showing up in Gamespy
* White list - creating a white list of server mutators that can be used while still allowing perks

grebber
Az eredeti megvettem!

Prince23
melyik verzió van meg neked?

grebber
Sajnos hiába van szótár nem tudtam értelmes magyarra összerakni a mondatot.
Mindenki már 5 ös szintû meg ilyenek én meg 0-ás .

valaki steames próbálta már a "próbaverziót" ?
nem gajdul meg tõle a steam? ban, ilyenekre gondolok... mert szivesen kipróbálnám, de nem veszem meg addig
terribad
azért 4 szavas sorokat még a szótárból is ki lehetne nézni.

bloody fucking murder

grebber
Na idáig toltam.Fõellenséget nem tudtuk kinyírni 😞
Szintet sem tudok lépni mert fogalmim sincs mit jelen amit kiir 😞

Whell 2000 door hitpoints 😞

Shep
Aha akkor olyan mint a cod-ban a zombivadászat a végén, akkor azt hiszem erre nekem nincs szükségem, bár a dupla desert azért jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Krinyo
Egész más a két játék. L4D inkább A-ból B-be rohangálós, killing floor pedig egy "tower defence" zombikkal.

akkor ebben Single Player nincs is hanem csak olyan mint a L4D meg a CS
tototto
annyi történet sincs mint l4dben, teljesen más, van sok video nézz párat
ez egy multi játék, azokban milyen történetet vársz

Shep
Ez ilyen öljük a zombikat a végtelenségig L4D-es agymenés, vagy van rendes történet is?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector

terribad
ez egy jó ideig nem lesz boltban.

Titann: ne neveket, hanem ide http://steamcommunity.com/groups/killingfloorhungary lepjen be mindenki, ha van más KF fórum oda is írjátok be, így könnyû megtalálni egymást.

bloody fucking murder

Írjatok steam neveket, és noymjuk együtt :Ð
XeeN
A baráti társaságomból többen letöltöttük a warez verziót és kipróbáltuk. Valószínûleg meg is vesszük. 😊 Más kategória mint a L4D, de ennyi pénzért megéri.

Lehet venni már boltban a gémet? Tud errõl valaki bármi! Üdv!
terribad
játssz nehéz fokozaton társakkal, többször is át kell menekülni új ajtóval ellátott pályárészekre 😊

bloody fucking murder

grebber
Én pl a pályákat baszott nagynak találom ahogy egyedül tolom jó tudom nem 1 emberre kell nézni,de akkor is kb 30x30-as területen szaladgálok a zombik elöl azt nem is látom a pálya többi részét csak akkor derül ki amikor el kell menni egy kör után a traderhez akkor látom csak hogy rohadnak a platz,de minek ha nem is kell kihasználni.

Krinyo
Ugyanezt érzem én is. l4d-vel mai napig játszom, ezzel viszont nem tudom hogy meddig fogok.

na kinek hogy tetszik? szerintem egész jó, de nem hiszem hogy ronggyá fogom játszani azért.

Narancsos csoki bazzeg!

Nekem a középsõ egérgombra (görgõ lenyomása) gyógyította az általam irányított karaktert. Amúgy osztom azt a nézetedet, miszerint nem könnyû a játék. Sharpshooter perkem nõtt eddig leginkább. Jól lehet fejest osztani célzással. KFH rulz!
grebber
FPS-ek nagy többségében ezt kell igen!<#eplus2>

Ahogy látom ez olyan megyek oszt lövök játék, mint a L4D....semmi más nincs benne....<#wow3>

DarkSector
erre én is kiváncsi leszek.
akkor hétvégén. <#vigyor1>

tototto
Na készítettem egy publikus groupot a magyar játékosoknak steamen szerintem lépjen be mindenki aki játszik vele hogy könnyebben megtalálhassuk egymást
Killing Floor Hungary

tototto
én most probáltam multiban , nagyon nehéz ugy is 😊
ezzel az életszurival hogy lehet magamba is adni mert amikor én ráváltok akkor mindig azt mondja keressek egy másik embert , de magamat nem tudom gyógyitani :S
viszont jó hír hogy rengetegen tolják, ahhoz képest hogy reggel van nem számitottam ennyi szerverre 😄

grebber
Hétvégén fogok csak multizni vele!
Addig soloban görcsölök.
Kíváncsi vagyok hogyha 6-an toljuk akkor is ennyi ellenfél jön-e majd!

DarkSector
na itt vagy.
nyomunk multiban????
lol
má tegnap éjjel mikor aktiválták steam-en akartalak keresni 😄

monnyuk windows 7-em van, de az fps-em így sem rossz 😄
40-fps full csutkagrafon 1680x1050-ben (vagyis az élsimitásnál C16xQ)

grebber

grebber

Na legkönnyebb szinten eljutok a végsõ pályáig de azt nem sikerült megcsinálnom! Majd csapatba kíváncsi leszek!

Gyorsan csináltam egy videot de fraps végett akad sajnos:

tototto
vedd vissza az élsimitást az szerintem segit

grebber
Pff soloban kurva nehéz normal szinten.4 kör van a 2.at nem éltem túl még soha.1 körben 20-an 2.ban 32jönnek ránk de itt van már fekete ugrándozós meg láthatatlan is <#eplus2>

bassza meg nekem akadozik. még minimál grafon is éppenhogy meglehet a 30 fps. pedig simán megvan az ajánlott konfig

Narancsos csoki bazzeg!

Képeket....!!

tototto
na elsõ benyomásokra nagyon komoly, a fegyverek és animációik zseniálisak a grafika 1680ban nagyon szép, nincs célkereszt csak ha vállhoz emeljük a fegyvert mint Red Orchestrában, msot egyenlõre ennyit mert hulla vagyok csak épphogy megnéztem holnap jobban letesztelgetem 😄

DarkSector
mûkszik....😄

tototto
nah most 23:41kor végre mûxik 😄

na már én is várom😊
holnap game?kéne vmi jo kis magyar csapat!
nekem még 2 orát ir,de nem fogom megvárni...:S
tototto
szerintem az is kamu 3 óra lesz az holnap este is mire megjelenik 😄