Killing Floor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyikkel se játszok orákat
de akkor má inkább ebbe megyek be mint a rohangáló zombikhoz...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
nemá
eredeti szerókon???
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
bár ez gondolom részletkérdés, vagyis izlések és pofonok.
De felhenetltem magam a tetõre másik útvonalon.
Next PC upgrade: 2022
KFhez sokkal nagyobb csapatmunka szükségeltetik mint L4Dhez, nekem is mind2 megvan eredetiben szal nem csak egyik, L4Dben sokkal kevesebb az ötlet csak menni kell elõre és lõni, itt nehéz fokozaton nem elég menni és lõni gondolkodni is kell, nekem ez tetszik benne
Updates to Killing Floor have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:
Server Browser
* Fixed the in game server browser not showing all servers
* Fixed the "Perks enabled server" icon not showing up in the server browser
* Fixed some server browser filters not working right. Also added the ability to filter servers by Perks enabled and filter by difficulty
* Added the ability to sort the server list by difficulty
* Servers that cannot be reached because they are behind a firewall will show up with a ping of 9999 in the server browser. This is the cause of most "connection failed" messages
* Fixed the "Stats Name/Password" popup box that was popping up but shouldn't have been
* Fixed a "Warning" box that was appearing but shouldn't have been
* Added a message when attempting to host a listen server notifying the user what ports they must have open on their firewall to host the game
Other Fixes
* Shortened the default length of time the server waits before the map changes
* Set proper defaults for Difficulty/Game Length - right now it defaults to Beginner/Short, changing this to Normal/Medium
* Fixed dead enemies disappearing instantly on a Listen Server for other players
* Fixed game not showing up in Gamespy
* White list - creating a white list of server mutators that can be used while still allowing perks
Mindenki már 5 ös szintû meg ilyenek én meg 0-ás .
nem gajdul meg tõle a steam? ban, ilyenekre gondolok... mert szivesen kipróbálnám, de nem veszem meg addig
Szintet sem tudok lépni mert fogalmim sincs mit jelen amit kiir 😞
Whell 2000 door hitpoints 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ez egy multi játék, azokban milyen történetet vársz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Titann: ne neveket, hanem ide http://steamcommunity.com/groups/killingfloorhungary lepjen be mindenki, ha van más KF fórum oda is írjátok be, így könnyû megtalálni egymást.
bloody fucking murder
bloody fucking murder
Narancsos csoki bazzeg!
akkor hétvégén. <#vigyor1>#vigyor1>
Killing Floor Hungary
ezzel az életszurival hogy lehet magamba is adni mert amikor én ráváltok akkor mindig azt mondja keressek egy másik embert , de magamat nem tudom gyógyitani :S
viszont jó hír hogy rengetegen tolják, ahhoz képest hogy reggel van nem számitottam ennyi szerverre 😄
Addig soloban görcsölök.
Kíváncsi vagyok hogyha 6-an toljuk akkor is ennyi ellenfél jön-e majd!
nyomunk multiban????
lol
má tegnap éjjel mikor aktiválták steam-en akartalak keresni 😄
monnyuk windows 7-em van, de az fps-em így sem rossz 😄
40-fps full csutkagrafon 1680x1050-ben (vagyis az élsimitásnál C16xQ)
Na legkönnyebb szinten eljutok a végsõ pályáig de azt nem sikerült megcsinálnom! Majd csapatba kíváncsi leszek!
Gyorsan csináltam egy videot de fraps végett akad sajnos:
Narancsos csoki bazzeg!
holnap game?kéne vmi jo kis magyar csapat!
nekem még 2 orát ir,de nem fogom megvárni...:S