792
A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként
-
BAk3R #312 Na kezdek belejönni, egész jó ez a játék. Irányítást is magamra szabtam faszán :) Pénzkeresésre van valami hatékony módszer, mert a 2ezer feletti fegyverekre sosincs pénzem, muszáj mindig páncélla meg lőszerre is költenem. Az idegesít néha, hogy a trader van, hogy olyan messzi van, hogy addigra érek oda, hogy marad vagy 10 másodpercem vásárolgatni. De egyébként totál élvezhető meg minden, simán megérte azt az ezrest :) -
vegytek #311 Ezt mondtad. Elolvastam a leírást és tényleg benne van. köszi -
#310 Sharpshoter-(legdrágábbfegyó)-középsőegérgomb. -
vegytek #309 egyik játékosnál láttam, h a fegyvererén (célzó)lézer van. azt mégis hogyan lehet megcsinálni? -
#308 alapjárat: Caps Lock(nekem jo is ezen :]) -
#307 persze, belehet állítani menüben melyik gombra aktivizálódjon a mikrofon -
BAk3R #306 na már kipróbáltam, hát érdekes eddig :)
van valami beépített dumáló, mint a l4d-nél vagy, hogy lehet itt kommunikálni egymással? -
#305 én még nem tapasztaltam, de olyan már volt hogy a map a szerveren nem töltődik be és akkor csak az f10 segit hogy a főmenübe visszajussak
de az is igaz hogy én csak haverokkal játszok saját szerveren + ts :) -
vegytek #304 nálam is és tesomnál is map váltáskor kifagy a játék: bejön a loading...-os képernyő, ahol leírás van pl. a szörnyekről és nem megy tovább. feladat kezelőben "nem válaszol" a státusza vagy néha időtúllépés miatt kidob a játék főképernyőjére.
tapasztaltátok már ezt? -
#303 én még akkor vettem amikor meg jelent de nem nagyon kockulgatok -
#302 Szerintem is megérte! Én csak azt nem értem amikor van kb 30hp-ja és az istenért nem gyógyítaná magát és miatta vesztünk :( -
#301 de megéri. xd -
BAk3R #300 oké, megvettem :) -
#299 A 2 DLC csak + character packot tartalmaz ! -
#298 Nekem is nagyon bejön a Killing Fllor bőven megérte az 1K-t és én is többet játszok a KF-el mint az L4-vel !! -
vegytek #297 én mikor még 2szer ennyi volt akciósan elgondolkodtam, h megvegyem-e. az egyik ismerőstől kaptam 3 napos próbajátékot. 3.nap végére leárazták ennyire a játékot, így vakon megvettem a tesomnak is. neki is nagyon bejön. -
vegytek #296 dlc-k csak skin-eket adnak hozzá -
vegytek #295 az kb 1K HUF, annyit bőven megér. így a hónapban kb 4 csokival/sörrel vagy 2doboz cigivel kevesebbet fogyasztasz :) -
#294 simán megéri, mi haverokkal jobban elszórakozunk KFel, pedig megvan L4D is mindenkinek :)
ennyiért meg pláne megéri -
BAk3R #293 Hali! Ez a játék mennyire fasza? Úgyértem mennyire élvezhető stb? Gondolom nem egy left 4 dead de azért megér 3.75 eurót? -
#292 LoL :D
-
#291 azt a játék dobja be ha mondjuk egymás után lősz két fejest távolra vagy valami szép meg mozdulást csinál valamelyik társad -
vegytek #290 * használni/előhívni -
vegytek #289 mivel tegnap vettem meg, így csak most néztem be ebbe a topikba. hogy lehet a belassulást használni? -
vegytek #288 én is ma vettem meg, sőt küldtem egyet ajándékba a tesomnak is -
#287 Na én meg most vettem meg, filóztam a 7 eurós ajánlaton is, de örülök, hogy vártam vele. :D -
#286 Ma reggel vettem meg 7 euróért :D -
#285 akcióban holnap 18:00ig a játék csak 3,74€ kihagyhatatlan akinek még nincs meg, Viktor te meg a legjobbkor vetted meg :P -
#284 próbáld meg hogy a system könyvtárból törlöd az iniket vagy az egész könyvtárat hogy ujra töltse le, lehet valami beállitás nem tetszik neki -
#283 Szevasztok, most vettem meg a játékot, fel installáltam és mikor el akartam indítani ez fogadott... Nem tudom mi a baja kaptam múltkor guestpass-t és akkor jó volt :/
-
#282 Van steamos magyar sero lehet csatlakozni :)
Ip.85.236.109.25:7957 -
c115 #281 Akinek jönne klánba , írjon: [email protected] -
#280 Heheheh kardosköcsög xD :P -
#279 most steamen karácsonyi akció keretében 7.5€ az ára a játéknak! -
#278 Defence Alliance 2 mod tölthető! -
c115 #277 HAMACHI:
KILLING FLOOR HUN 1 Pass: MAGYARVAGYOK
KILLING FLOOR HUN 2 Pass: MAGYARVAGYOK
#276 talán nem az achivementekért kéne játszani ._. de amúgy egy körben kell meg ölnöd 2 scrake-t(fürészest) láncfürésszel
clot - kis alapzombi
gorefast - kardosköcsög
crawler - földönfutó kis bogár cucc
stalker - láthatatlan picsafüst
siren - az a sikolyto bizbaszom
flesh pound - az a sárga világítós köcsög
scrake - ugye fürészes
husk - tűzetlövősköcsög
patriarch - a fő zombigenyó
bloat - az a hányós szakács -
#275 Az egyik az hogy ölj meg 25 lángoló monstert nyilpuskával !
A másik meg az hogy ölj meg 10 monstert miközben a csapattársad hullájából eszik ! -
SzocsA #274 és mi ez a két activements?
Hot cross fun:
kill 25 Burning speciemens wit crossbow - nyírjak ki egyszerre 25 zombit nyílpuskával?
Dignity for the Dead:
kill 10 specimens feeding on dead teammates corrses????? -
SzocsA #273 nem tud valaki egy olyan oldalt ahol le vannak írva hogy melyik zombit hogy hívják mert van olyan zombi aminek még nem tudom a nevét
így nehéz megcsinálni a 65 activementet!
van olyan aminél azt írja hogy nyírjak ki 2 scakrest láncfűrésszel de melyik az nem a stihles zombi?