13
-
#13 én a csontvázharcost sem értem -
Komolytalan #12 Én tudok olvasni, te vagy write only módban, mivel nem tudtad értelmezni a cikket. A cikk arról szól, hogy a WoW legújabb kiegészítőjének kínai verzióját tiltották be. Ezt egy kínai cég üzemelteti, fizet érte adót kínának, stb (vagyis ez adó kiesés kínának). És nincs benne jelentős gold farming, mivel a kínaiaknak nincs pénzük megvenni a kínaiak által kifarmolt goldot. Mi meg nem tudjuk megvenni egy kínai szerveren farmolt goldot, mert kínai és US/EU verzió között nincs átjárhatóság.
Ez a betiltás nem érintette az US/EU verzióval játszó kínaiakat, akik goldot farmolnak, és eladnak. Ők eddig se legálisan játszottak kínából US/EU verzióval, ezután se legálisan fognak, de fognak. Eddig se adóztak, ezután se fognak. És 1 fillérel sem kevesebbel károsítják meg kínát, mint eddig. -
#11 hihetelen ,mi bajuk a csontvázakkal? -
cateran #10 Miért? ki irta hogy kinai wowon játszanak? a szöveg melyik részét nem érted?
Kinaiak-wowoznak,eladják a goldot (a játékért fizetnek a blizznek..a blizz nem kinai cég..)a gold eladás illegális üzlet,,ilyenformán valószinűéeg adózni sem fognak utána,sőt nyoma se nagyon marad...ebből neked hol jött hogy kinai a wow amit tolnak? -
#9 megegyezhetünk, hogy a kínai vezetésben idióták vannak. viszont működik a szarkupacuk, miközben én itt vagyok meló nélkül, a mocskos anyjukat.. -
AzUs #8 Na NE Csak nézek mint a hülyegyerek.. ezt nem is hiszem el xddd Ilyen nincs! Tuti a goldfarmerek bevételének megadóztathatatlansága szúrja a szemüket. (Szép szó) -
Komolytalan #7 Az az apróság ne zavarjon ám, hogy a kínai gold farmerek nem kínai WoW verzión játszanak, hanem US/EU verzión, merthogy kínaiak nem tudják megfizetni a goldot, EU/US játékosok meg igen.
Ugyanezt eljátszották előző verzióknál is. Lore megy a kukába, csontvázakból lesznek imperialista katonák, és máris megjelenhet. Városostrom meg eddig is volt, gondolom a PvP város ostroma szúrta a szemüket - ez egy sima zóna, kiveszik belőle, beraknak a helyére egy hegyet, és annyi. -
#6 Viszont a külkereskedelmi mérleghez hozzájárul ez a sok tranzakció, így viszont ez csökkenhet, szóval én azért jobban meggondoltam volna ezt a döntést a kínai kormány helyében. -
cateran #5 üzletpolitika...kinában zillióan vannak a goldfarmerek,akik ha wowot tolnak - usákiába fizetnek a játékért plusz illegal zsöcit kapnak a farmolt goldért...ez persze hogy nem tetszik az elvtárs-bajtársaknak..toljanak a népek ócóért csinált kinai mmorpg-t,farmoljanak ott goldot és perkáljanak a elvtárs-bajtársaknak....
Rosszabbik eset,ha tényleg azért tiltották be,ami le van irva..ez esetben atomot nekik,orbitális pályáról... -
blessyou #4 idióták... -
Exi #3 Hülye, hülyébb, leghülyébb, politikus... -
kisb92 #2 Szomorú
-
Vardar #1 A csontvázharcosokat még megértem. De város ostrom???