792
A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként
-
SzocsA #272 576 oldalán sem találtam sem a cd galaxis on
max akkor steamen 15$ 3000 ft! volt akció mikor meg lehetett venni 4$ ért én akkor vettem meg!
egyébként azt mondják hogy lesz majd több szint mint lvl 6 ez mikor lesz?
és magyar szervert nem találtam mint a killing floor magyar fansite oldalon lévő két szerót!
van egyáltalán magyar szerver? gondolom azok tört szerverek! -
#271 awww...
és tescoba vagy intersparba se lehet megvenni? XP -
#270 gyakorlatilag sehol ^^ -
#269 hello
honnan lehet megrendelni a játékot amihez nem kell bankkártya? :P
mer eddig csak olyat találtam amihez kell -
#268 csaklehet.. de elvileg kéne hozá egy sztímakkunt =D -
hitman090 #267 Sziasztok!
Lehet ezzel a game-el LAN-ba játszani?(nem eredetivel) -
#266 hűha... most újat mondtál XDD -
Moszuke #265 www.steampowered.com 1 másodperc aladt bármit megkapsz, csak CC vagy PayPal kell. -
#264 elvan hanyagolva a magyar killing floor community he! :D -
#263 remek üdv a klubban szomszéd :D -
#262 tegnap megérkezett a dobozos verzió, bónuszként adtak a játékhoz két karaktert az első DLC-ből (DJ Scully, Dr. Gary Glover)
Innen rendeltem, ~3400ft volt, 6 munkanap alatt hozták meg. -
#261 én is zsákba macskába vettem meg a játékot annó.. és eléggé meg fogott ;) -
#260 itt nem foglalkozunk tört dolgokkal, nem árulják drágán a játékot, ennyit igazán kilehet adni rá hogy megtiszteld a fejlesztőket
de ha nem sikerül a jó útra terelni akkor erre fele érdeklődj ők is warezosok tudtommal: link -
Trubi15 #259 Sziasztok én tört szerveren játszok egy magyar szerveren. De az unokatesómnak nem tudom megcsinálni na mind1 ez nem lényeg. Abban kéne segitenetek hogy nem-e tudtok 1 tört szervert amit meglehet egyszerüen csinálni? Ha tudtok léci irjatok már elöre is köszi! -
#258 új video -
#257 örülj neki, h olcsóbb. -
#256 jó ötletvolt ez a medikus fegyver^^ végre van értelme azt is játszani =D -
#255 már meg vettem a karaktereket csak nem értem miért volt olcsóbb? mint az Outbreak mert hogy az Outbreak 1,79 volt ez meg 1,49 Euro :D és még a karakterek is jobbak nahmind1. :D -
#254 nagyon tetszenek az új mapok az a diszkós pálya a dnb zenével hát van egy hangulata halloween rulz :D -
#253 na kijött a pack, akinek nem indul el a frissités inditsa ujra a steamet -
#252 a karakter packról van most szó szerintem -
#251 Én a dobozos verzióra várok, hogy elérjen Magyarországra, de lehet hiába várok -
#250 Megvenni ez ingyenes kieg lesz! -
#249 videok a frissitésről -
#248 mikor lehet meg venni? =D 25 ödikén? -
#247 IGN-es cikk
a dlcvel együtt jön az új mod a Defence Alliance 2
szép kis pakk a valvenek is igy kéne kiadni a L4Dhez való uj tartalmakat mint ingyenes dlc, nem mint L4D2.. -
#246 nehogy lemaradj róla ... -
#245 mii én ezt is megveszem!! =DD -
#244 Nightfall character pack
-
#243 Pff 2xxf-ot simán megért.Pedig alig játszok vele mégis megvettem mert nagyon jónak tűnt videók alapján és az is. -
#242 ez a hétvége dönti el, hogy megveszem vagy nem :] -
#241 Killing Floor Pre-Loading In Preparation of Free Content Update, Free Steam Weekend -
#240 Level Upról infó -
#239 azér a husk.. sztem az izé lenne.. =DD -
#238 remélem jövőhéten már lesz preload. -
#237 * 7 new weapons
* 3 new maps
* New Demolition perk
* All perk level caps raised
* New Specimen: Husk
jól hangzik :) -
#236 jön egy új dlc, és ingyen hétvége, most kilehet mindenkinek próbálni akinek még nincs meg a játék: link -
#235 nekem nincs szükségem rá. (: -
#234 egyelőre nem tudnak magyarországi megjelenési időpontot mondani, csak annyi biztos, hogy az Iceberg jogosult Magyarországon terjeszteni/kiadni.
ha fejlemény van írok ...
lehet külföldről kell behozatnom :( -
#233 hát már egy jó ideje :)