Killing Floor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
a ramod felére kell állítani a virtuális memóriát
xNoodlex
Sajátgépre jobb klikk/Tulajdonságok/Speciális fül/Teljesítmény beállítások/Speciális fül és alul virtuális memória módosítás. Ugyanannyira állítottam mint amennyi RAM van a gépben és így nincs gondja.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

CopyKing92
XP

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

xNoodlex
Vistát vagy XP-t használsz?

CopyKing92
hol is kell azt?:D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

xNoodlex
Úgy tûnik ez volt a probléma, mióta visszaállítottam a lapozófájlt nem kaptam a hibaüzit.

xNoodlex
Más játéknál még nem tapasztaltam ilyet, viszont nemrég kikapcsoltam a lapozófájlt, lehet hogy azt hiányolja. Visszakapcsolom aztán meglátjuk.

CopyKing92
nekem több játékbol is kibasz mindíg :D meg kékhalálozik... hm... :D meg a CSS valami memória címre hivatkozik lehet VGA/DDR memória hibája.

tototto
Defence Alliance 2 egy total conversion a játékhoz, jónak igérkezik

tototto
nekem még sose csinált ilyet, de régen sokat ut2004eztem és az elég sokszor kidobott ezzel, mint késõbb kiderült volt pár hiba a memóriában mert más játék meg kékhalálozott, uj memóriákkal megszüntek, nem mondom hogy nektetk is bibis a memória de lehet

CopyKing92
passz nekem is néha ki ugrik ilyesmivel. mindig send bug reportra megyek oszt majd javitják.

xNoodlex
Nem tudja valaki az mitõl van, hogy néha kiugrik a játék ezzel a hibaüzenettel:

Build KillingFloor_Build_<2009-02-09_10.82>

CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2178 MHz with 2047MB RAM
Video: ATI MOBILITY RADEON HD 3430 (671)

General protection fault!

History: ULevel::TickNetServer <- UpdateNetServer <- ULevel::Tick <- (NetMode=2) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- Level KF-BioticsLab <- UpdateWorld <- MainLoop <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Realloc <- 4C576C61 0 FArray <- FArray::Realloc <- 0*2 <- FMallocWindows::Free

CopyKing92
megveszed eredetiben és megtudszrola mindent mert ezzel fogszjátszani 24/7 ben :D

Sziasztok.
Most töltöttem le ezt a játékot és nem igazán dudok még rolla mident.
Nem tenné meg azt nekem valaki h fel vesz MSn-re és egy kicsit segít nekem?
Ha igen akkor MSN.:
[email protected]

CopyKing92
hát eredeti xP :D még a DLC is eredeti.

bosco05
csak skinek
bosco05
az téged miért zavar? :D nekem sincs meg origiba, majd ha jön dobozba, akkor... ilyen steames baromságokkal nem foglalkozom :)
CopyKing92
ja ismerem. és nem eredetis a közösség... az a legkomolyabb :D

j0nNyKa
Sziasztok!
Folyamatosan fejlõdik a magyar killing floor közösség, a weboldal, és a szerverek.
Jelenleg 2 szerver fut, egy 32 fõs HARD, és egy 6 fõs SUICIDAL, mindkettõn 1005-ös patch, és rengeteg pálya.
Aki még nem ismeri, és érdekli, látogasson el a www.killingfloor.hu weboldalra!

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

CopyKing92
lehetne aktiválni a topkot meg javítani azt a Topwire-t :D

CopyKing92
még tegnap ahogy meg jelent xP :D

CopyKing92
már rég megvettem :D

grebber
Karakter pack mindössze 1,79 Euro.

Next PC upgrade: 2022

CopyKing92
hát én még elsõként vettem meg xP nem kell mondani :D

tototto
ezek csak skinek vagy saját perkjeik , tulajdonságaik vannak és ezzel befolyásolják a játékmenetet?
mert ha csak skinek akkor kihagyom valszeg, de ellenkezõesetben meg megkéne venni :D

CopyKing92
UT2004 es motorral fut. azaz Unreal Tournament 2004 es játéknak a motorjával, feljebb javított változota a játéknak és igényesebb is :P egy kicsit :D

grebber
Amikor a topikot nyitottam aztse tudtam micsoda ez.Az a lényeg a game frankó akárki is csinálta <#taps>

CopyKing92
De Tripwire Interactive a STEAM ben is kirja:P:D:D

grebber
Akkor ahonnan copy paste-ztem ott rontották el:D

CopyKing92
"A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként " amúgy Tripwire :) TRIPWIRE !!! XDDD

CopyKing92
csõ ma vettem meg STEAM en át jó játék föleg hogy UT2004 fan vok xP:D

tototto
jaja
Én is megtaláltam ezt a ruszki szerót nem rossz... az a jó benne hogy mindig vannak rajta elég sokan + a ping is egész jó!

Sziasztok!

Valóban igazad van kedves KF admin jobb is így hát még nekem^^

Nos találtam egy olyan KF szervert ami eléf jónak hangzik

SZerver neve: 93's�SERVER|KF�v1004
IP: 80.64.88.139:7707
Ping: átlagosan 100-150
Lagg?: 4Mbites chello nettel nem volt semmiféle lagg
Nyelvezet: hát ez elméletileg ruszki szerver de sokan vagyunk magyarok és fõleg angolok..

Miért más mint a magyar?
-A Kezdõ pénz 2000 FONT , és játékban választhatsz perket ahol eleve 5 csillagos a rangod, tehát csak játszani kell

Fokozat: HARD
Átlag playerszám: 10-15-20
Max Férõhely: 25

Gyertek ti is nekem bejött... nagyon hangulatos és jól beállított szerver kissé más mint a magyar mert ott fejlõdni kell stb..
tototto
jön a dobozos Killing Floor, reméljük hazánkba is
LINK

No comment

c115

j0nNyKa
ügyes vagy, mutasd meg anyukádnak is :)
ha nem haragszol, én nem fogok pinget screenshotolgatni, mert k*rvára nem érdekel senkit
de tudod mit? én csak örülök, hogy ha nem nálunk játszol.

OMg,nem mondod! azt irta mind 1 iknél hogy unkown server!
XD

c115

chellom van na mind1 szar a netem biztos :D

C115, csak az eredetiben van szerverlista törtben a kékhalál ^^

IP kell beírnod és csak úgy lesz..
Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani honnan lehet leszedni ezt a játékot?Leszedtem egy torrenteset de az nem megy mert nincs serverlista :(
Valaki pls
<#help>

c115

werkfilm
pedig nálad van a gond (vagy átmeneti volt a serverrel), fix a 15 alatti ping chelloval.

Igen mutatok neked pinget a szerveredrõl... hát néha játszhatatlan hát feltéve hamachi jobb vagy sem passz annyiból jobb a tiéd hogy online... de ennyi de 1780 pingel 4 mbites a netem se torret se semmit nem töltöttem le.. hát érdekes...

http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=141190
Üdv egy olyan KF fan aki örül hogy van szerver :)
j0nNyKa
Tudom, rettenetesen eldugtam elõled, de akkor csak most, csak neked, csak a te agyi szintedhez igazodva:

--- m-a-g-y-a-r s-z-e-r-v-e-r l-i-n-k ---

Te segghülye vagy :D:D:D ott a rendes szerver de neki hamacsi hamacsi...
<#falbav> OMG

XeeN
"Hatalmas" frissítés jött ki a játékhoz.

nincs bedugva semmi ^^,
tototto
csak tipp de nincs bedugva gamepad joy, kormány ami bezavarhat?